Results 331 to 345 of 486
Thread: ενα λαθος που γινεται στο φορουμ
-
19-04-2011, 13:51 #331
Originally posted by granita
καλα εγω ποτε δε θα σου λεγα να βαλεις λαδι στη σαλατα γιατι κ εγω η ιδια ξεχναω το βαλω επειδη δε με τρελλαινει.δεν ειναι κριτηριο αυτο.τεσπα, ο καθενας βρισκει που ταιριαζει κ που οχι.
Και τι ειναι κριτήριο τότε? Μόνο οι θερμίδες?
Αν δεν ειναι κριτήριο τα θρεπτικα συστατικά σε μια διαιτα τι είναι?
- 19-04-2011, 14:06 #332
καταρχας διακρινω μια επιθετικοτητα και δε μ αρεσει.
εγω δε σου ειπα πουθενα οτι τσακωθηκες.σου ειπα οτι εφοσον ΕΣΕΝΑ δε σου ταιριαζει οκ εφυγες. άλλο ομως εχουν βοηθηθει.
συγγνωμη αλλά οταν ειμαι στη δουλειά κ πεθαινω απ την πεινα ναι θα φάω μπαρα δημητριακων γιατι εχω κυριολεκτικα 1 λεπτό κενο κ δεν εχω κ προσωπικο μαγειρα μαζί μου.κ εδω μεσα σε πληροφορώ ΠΟΛΛΑ ατομα γνωριζουν κ απο πρωτεινες κ απο λιπαρα.αλλα δεν ειμαστε ρομποτακια.
οταν εννοουσα κριτηριο εννοουσα οχι ως προς το τι τρως ελεος. δλδ να καταλαβαινομαστε πριν θιξουμε τον αλλο.εννοουσα οτι για μενα δεν ειναι κριτηριο συμπαραστασης το αν θα σου πω να βαλεις λαδι στη σαλατα γιατι μπορει εγω να μη το προσεξω ας πουμε. εγω δε τρωω καν πολλά πραγματα απο οσα τρωνε εδω γιατι ειμαι ιδιαιτερη στα γευστικα μου γουστα. τι σημαινει οτι δε μπορω να στηριξω καποια κοπελα ψυχικα, να την ακουσω οταν θα ναι στεναχωρημενη?για αυτο ειναι το φορουμ, δεν ειναι για να βγαζει διαιτολογια.
19-04-2011, 14:09 #333
επισης ΕΛΕΟΣ πραγματικά. εχουν γινει απειρες συζητήσεις για το ποσοστο λιπους εδω μεσα. απορω γιατι ασχολεισαι τοσο εφοσον εισαι απογοητευμενη απ το φορουμ, ποιο το νοημα εφοσον δεν κερδιζεις τπτ.
19-04-2011, 14:49 #334
εγω δε σου ειπα πουθενα οτι τσακωθηκες.σου ειπα οτι εφοσον ΕΣΕΝΑ δε σου ταιριαζει οκ εφυγες. άλλο ομως εχουν βοηθηθει.
συγγνωμη αλλά οταν ειμαι στη δουλειά κ πεθαινω απ την πεινα ναι θα φάω μπαρα δημητριακων γιατι εχω κυριολεκτικα 1 λεπτό κενο κ δεν εχω κ προσωπικο μαγειρα μαζί μου.κ εδω μεσα σε πληροφορώ ΠΟΛΛΑ ατομα γνωριζουν κ απο πρωτεινες κ απο λιπαρα.αλλα δεν ειμαστε ρομποτακια.
οταν εννοουσα κριτηριο εννοουσα οχι ως προς το τι τρως ελεος. δλδ να καταλαβαινομαστε πριν θιξουμε τον αλλο.εννοουσα οτι για μενα δεν ειναι κριτηριο συμπαραστασης το αν θα σου πω να βαλεις λαδι στη σαλατα γιατι μπορει εγω να μη το προσεξω ας πουμε. εγω δε τρωω καν πολλά πραγματα απο οσα τρωνε εδω γιατι ειμαι ιδιαιτερη στα γευστικα μου γουστα. τι σημαινει οτι δε μπορω να στηριξω καποια κοπελα ψυχικα, να την ακουσω οταν θα ναι στεναχωρημενη?για αυτο ειναι το φορουμ, δεν ειναι για να βγαζει διαιτολογια.
Στηρίξτε ψυχικά η μία την αλλη και συναγωνιστείτε ποια θα κάνει πιο στερητική διαιτα και ποια θα χάσει τα περισσοτερα κιλά. Και μην τολμήσει καμια να διορθώσει την άλλη! Η διαιτα προκαλεί νευρακια. Ξεσπασε οσο θες πανω μου. Αυριο δεν θα με βρεις εδω.
19-04-2011, 14:50 #335
Ενα δεν καταλαβαινω:γιατι δεν μπαινεις απο τον προηγουμενο λογαριασμο σου να πεις οοοοολα αυτα που λες;Τι εχεις να κρυψεις;
19-04-2011, 14:55 #336
δε τσαντιστηκα! λυπαμαι για το επιπεδο σου κ το πως ακυρωνεις τους αλλους.κ κακως σου απαντησα. ακου κοπελια!
19-04-2011, 15:02 #337
comeback, καλώς ήρθες πίσω και ευχαριστούμε που επισημαίνεις πιθανά κακώς κείμενα. Δυστυχώς σε έκανα report για multiaccounting, ελπίζω αν σου διακοπεί η πρόσβαση να θυμηθείς τα στοιχεία του παλιού σου λογαριασμού και να επιστρέψεις με αυτόν.
Σε αρκετά συμφωνώ μαζί σου αν και είσαι αρκετά άδικη και υπερβολική σε μερικά σημεία.
19-04-2011, 15:05 #338
γεια σου ρε Φιλιππε με τα ρεπορτ σου!χιχι
19-04-2011, 15:11 #339
Δε βρίσκω σωστό να μπαίνει κάποιος να κράξει δηλώνοντας οτι είναι παλιό μέλος με νέο λογαρισμό. Τόσο απλά.
19-04-2011, 15:13 #340
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup:
19-04-2011, 15:32 #341
Originally posted by comeback
Στηρίξτε ψυχικά η μία την αλλη και συναγωνιστείτε ποια θα κάνει πιο στερητική διαιτα και ποια θα χάσει τα περισσοτερα κιλά. Και μην τολμήσει καμια να διορθώσει την άλλη! Η διαιτα προκαλεί νευρακια. Ξεσπασε οσο θες πανω μου. Αυριο δεν θα με βρεις εδω.
Τι να πώ πάλι ο καημένος ο ανάδρομος φταίει!:shocked2:
19-04-2011, 16:54 #342
αχ αχ, μεχρι να επιστρεψω απο το γραφειο στο σπιτι και τσοουπ αλλη μια ενταση.
να πω τη γνωμη μου η θα φαω κραξιμο? , θα τολμησω και θα τη πω(και ας μου βγει και σε κακο),
ναι comeback,ειναι αληθεια πως αν ψαχνεις να βρεις εδω μεσα ΣΩΣΤΕΣ διατροφικες συμβουλες τοτε λυπαμαι αλλα βρισκεσαι σε λαθος φορουμ. αν το ζητουμενο σου ειναι αυτο μπορεις καλλιστα να γινεις μελος σε ενα φορουμ ασκησης και διατροφης οπως αυτα πχ αυτα που σχετιζονται με το bodybuilding. εκει θα βρεις ατομα προθυμα και με καλη διαθεση να αναλυσουν τη διατροφη σου μεχρι τελευταιας πρωτεινης και υδατανθρακα αμινοξεων κτλ, να σου δωσουν συμβουλες και να φτιαξετε μαζι διατροφικο και προπονητικο πλανο για να γινεις κορμαρα. εκει θα μαθεις πολλα χρησιμα πραγματα πχ απο το που θα βρεις φθηνο στηθος κοτοπουλο και ποια ασκηση πιανει καλυτερα τον τρικεφαλο. αυτο ομως που δε θα βρεις εκει (σε περιπτωση που εχεις καποια διατροφικη διαταραχη και ελπιζω να μην εχεις) ειναι συμπαρασταση και ενα χερι να σε σηκωσει αν κανεις καποιο υπερφαγικο επεισοδιο, αντιθετα θα ασχοληθουν μαζι σου το πολυ τρεις - τεσσερις φορες θα σε θεωρησουν χαμενη περιπτωση και δε θα ξανασχοληθει κανεις μαζι σου. Απο την αλλη πλευρα, εδω σε αυτο το φορουμ θα βρεις εκατομμυρια λαθος και επικινδυνες διατροφικες συμβουλες(αν μπεις στο θεμα ανορεξια θα φριξεις) θα βρεις ομως και συμπαρασταση στα στραβοπατηματα σου, θα βρεις εναν ανθρωπο να πεις μια κουβεντα οταν ολα θα ειναι μαυρα.το πιο μαγικο ομως απο ολα ειναι οτι θα εχεις την ευκαιρια να παρακολουθεις ανθρωπους να πετυχαινουν τον στοχο τους οχι μονο σε θεμα κιλων αλλα και να βρισκουν την ακρη σε πολλα προσωπικα τους αδιεξοδα. και απο εκει θα αντλεις δυναμη και κουραγιο. Αν σου κανει αυτο το Concept μενεις, αν απο την αλλη δε σε βοηθαει ολο αυτο η το θεωρεις σε καποιο επιπεδο παραπλανητικο η επικινδυνο απλα αποχωρεις ΟΡΙΣΤΙΚΑ, εσυ επιλεγεις.
εγω ολα αυτα τα λαθη τα θεωρω λιγο πολυ αναμενομενα σε ενα φορουμ διατροφικων διαταραχων αν πχ θεωρεις οτι δε σου κανει καλο να γραφεις καθε μερα τι τρως τοτε απλα μη το κανεις, εμενα πχ δε με βοηθαει, ομως καποιους ανθρωπους προφανως τους βοηθαει οποτε και εγω ειμαι οκ με το να υπαρχει ενα τετοιο θρεντ.
Αυτο ομως που εμενα με ενοχλει ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ειναι η αγενεια, η ειρωνια και η επιθετικοτητα που δυστυχως υπαρχουν σε αυτο το φορουμ και αυτες ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εγω προσωπικα την εχω βιωσει απροκαλυπτα αρκετες φορες εδω μεσα και απο συγκεκριμενα ατομα χωρις να εχω υπαρξει ποτε η ιδια αγενης, ειρωνικη η επιθετικη με κανεναν (τουλαχιστον ετσι πιστευω). Αλλα και παλι προσπαθω να μην τα αφηνω να με επηρεαζουν, επειδη ομως ειναι απο τα πραγματα που με ενοχλουν αν δω καποια στιγμη οτι η κατασταση ειναι αφορητη θα αποχωρησω, τωρα αν η αποχωριση μου θα ειναι σιωπιλη η βροντερη, οριστικη η προσωρινη αυτο δε το ξερω. Αυτο ομως που ξερω ειναι πως οσο και να λειψω -εκτος και αν με βαρεσει αλτσχαιμερ και ξεχασω τον κωδικο- αν τελικα επιστρεψω ΠΑΛΙ σαν Ναταλια θα επιστρεψω για ξαναβρω τα παλια μου φιλαρακια και να ξερουν με ποια μιλανε:wink2:
19-04-2011, 17:37 #343
natallia συμφωνω μαζί σου σε αρκετά σημεια.
επισης πιστευω οτι οποιος ενοχλείται απο διάφορες συμπεριφορες πρεπει η να το λυνει επιτοπου ή να το προσπερνά. το να γυρναει καποιος μετα απο μισο χρονο απλά για να κράξει μου φαινεται τελειως άσκοπο.
19-04-2011, 19:23 #344
Originally posted by BettyG
Τι να πώ πάλι ο καημένος ο ανάδρομος φταίει!:shocked2:
19-04-2011, 21:43 #345
Δεν τσακώθηκα. Εϊναι τεράστια η διαφορα του "φευγω γιατι δεν τα βρηκα με τα κοριτσια του φορουμ" με το φεύγω γιατι δεν μου ταιριάζει η νοοτροπία του φόρουμ"
Είναι τυχαίο οτι ξέρετε με τεράστια ακρίβεια της θερμίδες του κάθε προιοντος και δεν ξέρετε πόσες πρωτείνες και λιπαρά έχει?
Είναι τυχαίο οτι ελάχιστες φορές είδα να τρώτε συνθετους υδατάνθρακες και προτιμάτε κατι μπαρες δημητριακών τίγκα στη ζάχαρη και φουλ επεξεργασμένα? (και κανεις δεν λεει τα αρνητικά αυτης της διατροφής)
Είναι τυχαίο ότι ξέρετε με ακρίβεια γραμμαρίου το βάρος σας και δεν αναφέρεστε σχεδόν ποτέ στο ποσοστό λίπους?
Οποιοσ θέλει συμβουλεσ διατροφης να απευθυνθει αλλού, όπως εσύ πχ που άργησες αλλα το κατάλαβες, πάλι καλά...Πολλοί άλλωστε απο εδω μέσα πηγαίνουν σε διαιτολόγο και μπαίνουν εδς μέσα για την υποστήριξη
Και τέλος, ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΟΣΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ :yes::yes:!Αμα πια εδω μέσα! Καποιος να ξεματιάσει το φορουμ ρε παιδια!βοήθεια!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια