Results 346 to 360 of 486
Thread: ενα λαθος που γινεται στο φορουμ
-
19-04-2011, 21:57 #346
Originally posted by filipparas
comeback, καλώς ήρθες πίσω και ευχαριστούμε που επισημαίνεις πιθανά κακώς κείμενα. Δυστυχώς σε έκανα report για multiaccounting, ελπίζω αν σου διακοπεί η πρόσβαση να θυμηθείς τα στοιχεία του παλιού σου λογαριασμού και να επιστρέψεις με αυτόν.
Σε αρκετά συμφωνώ μαζί σου αν και είσαι αρκετά άδικη και υπερβολική σε μερικά σημεία.
Σ'αγαπω!
- 19-04-2011, 22:00 #347
Originally posted by natallia
αχ αχ, μεχρι να επιστρεψω απο το γραφειο στο σπιτι και τσοουπ αλλη μια ενταση.
να πω τη γνωμη μου η θα φαω κραξιμο? , θα τολμησω και θα τη πω(και ας μου βγει και σε κακο),
ναι comeback,ειναι αληθεια πως αν ψαχνεις να βρεις εδω μεσα ΣΩΣΤΕΣ διατροφικες συμβουλες τοτε λυπαμαι αλλα βρισκεσαι σε λαθος φορουμ. αν το ζητουμενο σου ειναι αυτο μπορεις καλλιστα να γινεις μελος σε ενα φορουμ ασκησης και διατροφης οπως αυτα πχ αυτα που σχετιζονται με το bodybuilding. εκει θα βρεις ατομα προθυμα και με καλη διαθεση να αναλυσουν τη διατροφη σου μεχρι τελευταιας πρωτεινης και υδατανθρακα αμινοξεων κτλ, να σου δωσουν συμβουλες και να φτιαξετε μαζι διατροφικο και προπονητικο πλανο για να γινεις κορμαρα. εκει θα μαθεις πολλα χρησιμα πραγματα πχ απο το που θα βρεις φθηνο στηθος κοτοπουλο και ποια ασκηση πιανει καλυτερα τον τρικεφαλο. αυτο ομως που δε θα βρεις εκει (σε περιπτωση που εχεις καποια διατροφικη διαταραχη και ελπιζω να μην εχεις) ειναι συμπαρασταση και ενα χερι να σε σηκωσει αν κανεις καποιο υπερφαγικο επεισοδιο, αντιθετα θα ασχοληθουν μαζι σου το πολυ τρεις - τεσσερις φορες θα σε θεωρησουν χαμενη περιπτωση και δε θα ξανασχοληθει κανεις μαζι σου. Απο την αλλη πλευρα, εδω σε αυτο το φορουμ θα βρεις εκατομμυρια λαθος και επικινδυνες διατροφικες συμβουλες(αν μπεις στο θεμα ανορεξια θα φριξεις) θα βρεις ομως και συμπαρασταση στα στραβοπατηματα σου, θα βρεις εναν ανθρωπο να πεις μια κουβεντα οταν ολα θα ειναι μαυρα.το πιο μαγικο ομως απο ολα ειναι οτι θα εχεις την ευκαιρια να παρακολουθεις ανθρωπους να πετυχαινουν τον στοχο τους οχι μονο σε θεμα κιλων αλλα και να βρισκουν την ακρη σε πολλα προσωπικα τους αδιεξοδα. και απο εκει θα αντλεις δυναμη και κουραγιο. Αν σου κανει αυτο το Concept μενεις, αν απο την αλλη δε σε βοηθαει ολο αυτο η το θεωρεις σε καποιο επιπεδο παραπλανητικο η επικινδυνο απλα αποχωρεις ΟΡΙΣΤΙΚΑ, εσυ επιλεγεις.
εγω ολα αυτα τα λαθη τα θεωρω λιγο πολυ αναμενομενα σε ενα φορουμ διατροφικων διαταραχων αν πχ θεωρεις οτι δε σου κανει καλο να γραφεις καθε μερα τι τρως τοτε απλα μη το κανεις, εμενα πχ δε με βοηθαει, ομως καποιους ανθρωπους προφανως τους βοηθαει οποτε και εγω ειμαι οκ με το να υπαρχει ενα τετοιο θρεντ.
Αυτο ομως που εμενα με ενοχλει ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ειναι η αγενεια, η ειρωνια και η επιθετικοτητα που δυστυχως υπαρχουν σε αυτο το φορουμ και αυτες ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εγω προσωπικα την εχω βιωσει απροκαλυπτα αρκετες φορες εδω μεσα και απο συγκεκριμενα ατομα χωρις να εχω υπαρξει ποτε η ιδια αγενης, ειρωνικη η επιθετικη με κανεναν (τουλαχιστον ετσι πιστευω). Αλλα και παλι προσπαθω να μην τα αφηνω να με επηρεαζουν, επειδη ομως ειναι απο τα πραγματα που με ενοχλουν αν δω καποια στιγμη οτι η κατασταση ειναι αφορητη θα αποχωρησω, τωρα αν η αποχωριση μου θα ειναι σιωπιλη η βροντερη, οριστικη η προσωρινη αυτο δε το ξερω. Αυτο ομως που ξερω ειναι πως οσο και να λειψω -εκτος και αν με βαρεσει αλτσχαιμερ και ξεχασω τον κωδικο- αν τελικα επιστρεψω ΠΑΛΙ σαν Ναταλια θα επιστρεψω για ξαναβρω τα παλια μου φιλαρακια και να ξερουν με ποια μιλανε:wink2:
19-04-2011, 22:48 #348
Originally posted by comeback
Είναι τυχαίο οτι ξέρετε με τεράστια ακρίβεια της θερμίδες του κάθε προιοντος και δεν ξέρετε πόσες πρωτείνες και λιπαρά έχει?
Είναι τυχαίο οτι ελάχιστες φορές είδα να τρώτε συνθετους υδατάνθρακες και προτιμάτε κατι μπαρες δημητριακών τίγκα στη ζάχαρη και φουλ επεξεργασμένα? (και κανεις δεν λεει τα αρνητικά αυτης της διατροφής)
Είναι τυχαίο ότι ξέρετε με ακρίβεια γραμμαρίου το βάρος σας και δεν αναφέρεστε σχεδόν ποτέ στο ποσοστό λίπους?
Καλα τωρα συγνωμη εσυ γιαυτο εφυγες επειδη δεν ξερουμε ποσες πρωτεινες και λιπαρα εχουν τα τροφιμα?Τι ειμαστε διαιτολογοι?
Και εμφανιζεσαι χωρις να μας λες ποια ησουν και μαλιστα σημερα ολως τυχαιως....τι να πω...
Μην τσατίζεσαι κοπελια. Αφού ολα είναι ωραία και ολα ειναι τέλεια και ειστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα συνεχίστε!
Στηρίξτε ψυχικά η μία την αλλη και συναγωνιστείτε ποια θα κάνει πιο στερητική διαιτα και ποια θα χάσει τα περισσοτερα κιλά. Και μην τολμήσει καμια να διορθώσει την άλλη! Η διαιτα προκαλεί νευρακια. Ξεσπασε οσο θες πανω μου. Αυριο δεν θα με βρεις εδω.
19-04-2011, 23:00 #349
Originally posted by eleni1201
Αυτα ειχα να πω επειδη τυχαία πέρασα σήμερα και θα αποχωρήσω ξανα.
Αυριο περιμενω να κανεις τοπικ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Και δεν πιστευω να τρως? Εχει ξεκινησει η 15ωρη νηστεια...
19-04-2011, 23:03 #350
Originally posted by penelope1985
Αυτα ειχα να πω επειδη τυχαία πέρασα σήμερα και θα αποχωρήσω ξανα.
Αυριο περιμενω να κανεις τοπικ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Και δεν πιστευω να τρως? Εχει ξεκινησει η 15ωρη νηστεια...
19-04-2011, 23:22 #351
Το μοναδικο λαθος που γινετε στο forum ειναι το οτι ο ιδιοκτητης του το δεν ασχολειται και τοσο πολυ..
19-04-2011, 23:24 #352
fae prits δυστυχως αυτο ισχυει καιρο τωρα και ειναι γνωστο σε ολους.Σε οποιον πραγματικα δε του κανει το φορουμ για χ ψ λογους μπορει να αποχωρησει χωρις μελοδραματισμους και αλλα τετοια.:smirk:
19-04-2011, 23:29 #353
Καλα ναι o Nikos D. σε παρομοια συμβαντα εχει πει την αποψη του.Και οντως τι να κανει δλδ, να το παιζει κι αυτος η κακια δασκαλα που βγαζει εξω το μαθητη τιμωρια?Απλα κανει warnings σε οσους παραβιαζουν κανονες του φορουμ οπως πχ διαφημισεις κ τελειωσε.Ολοι και οι moderators και τα μελη εχουν ζωη εξω απο το φορουμ (τουλαχιστον τα περισσοτερα μελη)...............
19-04-2011, 23:33 #354
Θα μπορουσε να ορισει 4-5 moderators να βαλουν μια ταξη.Αυτο που συμβαινει εδω δεν το εχω δει πουθενα. Ατομα με 2-3 λογαριασμους, διαιτολογοι που προσφερουν με το αζημιωτο τις υπηρεσιες τους, ασχετα θεματα σε λαθος χωρο κτλ κτλ. Βαζω στοιχημα οτι αν παω στο μερος που συζητανε για την βουλιμια και ανοιξω ενα thread με θεμα "Ζητω ο Παναθηναικος" δεν προκειται να γινει τιποτα.
19-04-2011, 23:33 #355
Όχι ρε, αφού καταδικάζει την πολύωρη νηστεία...:yes:
Αλλά μάντεψε οι 1000 θερμίδες από την τούρτα που πήγαιναν...
19-04-2011, 23:38 #356
Originally posted by fae!_prits_
Θα μπορουσε να ορισει 4-5 moderators να βαλουν μια ταξη.Αυτο που συμβαινει εδω δεν το εχω δει πουθενα. Ατομα με 2-3 λογαριασμους, διαιτολογοι που προσφερουν με το αζημιωτο τις υπηρεσιες τους, ασχετα θεματα σε λαθος χωρο κτλ κτλ. Βαζω στοιχημα οτι αν παω στο μερος που συζητανε για την βουλιμια και ανοιξω ενα thread με θεμα "Ζητω ο Παναθηναικος" δεν προκειται να γινει τιποτα.
19-04-2011, 23:39 #357
ξερω ηδη τρια ατομα που θα υποστηριξουν το θεμα με τον Παναθηναικο!!!!!!χιχι
19-04-2011, 23:40 #358
Originally posted by fae!_prits_
19-04-2011, 23:41 #359
:lol: granita και Betty! :lol:
19-04-2011, 23:42 #360
Να'χει να συχναλλαζει βρε παιδι μου..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση