Results 361 to 375 of 486
Thread: ενα λαθος που γινεται στο φορουμ
-
19-04-2011, 23:42 #361
Originally posted by penelope1985
Originally posted by natallia
αχ αχ, μεχρι να επιστρεψω απο το γραφειο στο σπιτι και τσοουπ αλλη μια ενταση.
να πω τη γνωμη μου η θα φαω κραξιμο? , θα τολμησω και θα τη πω(και ας μου βγει και σε κακο),
ναι comeback,ειναι αληθεια πως αν ψαχνεις να βρεις εδω μεσα ΣΩΣΤΕΣ διατροφικες συμβουλες τοτε λυπαμαι αλλα βρισκεσαι σε λαθος φορουμ. αν το ζητουμενο σου ειναι αυτο μπορεις καλλιστα να γινεις μελος σε ενα φορουμ ασκησης και διατροφης οπως αυτα πχ αυτα που σχετιζονται με το bodybuilding. εκει θα βρεις ατομα προθυμα και με καλη διαθεση να αναλυσουν τη διατροφη σου μεχρι τελευταιας πρωτεινης και υδατανθρακα αμινοξεων κτλ, να σου δωσουν συμβουλες και να φτιαξετε μαζι διατροφικο και προπονητικο πλανο για να γινεις κορμαρα. εκει θα μαθεις πολλα χρησιμα πραγματα πχ απο το που θα βρεις φθηνο στηθος κοτοπουλο και ποια ασκηση πιανει καλυτερα τον τρικεφαλο. αυτο ομως που δε θα βρεις εκει (σε περιπτωση που εχεις καποια διατροφικη διαταραχη και ελπιζω να μην εχεις) ειναι συμπαρασταση και ενα χερι να σε σηκωσει αν κανεις καποιο υπερφαγικο επεισοδιο, αντιθετα θα ασχοληθουν μαζι σου το πολυ τρεις - τεσσερις φορες θα σε θεωρησουν χαμενη περιπτωση και δε θα ξανασχοληθει κανεις μαζι σου. Απο την αλλη πλευρα, εδω σε αυτο το φορουμ θα βρεις εκατομμυρια λαθος και επικινδυνες διατροφικες συμβουλες(αν μπεις στο θεμα ανορεξια θα φριξεις) θα βρεις ομως και συμπαρασταση στα στραβοπατηματα σου, θα βρεις εναν ανθρωπο να πεις μια κουβεντα οταν ολα θα ειναι μαυρα.το πιο μαγικο ομως απο ολα ειναι οτι θα εχεις την ευκαιρια να παρακολουθεις ανθρωπους να πετυχαινουν τον στοχο τους οχι μονο σε θεμα κιλων αλλα και να βρισκουν την ακρη σε πολλα προσωπικα τους αδιεξοδα. και απο εκει θα αντλεις δυναμη και κουραγιο. Αν σου κανει αυτο το Concept μενεις, αν απο την αλλη δε σε βοηθαει ολο αυτο η το θεωρεις σε καποιο επιπεδο παραπλανητικο η επικινδυνο απλα αποχωρεις ΟΡΙΣΤΙΚΑ, εσυ επιλεγεις.
εγω ολα αυτα τα λαθη τα θεωρω λιγο πολυ αναμενομενα σε ενα φορουμ διατροφικων διαταραχων αν πχ θεωρεις οτι δε σου κανει καλο να γραφεις καθε μερα τι τρως τοτε απλα μη το κανεις, εμενα πχ δε με βοηθαει, ομως καποιους ανθρωπους προφανως τους βοηθαει οποτε και εγω ειμαι οκ με το να υπαρχει ενα τετοιο θρεντ.
Αυτο ομως που εμενα με ενοχλει ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ειναι η αγενεια, η ειρωνια και η επιθετικοτητα που δυστυχως υπαρχουν σε αυτο το φορουμ και αυτες ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εγω προσωπικα την εχω βιωσει απροκαλυπτα αρκετες φορες εδω μεσα και απο συγκεκριμενα ατομα χωρις να εχω υπαρξει ποτε η ιδια αγενης, ειρωνικη η επιθετικη με κανεναν (τουλαχιστον ετσι πιστευω). Αλλα και παλι προσπαθω να μην τα αφηνω να με επηρεαζουν, επειδη ομως ειναι απο τα πραγματα που με ενοχλουν αν δω καποια στιγμη οτι η κατασταση ειναι αφορητη θα αποχωρησω, τωρα αν η αποχωριση μου θα ειναι σιωπιλη η βροντερη, οριστικη η προσωρινη αυτο δε το ξερω. Αυτο ομως που ξερω ειναι πως οσο και να λειψω -εκτος και αν με βαρεσει αλτσχαιμερ και ξεχασω τον κωδικο- αν τελικα επιστρεψω ΠΑΛΙ σαν Ναταλια θα επιστρεψω για ξαναβρω τα παλια μου φιλαρακια και να ξερουν με ποια μιλανε:wink2:
- 19-04-2011, 23:55 #362
Originally posted by Constance
Originally posted by fae!_prits_
Θα μπορουσε να ορισει 4-5 moderators να βαλουν μια ταξη.Αυτο που συμβαινει εδω δεν το εχω δει πουθενα. Ατομα με 2-3 λογαριασμους, διαιτολογοι που προσφερουν με το αζημιωτο τις υπηρεσιες τους, ασχετα θεματα σε λαθος χωρο κτλ κτλ. Βαζω στοιχημα οτι αν παω στο μερος που συζητανε για την βουλιμια και ανοιξω ενα thread με θεμα "Ζητω ο Παναθηναικος" δεν προκειται να γινει τιποτα.
Betty count me in
20-04-2011, 00:00 #363
Originally posted by fae!_prits_
Φυσικα μελη απο εδω μεσα. Το οτι αυτα που γινονται εδω συμβαινουν και αλλου, δεν σημαινει οτι αφηνουμε το φορουμ ξεφραγο αμπελι. Διαφωνω στο οτι δεν αλλαζει. Μπορει να αλλαξει και μαλιστα απο αυριο το πρωι.
Betty count me in
20-04-2011, 05:54 #364
Originally posted by onelifeonechance
Originally posted by eleni1201
Originally posted by comeback
Αυτα ειχα να πω επειδη τυχαία πέρασα σήμερα και θα αποχωρήσω ξανα.
Αυριο περιμενω να κανεις τοπικ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Και δεν πιστευω να τρως? Εχει ξεκινησει η 15ωρη νηστεια...
ο comeback δεν ειναι η μπαντ αλλα εσείς εχετε εμμονή με τη μπαντ....
Συμφωνω κι εγω να μπει μια τάξη εδω μεσα με μοντερέιτορς γιατί είναι πραγματικά ξεφραγο αμπέλι.... μήπως ο φόβος συγκινήσει μερικούς μερικούς.
Φυσικά να μπουν μέλη του φορουμ , γιατι είμαι σίγουρη οτικανένας απο εξω δεν θα δεχτεί να βάλει τάξη εδω μεσα. Οπότε από το ολότελα....
Α! και φυσικά αυτοί να είναι αρρενες προτείνω... γιατι τα θηλυκά εχουν λίγο ξεφυγει!!!
Εστί δ? άρρεν ή δύναται τι, θήλυ δε ή αδυνατεί
υ.γ. γεια σου ρε comeback αθάνατε! :thumbup: :tumble:
σμαρτ με πιάνεις???χαχαχαχαχαχα
20-04-2011, 06:44 #365
Originally posted by granita
ξερω ηδη τρια ατομα που θα υποστηριξουν το θεμα με τον Παναθηναικο!!!!!!χιχι
εγω ειμαι το 2
20-04-2011, 07:02 #366
Originally posted by ria
Originally posted by onelifeonechance
Originally posted by eleni1201
Originally posted by comeback
Αυτα ειχα να πω επειδη τυχαία πέρασα σήμερα και θα αποχωρήσω ξανα.
Αυριο περιμενω να κανεις τοπικ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Και δεν πιστευω να τρως? Εχει ξεκινησει η 15ωρη νηστεια...
ο comeback δεν ειναι η μπαντ αλλα εσείς εχετε εμμονή με τη μπαντ....
Συμφωνω κι εγω να μπει μια τάξη εδω μεσα με μοντερέιτορς γιατί είναι πραγματικά ξεφραγο αμπέλι.... μήπως ο φόβος συγκινήσει μερικούς μερικούς.
Φυσικά να μπουν μέλη του φορουμ , γιατι είμαι σίγουρη οτικανένας απο εξω δεν θα δεχτεί να βάλει τάξη εδω μεσα. Οπότε από το ολότελα....
Α! και φυσικά αυτοί να είναι αρρενες προτείνω... γιατι τα θηλυκά εχουν λίγο ξεφυγει!!!
Η bad δεν ειναι. Ειναι απλα καποια της λογικης δεν μου αρεσουν αυτα που γραφετε αλλα σας διαβαζω. Και δεν μπορειτε να με βοηθησετε αλλα εγω παλι εδω ειμαι.... και τελος παντων καποια η οποια μπαινει στη διαδικκασια να φτιαξει ενα καινοθργιο account για να μας κριτικαρει, οχι μια και δυο, αλλα ολες μας... γιατι? επειδη ειμαστε εδω και προσπαθουμε καθημερινα... Ε ΟΧΙ.
20-04-2011, 07:16 #367
μπα... ουτε κάποιΑ πιστευω οτι είναι
αλλα η λύση είναι μια... τοχουμε πει ...''αστυνομευση''
για να κάνει ο καθενας οτι γουσταρει μεν... αλλα με όρους... η πολυ ελευθερια ενισχύει την αλητεία...
20-04-2011, 07:23 #368
Eστω καποιος... Χεστηκα.
Ρια πολυ ελευθερια δεν υπαρχει. Υπαρχει ή ελευθερια ή τπτ. Ας λεει ο καθενας λοιπον την αποψη του οποια και να ειναι αυτη και ας εχουμε μυαλο να την φιλτραρουμε... αρκει να μην γινονται επιθεσεις επι προσωπικου....
20-04-2011, 07:25 #369
δηλαδή διαφωνείς με το να μπουν ''ελεγκτες''?
20-04-2011, 07:33 #370
Και ποιος θα πει ποιος ειναι ελεγκτης...? mod τελος παντων... Και ποια θα ειναι η δικαιοδοσια του? Και στη τελικη αφου ο Νικος Ντ. δεν επεμβαινει γιατι να επεμβει ο mod? Να δουμε δλδ στο φορουμ φαινομενα δεσμοφυλακα?
Το θεμα Ρια για μενα ειναι οτι σ'ενα μεσο τοσο απροσωπο οσο το ιντερνετ πρεπει να πρυτανευει η λογικη. Ο καθενας πανω στην απελπισια του θα γραψει βλακειες αλλα καπου θα γραψει και κατι σωστο. Το θεμα ειναι να εχεις την λογικη να ξεχωριζεις το ενα απο το αλλο. Οπως κανουμε και καθημερινα στη κοινωνια. Δεχομαστε 1000αδες πληροφοριες καθημερινα και καπως τις φιλτραρουμε. Γιατι να μην μπορουμε να το κανουμε αυτο εδω μεσα? Τι σκατα? Μεταλλαξη παθαινουμε μολις κανουμε log in?
Καλημερα σε ολες! Αρχιζει αλλη μια μερα και εγω πρεπει να ντυθω και να πα στη δουλεια....
20-04-2011, 07:36 #371
καλημέρα..
20-04-2011, 08:42 #372
Originally posted by ria
20-04-2011, 08:43 #373
καλημεραααααααααααααααααα αα
20-04-2011, 09:48 #374
Oι mod μπορουν να επιβάλλουν τάξη , μόνο όσον αφορά τη φρασεολογία,,,
όταν το πρόβλημα είναι στον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί κάποιος,
όταν διαστρεβλώνει την αλήθεια, και επιτίθεται κομψά χωρίς βωμολοχίες στους άλλους
ή αραδιάζοντας την Αρτα και την Πρέβεζα σε ψέμματα και φαντασιώσεις, ή προσπαθώντας να προκαλέσει την
προσοχή του φόρουμ με κάθε τρόπο, κανένας mod δεν μπορεί να διορθώσει τίποτα,
τότε είναι άλλου.... γιατρού ευαγγέλιο
20-04-2011, 10:18 #375
εγω λεω να αφησουμε αυτο το τοπικ κ να παμε να φτιαξουμε εκεινο για τον Παναθηναικο που λεγαμε!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή