Results 466 to 480 of 486
Thread: ενα λαθος που γινεται στο φορουμ
-
03-04-2013, 18:52 #466
Originally posted by giorgosdelta
@Μακ, πόσο ενδιαφέρον είναι αλήθεια αυτλό που είπες!!! Πως είναι δυνατόν να πείσεις τους μαθητές σου να γίνουν καλύτεροι;; Θα είσαι φιλόλογος φαντάζομαι.
- 03-04-2013, 19:15 #467
Originally posted by Eli
Στην τελική ένας άνθρωπος που παλεύει χρόνια με μία διατροφική διαταραχή ζει μόνιμα την απόρριψη και την κακοποίηση πρώτα από απ όλα από τον ίδιο του τον εαυτό. Κάθε μέρα ζει με καταπιεστικά συναισθήματα και έχει μία φωνή μέσα του που του λέει ότι είναι άχρηστος, αδύναμος, άσχημος και δεν αξίζει να αγαπιέται.
Πόσο αλήθεια είναι...........
Να΄ξέρες πόσο ακούμπησες την ψυχή μου.............
03-04-2013, 22:15 #468
@break Έχω την αίσθηση ότι αυτή η απόρριψη κι η κακοποίηση είναι κάτι πολύ βαθύτερο.
Η παραδοχή αυτή της Έλης!
Κανένας άνθρωπος δεν το αξίζει.
Άλλο να βλέπεις την πραγματικότητα όπως είναι κι άλλο θέμα να χτυπάς τον ευατό σου τόσο σκληρά.
Είναι σα να σε χτύπησε κάποιος άλλος και το χτύπημα αυτό να επαναλαμβάνεται σε έναν ανέναο φαύλο κύκλο.
Πρέπει ίσως να γυρίσετε αυτό το χτύπημα στην πηγή του. Όσο πιο δυνατά γίνεται.
03-04-2013, 23:15 #469
Originally posted by break
Originally posted by Eli
Στην τελική ένας άνθρωπος που παλεύει χρόνια με μία διατροφική διαταραχή ζει μόνιμα την απόρριψη και την κακοποίηση πρώτα από απ όλα από τον ίδιο του τον εαυτό. Κάθε μέρα ζει με καταπιεστικά συναισθήματα και έχει μία φωνή μέσα του που του λέει ότι είναι άχρηστος, αδύναμος, άσχημος και δεν αξίζει να αγαπιέται.
Πόσο αλήθεια είναι...........
Να΄ξέρες πόσο ακούμπησες την ψυχή μου.............
22-05-2013, 11:19 #470
22-05-2013, 11:22 #471
αφου υπαρχουν πολλα θεματα βουλιμια,ανορεξια,παχυσαρκ ια!και η παχυσαρκια ειναι διαταραχη ετσι διαβασα σε ενα αρθρο!Εχει να κανει και με τη ψυχολογια.Αυτο που καποιοι ανθρωποι σκεφτονται συνεχεια το φαγητο και δεν μπορουν να ξεχαστουν ενω καποιοι αλλοι μπορουν να περασουν γευματα ετσι απλαεπειδη δεν το σκεφτονται!Οι παχυσαρκοι πολλες φορες βλεπουν στο καθρεφτη τον ευατο τους πιο αδυνατο απο τι ειναι και δεν μπορουν να παραδεχτουν οτι αυτο το προβλημα!δεν το λεω ρατσιστικα σε καμια περιπτωση και γω μια ζωη με διαιτολογους ειμαι!
07-06-2013, 01:06 #472
Πολύ ενδιαφέρον νήμα, χαίρομαι που δεν κλειδώθηκε, γιατί γράφτηκαν σημαντικά πράγματα και διαφορετικές απόψεις. Η ντροπή για το χάσιμο του ελέγχου, οι εμμονικές συνήθειες, το αδιάκοπο πάλεμα με την τροφή, είτε ως απώθηση είτε ως έλξη, είτε ως και τα δυο, νομίζω πως και μόνο καταγράφοντας τις απόψεις και τις προβληματικές κανείς μπορεί να ωφεληθεί διαβάζοντάς τις έπειτα. Εύχομαι όχι το τέρμα του ταξιδιού, αλλά να είναι το ταξίδι καθεμιάς και καθενός γεμάτο και ουσιώδες. Μαθαίνει κανένας από τα λάθη του, μας επιτρέπουμε τα λάθη, έχουμε πάντα ευκαιρίες να διορθώνουμε, και πάντα ευκαιρίες να μαθαίνουμε τι λειτουργεί. Δε σταματάει το σύμπαν στον μικρόκοσμό μας, αυτό προσπαθώ να μου θυμίζω όταν αγχώνομαι. Οπωσδήποτε τα βαθιά θέματα υπάρχουν και δεν φεύγουν ξορκίζοντάς τα, ούτε κρύβοντάς τα κάτω από κανένα χαλί. Αλλά και ό,τι βοηθάει το κάθε πρόσωπο, μπορεί και να μην είναι ίδιο με των άλλων, καθένα ξεχωριστό, θέλει και άλλα πράγματα αλλά και να ακολουθήσει το δικό του δρόμο στο πώς θα τα βρει.:wink2:
07-06-2013, 10:13 #473
λοιπόν!
μεγάλο τοπικ με πολλές διαφορετικές ενδιαφέρουσες απόψεις . Ήρθα πρόσφατα στο φόρουμ κ ήδη νιώθω καλύτερα ,πρώτα από όλα πήρα θάρρος από ανθρώπους που έχασαν πολλά κιλά κ κατάφεραν να αλλάξουν την ζωή τους .Αυτό ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα που μεγάλωσα σε σπίτι αδύνατων κ η μόνη χοντρη δμουν εγώ κκ είχα αποδεχθεί ότι αυτή είναι η φύση μου κ είχα πείσει κ τον εαυτό μου πωσ δεν με ενδιαφέρει που είμαι χοντρή. Κ μπήκα εδώ κ είδα ανθρώπους που άλλαξαν που κερδισαν τον ίδιο τους τον εαυτό κ άλλους που το παλεύουν όπως εγώ . Ποτέ δεν είχα πει τα κιλά μου σε κανέναν ,ντρεπόμουν , νόμιζα πωσ οι άλλοι θα με κορόιδευαν για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα που είπα εδώ το βάρος μου Για έναν περίεργο λόγο πίστευα πωσ οι άλλοι δεν μπορούσαν να φανταστούν πωσ ήμουν110κιλά ενώ την ίδια στιγμή πίστευα πωσ οι άλλοι με έβλεπαν στον δρόμο κ έλεγαν να μια χοντρή, ούτε εγώ δεν άντεχα την ιδέα των κιλών μου για αυτό κ έκανα 4 χρόνια να ζυγιστω οπότε για εμένα ακόμα κ το τοπικ εβδομαδιαίο ζύγισμα είναι χρήσιμο όπως κ το τι έφαγα σήμερα με βοηθάει , γράφω τα λάθη μου , βλέπω κ λάθη άλλων κ λέω δεν είσαι μόνη χ, συνέχισε ,θα τα καταφέρεις . Στα θέματα των διατροφων δεν εχω μπει καν , πάντα πίστευα πωσ μαγική συνταγή για το αδυνατισμα . Εχω την καθοδήγηση διαιτολόγου αυτή την εποχή αλλά γενικά είμαι της άποψης πωσ πρέπει να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι σχετικά με το φαγητό , να μάθω να τρώω υγιεινα κ πως δεν πρέπει να τρώω κρυφά το βράδυ όχι για να μην με δουν οι άλλοι αλλά για να ξυπνήσω χαρούμενη την επόμενη μέρα κ να πω :είδες που μπορείς !
05-07-2013, 02:18 #474
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούρια στο φόρουμ, σήμερα τυχαία έπεσα πάνω σε αυτή τη σελίδα, είμαι εδώ περίπου 2 ώρες και διαβάζω και δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τοσο ΠΟΛΛΑ άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Τελικά το κρύβουμε πολύ καλά, ε? Επίσης διάβασα αυτη τη συγκεκριμένη σελίδα αν προσφέρει κάτι αυτό το φόρουμ, εμένα πάντως με βοήθησε σήμερα. Παρηγορήθηκα ότι δεν είμαι μόνο εγώ που έχω εμμονή με το βάρος μου, υπάρχουν και πάρα πολλοί άλλοι. Νόμιζα ότι είμαι ο μοναδικός αδύναμος χαρακτήρας στον κόσμο και κάθε μέρα βρίζω τον εαυτό μου.::thumbdown:
13-07-2013, 10:09 #475
Μιας και αναφέραμε ζώδια, εγώ είμαι σκορπίός που υποτίθεται είμαστε δυναμικοί χαρακτήρες.... πως σκατά τα κατάφερα να αποκτήσω πρόβληαμ βάρους;;; ΟΕΟ?! XD
13-07-2013, 10:25 #476
Αυτός ο συναισθηματισμός θα μας φάει...
Αλλά κι εσύ, Καρκίνος Λέον κι Αιγόκερως; XD Τα αστέρια κάναν πάρτυ την μέρα που γενήθηκες :bigsmile:
01-06-2014, 18:14 #477
scarllet θελω τις φραουλιτσες πισω:blush:
06-01-2015, 17:09 #478
Originally posted by Tassos67i
Ναι, είμαστε πάρα πολλά άτομα! Και ειδικά από Καρκίνους :P βρίθει το forum και μάλιστα ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου! :wink1:
06-01-2015, 18:12 #479
Originally posted by Μαντζουράνα
Originally posted by Tassos67i
Ναι, είμαστε πάρα πολλά άτομα! Και ειδικά από Καρκίνους :P βρίθει το forum και μάλιστα ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου! :wink1:
06-01-2015, 22:08 #480
Originally posted by marulenia
Αχ μωρέ.. Τα καρκινάκια είστε ευαίσθητα κι ευάλωτα
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση