ενα λαθος που γινεται στο φορουμ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 33 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 486
    Senior Member
    Ναι χρειαζομαι να γραφω και τι εφαγα σημερα και τι βαρος εχω σημερα.Οσο δεν τα εκανα αυτα μονο το προβλημα μου διαιωνιζα.Αυτο που θελω να πω τοση ωρα ειναι το εξης.Το τι βοηθαει τον καθενα ειναι τελειως διαφορετικο απο ατομο σε ατομο.Και προφανως δεν ειναι καμια θαυματουργη διαιτα της Σαπουντζακη που λεει και η lessing.Εμενα με βοηθαει η καταγραφη του διατροφολογιου μου, αλλους οχι, ετσι ειναι.Δεν καταλαβαινω γιατι προτεινετε να μην υπαρχουν ουσιαστικα αυτα τα τοπικ.Τελοσπαντων δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο γιατι επαναλαμβανομαι.Καλη συνεχεια.

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Ναι χρειαζομαι να γραφω και τι εφαγα σημερα και τι βαρος εχω σημερα.Οσο δεν τα εκανα αυτα μονο το προβλημα μου διαιωνιζα.Αυτο που θελω να πω τοση ωρα ειναι το εξης.Το τι βοηθαει τον καθενα ειναι τελειως διαφορετικο απο ατομο σε ατομο.Και προφανως δεν ειναι καμια θαυματουργη διαιτα της Σαπουντζακη που λεει και η lessing.Εμενα με βοηθαει η καταγραφη του διατροφολογιου μου, αλλους οχι, ετσι ειναι.Δεν καταλαβαινω γιατι προτεινετε να μην υπαρχουν ουσιαστικα αυτα τα τοπικ.Τελοσπαντων δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο γιατι επαναλαμβανομαι.Καλη συνεχεια.
    μα αν σε βοηθαει, καλα κανεις και το κανεις!
    εγω λεω οτι το κανουν ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ που οχι μονο δεν τους βοηθαει, αλλα τους χαντακωνει!!!
    κι αυτα ομως, αν απαντησουν, θα πουν οτι τους βοηθαει...
    γιατι τους βοηθαει να συντηρουν την εμμονη τους...

Senior Member
    Π το ξερεις ρε συ οτι δεν της βοηθαει? Σοβαρα τωρα? Που ξερει ο καθενας απο μας τι βοηθαει και ποιον? Εγω εχω χασει 30 κιλα εδω μεσα με αυτα τα τοπικς... τα οποια συνεβαλλαν πιστευω στη προοδο μ...

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Π το ξερεις ρε συ οτι δεν της βοηθαει? Σοβαρα τωρα? Που ξερει ο καθενας απο μας τι βοηθαει και ποιον? Εγω εχω χασει 30 κιλα εδω μεσα με αυτα τα τοπικς... τα οποια συνεβαλλαν πιστευω στη προοδο μ...
    ναι, αλλα εσυ ειχες 30 κιλα για να χασεις...
    ενα ατομο που ειναι κατω απο τα φυσιολογικα κιλα του η εκει γυρω, αλλα παιδευεται με υπερφαγικα επεισοδια και εμετους, λες να βοηθιεται?

ΑΚΡΙΒΩΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΟΧΙ, ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩς ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

γι αυτο ακριβως τετοια γενικα ποστ ευαισθητοποιησης μπορει και να βοηθανε..
    οπως ειδες δεν πηρα κανεναν απο πισω να του φωναζω, εεεεεπ που πας εσυ που βασανιζεσαι απο βουλιμια και μετρας καθε μερα τις θεμριδες σου???ας το κανει μονος του, η ας τον βοηθησει καποιος ειδικος . αυτο λεω...

Senior Member
    Αυτο που θελουν να πουν ειναι οτι ειναι ιδεα μας.Προσωπικα ομως το ξερω οτι εχω εμμονη για το φαγητο.Απλα δεν πιστευω οτι καποιο τοπικ εδω στο φορουμ μου το χειροτερευει.Τεσπα.

Senior Member
    Ακριβως εχουμε ενα θεμα π καθε μερα πρεπει να το παλεψουμε... καποιθες μερες ειναι καλες και καποιες σκατα... αλλα το παλευουμε...

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10

δεν ξερω πως θα μπορουσε να το αποφυγει κανεις αυτο.
    νομιζω οτι μια καλη ιδεα θα ηταν να υπαρχει ενα πιο δραστηριο ατομο ειδικευμενο στις διαταραχες αυτες(οχι διαιτολογος, να εξηγουμαι, εννοω ψυχολογος) το οποιο οταν βλεπει τετοια φαινομενα , οπως ενα ατομο που απο 53 κιλα θελει να γινει 48 και γραφει εμμονικα τις θερμιδες του στα σχετικα τοπικ, να του επισημαινει οτι κανει κακο στο προβλημα του παρ ακαλο...δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να γινει...
    καλημερα!!μαλλον καταλαβαμε που αναφερεσαι...
    και μην ακουσω παλι οτι εχω τη μυγα απο καποιους...
    μαλλον εδω μεσα ειμαι απο τις ελαχιστες που ειμαι 53 και θελω να γινω 48...
    δεν μου ερχεται αυτη τη στιγμη στο μυαλο καποια αλλη...

δεν καταλαβαινω γιατι σας πειραζει καποιους τοοοοοσοοο πολυ πια???
    απο ενδιαφερον???δε νομιζω.....
    γιατι δεν κοιταζετε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ προβληματα και ασχολειστε με των αλλων???

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    :thumbup:
    Πηνελοπη εγω ειμαι 100% σιγουρη οτι συνεβαλαν τα συγκεκριμενα τοπικς στην προσπαθεια σου!

Senior Member
    Originally posted by Constance
    :thumbup:

και εγω βαρεθηκα να επαναλαμβανομαι επισης.

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    γιατί από την στιγμή που γράφω τακτικά στα επίμαχα τόπικς, δεν μπορώ να μην το πάρω προσωπικά.
    .

Senior Member
    ελενη μου καλημερα!!

και συγκεκριμενο να γινει εγω απλα θα πω οτι δεν μπορω αλλο να ασχολουμαι αλλο με ολο αυτο.
    Με εχει κουρασει, σε φορουμ γραφουμε και καταληξαμε ολο καθε 3 και λιγο να απολογουμαστε...
    οποιος δε θελει ας μη διαβαζει τα ποστ στην τελικη.
    Αλλα το να κρινεις ειναι ευκολο, ειπωθηκε καπου κιολας "εχουμε γεμισει ειδικους εδω μεσα".
    Οι ειδικοι λοιπον ας λυσουν πρωτα τα δικα τους θεματα.

Senior Member
    Originally posted by absolute

Αλλα το να κρινεις ειναι ευκολο, ειπωθηκε καπου κιολας "εχουμε γεμισει ειδικους εδω μεσα".
    Οι ειδικοι λοιπον ας λυσουν πρωτα τα δικα τους θεματα.
    Αυτο το εχουμε γεμισει ειδικους εδω μεσα μου το εστειλε σε u2u ενα μελος πολυ αγαπητο σε πολλους που συνειδητα εχει αποχωρησει καιρο τωρα ακριβως γιατι βαρεθηκε αυτο το πραγμα.Οπως και πολλα μελη δηλαδη εφυγαν γιαυτο το λογο.Συμφωνω σε αυτο που λες να αγνοουν τα τοπικ στην τελικη.Απο κει και περα εγω δε θα κανω τη χαρη σε κανεναν να αποχωρησω.Θα αποχωρησω αν και εφοσον βαρεθω ή αν μου κανει ban o admin.

Senior Member
    χαχαχαχααχαχα, ουτε εγω θα κανω την χαρη σε καποιους να αποχωρησω ή απλα να το βουλωσω!!!

βλεπω να τρωω πρωτη το ban....

Senior Member
    Βασικα ο admin μπορει να κλεινει και τοπικς.Πιστευω θα διαβασει τι λεμε εδω.Αν λοιπον κρινει ο Νικος D. οτι τα τοπικ καθημερινο ζυγισμα και τι εφαγα σημερα κανουν κακο μπορει απλα να τα κλειδωσει.

Senior Member
    αν κλειδωσει τα θεματα ειναι σα να σε διωχνει...

αν εμενα δλδ μου κλειδωσει το "νεο ξεκινημα" μετα νομιζεις θα ερχομαι να γραφω στο "τι εφαγα σημερα"???

τοτε ας κλειδωσει και το "γυμναστικη"....συγνωμη αν κανει κακο και που γυμναζομαστε...
    τι να πω πια...
    παλι μπαινω στο τρυπακι της απολογιας και δε το μπορω.

Page 5 of 33 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast