ενα λαθος που γινεται στο φορουμ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 33 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 486
    Senior Member
    Η κοινότητα, εδώ, μπορεί ν αποτελεί πεδίο αποφόρτισης.

Η εμμονή στο να γράφουν κάποιοι, δίαιτες ή μυστικά - συνταγές, πιστεύω ότι συνάδει με τη νοσηρότητα των διαταραχών πρόσληψης τροφής.ʼρα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι αποδεκτό να βλέπουμε θέματα με τα παραπάνω...

Senior Member
    Originally posted by absolute
    Originally posted by 2sweet2b4go10

δεν ξερω πως θα μπορουσε να το αποφυγει κανεις αυτο.
    νομιζω οτι μια καλη ιδεα θα ηταν να υπαρχει ενα πιο δραστηριο ατομο ειδικευμενο στις διαταραχες αυτες(οχι διαιτολογος, να εξηγουμαι, εννοω ψυχολογος) το οποιο οταν βλεπει τετοια φαινομενα , οπως ενα ατομο που απο 53 κιλα θελει να γινει 48 και γραφει εμμονικα τις θερμιδες του στα σχετικα τοπικ, να του επισημαινει οτι κανει κακο στο προβλημα του παρ ακαλο...δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να γινει...
    καλημερα!!μαλλον καταλαβαμε που αναφερεσαι...
    και μην ακουσω παλι οτι εχω τη μυγα απο καποιους...
    μαλλον εδω μεσα ειμαι απο τις ελαχιστες που ειμαι 53 και θελω να γινω 48...
    δεν μου ερχεται αυτη τη στιγμη στο μυαλο καποια αλλη...

δεν καταλαβαινω γιατι σας πειραζει καποιους τοοοοοσοοο πολυ πια???
    απο ενδιαφερον???δε νομιζω.....
    γιατι δεν κοιταζετε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ προβληματα και ασχολειστε με των αλλων???
    Σου περασε απο το μυαλο οτι καποιος μπορει να ΑΝΗΣΥΧΕΙ οταν ακουει ενα ατομο που ειναι στο νορμαλ βαρος του να θελει να κατεβει κι αλλο πιο κατω απο το δεικτη υγειας κ να μην εννοει να καταλαβει ποσο λυσσαλεα μαχεται για ενα προβλημα που δεν υφισταται;Εσυ η ιδια εχεις αναφερει οτι εχεις γραφτει εδω γιατι δεν υπαρχει thinspiration forum οποτε δεν ειναι λογικο να ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΕ καποιοι ανθρωποι για σενα;Βεβαια για να λεμε την πασα αληθεια και γω οταν ειχα παει σε ψυχολογο επειδη εκανα binge eating και ημουνα τοτε 58 κιλα,οτι κ να μου ελεγε η γυναικα εγω ηθελα να ειμαι 54!που δεν το καταφερνα φυσικα.Και υποψιν οτι μια κριση υπερφαγιας ενεχει πολλες φορες ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΝΑ γιατι το σωμα εχει στερηθει πριν.Και μην αυταπατωμαστε οτι ξερουμε περι διατροφης γιατι αν ξεραμε να τρωμε σωστα δεν θα υπηρχαν 4 χρονια σπουδες ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ και αλλα τοσα μεταπτυχιακο!Γι αυτο προσωπικα πιστευω οτι οταν ενας ανθρωπος που ειναι κανονικος η λεπτος θελει να αδυνατισει και αλλο κ ακουει ολους να του λενε οτι ΔΕΝ χρειαζεται δεν ειναι τυχαιο ΚΑΙ θα του κανει πολυ καλο νατο ψαξει με ενα ψυχολογο ωστε να δει τι αντιπροσωπευει για αυτον το ιδανικο μιας απιαστης τελειοτητας.Φυσικα ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΕΠΤΗ αλλα καλο θα ειναι για σενα κ για τον οποιοδηποτε να το κανεις με ενα τροπο που να μη σε κανει να εξαρτωνται τα κεφια σου απο 100 γραμαρια πανω η κατω.

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Παιδια ειμαστε σε φορουμ διατροφικων διαταραχων.ΔΙΑ-ΤΑ-ΡΑ-ΧΩΝ ολε!! Καθε λιγο κ λιγακι βλεπω κατι ποστ με θαυματουργες διαιτες.Διατες της Ζωζως Σαπουντζακη,διαιτες που βγαζουν μαλλια,διαιτες που ψηνουν τοστ κ διαιτες που ενεργοποιουν το μεταβολισμο λες κ ο μεταβολισμος ειναι του πεθαμενου κ θελει ενεργοποιηση!Προχτες πηρα ενα περιοδικο που υποτιθεται οτι ασχολειται με την υγεια κ τη γυμναστικη κ ειχε μεσα μια διαιτα ενος κομπογιανιτη Γαλλου που εχει ανοιξει επιχειρηση,διπλα τη φωτο μιας'' σταρ ''που την κανει -σιγα μη την κανει!κοροιδο ειναι;-κ που εχει στην αρχη ΜΟΝΟ κρεατα.Δηλ.ο τυπος πρεπει να φαει μυνηση.Καθε λιγο κ λιγακι βγαινει ενα περιοδικο του Χ εκδοτη ο οποιος σκεφτεται:Τι πουλαει τωρα;Λιγη μοδα λιγη αστρολογια καμμια ωραια μουρη...τι λειπει τι λειπει;Μια διαιτα του αστροναυτη του καουμπου του αγελαδαρη.Και μεις τσιμπαμε.Ρε παιδια η καθε καινουργια διαιτα ειναι το θεμα;Γιατι αν ηταν αυτο θα την καναμε κ θαχαμε ξεμπερδεψει.Αυτο ειναι το προβλημα; Τοτε τι κανουμε σε φορουμ διατροφικων διαταραχων αγαπημενες μου;Αφου ξερουμε για να ειμαστε εδω οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα καλες μου.Κριμα δεν ειναι να τσιμπαμε;
    ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Η ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Η ΕΝΑ ''ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ'',ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΙΩΞΗ!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΟΛΟΙ!Το ιδιο συμβαινει και στην καθημερινοτητα δυστυχως με την πολιτικη κατασταση,την κριση,το μνημονιο!Τρωμε και μασαμε οτι μας δινουν κ αυτο επεκτεινεται ΚΑΙ στη ζωη κ στα περιοδικα που ανεφερα πριν με τις διαιτες.

Senior Member
    lessing μου,
    η victoria19 ειχε αναφερθει σε thispiration,οχι η absolute.
    επισης,τα 48 κιλα σε υψος 1.60 δινουν δμσ 19 που ειναι σε φυσιολογικα ορια.

Senior Member
    Παιδια ειμαστε σε φορουμ διατροφικων διαταραχων.ΔΙΑ-ΤΑ-ΡΑ-ΧΩΝ ολε!! Καθε λιγο κ λιγακι βλεπω κατι ποστ με θαυματουργες διαιτες.Διατες της Ζωζως Σαπουντζακη,διαιτες που βγαζουν μαλλια,διαιτες που ψηνουν τοστ κ διαιτες που ενεργοποιουν το μεταβολισμο λες κ ο μεταβολισμος ειναι του πεθαμενου κ θελει ενεργοποιηση!Προχτες πηρα ενα περιοδικο που υποτιθεται οτι ασχολειται με την υγεια κ τη γυμναστικη κ ειχε μεσα μια διαιτα ενος κομπογιανιτη Γαλλου που εχει ανοιξει επιχειρηση,διπλα τη φωτο μιας'' σταρ ''που την κανει -σιγα μη την κανει!κοροιδο ειναι;-κ που εχει στην αρχη ΜΟΝΟ κρεατα.Δηλ.ο τυπος πρεπει να φαει μυνηση.Καθε λιγο κ λιγακι βγαινει ενα περιοδικο του Χ εκδοτη ο οποιος σκεφτεται:Τι πουλαει τωρα;Λιγη μοδα λιγη αστρολογια καμμια ωραια μουρη...τι λειπει τι λειπει;Μια διαιτα του αστροναυτη του καουμπου του αγελαδαρη.Και μεις τσιμπαμε.Ρε παιδια η καθε καινουργια διαιτα ειναι το θεμα;Γιατι αν ηταν αυτο θα την καναμε κ θαχαμε ξεμπερδεψει.Αυτο ειναι το προβλημα; Τοτε τι κανουμε σε φορουμ διατροφικων διαταραχων αγαπημενες μου;Αφου ξερουμε για να ειμαστε εδω οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα καλες μου.Κριμα δεν ειναι να τσιμπαμε;
    ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Η ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Η ΕΝΑ ''ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ'',ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΙΩΞΗ!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΟΛΟΙ!Το ιδιο συμβαινει και στην καθημερινοτητα δυστυχως με την πολιτικη κατασταση,την κριση,το μνημονιο!Τρωμε και μασαμε οτι μας δινουν κ αυτο επεκτεινεται ΚΑΙ στη ζωη κ στα περιοδικα που ανεφερα πριν με τις διαιτες.

οχι δεν ειπες!
    απλα για αλλη μια φορα εχουμε το λυπηρο γεγονος απ οοοοοοοοοοοολα οσα εχουν γραφει σ αυτο το τοπικ, καποιοι να στεκονται στο απειροελαχιστο και μαλιστα χωρις να λαμβανουν καθολου υποψην τις εξηγησεις που δοθηκαν απ οσους διαφωνουν με καποιοα τοπικς.
    κ οπως υπαρχει εδω η επιλεκτικη θεαση, ετσι και σε ολοκληρο το φορουμ και ενα εκατομμυριο πιο ουσιαστικα θεματα να υπηρχαν, καποιοι θα στεκονταν στο ενα ..
    θα ξαναπω οτι εμενα δε με ενοχλουν τα τοπικς, γιατι πιστευω οτι ΑΝ καποιος βλαπτεται, θα ειναι αποτελεσμα δικης του επιλογης...
    ωστοσο με ενοχλει που εχουμε κολλησει 3 μερες τωρα κ πετιουνται μπηχτες απο δω κ απο κει, προς τα εδω κ προς τα εκει χωρις να γινει μια προσπαθεια να μπουν καποιοι στο σκεπτικο των αλλων..
    κριμα..

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    lessing μου,
    Nαι γλυκεια μου Alexandrita.Και θα ξαναπω το ιδιο πραγμα.Εχεις καθε δικαιωμα απο κανονικος να θελεις να γινεις αδυνατος αλλα να το κανεις με ενα τροπο που δεν ειναι στα πλαισια μιας εμμονης η που σε κανει να περιστρεφεται ολη η ζωη σου κ το 80% των σκεψεων σου πανω σε αυτο εννοω δλδ.να μη σε χαλαει απλα.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    lessing μου,
    Nαι γλυκεια μου Alexandrita.Και θα ξαναπω το ιδιο πραγμα.Εχεις καθε δικαιωμα απο κανονικος να θελεις να γινεις αδυνατος αλλα να το κανεις με ενα τροπο που δεν ειναι στα πλαισια μιας εμμονης η που σε κανει να περιστρεφεται ολη η ζωη σου κ το 80% των σκεψεων σου πανω σε αυτο εννοω δλδ.να μη σε χαλαει απλα.
    περιγραφεις μια ιδανικη κατασταση!ολοι ειμαστε σε αυτο το φορουμ γιατι μας 'χαλαει' κατι και η σχεση μας με το φαγητο ειναι προβληματικη. οι εμμονες ειναι αρρηκτα δεμενες με τις δδ μας...

αλλα νομιζω οτι αλλο θεμα εθεσες αρχικα και παλι ξεφυγε τελειως αλλου η συζητηση....

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Χα χα σμαρτάκι μου θα μείνω εδώ μέχρι να με διώξετε κλωτσηδόν!:bouncy::lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=ChjuOerjYyY&feature=player_embedded#!

χιχιχι... ελενη αφιερωμενο!

Senior Member
    ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Η ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Η ΕΝΑ ''ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ'',ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΙΩΞΗ!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
    oχι, ησουν σαφης.

Senior Member
    ''Όμως εδώ είμαστε ξέφραγο αμπέλι.Θα μου πεις χρειαζόμαστε χωροφύλακα;Μακάρι να μη χρειαζόμασταν,
    αλλά να που κάτι,κάποιος,κάπως πρέπει να συντονίζει την κατάσταση εδώ μέσα.''

http://www.youtube.com/watch?v=C7UuY...eature=related

Senior Member
    αν και δεν ειχα σκοπο να ξαναγραψω κατι πανω στο συγκεκριμενο ποστ θα απαντησω διοτι αναφερθηκε το ονομα μου.

Θεωρω οτι ειναι αυταρχικο να προσπαθουν να επιβαλλουν σε καποιον πως πρεπει να σκεφτεται και να πραττει γιατι πανω απο ολα ο καθενας ξερει και νοιαζεται για τον εαυτο του σιγουρα περισσοτερο απο εναν αγνωστο.

Ο καθενας ξερει ή νομιζει οτι ξερει καλυτερα τι θελει και τι του ταιριαζει...
    Ξερει πως εχει φανταστει την ιδανικη του εικονα...
    Λογικα παντα ξεχωριζει το αρρωστημενο απο το υγιες...
    Λογικα εχει και αλλες χιλιες 2 εμμονες στο μυαλο του αλλα και σοβαροτερα προβληματα που δεν θα καθισει να τα μοιραστει εδω...

Παρακαλω πολυ, μην κανουμε αλλο την τριχια τριχιά, δημοκρατια εχουμε ας γραφει ο καθενας οπου θελει...
    Λυσεις ψαχνουμε και οχι να δυσκολεψουμε τα πραγματα.

Στην ουσια ολοι περιστρεφομαστε γυρω απο μια προβληματικη σχεση με το φαγητο και ψαχνουμε για συμμαχους,οχι για εχθρους.

Αν το καλοσκεφτειτε στο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι λιγο ή πολυ...

Senior Member
    Originally posted by ria
    Χα χα σμαρτάκι μου θα μείνω εδώ μέχρι να με διώξετε κλωτσηδόν!:bouncy::lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=ChjuOerjYyY&feature=player_embedded#!

χιχιχι... ελενη αφιερωμενο!
    :smilegrin::starhit: Ταραμοσαλάτα και μπουρεκάκια.... Αχ...
    ΧΑ ΧΑ Αψογο! Το νου σας ρεμαλια:smirk:

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    Η κοινότητα, εδώ, μπορεί ν αποτελεί πεδίο αποφόρτισης.

Η εμμονή στο να γράφουν κάποιοι, δίαιτες ή μυστικά - συνταγές, πιστεύω ότι συνάδει με τη νοσηρότητα των διαταραχών πρόσληψης τροφής.ʼρα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι αποδεκτό να βλέπουμε θέματα με τα παραπάνω...
    δηλαδη, αν καταλαβα καλα αυτο που εγραψες, θεωρεις νοσηρα τετοιου ειδους θεματα, απλα πολυ δικαιολογημενη την υπαρξη τους...
    κι ομως ενα ατομο με αρκετα παραπανω κιλα, ειναι πολυ πιθανο να μην ασχολειται καθολου με το μετρημα θερμιδων ουτε με το ζυγισμα και να ειναι αυτο, ενας απο τους πολλους λογους που το εκαναν να βρεθει με τοσα παραπανω κιλα.
    ισως σε αυτη την περιπτωση να ειναι ενα βοηθητικο εργαλειο για να μπορεσει ενα τετοιο ατομο να βρεθει σε μια ισορροπια με τον υπολογισμο αυτου που καταναλωνει, απλα, προσωπικα δεν πσιτευω οτι με μονη αυτη την ενασχοληση, μπορει να τα καταφερει μακροπροθεσμα.καλο θα του κανει ομως.

αντιθετα, ενα ατομο που ταλαιπωρειται απο βουλιμια, η ακομα χειροτερα με ανορεξια, κατα κανονα ζει αγκαλια με μια ζυγαρια και με εναν θερμοδομετρητη (η και με αλλα που καλυτερα να μην αναφερω) ποιο καλο λοιπον του κανει να κολλαει στα συγκεκριμενα ποστ? οτ οτι βαθαινει την εμμονη του? αν παρατηρησετε τους μονιμους επισκεπτες αυτων των θεματων προερχονται περισσοτερο απο τον χωρο της βουλιμιας , παρα της παχυσαρκιας, μερικοι μαλιστα γραφουν συστηματικα σε λαθος φορουμ. τυχαιο?

το θεμα ειναι οτι εδω μεσα, τα ατομα απο τις 3 βασικες διαταραχες συνυπαρχουν κι απ οτι βλεπω εγω, πολλα προσκολουνται σε θεματα που ειναι στην πλευρα της εμμονης τους και οχι στην πλευρα της λυσης....

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:
    πρωτα απ ολα δεν πιστευω οτι πρεπει να κλεισουν αυτα τα θεματα. τα θεματα δεν πειραζουν κανεναν, το προβλημα ειναι η σωστη χρηση τους κι αυτη τελικα αφηνεται στην κριση του καθενα.
    να αφεθει ελευθερη λοιπον η χρηση και εννοειται πως δεν θα επρεπε να εκδιωχθει κανεις
    πιστευω ομως, οτι το φορουμ χρειαζεται μια διακριτικη ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ, καθοδηγηση απο καποιον ειδικο.
    απο εναν ψυχολογο ειδικευμενο στο θεμα δλδ, ασχετως αν θα ειναι ο ιδιοκτητης, η καποιος αλλος, αλλα παντως οχι καποιος εθελοντης περαστικος, γιατι εχουμε υποφερει τα πανδεινα κατα καιρους απο περαστικους που ελεγαν οτι @@ρια τους κατεβαινε.
    να ειναι της εγκρισης του νικου, και να παρεμβαινει δινοντας κατευθυνσεις-προτροπες και οχι κατι πιο επιτακτικο, σε ατομα που ενδεχεται να υποστουν βλαβη απο την προσκολληση τους σε λαθος θεματα του φορουμ.
    ακομα, καλο θα ηταν κατα τη γνωμη μου, να υπαρχουν που και που κατευθυνσεις, προτεινομενα θεματα που η αναπτυξη τους απο τα μελη, θα μπορουσε να ειναι βοηθητικη για τους προβληματισμους εδω μεσα.
    αυτα

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    κι ομως ενα ατομο με αρκετα παραπανω κιλα, ειναι πολυ πιθανο να μην ασχολειται καθολου με το μετρημα θερμιδων ουτε με το ζυγισμα και να ειναι αυτο, ενας απο τους πολλους λογους που το εκαναν να βρεθει με τοσα παραπανω κιλα.
    ισως σε αυτη την περιπτωση να ειναι ενα βοηθητικο εργαλειο για να μπορεσει ενα τετοιο ατομο να βρεθει σε μια ισορροπια με τον υπολογισμο αυτου που καταναλωνει, απλα, προσωπικα δεν πσιτευω οτι με μονη αυτη την ενασχοληση, μπορει να τα καταφερει μακροπροθεσμα.καλο θα του κανει ομως.

αντιθετα, ενα ατομο που ταλαιπωρειται απο βουλιμια, η ακομα χειροτερα με ανορεξια, κατα κανονα ζει αγκαλια με μια ζυγαρια και με εναν θερμοδομετρητη (η και με αλλα που καλυτερα να μην αναφερω) ποιο καλο λοιπον του κανει να κολλαει στα συγκεκριμενα ποστ? οτ οτι βαθαινει την εμμονη του? αν παρατηρησετε τους μονιμους επισκεπτες αυτων των θεματων προερχονται περισσοτερο απο τον χωρο της βουλιμιας , παρα της παχυσαρκιας, μερικοι μαλιστα γραφουν συστηματικα σε λαθος φορουμ. τυχαιο?

το θεμα ειναι οτι εδω μεσα, τα ατομα απο τις 3 βασικες διαταραχες συνυπαρχουν κι απ οτι βλεπω εγω, πολλα προσκολουνται σε θεματα που ειναι στην πλευρα της εμμονης τους και οχι στην πλευρα της λυσης....
    συμφωνω σε αρκετα σημεια, ισως αυτα τα θεματα τραβανε ατομα της ανορεξιας σα μαγνητης...

στην προταση σου να "αναλαβουν" οι "ειδικοι" το φορουμ διαφωνω παντελως.

Senior Member
    Originally posted by click
    συμφωνω σε αρκετα σημεια, ισως αυτα τα θεματα τραβανε ατομα της ανορεξιας σα μαγνητης...

στην προταση σου να "αναλαβουν" οι "ειδικοι" το φορουμ διαφωνω παντελως.
    οχι, παρεξηγησες.
    δεν ειπα να αναλαβουν το φορουμ ειδικοι...
    το φορουμ πρεπει να ειναι χωρος συζητησης μεταξυ ομοιοπαθων.
    ειπα οτι πρεπει να δινονται καποιες κατευθυνσεις σε ατομα που κανουν κακο στον εαυτο τους δραστηριοποιουμενα εδω μεσα....
    και να προτεινονται ενιοτε και μερικα βοηθητικα θεματα για να αναπτυσσονται απο τα μελη παλι, οχι απο ειδικους..

Page 7 of 33 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast