ενα λαθος που γινεται στο φορουμ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 33 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 486
    Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    tato
    εχεις μεγαλο δικιο σε οσα μας λες.
    βρισκω ωστοσο μια μεγαλη διαφορα μεταξυ ενος υπερβαρου ατομου κι ενος σε ιδανικο βαρος που ομως βασανιζεται απο βουλιμια η ανορεξια.
    η δυστυχια του πρωτου προερχεται απο την αντιμετωπιση του απο τους αλλους, ενω η δυστυχια των αλλων δυο, προερχεται απο την αντιμετωπιση τους απο τον εαυτο τους.
    τεραστια διαφορα!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:

Θα συμφωνίσω με αυτό. Ένα υπέρβαρο άτομο μπορεί να τα έχει καλά με τον εαυτό του, όμως η αντιμετώπιση των γύρω του να τον κάνει δυστυχισμένο και να κλίνετε στον εαυτό του..... Ένα άτομο όμος αδύνατο, που πάσχει από βουλιμία, ή ένα άτομο που πάσχει από ανορεξία, ενώ είναι κοινωνικά αποδεκτά, δεν μπορούν να αποδεκτούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτό είμαι πολύ μεγάλη διαφορά που δυστυχώς, κατά την δική μου γνώμη, μόνο τα υπέρβαρα/παχύσαρκα άτομα μπορούν να καταλάβουν....

Senior Member
    Originally posted by anthi1992
    δεν πιστευω οτι νομιζει οτι φταινε παντα οι αλλοι....γνωριζει την κατασταση του και εκεινη την στιγμη ερχεται ο αλλοσ ο οποιοσδηποτε που του επισημαινει συνεχως με τα λογια του η με το βλεμμα του και τον καταρρακωνει ακομα πιο πολυ....
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    εχεισ δικιο που λες οτι μονο τα υπερβαρα ατομα μπορουν να το καταλαβουν...:blush:

Senior Member
    Ισως ομως και η συμπεριφορα των αλλων να ειναι η συμπεριφορα που τους επιτρεπουμε εμεις να εχουν απεναντι μας.αν δεν αποδεχομαστε/αγαπαμε εμεις τον εαυτο μας πως περιμενουμε να μας αποδεχτουν/αγαπουν οι αλλοι?εδω εμεις οι ιδιοι μας απορριπτουμε και μας τιμωρουμε...Πιστευω οτι σε παχυσαρκια και ανορεξια ειναι πιο εκδηλη η απορριψη γιατι ειναι εμφανες το προβλημα ενω στους βουλιμικους κρυβεται.
    Δεν μπορω να διανοηθω οτι καποιος ανθρωπος θα κοροιδεψει τη Φαραντουρη για τα κιλα της....

Senior Member
    εχεισ δικιο που λες οτι μονο τα υπερβαρα ατομα μπορουν να το καταλαβουν...:blush:
    ¨
    :spin:
    Είδα τον στόχο σου και ήθελα να σε ρωτήσω, τί ύψος έχεις?

Senior Member
    exw 1,65 ypsos...kai genika vary skeleto...esy ti ypsos exeis?

Senior Member
    anthi1992, με 50 κιλά και με 1,65 ύψοςθα είσαι ελλιποβαρής
    θέλεις να φτάσεις τόσα λίγα κιλάuzzled:?

Senior Member
    σε οσουσ διαιτολογους που εχω παει τοσο μου εχουν πει οτι ειναι το ιδανικο μου βαρος....εγω η αληθεια ειναι πως θελω να αδυνατισω...τωρα αν παω στα 60 και μου αρεσει το σωμα μου θα σταματησω... εννοειται πως θα ειμαι πολυ ''περηφανη''' που καταφερα να χασω τοσα κιλα...αλλα κατσε να φτασουμε εκει κ βλεπουμε.....:tumble:

Senior Member
    exw 1,65 ypsos...kai genika vary skeleto...esy ti ypsos exeis?
    1,67 με βαρή σκέλετό. Δεν νομίζεις πως υπερβάλεις λίγο με το 50 κιλά στόχο?

Senior Member
    σε οσουσ διαιτολογους που εχω παει τοσο μου εχουν πει οτι ειναι το ιδανικο μου βαρος....εγω η αληθεια ειναι πως θελω να αδυνατισω...τωρα αν παω στα 60 και μου αρεσει το σωμα μου θα σταματησω... εννοειται πως θα ειμαι πολυ ''περηφανη''' που καταφερα να χασω τοσα κιλα...αλλα κατσε να φτασουμε εκει κ βλεπουμε.....:tumble:
    Καλά και μένα ένας γιατρός τις προάλλες μου είπε ότι πρέπει να είμαι 60 κιλά αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Όλοι λεν αυτό που τους μαθαίνουν στα πανεπιστήμια. Οσοι χειρούργει και κάπιοι διαιτολόγοι που έχω δει και έχουν βάλει κάτω όλα τα δεδομένα και όχι μόνο το ύψος μου, μου είπαν πως 80-85 κιλά είναι το ιδανικό για μένα, και ασχετα αν αυτό και πάλυ θεωρείτε παχύσαρκος με βάση το ΒΜΙ. Αλλά σίγουρα το 50 δεν είναι για βαρύ σκελετό καλή μου. Τώρα να μου έλεγες 60 να το καταλάβω....

Senior Member
    κοιτα μου ειπαν πως τα 50 κιλα ειναι το ιδανικο για μενα....οταν ημουν 60-65 θυμαμι πως μ αρεσε πολυ το σωμα μου και δεν σκεφτομουν καν να χασω κιλα.....κ ετσι μαλλον θα βαλω στοχο τα 65 κιλα polinaki...

Senior Member
    να τα ξεκαθαρισουμε λιγο:
    θεωρειτε οτι το προβλημα ειναι το πως αντιμετωπιζουν οι αλλοι τους παχυσαρκους
    ή
    το γιατι φτάνουν να γινονται παχυσαρκοι?
    γιατι προσωπικα, χωρις αν ειμαι εκατον και κιλα, αρα κατα τη γνωμη σας χωρις να μπορω να "καταλαβω" το προβλημα μου ειναι οτι καταφευγω στο φαγητο για λογους που δεν ειναι πεινα.
    η αντιμετωπιση των αλλων ειναι αποτελεσμα, δεν ειναι αιτιο, κ αν αλλα προβληματα δεν μας οδηγουσαν στο φαγητο, τους αλλους θα τους ειχαμε απλα χεσμενους!
    γνωμη μου.

Senior Member
    Originally posted by smart
    γνωμη μου.
    αστο, εδω περνας απο ζυγισμα πριν αποκτησει αξια η γνωμη σου

Senior Member
    να τα ξεκαθαρισουμε λιγο:
    θεωρειτε οτι το προβλημα ειναι το πως αντιμετωπιζουν οι αλλοι τους παχυσαρκους γιατι προσωπικα, χωρις αν ειμαι εκατον και κιλα, αρα κατα τη γνωμη σας χωρις να μπορω να "καταλαβω" το προβλημα μου ειναι οτι καταφευγω στο φαγητο για λογους που δεν ειναι πεινα.
    η αντιμετωπιση των αλλων ειναι αποτελεσμα, δεν ειναι αιτιο, κ αν αλλα προβληματα δεν μας οδηγουσαν στο φαγητο, τους αλλους θα τους ειχαμε απλα χεσμενους!
    γνωμη μου.
    προφανως δεν διαβασες προσεκτικα σμαρτ.
    δεν ειπα οτι η παχυσαρκια αυτη καθαυτη δεν ειναι προβλημα, κανεις λαθος.

αυτο που ειπα και το ξαναλεω οσες φορες χρειαστει ειναι, οτι Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΩΝ οφειλεται στην αντιμετωπιση τους απο τους αλλους, διοτι το προβλημα που θα αντιμετωπιζαν χωρις τον κοινωνικο ρατσισμο (πιθανα προβληματα υγειας τωρινα η μελλοντικα δλδ) θα ηταν πολυ μικροτερο απο αυτο που τελικα τους κανει δυστυχισμενους

ενω αντιθετα , οι εχοντες κανονικο βαρος, βουλιμικοι η ανορεξικοι (γιατι υπαρχουν και υπερβαροι βουλιμικοι) οφειλουν την δυστυχια τους στην συμπεριφορα που επιφυλασσουν οι ιδιοι προς τον εαυτο τους, ενω στην κοινωνια μπορει να ειναι και εντελως αγνωστο το προβλημα τους!!!!
    η αντιμετωπιση απο τους αλλους λοιπον, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ!!!απλο δεν ηταν?

Senior Member
    Originally posted by click
    γνωμη μου.
    αστο, εδω περνας απο ζυγισμα πριν αποκτησει αξια η γνωμη σου
    αν εχεις καταληξει σε αυτο κλικ απο την συμμετοχη σου στο φορουμ , οκ...
    τουλαχιστον να εισαι ησυχη οτι ειτε λογω γνωμης ειτε λογω κιλων, η δικη σου γνωμη ειναι σεβαστη....

Page 9 of 33 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast