ενα λαθος που γινεται στο φορουμ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 33 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 486
    Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    Originally posted by click
    Originally posted by smart
    γνωμη μου.
    αστο, εδω περνας απο ζυγισμα πριν αποκτησει αξια η γνωμη σου
    αν εχεις καταληξει σε αυτο κλικ απο την συμμετοχη σου στο φορουμ , οκ...
    τουλαχιστον να εισαι ησυχη οτι ειτε λογω γνωμης ειτε λογω κιλων, η δικη σου γνωμη ειναι σεβαστη....
    δεν εννοουσα ολο το φορουμ οτι παει ετσι. εννοουσα εδω οπως τελικα εξελιχθηκε προς το τελος ο διαλογος.

Senior Member
    γνωμη μου.
    τουλαχιστον να εισαι ησυχη οτι ειτε λογω γνωμης ειτε λογω κιλων, η δικη σου γνωμη ειναι σεβαστη....
    δεν εννοουσα ολο το φορουμ οτι παει ετσι. εννοουσα εδω οπως τελικα εξελιχθηκε προς το τελος ο διαλογος.
    γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να συζητησεις με επιχειρηματα αντι με αφορισμους?
    ισως ανακαλυψεις οτι κατι δεν ειχες καταλαβει στην θεση που υποστηριχθηκε.
    ειδες την απαντηση μου στην σμαρτ? εχεις αντιρρηση? και ποια?

Senior Member
    να τα ξεκαθαρισουμε λιγο:
    θεωρειτε οτι το προβλημα ειναι το πως αντιμετωπιζουν οι αλλοι τους παχυσαρκους γιατι προσωπικα, χωρις αν ειμαι εκατον και κιλα, αρα κατα τη γνωμη σας χωρις να μπορω να "καταλαβω" το προβλημα μου ειναι οτι καταφευγω στο φαγητο για λογους που δεν ειναι πεινα.
    η αντιμετωπιση των αλλων ειναι αποτελεσμα, δεν ειναι αιτιο, κ αν αλλα προβληματα δεν μας οδηγουσαν στο φαγητο, τους αλλους θα τους ειχαμε απλα χεσμενους!
    γνωμη μου.
    προφανως δεν διαβασες προσεκτικα σμαρτ.
    δεν ειπα οτι η παχυσαρκια αυτη καθαυτη δεν ειναι προβλημα, κανεις λαθος.

αυτο που ειπα και το ξαναλεω οσες φορες χρειαστει ειναι, οτι Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΩΝ οφειλεται στην αντιμετωπιση τους απο τους αλλους, διοτι το προβλημα που θα αντιμετωπιζαν χωρις τον κοινωνικο ρατσισμο (πιθανα προβληματα υγειας τωρινα η μελλοντικα δλδ) θα ηταν πολυ μικροτερο απο αυτο που τελικα τους κανει δυστυχισμενους

ενω αντιθετα , οι εχοντες κανονικο βαρος, βουλιμικοι η ανορεξικοι (γιατι υπαρχουν και υπερβαροι βουλιμικοι) οφειλουν την δυστυχια τους στην συμπεριφορα που επιφυλασσουν οι ιδιοι προς τον εαυτο τους, ενω στην κοινωνια μπορει να ειναι και εντελως αγνωστο το προβλημα τους!!!!
    η αντιμετωπιση απο τους αλλους λοιπον, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ!!!απλο δεν ηταν?
    θεωρεις οτι αν ησουν 200 κιλα κ οι αλλοι σε αντιμετωπιζαν σαν να ησουν 50 κιλα, δε θα ησουν δυστυχισμενη?
    ενα αυτο.
    αλλα το πιο σημαντικο:
    θεωρεις οτι αν ησουν ευτυχισμενη, θα ησουν 200 κιλα? (τα 200 παρμενα απο το προηγουμενο παραδειγμα).
    απλο δεν ειναι κ αυτο?

Senior Member
    γνωμη μου.
    γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να συζητησεις με επιχειρηματα αντι με αφορισμους?
    ισως ανακαλυψεις οτι κατι δεν ειχες καταλαβει στην θεση που υποστηριχθηκε.
    ειδες την απαντηση μου στην σμαρτ? εχεις αντιρρηση? και ποια?
    καθολου αφορισμοι.
    απλα με ενοχλουν τα τυπου "ασε εσεις δεν καταλαβαινετε, εμεις ξερουμε"
    και δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα.

επιχειρηματα λοιπον.

ο κακεντρεχης, ο κομπλεξικος, ο ανασφαλης, ο δυστυχισμενος αμα θελει να βγαλει χολη θα τη βγαλει.
    οπως οι παχυσαρκοι βιωνουν το ρατσισμο, ετσι και ενας τεραστιος σωρος με αλλες ομαδες βιωνουν τον ιδιο ή και χειροτερο ρατσισμο.

οποτε αυτα τα "εμεις ειμαστε σε χειροτερη μοιρα γιατι οι αλλοι μας κανουν κακο" δε με βρισκουν συμφωνη

Senior Member
    θεωρεις οτι αν ησουν 200 κιλα κ οι αλλοι σε αντιμετωπιζαν σαν να ησουν 50 κιλα, δε θα ησουν δυστυχισμενη?
    ενα αυτο.
    αλλα το πιο σημαντικο:
    θεωρεις οτι αν ησουν ευτυχισμενη, θα ησουν 200 κιλα? (τα 200 παρμενα απο το προηγουμενο παραδειγμα).
    απλο δεν ειναι κ αυτο?
    γιατι πρεπει να παρουμε τα 200 κιλα σαν παραδειγμα?
    αν ημουν 200 κιλα, θα ειχα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ προβληματα υγειας και θα ημουν δυστυχισμενη εξαιτιας τους.
    αν ημουν ομως 70-80-90-100 κιλα που ειναι και το πιο κοινο βαρος υπερβαρων, και ειναι και το δικο μου προβλημα και δεν ειχα προβληματα υγειας, οπως ποτε μου εμχρι τωρα δεν ειχα, κατι πολυ πιθανο, θα ημουν πανευτυχης σε πληροφορω, οχι αν απλα ηταν οι αλλοι ευγενικοι μαζι μου,αλλα αν δεν υπηρχαν ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ που να με ηθελαν 50 κιλα.

για πες μουε συ αν θελεις,
    γιατι θα επρεπε να ειμαι δυστυχισμενη στα 80-90-100 κιλα αν εσκαγα απο υγεια?????????θα με ενδιεφερε πολυ να ακουσω την αιτια της δυστυχιας μου, ειλικρινα!

Senior Member
    μα αν καποιος καταληγει 200 κιλα, πώς ειναι ευτυχισμενος?
    και ρατσισμος να μην υπηρχε, για να καταληξει 200 κιλα, καποια αναγκη, καποια κενα καλυπτε με τα ξεσπασματα σε υπερφαγικα.

κατι τον κραταγε απο το να φροντιζει το σωμα του, την υγεια του.

Senior Member
    .....ο κακεντρεχης, ο κομπλεξικος, ο ανασφαλης, ο δυστυχισμενος αμα θελει να βγαλει χολη θα τη βγαλει.
    οπως οι παχυσαρκοι βιωνουν το ρατσισμο, ετσι και ενας τεραστιος σωρος με αλλες ομαδες βιωνουν τον ιδιο ή και χειροτερο ρατσισμο.

οποτε αυτα τα "εμεις ειμαστε σε χειροτερη μοιρα γιατι οι αλλοι μας κανουν κακο" δε με βρισκουν συμφωνη
    περι κακεντρεχειας ανασφαλειας κλπ συμφωνω απολυτα.
    αλλα δεν χρειαζεται να ειναι κανεις υπερβαρος για να ειναι ανασφαλης και κομπλεξικος!!! εγω γνωριζω σε ισες ποσοτητες υπερβαρους και λιποβαρους που μπορει να ειναι κομπλεξικοι......΄και φυσικα βιωνουν κι αλλοι ρατσισμο, αλλα εδω τυχαινει να συζηταμε για τα προβληματα διατροφης κι οχι για ολα τα προβληματα του πλανητη. αν θες να πουμε και για τα αλλα, κανεν α προβλημα.

στο δευτερο σχολιο σου εχεις απολυτα λαθος.
    εγω δεν πιστευω οτι οι υπερβαροι ειναι σε χειροτερη μοιρα απο τους ιδανικου βαρους με προβληματα διατροφης. ειπα απλα, οτι εναντιον τους σρτρεφονται απροκλητες επιθεσεις τριτων ενω οι αλλοι βαλλουν μονοι τους εναντιον του εαυτου τους που δεν τους ικανοποιει
    κι αν θες να βαλω μια ζυγαρια, εγω ειμαι βεβαιη οτι αυτος που τα εχει βαλει με τον εαυτο του, ειναι πολυ πιο δυστυχισμενος απο αυτον που του επιτιθεται η κονιωνια ολοκληρη!

Senior Member
    και ρατσισμος να μην υπηρχε, για να καταληξει 200 κιλα, καποια αναγκη, καποια κενα καλυπτε με τα ξεσπασματα σε υπερφαγικα.

γιατι, εσυ που ξερεις οτι η δυστυχια τον οδηγησε στα 200 κιλα?????????????????????????????//
    σιγουρα εχει προβλημα για να οδηγηθει εκει. και σιγουρα εχει προβληματα υγειας αν ειναι 200 κι οχι 100(πχ) αλλα οι περισσοτεροι ανθρωποι εχουν προβληματα.
    ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ ΟΡΙΣΜΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΙΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ!

Senior Member
    .....ο κακεντρεχης, ο κομπλεξικος, ο ανασφαλης, ο δυστυχισμενος αμα θελει να βγαλει χολη θα τη βγαλει.

περι κακεντρεχειας ανασφαλειας κλπ συμφωνω απολυτα.
    αλλα δεν χρειαζεται να ειναι κανεις υπερβαρος για να ειναι ανασφαλης και κομπλεξικος!!! εγω γνωριζω σε ισες ποσοτητες υπερβαρους και λιποβαρους που μπορει να ειναι κομπλεξικοι......΄και φυσικα βιωνουν κι αλλοι ρατσισμο, αλλα εδω τυχαινει να συζηταμε για τα προβληματα διατροφης κι οχι για ολα τα προβληματα του πλανητη. αν θες να πουμε και για τα αλλα, κανεν α προβλημα.
    δε μιλησα για υπερβαρους κομπλεξικους. αλλα για κομπλεξικους, σκετο.
    αυτοι θα ψαξουν το αδυνατο σημειο και θα το χτυπησουν, γιατι απλα ετσι κανουν ουτως η αλλως.

ο βουλιμικος μπορει ναχει να αντιμετωπισει ενα βουνο ρατσισμου για ενα εκατομμυριο λογους και ας μην ειναι υπερβαρος ή παχυσαρκος.
    ο ανορεκτικος το ιδιο.
    για να καταληξει εκει που κατεληξε, προφανως δεν εχει καλοπερασει και αυτοσκοτωνεται για να γινει αρεστος και να τραβηξει την προσοχη.

ο ρατσισμος υπαρχει. υπαρχει σε χιλιες μορφες.

γιατι τοσες συγκρισεις μεταξυ του ενος και του αλλου? σε τι εξυπηρετουν ?
    ακομα και στο διαλογο αντιπαραθεσεις προκαλουν.

Senior Member
    ενα αυτο.
    αλλα το πιο σημαντικο:
    απλο δεν ειναι κ αυτο?
    γιατι πρεπει να παρουμε τα 200 κιλα σαν παραδειγμα?
    αν ημουν 200 κιλα, θα ειχα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ προβληματα υγειας και θα ημουν δυστυχισμενη εξαιτιας τους.
    αν ημουν ομως 70-80-90-100 κιλα που ειναι και το πιο κοινο βαρος υπερβαρων, και ειναι και το δικο μου προβλημα και δεν ειχα προβληματα υγειας, οπως ποτε μου εμχρι τωρα δεν ειχα, κατι πολυ πιθανο, θα ημουν πανευτυχης σε πληροφορω, οχι αν απλα ηταν οι αλλοι ευγενικοι μαζι μου,αλλα αν δεν υπηρχαν ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ που να με ηθελαν 50 κιλα.

για πες μουε συ αν θελεις,
    γιατι θα επρεπε να ειμαι δυστυχισμενη στα 80-90-100 κιλα αν εσκαγα απο υγεια?????????θα με ενδιεφερε πολυ να ακουσω την αιτια της δυστυχιας μου, ειλικρινα!

ξαναθυμιζω οτι συζηταμε για το αν το συγκεκριμενο φορουμ απευθυνεται σε ολους οσους προβληματιζονται με το βαρος τους ,ασχετως αν ειναι 50 η 150 κιλα.
    η διαταραχη προσληψης τροφης δεν ειναι ταυτοσημη με την αντιμετωπιση απο τους τριτους.
    αν ησουν 80-90-100 κιλα κ εσκαγες απο υγεια κ δεν ειχες λογο να ησουν δυστυχισμενη (που ΔΕ θεωρω οτι θα πρεπε να εχεις λογο να εισαι δυστυχισμενη, γιατι κ εγω κοντευω τα 80 κιλα κ αυτο δεν ειναι λογος που χαλαει τη ροζ ευτυχια μου, αντιθετως εειμαι τοσο γιατι αλλα κενα καλυπτω), τοτε, θεωρω πως δε θα γινουσουν δυστυχισμενη λογω αντιμετωπισης απο τριτους.
    θα τους ειχες χεσμενους-επαναλαμβανω.
    διοτι προσωπικα, αν ημουν ευτυχισμενη, πρωτον, πιθανοτατα δε θα κατεφευγα στο φαγητο, αλλα κ αν ακομη το εκανα, σιγουρα δε θα μου διαταρασσε την ευτυχια η γνωμη καποιου ασχετου.

Senior Member

γιατι, εσυ που ξερεις οτι η δυστυχια τον οδηγησε στα 200 κιλα?????????????????????????????//
    σιγουρα εχει προβλημα για να οδηγηθει εκει. και σιγουρα εχει προβληματα υγειας αν ειναι 200 κι οχι 100(πχ) αλλα οι περισσοτεροι ανθρωποι εχουν προβληματα.
    ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ ΟΡΙΣΜΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΙΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ!
    οκ crystal clear.
    ετσι εξηγειται γιατι καθολου δε συνεννοουμαστε τοση ωρα.

διαφωνουμε οριζοντιως και καθετως στο τι σημαινει ευτυχισμενος ανθρωπος.

Senior Member
    ξαναθυμιζω οτι συζηταμε για το αν το συγκεκριμενο φορουμ απευθυνεται σε ολους οσους προβληματιζονται με το βαρος τους ,ασχετως αν ειναι 50 η 150 κιλα.
    η διαταραζη προσληψης τροφης δεν ειναι ταυτοσημη με την αντιμετωπιση απο τους τριτους.
    αν ησουν 80-90-100 κιλα κ εσκαγες απο υγεια κ δεν ειχες λογο να ησουν δυστυχισμενη (που ΔΕ θεωρω οτι θα πρεπε να εχεις λογο αν εισαι δυστυχισμενη, γιατι κ εγω κοντευω τα 80 κιλα κ αυτο δεν ειανι λογος που χαλαει τη ροζ ευτυχια μου), τοτε, θεωρω πως δε θα γινουσουν δυστυχισμενη λογω αντιμετωπισης απο τριτους.αθ τους ειχες χεσμενους-επαναλαμβανω.
    διοτι προσωπικα, αν ημουν ευτυχισμενη, πρωτον, πιθανοτατα δε θα κατεφευγα στο φαγητο, αλλα κ αν ακομη το εκανα, σιγουρα δε θα μου διαταρασσε την ευτυχια η γνωμη καποιου ασχετου.
    στο πρωτο σκελος , συμφωνω απολυτα.
    το φορουμ αυτο απευθυνεται σε ατομα που εχουν προβληματα απο την προσληψη τροφης ειτε ειναι υπερβαρα , ειτε οχι. αυτο το ξεκαθαρισα στην απαντηση μου παραπανω.

εβαλα ομως και μια παραπανω διασταση:
    τους λογους που καθοριζουν την δυστυχια του καθενα που εχει τετοιου ειδους προβληματα.
    και μου προεκυψε, οτι τα περισσοτερα υπερβαρα ατομα, πιεζονται στον να γινουν δυστυχισμενα (ασχετως αν τελικα υποκυπτουν) απο την αντιμετωπιση της κοινωνιας, οχι απο τον εαυτο τους.
    ενω τα ατομα με αναλογα προβληματα που δεν φαινονται= με σωστο βαρος, γινονται δυστυχη απο την αντιμετωπιση που επιφυλασσουν τα ιδια στον εαυτο τους.......σε τι διαφωνεις σε αυτο?

κι ομως δεν εχεις δικιο.
    η ευτυχια δεν ειναι ενα ροζ συννεφακι που μπαινεις γιατι κατι καλο σου συνεβη.
    ζουμε σε μια κοινωνια που αν δεν μας ενδιεφερε η αντιμετωπιση της δεν θα ειχαμε σχεση με τους γυρω μας, δεν θα μας απασχολουσε ουτε η επαγγελματικη μας πορεια, ουτε κανενα επιτευγμα που γινεται εντος κοινωνιας ΕΑΝ τους ειχαμε χεσμενους οπως λες....
    δεν μπορεις να παιζεις με τους ορους της κοινωνιας σε οτι αφορα την μορφωση σου, την καταξιωση σου την επιτυχια σου, την μορφη των σχεσεων σου και τοσα αλλα, αλλα να την αγνοεις σε οτι αφορα τα προτυπα που θετει για την ομορφια και την εμφανιση και τι θεση εχουν αυτα στην αξιολογηση σου......
    οποτε, εφοσον δεν αγνοουμε την κοινωνια σε οτιδηποτε αλλο παιρνουμε απο την ενταξη μας σε αυτην, ας μην υποκρινομαστε οτι μπορουμε να την αγνοησουμε στους ορους που θετει για να μας αποδεχτει...

αν θες να μιλησουμε προσωπικα, ευχαριστως.
    εγω δεν τρωω επειδη ειμαι δυστυχισμενη, ουτε σταματαω να θελω να φαω οταν ειμαι ευτυχισμενη.
    ουτε τρωω κανεναν βουνο φαι. τρωω ομως αρκετα παχυντικα προφανως, για να ειμαι εκτος αισθητικων προτυπωντρωω οσο τρωει κι ο φιλος μου, μονο που αυτος ειναι 1.86 και 86 κιλα.
    εχω μορφωθει, ειμαι ικανοποιημενη απο την επαγγελματικη μου πορεια, ειχα τις ερωτικες σχεσεις που ηθελα και τωρα ειμαι σε μια ευτυχισμενη ερωτικη σχεση.φυσικα και ειχα αποτυχιες και δυσαρεσκειες στην ζωη μου. υπαρχει κανεις που δεν ειχε?
    αν ζουσα στην αναγεννηση θα ημουν αξιοθαυμαστη (αισθητικα). γιατι θα πρεπει να ειμαι δυστυχισμενη για να τρωω τα ιδια πραγματα στο 2000?
    δεν παραπονιεμαι για την" κακια του κοσμου" , μην μπερδευεσαι, σου εξηγω οτι η δυστυχια απο την προσληψη βαρους μπορει να ειναι πραγματικα επικτητη κι οχι δικια μας ενεργεια...

Senior Member
    2sweet2be4gotten γιατι εισαι παντα τοσο θυμωμενη;

Senior Member
    Originally posted by lessing
    2sweet2be4gotten γιατι εισαι παντα τοσο θυμωμενη;
    δεν ειμαι καθολου θυμωμενη καλη μου, ειμαι ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ.
    ειμαι παντα παθιασμενη στην ζωη μου και στις σχεσεις μου κι αυτο ειναι και καλο και κακο:saint2:

Senior Member
    οκ crystal clear.
    ετσι εξηγειται γιατι καθολου δε συνεννοουμαστε τοση ωρα.

διαφωνουμε οριζοντιως και καθετως στο τι σημαινει ευτυχισμενος ανθρωπος.
    ναι, μονο που παρελειψες να μας πεις τι σημαινει ευτυχισμενος ανθρωπος για σενα και κυριως, το ΠΩΣ ΕΣΥ, καθοριζεις την δυστυχια καποιου αλλου.... ενδεια επιχειρηματων μου φαινεται εμενα...

Page 10 of 33 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast