ενα λαθος που γινεται στο φορουμ - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 33 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 391 to 405 of 486
    Senior Member
    καλά ετσι κ αλλιως εγω βλεπω μονο μπασκετ.αλλα κουβεντα να γινεται.
    οσο για το Σπανουλη αν δεν ειχε το ψωνιο του να γινει αρχηγος δε θα τρεχε απο δω κ απο κει. ας κατσει τωρα να δει το φιναλ 4 απ το σπιτι του

Senior Member
    Παιδια το εν λογω τοπικ σας παρακαλω να λεγεται ΧΟΡΤΟ ΜΑΓΙΚΟ

Senior Member
    xaxaxaxaxaxaxaxa δωσε μου λιγο για να πιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ω Πηνελοπηηηηηηηηηηηη

Senior Member
    Τον ΠΑΟ μου να ονειρευτωωωωωωωω και να φωναξω στο Θεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοο....

Senior Member
    επειδη ειμαι και ξανθια...ποια ειναι η comeback???????????????για δωστε...εξω απο τα δοντια!:bigsmile:

Senior Member
    device?

Senior Member
    η και changes

Καλα ρε αθεοφοβες πιασατε κουβεντα για τα αθλητικα και με αφησατε απ'εξω; Ποιον δερνουμε αποψε;;

Senior Member
    device ή changes ε??που τις θυμηθηκατε καλε???και οι 2 εχουν πολυ καιρο να γραψουν...

παντως ειναι πολυ μεγαλη μ@λακια να μπαινει καποιος με νεο λογαριασμο για να κραξει...τι να πω,εχουμε γεμισει προβληματικους ανθρωπους,μεσα και εξω απο εδω..

Senior Member
    Originally posted by marou_laki
    Καλα ρε αθεοφοβες πιασατε κουβεντα για τα αθλητικα και με αφησατε απ'εξω; Ποιον δερνουμε αποψε;;

Συγγνωμη ρε!

Junior Member
    Ουφ..καλησπερα!!το site και το forum τα βρηκα εντελως τυχαια σημερα..οπως καταλαβαινετε ειμαι καινουργια εδω..δεν ξερω αν ειμαι στο καταλληλο topic για να γραψω (οποτε συγχωρηστε με αν εχω κανει καποια βλακεια)..εχω κανει απειρες προσπαθειες στο παρελθον να χασω αυτα τα τρισκαταρατα περιττα κιλα..και απο προτροπη των δικων μου ανθρωπων(πολλες φορες με οχι και τοσο κομψο τροπο) και απο δικες μου "αναλαμπες" του τυπου δεν παει αλλο αυτη η κατασταση και οτι πρεπει να χασω βαρος..το 2008 ξεκινησα διαιτα με τη βοηθεια του reductil και απο 103 κιλα(με υψος 164cm) εφτασα 90..η ολη τοτε προσπαθεια μου κρατησε περιπου 3-4 μηνες..δεν εφτασα στο επιθυμητο βαρος, αλλα τουλαχιστον δεν πηρα τα κιλα που εχασα..και ειναι η 1η φορα που συμβαινει αυτο, γιατι τις προηγουμενες φορες οχι μονο εβαζα τα κιλα που πηρα αλλα επαιρνα και επιπλεον 3-5 κιλα ετσι για bonus υπερπροσπαθειας που τα ξαναπηρα πισω σε χρονο dt..ειμαι 25 χρονων..δε θελω να περασω την υπολοιπη ζωη μου εξαρτωμενη απο το φαγητο, τις σοκολατες τα μπισκοτα και γενικοτερα τα γλυκα..δε θελω να ειμαι μια τεραστια μπαλα απο λιπος..θελω να πηγαινω στα μαγαζια για ρουχα και να μη βλεπω τις πωλητριες να με κοιτανε με οικτος και να μου λενε "δεν εχουμε ρουχα στο νουμερο σου"..δε θελω να μη μπορω να κανω μια φυσιολογικη σχεση γιατι, κακα τα ψεμματα, οι αντρες κοιταζουν ως επι των πλειστων την εξωτερικη εμφανιση και δη το σωμα των γυναικων..δε θελω να πηγαινω σε συνεντευξη για δουλεια, και ενω εχω τα προσοντα να παιρνουν την αλλη κοπελα που ναι μεν εχει λιγοτερα προσοντα αλλα καλυτερο σωμα..θελω να μπορω να ζησω φυσιολογικα στα 25 μου χρονια..

σημερα ξεκιναω για αλλη μια φορα προσπαθεια..μονη μου..ελπιζω αυτη η φορα να ειναι και η τελευταια προσπαθεια(πετυχημενη)..wish me luck και sorry για το μεγαλο κειμενο..απλα ηθελα καπου να τα πω..ευχαριστω..

Senior Member
    Εχω καιρο να μπω προβληματακια υγειας-τωρα καλυτερα.Ακομα ενα ΄΄λαθος'' που γινεται: η εμμονη με το φαγητο εχει καταβαλει το 90%των ζωων μας.Τι εννοω:ΤΟ ποτε κ κυριως το ποσο γρηγορα θα χασουμε τα κιλα.Παιδια απο προσωπικο βιωμα λεω πως δεν παιζει κανενα ρολο ο Ρυθμος με τον οποιο γινεται η απωλεια βαρους.Και αυτο ειναι που πρεπει να ''χτυπηθει''.Οσο πιο λυσσα εχουμε για γρηγορα αποτελεσματα τοσο πιο πολυ δυσκολευουμε τη ζωη μας.Ο δρομος προς την απωλεια των κιλων δεν ειναι ενας δρομος φρικης αγωνιας κ αγχους,αλλα ενας δρομος ευχαριστος ρηλαξαρισμενος,καλαμπουρι� �υ κατα καιρους,μοιρασματος,κ κινησουλας εννοω κυριολεκτικα το τελευταιο στην πιο απλη του μορφη περπατημα η στην πιο ευχαριστη ΚΙΝΗΣΗ για τον καθενα.Οποιος γουσταρει μπορει να μαζεψει κ ελιες κ αυτο κινηση ειναι.Αμα το ζακχαρο μενει σχετικα σταθερο ολη τη μερα με μικρα συχνα γευματα,τα υπολοιπα μια χαρα μας βοηθανΕγω τουλαχιστον απο τοτε που ανακαλυψα ολα αυτα τα υπεραπλα εχω ησυχασει.Και νομιζω πως ολοι ξερουμε οτι το αγχος κ η ΕΜΜΟΝΗ δεν βοηθανε.Για αυτο λοιπον ειμαστε σε φορουμ διατροφικων διαταραχων.Για να το βιωσουμε κ να πουμε ναι!ειχαμε διαταραγμενη σχεση με το φεγητο η οποια εγινε πρωην διαταραγμενη.ΟΛΕ!

lessing συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις!
    Πράγματι έτσι χαλαρά πρέπει να βλέπουμε την απώλεια βάρους, πολλές ψυχώσεις και εμμονές έχουμε στη σημερινή εποχή, ας απλοποιήσουμε τη ζωή μας για το καλό μας!

vou σου εύχομαι καλή τύχη, δύναμη, επιμονή και υπομονή και σιγά σιγά θα πετύχεις το στόχο σου!Πίστεψε στον εαυτό σου και στις δυνατότητές του!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by NikosD.

Εχω και γω προβληματιστεί πολύ με τα διάφορα θέματα που κυκλοφορούν εδώ μέσα και που είναι τόσο αντίθετα με την φιλοσοφία αυτού του φόρουμ.

Δεν ξέρω τι αλλο θα μπορουσαμε, διαχείριση και μέλη να κάνουμε ώστε να ευαισθητοποιησουμε περισσότερο τους επισκέπτες και τα μέλη.
    Καθε ιδέα, καλοδεχούμενη.
    Καλημέρα Νίκο!Καλημέρα lessing και λοιπά μέλη!
    Κι εγώ είμαι πολύ προβληματισμένη,ενίοτε αγανακτισμένη,άλλοτε απογοητευμένη...
    Και μ'εσένα έχω κατά καιρούς θυμώσει,Νίκο,με την απουσία σου...Οκ,αντιλαμβάνομαι πως δε θα έχεις ιδιαίτερο χρόνο
    στη διάθεση σου,έχεις τη δουλειά σου,την προσωπική σου ζωή,το άλλο το φόρουμ,που φαντάζομαι,είναι πιο απαιτητικό...
    Όμως εδώ είμαστε ξέφραγο αμπέλι.Θα μου πεις χρειαζόμαστε χωροφύλακα;Μακάρι να μη χρειαζόμασταν,
    αλλά να που κάτι,κάποιος,κάπως πρέπει να συντονίζει την κατάσταση εδώ μέσα.Αν όχι εσύ,κάποιοι άλλοι...
    Δε λέω πως δε σε νοιάζει...Απλά σκέφτομαι τα όνειρα σου πριν χρόνια όταν το πρωτοάνοιξες
    κι αναρρωτιέμαι αν η εικόνα,που κάποτε είχες οραματιστεί,έχει καμία σχέση με αυτό,που εξελίχθηκε το φόρουμ.

Σκέφτηκα κι εγώ κατά καιρούς να ανοίξω τόπικ για το θέμα αυτό,αλλά παρόμοιες απόπειρες μου
    στο παρελθόν κατέληξαν σε δυσάρεστες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στα μέλη(κάποια αισθάνθηκαν πως δέχονται επίθεση,
    επειδή υπήρξε αρνητική αναφορά σε τόπικς,που συνηθίζουν να γράφουν)και με απέτρεψα.
    ʼλλη φορά σκέφτηκα πιο δεικτικούς τρόπους.Να γεμίσω το φόρουμ απαράδεκτα τόπικς,τύπου ωριαίο ζύγισμα,
    τι έφαγα το πρωί,τι το μεσημέρι,τι το βράδυ,τι το ενδιάμεσο,αλλά φοβήθηκα μήπως γράψουν κάποιοι και το πάρουν σοβαρά...

Βλέπω πόσο ψηλά είναι σε θεάσεις κι απαντήσεις κάποια τόπικς,βλέπω απαράδεκτες δίαιτες να προτείνονται,
    βλέπω την εμμονή γύρω από το ζύγισμα και την τροφή με παροπίδες,λες και δεν πηγάζει από κακώς κείμενα μέσα μας...
    Ελάχιστα άτομα κατευθύνουν την κουβέντα σε μια πιο βοηθητική κατεύθυνση,ανοίγουν πιο ουσιώδη τόπικς,δεν ξέρω...
    Με στεναχωρεί πολύ αυτό,που συμβαίνει.Πονά η ψυχή μου για οσα άτομα θα μπουν και θα βρει πάτημα και τροφή η διαταραχή τους.
    Φοβάμαι συνεργεί αρνητικά το φόρουμ...πως ψάχνοντας απλά μια δίαιτα μπορεί κάποιος να χωθεί πιο βαθειά στην εμμονή
    ή απενοχοποιείται από την σύμπραξη κι άλλων,παρασύρεται,το αφήνει να εκτυλίσσεται ανενόχλητα...

Ειλικρινά απορώ πραγματικά αν κάποιος έχει βοηθηθεί ουσιαστικά από το φόρουμ(και τέτοιο τόπικ ήθελα ν'ανοίξω).
    Δε μιλώ αν γνώρισε κάποια αξιόλογα άτομα κι ανέπτυξε φιλίες,αλλά αν αναφορικά με το πρόβλημα του όντως βοηθήθηκε!
    (οι βαριατρικά χειρουργημένοι στο κομμάτι της επέμβασης τους έχουν κάτι να προσκομίσουν,οκ,το βλέπω αυτό)
    Το έχω συζητήσει πολλές φορές το θέμα με πολλά μέλη,έχω σκεφτεί να φύγω κι εγώ,γιατί άλλο δε μπορώ να βλέπω τι γίνεται...
    Αλλά πάλι δεν ησυχάζω...Δεν ξέρω...Αναρρωτιέμαι πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα αυτοβοήθειας εδώ μέσα...

Πάντως δε νομίζω πως είναι καλό να υπάρχουν τόπικς τύπου "καθημερινό ζύγισμα",χωρίς φυσικά να μέμφομαι τα μέλη,
    που τα άνοιξαν και γεμίζουν τις σελίδες τους.Δεν ξέρω πώς λειτουργούν άλλα φόρουμς ούτε τι είναι δεοντολογικό.
    Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να κινούμαστε κυρίως στο φόρουμ της ψυχολογίας και στα διάφορα.
    Με την έννοια να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε τι ακριβώς μας συμβαίνει και γιατί(ψυχολογία)
    και να στρέψουμε το ενδιαφέρον και τη σκέψη μας σε άλλους τομείς πέραν της τροφής(διάφορα).
    Δε λέω να μη μιλήσει ο κάποιος για το πρόβλημα,που αντιμετωπίζει,δε λέω να μην ενημερωθεί για επεμβάσεις
    από μέλη,που χειρουργήθηκαν και μοιράζονται την εμπειρία τους,δε λέω να μην υπάρχουν και τα άλλα φόρουμς,
    αλλά να εστιάζουμε σε πιο βοηθητικούς για την απεμπλοκή μας δρόμους και προβληματισμούς και όχι να φωτίζουμε τον πάτο!

Εγώ πάντως έχω κουραστεί κι απογοητευτεί...Και δυστυχώς στα τρία χρόνια,που συμμετέχω ενεργά,έχω δει άτομα
    με αξιόλογη γραφή και σκέψη να εξαφανίζονται(χωρίς βέβαια να απορώ ή να τους κατηγορώ).
    Μπράβο,lessing,που ανακίνησες το θέμα!Πραγματικά ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση και μάλιστα σύντομα!

Ναταλία έχεις ανέβει πολλά σκαλιά στην εκτίμησή μου μετά από αυτό που έχω διαβάσει! Και ένα μεγάλο μπράβο γιατί παρόλο που είχες απογοητευτεί τόσο δεν τα παράτησες και είσαι ακόμη εδώ μετά από χρόνια και το παλεύεις!! Συγχαρητήρια! Με τις απόψεις σου είμαι απόλυτα σύμφωνη και να ξέρεις ότι έχεις αποκτήσει έναν ακόμη σύμμαχο :saint:

Senior Member

Τη μάχη τη δίνει ο καθένας αέναα μέσα του,Έλι μου,με τον εαυτό του!
    Ευχή μου,να βρούμε το συντομότερο ό,τι λειτουργεί περισσότερο βοηθητικά για τον καθένα μας ξεχωριστά!
    Καλή μας δύναμη,όλοι μας!

Page 27 of 33 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast