ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ

Γεια σας.Είμαι η καίτη και είμαι 17 χρονών,90 κιλά και ύψος περιπου 1.71.Εχω προβλημα με τα κιλα μου και παντα ηταν η αιτια να με κοροιδευουν.Νιωθω ασχημα...Δεν εχω αγοι μεχρι τωρα και πολλοι με κοροιδευουν για αυτο κανοντας με να νιωθω χαλια.Εχω περασει πολυ δυσκολες στιγμες που δεν θα τις πιστευετε...Πως μπορειατι να με βοηθησετε?

Junior Member
    :sniff:

Senior Member
    καιτούλα γειά σου
    οπως είπες έχεις κάποια παραπάνω κιλά και νιώθεις άσχημα.
    Ξεκίνησες κάποια διατροφή? κανεις κάποιο άθλημα γενικά?
    Πάντως ΜΑΚΡΙΑ απο στερητικές δίαιτες... (σε περίπτωση που έχει περάσει απο το μυαλό σου, γιατί και μενα στην ηλικία σου ΜΟΝΟ τέτοιες δίετες σκεφτόμουν) "φτού κακά" που λένε

Senior Member
    γεια σου καιτουλα
    καλως ηρθες κ χρονια πολλα, μερες που ειναι
    θα σε πιστευουμε , μη νομιζεις.... εχουμε γνωση οτι υπαρχουν ανθρωποι που προσπαθουν να βγαλουν τα κομπλεξ τους σε αλλους
    εσυ ομως γιατι αφηνεσαι κ πειθεσαι ?
    αστους να ... κουρευονται (μη με κοψει κ η λογοκρισια !!)
    αυτοι που σε κοροϊδευουν ειναι καλυτεροι απο σενα? (απλοϊκο αλλά πολυ βασικο ερωτημα!!)
    σε τι?
    πρεπει να πιστεψεις στον εαυτο σου για να πιστεψουν κ οι αλλοι σε σενα!
    αν θεωρεις οτι η απωλεια κιλων θα σε βοηθησιε, δοκιμασε το με αργα κ σταθερα βηματα κ ασκηση .
    εδω θα ειμαστε

Senior Member
    Originally posted by kaitoula
    Γεια σας.Είμαι η καίτη και είμαι 17 χρονών,90 κιλά και ύψος περιπου 1.71.Εχω προβλημα με τα κιλα μου και παντα ηταν η αιτια να με κοροιδευουν.Νιωθω ασχημα...Δεν εχω αγοι μεχρι τωρα και πολλοι με κοροιδευουν για αυτο κανοντας με να νιωθω χαλια.Εχω περασει πολυ δυσκολες στιγμες που δεν θα τις πιστευετε...Πως μπορειατι να με βοηθησετε?
    Kaitoula καλωσηρθες.Πρωτα να σου πω οτι συμφωνω με τη Ciciliana, μακρια απο στερητικες διαιτες.Πιστεψε με ολοι εδω εχουμε δεχθει ρατσισμο.Εμενα ομως αυτος ακριβως ο ρατσισμος με πεισμωσε να χασω τα κιλα μου.Οσο ημουν στον κοσμο μου και με κοροιδευαν χωρις να το ξερω δεν ασχολιομουν με τη διατροφικη διαταραχη μου.Οταν με ταρακουνησαν οι αλλοι τοτε το πηρα αποφαση.Θα σου πω να συμβουλευτεις ενα διαιτολογο και πανω απο ολα να βαλεις πεισμα να τα καταφερεις.Η επιτυχια μιας διαιτας εξαρταται πιο πολυ απο τη θεληση, το μυαλο μας και απο την κατανοηση οτι πρεπει να αλλαξουμε τη συμπεριφορα μας απεναντι στο φαγητο.Δες ποσες κοπελες εχουν καταφερει να χασουν κιλα εδω μεσα και παρε κουραγιο γιατι κι εσυ μπορεις να τα καταφερεις.

Senior Member
    Καλωσηρθες Καιτη!
    εξωσχολικες δραστηριοτητες εχεις?
    κολυμβητηριο, γυμναστηριο, βολευ
    ή οτιδηποτε αλλο?
    κανενα μουσικο οργανο, ζωγραφικη,..?

τι λεω ε? μαλλον θα τρεχεις απο σχολειο φροντιστηριο να τα προλαβεις ολα ετσι οπως ειναι η παιδεια.

τι σε φρεναρει στο να ξεκινησεις μια προσεγμενη διατροφη και να αυξησεις την κινηση στη ρουτινα σου?
    στο σπιτι υπαρχει βοηθεια απο την οικογενεια?

οταν σε κοροιδευουν πως αντιδρας? αμυνεσαι?

(ολο ερωτηματικά.....)

Senior Member
    Kαλως ηλθες Καιτη..Με εχουν καλυψει οι παραπανω απαντησεις/ερωτησεις απλα αυτο που θελω να προσθεσω ειναι οτι κατα κυριο λογο μονο εμεις μπορουμε να βοηθησουμε οι ιδιοι τον εαυτο μας ολοκληρωτικα και ουσιαστικα..
    Καλη αρχη σου ευχομαι!

Junior Member
    παιδια σας ευχαριστω ολους για το κουραγιο που μου δινετε.για να ασς απαντησω λοιπον,ειχα κανει διατροφη με ενα διαιτολογο για 2 μηνες και παραλλαλα πηγαινα και γυμναστηριο.Στην συνεχεια ομως λογω οικονομικου σταματησα.αλλες δραστηριοτητες δεν εχω.οπως κολυμβητηριο και αλλα τετοια.Περπαταω αρκετες ωρες καθε μερα.Το θεμα ειναι ομως οτι ειχα χασει κιλα κιαι ειχα ενθουσιαστει το καλοκαιρι.Μολις αρχισε ομως το σχολειο ειδα οτι δεν αλλαξε τιποτα η απωλεια των κιλων μυ.Ολοι μου φερονταν το ιδιο.Και ετσι με την στεναχωρια τα παρατησα εντελως,δεν εχω κουραγιο και βοηθεια απο κανεναν.Οι δικοι μοπυ εχουν αλλα προβληματα να ασχοληθουν..Οσο για τους φιλους μου??Μεγαλη ιστορια.Εχω μια κλλητη και εναν κολλητο οι οποιοι οποτε βρισκονται οι 2 τους αλλαζουν συμπεριφορα προς εμενα,ειδικα η κολλητη μου.Απο εκει που ειναι μια χαρα μαζι μου,αλλαζει και ουτε τηλ παιρνει ουτε τιποτα.:no:Απο πισω μου ειμαι σιγουρη οτι με θαβουν και λενε διαφορα..Σε αυτους να ζητησω βοηθεια?Ειναι δυνατον???

Senior Member
    μην τα παρατας και μην περιμενεις τιποτα απο κανεναν αφου ειναι ετσι τα πραγματα!

βαλε μπροστα τη μηχανη και ξεκινα να διαβαζεις περι υγιεινης διατροφης (οχι διαιτα, διατροφη)
    συνδιασμους, μαγειρεμα, τροπους να τρως τροφες που δε σου αρεσουν αλλα κανουν καλο στον οργανισμο.

η αρχη ειναι το παν.
    κλεισε 2 βδομαδουλες διατροφης και κινησης και μολις χαθουν τα πρωτα κιλα, παρε κουραγιο και συνεχισε.

και αν καποια στιγμη ξεφυγεις, δεν τρεχει τι πο τα !!!!!
    συνεχιζεις σα να μην εγινε τιποτα.

ξεκινα ομως, μην αναβαλλεις.

Junior Member
    Σ ευχαριστω πολυ!Αυτο θα κανω!

Senior Member
    Αν κανεις καινουργια πραγματα κ δραστηριοτητες θα συναντησεις κ καινουργους φιλους!