Results 1 to 5 of 5
Thread: axsizei telika???
-
01-01-2011, 21:25 #1
axsizei telika???
Καλη χρονιααααα!!!!Με υγεια και επιτευξη ολων μας των στοχων!!Κ με την κρυφη ευχη ολων μας-το καλοκαιρακι να σκασουμε με σορτσακια κ sexy μπικινακια στην παραλια :starhit:
Θελω να ζητησω τη γνωμη σας για κατι...θελω να χασω 12 κιλα-τα τελευταια μου-και σκεφτομαι σοβαρα,ειμαι πλεον πεπεισμενη δηλαδη,να επισκεφτω διαιτολογο...να σημειωσω οτι μπορεσα να χασω με διαιτα κ γυμναστικη 12 κιλα πριν λιγο καιρο...Αξιζει τελικα να παω και να δωσω λεφτα σε εναν διαιτολογο???Ξερω πως μπορω και μονη μου αλλα καμια φορα ειναι αυτο που λεμε οτι ''θελω καποιον πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει τι να κανω και να μου φωναζει και καμια φορα αμα δεν το κανω σωστα...''
- 01-01-2011, 22:06 #2
marikoul, Καλή Χρονιά !!! με υγεία φυσικά!!
Μπράβο σου για τα κιλά που έχασες κ τα έχασες κ μόνη σου!
Σε πόσο καιρό τα έχασες?
Εγώ να πωω την αλήθεια δεν είμαι υπέρ του διαιτολόγου γιατί όταν έχω κάποιον πανω απ'το κεφάλι μου δεν αντέχω θέλω να τον πνίξω (μεταφορικά) γιατί μου δίνει "διαταγές" και εγω προσωπικά θέλω τη ζωή μου όχι σε κουτάκια αλλά να τη ζω, να μην εξαρτώμαι απο εναν διαιτολογο.
Τεσπα.. μη το αναλύσω και πολυ΄.
Πιστεύω οτι αφού έχασες 12 κιλά με άσκηση και διατροφή μόνη σου, τότε θα ξέρεις περί υγειηνής διατροφής.
Επίσης πιστευω οτι είναι και θέμα ανθρώπου, εγω οπως είπα δεν τον μπορώ τον διαιτολόγο.
Εσύ αντιθέτως μπορεί να τον αναζητάς γιατι δε μπορείς χωρίς καποιον να σε ελεγχει και να σε διορθωνει, απ'οτι καταλαβα.
Πάντως αμα τελικά πας σε διαιτολόγο καλό θα σου κάνει απο τη στιγμή που το θέλεις..
Τωρα καποια άλλα μελη εδω, που είναι υπερ του διαιτολογου ,θα έχουν καλύτερη αποψη.
01-01-2011, 23:02 #3
Originally posted by marikoul
Καλη χρονιααααα!!!!Με υγεια και επιτευξη ολων μας των στοχων!!Κ με την κρυφη ευχη ολων μας-το καλοκαιρακι να σκασουμε με σορτσακια κ sexy μπικινακια στην παραλια :starhit:
Θελω να ζητησω τη γνωμη σας για κατι...θελω να χασω 12 κιλα-τα τελευταια μου-και σκεφτομαι σοβαρα,ειμαι πλεον πεπεισμενη δηλαδη,να επισκεφτω διαιτολογο...να σημειωσω οτι μπορεσα να χασω με διαιτα κ γυμναστικη 12 κιλα πριν λιγο καιρο...Αξιζει τελικα να παω και να δωσω λεφτα σε εναν διαιτολογο???Ξερω πως μπορω και μονη μου αλλα καμια φορα ειναι αυτο που λεμε οτι ''θελω καποιον πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει τι να κανω και να μου φωναζει και καμια φορα αμα δεν το κανω σωστα...''
02-01-2011, 03:11 #4
Ciciliana ωρααια τα ειπες!Για μια στιγμη σκεφτηκα ''μηπως να μην παω?'' Αλλα τελικα μπαααα...θα παω οπως το βλεπω...τα κιλα τα εχασα μεσα σε 3 μηνες...σταθερα δηλαδη 1 κιλο τη βδομαδα...
Lessing δικιο εχεις!Θα παω τελικα!
Το ολο θεμα,το οποιο με φρικαρει κ μενα ωρες ωρες(!) ειναι οτι με πιανοθνε κατι ξαφνικα ξεσπασματα,του τυπου να τρωω με τους δικους μου κ να πεταω ακομα πιο ξαφνικα το πιρουνι κ να με πιανουν τα ζουμια...
Το συγκεκριμενο κιολας εγινε προσφατα,καθως επειδη σπουδαζω μακρια απο το σπιτι μου,μονο στις γιορτες βρισκομαστε ολοι μαζι...
Το αποτελεσμα ηταν να προσπαθουν ολοι να με ηρεμησουν,να μην ξερουν πως να μου συμπεριφερθουν στην τελικη...
Το καλο νομιζω με μενα,ειναι οτι ουτε οταν τρωω κατι παραπανω μια μερα να πας για εμετο-δεν το εχω κανει ποτε στη ζωη μου-αλλα ουτε εχω φτασει και στο αλλο ακρο να μην τρωω τιποτα ολη μερα...
Απλα καθε φορα που εχανα κιλα παντα τα ξαναεβαζα σε διαστημα 2-3 μηνων και ειναι η πρωτη φορα που μετα απο 6 μηνες καταφερα να τα διατηρησω...και αυτο ειναι που μου δημιουργει εμμονες νομιζω...αν βαλω 1 η 2 κιλα θα σκεφτω οτι επιστρεφω παλι στα παλια...αυτααααα....ευχαριστ� � πολυ :kiss:
02-01-2011, 16:12 #5
Ενταξει λογικο ειναι αν εισαστε κ δεμενη οικογενεια να σου λειπουν κ να ξεσπας.Καλυτερα να ξεσπας παρα να το ;αφηνεις μεσα σου.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση