troo pola glika k thelo na xaso kila,olo xekinao k kati me stamatai, nomizo oti ine psixologiko, exo xamili aftoektimisi k den m - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64
    Senior Member
    Originally posted by juliana
    εχετε δικιο δεν το ειχα σκεφτει ετσι, βεβαια δεν σκυβω το κεφαλι οταν τα λεει αυτα αλλα θυμωνω και του μιλαω αναλογα αλλα δεν βγαινει ποτε καπου καλα. μαλωνουμε συνεχεια, αυτος υποστηριζει οτι το κανει για το δικο μου καλο γιατι βλεπει οτι με ενοχλει το σωμα μου απλα υποστηριζει οτι πολλες φορες δεν εχει τροπο και θυμωνει. μου λεει οτι αυτος εχει κανει βηματα και εχει εξελιχθει γενικοτερα στη ζωη του ενω εγω δεν μπορω να λυσω αυτο το θεμα εδω και καποια χρονια. τελικα δεν ξερω ουτε εγω πως να το χειριστω το θεμα μαζι του. πως να του μιλησω και πως να του το κοψω.
    μηπως να τον στειλεις στη μανα του?
    μπορει να ειανι στο DNA τους να εξελισσονται αυτοι, κριμα να τον κρατας πισω!
    αντε γιατι φουντωσα τωρα κ θα αρχισω να βριζω ασχημα κ θα παρω κ κανα αστερι!

Senior Member
    click διαφωνω μαζι σου για το οτι δεν παμε σε ψυχολογο για διαιτα. η διαιτα δεν εινα απλα η διατροφη αλλα τι κρυβεται πισω απο αυτο. υπαρχουν ατομα που απο ψυχολογικα αιτια δεν αδυνατιζουν και ενας ψυχολογος προσπαθει να βρει ποια ειιναι αυτα. αφου το καταλαβουν τοτε ειναι πιο ευκολο για αυτους να πετυχουν στη διατροφη τους και να χασουν. αλλωστε ολα ειναι στο τροπο που βλεπουμε τα πραγματα και πως τα αντιλαμβανομαστε. αν γινει το σωστο κλικ μεσα μας με τη βοηθεια καποιου ψυχολογου τοτε μπορεις να πας σε αλλο επιπεδο και να το λυσεις
    αν καταλαβα καλα η κλικ ειπε οτι δεν πας σε διαιτολογο για το ψυχολογικο κομματι.. δεν ειπε οτι δεν πας σε ψυχολογο για διαιτα...

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    βρε κοριτσια ειπα απλα οτι βοηθαει παρα πολυ! δεν εχει παει καμια σας σε διαιτολογο? απλα ηθελα να δωσω στην τζουλιανα να καταλαβει οτι το να απευθυνθει σε εναν διαιτολογο θα ειναι μεγαλο συν, γιατι αυτο με τα γλυκα ειναι και ψυχολογικο, και θα την βοηθησει αρκετα ψυχολογικα και στο κατω κατω της γραφης ολοι ψυχολογοι εχουμε γινει αν εχει και καποιον να τα πει ας τα πει, καλο ειναι να βοηθαει ο ενας τον αλλο ...
    φυσικα κ βοηθαει.
    εγω προσωπικα εχω παει σε αρκετους διαιτολογους... με μερικους ειχα αριστα αποτελεσματα...
    τα ξαναπηρα ομως.
    αρα δε φταιει ο διαιτολογος αλλα κατι σ εμενα.
    ουτε κανεις διαιτολογος μπορει να κανει τη φιλη μας να μην ανεχεται τον καθε κομπλεξικο μαλακα που τη βριζει για το καλο της.
    ψυχολογος ισως...

Junior Member
    juliana: Παρόλο που θα το ήθελα, δεν θα πω τίποτα παραπάνω για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παραπάνω κιλά σου ο φίλος σου. Αν δεν δεις εσύ ότι αξίζεις να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να σε αγαπά και να στηρίζει έτσι ακριβώς όπως είσαι, ό,τι και να σου λέω εγώ και ο καθένας μας δεν θα το δεις. ʼλλωστε η αναφορά σου στον φίλο σου ήταν συμπληρωματική του αρχικού σου θέματος. Το θέμα στην ουσία για εμένα είναι να δεις τι είναι αυτό που δεν αρέσει σε εσένα. Θέλω να πω: αν ο άνθρωπος που είχες δίπλα σου δεν είχε πρόβλημα με τα πιασιματάκια σου, αντίθετα σε έβρισκε πιο σέξι και επιθυμητή θα ήθελες ακόμα να τα χάσεις αυτά τα κιλά; Απλά ρωτώ γιατί ο τρόπος με τον οποίον περιγράφεις τον εαυτό σου δεν μου δίνει την εντύπωση ότι δεν σου αρέσεις.

live laugh love καταρχην σε ευχαριστω που ασχοληθηκες με το προβλημα μου. ναι η αναφορα μου στον φιλο μου ηταν συμπληρωματικη γιατι το αρχικο προβλημα μου ειναι οτι εχω μια εμμονη με τα γλυκα και οτι διατροφη και να ακολουθησω δεν γινεται να την ακολουθησω πιστα γιατι μου λειπει το γλυκο και ετσι την σπαω στο τελος. επομενως πιστευω οτι ειναι κατι που πρεπει να βρω γιατι συμβαινει. ακομη και αν ο φιλος μου με εβρισκε sexy με τα παραπανισια κιλα μου θα ηθελα να τα χασω για να αισθανομαι εγω καλυτερα με τον εαυτο μου. το οτι τον αναφερω συμβαινει γιατι μου ασκει ενα επιπλεον βαρος και αγχος και πολλες φορες απο αντιδραση μπορει να φαω ενω δεν θελω. δηλαδη δεν με βοηθαει με τον τροπο του αλλα με εμπποδιζει και δεν το καταλαβαινει. αν ηταν ανετος με μενα τοτε μπορει να πετυχαινα πιο ευκολα τον στοχο μου. βεβαια δεν ειμαι σιγουρη γιατι ολα αυτα μπορει να ειναι και δικαιολογιες για να μην ριξω ευθυνες στον εαυτο μου. σε αυτο το σημειο μπερδευομαι οπως καταλαβαινεις

Senior Member
    click διαφωνω μαζι σου για το οτι δεν παμε σε ψυχολογο για διαιτα. η διαιτα δεν εινα απλα η διατροφη αλλα τι κρυβεται πισω απο αυτο.
    το ξερω καλη μου. ο ψυχολογος θα ασχοληθει με το τι κρυβεται απο πισω και ο διαιτολογος με το τι χρειαζεται να προσλαμβανει το ατομο που βρισκεται σε περιοδο απωλειας βαρους.

εκαστος στο ειδος του

Senior Member
    παντως 1,77 με 76 κιλα πρεπει να μετρας ΠΟΛΥ σα γυναικα

θα μετρουσα ακομη περισσοτερο click αν ημουν 67 η εστω 70. αυτος ειναι ο στοχος μου

Junior Member
    live laugh love καταρχην σε ευχαριστω που ασχοληθηκες με το προβλημα μου. ναι η αναφορα μου στον φιλο μου ηταν συμπληρωματικη γιατι το αρχικο προβλημα μου ειναι οτι εχω μια εμμονη με τα γλυκα και οτι διατροφη και να ακολουθησω δεν γινεται να την ακολουθησω πιστα γιατι μου λειπει το γλυκο και ετσι την σπαω στο τελος. επομενως πιστευω οτι ειναι κατι που πρεπει να βρω γιατι συμβαινει. ακομη και αν ο φιλος μου με εβρισκε sexy με τα παραπανισια κιλα μου θα ηθελα να τα χασω για να αισθανομαι εγω καλυτερα με τον εαυτο μου. το οτι τον αναφερω συμβαινει γιατι μου ασκει ενα επιπλεον βαρος και αγχος και πολλες φορες απο αντιδραση μπορει να φαω ενω δεν θελω. δηλαδη δεν με βοηθαει με τον τροπο του αλλα με εμπποδιζει και δεν το καταλαβαινει. αν ηταν ανετος με μενα τοτε μπορει να πετυχαινα πιο ευκολα τον στοχο μου. βεβαια δεν ειμαι σιγουρη γιατι ολα αυτα μπορει να ειναι και δικαιολογιες για να μην ριξω ευθυνες στον εαυτο μου. σε αυτο το σημειο μπερδευομαι οπως καταλαβαινεις
    πώς δεν καταλαβαίνω! Ίσως σε βοηθούσε να κάνεις ένα βήμα πίσω, να αποστασιοποιηθείς λίγο από τη σχέση σου, ή να του κόψεις τη φόρα για να καθαρίσει λίγο το κεφάλι σου. Να δεις πώς λειτουργείς χωρίς την πίεση αυτή. Στην δική μου περίπτωση, τη μέρα που σταμάτησε ο "θόρυβος" γύρο μου, άρχισα να ακούω ξανά τη φωνή μου. Μια ιδέα είναι, αλλά ίσως να σε ξεμπερδέψει. :)

Υ.Γ.1: Για να το ελαφρύνουμε και λίγο... Αχ, αυτά τα γλυκάκια.. γλυκά, γλυκά και στο τέλος όλο πίκρα...
    Υ.Γ.2: ΚΛΙΚ, συμφωνώ απολύτως! Πρέπει όντως να μετράς τρελά!

Junior Member
    πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ, έμαθα να κάνω και quote!! Τώρα μου μένει μόνο να χάσω τριάντα κιλάκια και θα είμαι τέλεια!! χαρ χαρ χαρ

Originally posted by LiveLaughLove
    πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ, έμαθα να κάνω και quote!! Τώρα μου μένει μόνο να χάσω τριάντα κιλάκια και θα είμαι τέλεια!! χαρ χαρ χαρ
    καλη επιτυχια σου ευχομαι πραγματικα και αν θες να ενημερωνεις εδω για την πορεια σου. το ιδιο θα κανω και εγω για να παιρνω κουραγιο.

Senior Member
    αντε και σε attachment σου ευχομαι :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Junior Member
    Juliana, πολύ ωραία ιδέα! Με καλή παρέα και εμψύχωση όλα νομίζω γίνονται λίιιγο πιο εύκολα.
    Κλικ, μιας που σε εσένα το κλικ έγινε (το δικό μου όλο το κυνηγώ και όλο μου ξεφεύγει!!), αν θες δώσε κανένα τιπ για το ξεκίνημα ή έστω τι δούλεψε για εσένα. :)
    Είναι και εκείνο το καταραμένο μιλφέιγ στη κουζίνα που ακόμα με πολιορκεί, περνάω από κοντά και μου φωνάζει. Του αντιστέκομαι ακόμα. Πού θα πάει δεν θα το φάει κανείς άλλος?

Υ.Γ.: Έχει και attachment το σύστημα? Αχ, θα μπερδευτώ πάλι το νιώθω.. χαρ χαρ χαρ

Senior Member
    Juliana, πολύ ωραία ιδέα! Με καλή παρέα και εμψύχωση όλα νομίζω γίνονται λίιιγο πιο εύκολα.
    Κλικ, μιας που σε εσένα το κλικ έγινε (το δικό μου όλο το κυνηγώ και όλο μου ξεφεύγει!!), αν θες δώσε κανένα τιπ για το ξεκίνημα ή έστω τι δούλεψε για εσένα. :)
    δεν ξερω τι να πρωτογραψω.
    δουλεψε ενα γερο σοκ για το ποσα χρονια ειχα μεινει σε κομα, δουλεψε η ψυχοθεραπεια, δουλεψε το τετραδιο που εγραφα καθε μερα την προοδο μου ακομα και τα πιο μικρουτσικα βηματακια, δουλεψε οτι δεν τα εχω παρατησει ως τωρα.
    ολα μαζι

αν θελεις διαβασε αυτο
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=2948

στο θεμα διατροφης μπορεις να ξεκινησεις μειωνοντας τις ποσοτητες, μαγειρευοντας με μετρημενο λαδι, συχνα γευματα μεχρι νωρις το βραδυ, ΚΑΛΟ πρωινο και οχι υπερβολες, δεν κοβουμε τα παντα βαζοντας ταμπελακι οτι ειναι απαγορευμενα.
    για μενα η περιοδος απωλειας βαρους πρεπει να μοιαζει οσο γινεται περισσοτερο με την περιοδο συντηρησης.
    και το σημαντικοτερο, αν μια μερα φαμε κατι λιγο παραπανω παχυντικο, δε χαθηκε κι ο κοσμος, μια μερα κατακρατηση ειναι, σιγα τα ωα!!!!!!!!!!!!!!

εγω ειμαι στο ψαξιμο για μια καλη διατροφολογο και μεχρι την δευτερα θελω να την εχω επισκεφτει. αν εχει καποιος να συστησει κατι καλο θα το εκτιμουσα. και ακομη καλυτερα αν ξερετε καμια στην καλαμαρια θεσσαλονικης. πολλα ζηταω αλλα αν ειναι κατι δοκιμασμενο θα ειναι καλυτερο απο το να παω καπου που δεν ξερω...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast