Results 1 to 15 of 163
Thread: Συν-τροφικες σχεσεις
-
20-10-2010, 09:45 #1
Συν-τροφικες σχεσεις
Ολοι λενε οτι οι σχεσεις ειναι δυσκολες..Φανταζομαι ακομα πιο δυσκολες μεσα στις ΔΠΤ.. Ενα καινουριο θεμα για αυτο το δυσκολο κομματι της ζωης μας
- 20-10-2010, 09:51 #2
παρούσα ! quote από το άλλο θέμα που βγάλαμε off-topic
Originally posted by spaceride
Νινα μου ειναι πολυ συνηθισμενη κατασταση αυτη που περιγραφεις..Θελει ομως ιδιαιτερη προσοχη στο πως ερμηνευουμε αυτα που λενε οι αλλοι.. Ολοι εντος των ΔΠΤ αντιλαμβανομαστε τα πραγματα μεσα απο το πρισμα της διαταραχης.. Προσεξε να εισαι σιγουρη οτι αυτα που καταλαβαινεις ειναι και αυτα που εννοει ο αντρας σου.. Ξεφυγαμε ομως απο το θεμα και σκεφτομαι να κανω καινουριο..
20-10-2010, 09:56 #3
Δε νομιζω οτι θα ελεγε καποιος κατι τετοιο για να πεισμωσει το συντροφο του.. Η αν οντως ισχυει δεν ξερω κατα ποσο λειτουργει.. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα (που οπως εχεις παρατηρησει δινω συνεχεια) χαχαχα
Εχουμε μια κυρια παντρεμενη 10 χρονια και λεει " ο αντρας μου δε με βρισκει ελκυστικη και δεν κανει σεξ μαζι μου".. Αν τη ρωτησεις απο που το συμπεραινει σου απαντα.. "Την τελευταια βδομαδα γυριζει απο τη δουλεια, εγω κανω τσαλιμια με λαδια και αρωματικα και μου λεει οτι ειναι κουρασμενος...αρααααα ειμαι χοντρη και δε με θελει.." Ειναι πιο ευκολο γι αυτη τη γυναικα να κατηγορισει το βαρος της και τον εαυτο της (πραγμα για το οποιο μπορει να κανει κατι βλεπε διαιτα κτλ) παρα να ερθει αντιμετωπη με την πραγματικοτητα και να πει ο γαμος μου περναει κριση.. Και το συμπερασμα της ειναι μεσα απο το πρισμα της διαταραχης της και αυτο εξυπηρετει στο να παρει (ως σνηθως) ολο το προβλημα και το κατηγορω πανω της παρα να πει εχει προβλημα η σχεση μου..Δεν ξερω αν καταλαβες, οι συντροφικες σχεσεις ειναι ζορικες
20-10-2010, 09:59 #4
Και συμπληρωνω, ενας ανθρωπος σε ΔΠΤ λειτουργει στο εγω και οι σχεσεις ειναι στο μαζι
20-10-2010, 10:05 #5
Ζορικες είναι σίγουρα.
Ειδικά όταν έρχονται και τα παιδιά και η καθημερινότητα γίνεται ασφυκτική, και ανακύπτουν ένα σωρό προβλήματα, γίνονται ακόμη πιο ζόρικες και δοκιμάζονται διαρκώς.
Πάντως σχετικά με το παράδειγμα που έδωσες, μπορεί και να μην υπάρχει καν πρόβλημα στη σχέση και απλά τη δεδομένη στιγμή ο άνθρωπος να ήταν όντως πεθαμένος από κούραση (ή χίλια 2 άλλα) και το μόνο που ήταν σε θέση να κάνει, ήταν όντως να ξεραθεί στον καναπέ. Δηλ μπορεί και να μην έπρεπε η κυρία να σκεφτεί "ο γάμος μου περνάει κρίση"
20-10-2010, 10:11 #6
χαχαχαχα ετσι μπραβο...Εγω ενα παραδειγμα εδωσα.. Το θεμα ειναι ομως οτι η κυρια σκεφτεται οτι φταιει εκεινη..Αυτη τη σκεψη που περιγραφεις ειναι να κανει...ελα ομως που δεν την κανει
20-10-2010, 10:15 #7
Καλημέρα σας.... Μαρέσει η συζήτησή σας, όμως δεν κατάλαβα τι σημαίνει ΔΠΤ?
20-10-2010, 10:19 #8
Καλημερα και σε σενα Πωλινα.. Διαταραχες προσληψης τροφης ειναι το ΔΠΤ
20-10-2010, 10:33 #9
Μαλιστα.... και τι ακριβώς είναι το θεματάκι σας? Γιατί από ότι κατάλαβα κάτι προσβλητικό είπε ο σύζηγος την κοπελιάς?
20-10-2010, 10:45 #10
Όχι, δεν είπε κάτι προσβλητικό ο συζηγος.
Δες στο θέμα «ναι στη συναισθηματικη πεινα?» σελ. 2, από εκεί μεταφερθήκαμε εδώ...
και τον ρώτησα τί εννοούσε ότι θέλει προσοχή να καταλαβαίνω τί πραγματικά εννοεί ο άντρας μου
εσένα αλήθεια πόσο σε καταλαβαίνει ο άντρας σου? ο ίδιος είναι κανονικός στα κιλά?
20-10-2010, 10:56 #11
Αχχχχ.... ο αντρας μου είναι 1.85 ιψος και 82 κιλά. Με τέλιες αναλογίες.
Πονεμένη ιστορία το πόσο με καταλαβαίνει....... πάω να διαβασω το θέμα σας και επανέρχομε
20-10-2010, 11:06 #12
εμένα ο δικός μου είναι 1.77 με 72 κιλά. πριν το γάμο ήταν 4-5 κιλά λιγότερο, αλλά ως γνωστόν ο γάμος παχαίνει... αλλά έχει πολύ υγιή σχέση με το φαγητό
ʼσε, και οι γιοι μου εμένα είναι τσιλιβίθρες ειδικά ο μεγάλος σε σχεδόν ανησυχητικό βαθμό, η μόνη παχιά στην οικογένεια είμαι εγώ...
Πω, να σας πω και κάτι να γελάσετε (αν και δεν είναι για γέλια, για κλάματα είναι) ...πάλι off-topic θα βγω :P
Τρώγαμε μια φορά με το γιο μου το μεγάλο πριν κανα εξάμηνο (3 ετών τότε), και έβλεπε που έτρωγα πολύ και δε σταματούσα, και του φαινόταν περίεργο. Οπότε σε κάποια στιγμή με ρωτάει "μαμά, θα φας κι άλλο?"
εεε, λίγο ακόμη του λέω...
και μετά μου λέει "μαμά γιατί τρως πολύ, θέλεις να γίνεις πολύ μεγάλη?" δε θυμάμαι τί του απάντησα...
ή άλλη φορά μπορεί να τρώμε κανα πατατάκι, και βλέπει που δεν αρκούμαι στα λίγα και θέλω σώνει και ντε να τελειώσω το σακουλάκι, και μου λέει "έλα άσε μη φάμε τώρα άλλα μωρέ, να έχουμε και την άλλη μέρα..." και μου το παίρνει και το βάζει στο συρτάρι
μεγαλώνει κι αυτός και καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά...
20-10-2010, 11:11 #13
Επέστρεψα.....
Και εμένα ο αντρας μου τα ίδια λεει..... Εισαι έξυπνη, σπουδασμένη, δεν μπορείς να κουμαντάρεις μια ζυγαριά?
Ασε το πόσες φορές έχω ακούσει το ότι είμαι χοντρη και άμμα του λεω κάλά όταν με γνώρισες τι ήμουνα, ξερετε τι απανταει? εσύ ήσουν πάντα χοντρή, εγώ ήμουν ο ηλίθιος......
και μετα απο αυτά έρχετε και λεει πως μαγαπάει και πως θέλει το καλό μου, και πως τα λέει όλα αυτά για να με κάνει να κάνω κάτι. Λές και δεν προσπάθησα πάμπολλες φορές.... Λες και δεν με βλέπει πως τρώω ελαχιστο και τρέχω αμεσως τουαλέττα για εμετό...... να πω δεν το βλέπει? Το βλέπει και μάλιστα δεν του αρέσει......
Μόνο τώρα που αποφάσισα για να κάνω το μανίκι είναι κάπως διαφορετικός. ίσος επιδή τον πήρα μαζι μου στο γιατρό, και είδε και αλλες κοπέλλες εκει που το εκαναν και έχασαν, ισος επιδή κατάλαβε πως εγω προσπαθώ, αλλά το σώμα μου δεν ανταποκρινετε? δεν ξερω....
20-10-2010, 11:14 #14
Originally posted by nina76
εμένα ο δικός μου είναι 1.77 με 72 κιλά. πριν το γάμο ήταν 4-5 κιλά λιγότερο, αλλά ως γνωστόν ο γάμος παχαίνει... αλλά έχει πολύ υγιή σχέση με το φαγητό
ʼσε, και οι γιοι μου εμένα είναι τσιλιβίθρες ειδικά ο μεγάλος σε σχεδόν ανησυχητικό βαθμό, η μόνη παχιά στην οικογένεια είμαι εγώ...
Πω, να σας πω και κάτι να γελάσετε (αν και δεν είναι για γέλια, για κλάματα είναι) ...πάλι off-topic θα βγω :P
Τρώγαμε μια φορά με το γιο μου το μεγάλο πριν κανα εξάμηνο (3 ετών τότε), και έβλεπε που έτρωγα πολύ και δε σταματούσα, και του φαινόταν περίεργο. Οπότε σε κάποια στιγμή με ρωτάει "μαμά, θα φας κι άλλο?"
εεε, λίγο ακόμη του λέω...
και μετά μου λέει "μαμά γιατί τρως πολύ, θέλεις να γίνεις πολύ μεγάλη?" δε θυμάμαι τί του απάντησα...
ή άλλη φορά μπορεί να τρώμε κανα πατατάκι, και βλέπει που δεν αρκούμαι στα λίγα και θέλω σώνει και ντε να τελειώσω το σακουλάκι, και μου λέει "έλα άσε μη φάμε τώρα άλλα μωρέ, να έχουμε και την άλλη μέρα..." και μου το παίρνει και το βάζει στο συρτάρι
μεγαλώνει κι αυτός και καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά...
20-10-2010, 11:19 #15
αχ πωλίνα μου!
σίγουρα του έκανε καλό που πήγατε μαζί στο γιατρό, θα συνειδητοποίησε πολλά πράγματα αφού είδε και άλλες περιπτώσεις. να δεις που μόλις κάνεις την επεμβαση όλα θα πανε καλά, και εκείνος θα αλλάξει μιας και θα βλέπει την αλλαγη σε εσένα, και όλα θα γίνουν
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή