Ο στρατός έρχεται..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
  1. #16
    Παίρνω φάρμακα εδώ και επτά χρόνια.κάνω και ψυχοθαραπεία.(Αυτά για την προσπάθεια που λες)

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    850
    Φίλε το προβλημα τουλαχιστον για μενα δεν ειναι να παρω απαλλαγη αλλα εφόσον τη παρω τι θα λέω στο περιγυρό μου. Εχω παρει ηδη 2 χρονια αναβολή λογω προβληματων και το Μαιο που ερχεται η θα πρεπει να παω η να ζητησω απαλλαγή. Για να μιλήσω ειλικρινα δεν με βλέπω να υπηρετω... Αποκλειεται... Τουλαχιστον με τα τωρινα μυαλα που εχω-εκτος αν γινει κανα θαυμα και αλλαξω τελειως τροπο σκεψης... Θαυματα ομως εχουν να γινουν καπου 2000 χρονια απο την εποχη του Χριστου οπότε... Σημερα μια γνωστη ρωτησε τη μανα μου πότε παω φανταρος. Λεμε οταν μας ρωτανε οταν τελειωσω τις σπουδες που υποτιθεται οτι κανω... Ο κοσμος δεν τρωει το κουτοχορτο κανονικα θα επρεπε να εχω τελειωσει τωρα το φανταρικο και γω δεν εχω παει καν. Με βασανιζει το τι θα λέω οταν με ρωτανε. Το θεμα δεν ειναι να παρεις την απαλλαγη αλλα τι θα λες στον περιγυρο... Να πω ψεμματα οτι πηγα ευκολα θα αποκαλυφθεί. Να πω πηρα Ι5 ντρεπομαι. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Με πιεζει αφόρητα το τι θα λεω. Σας παρακαλω βοηθηστε με. Με ριχνει αυτη η σκέψη. Σκεφτομαι να κλειστω στο σπιτι μου και να λεω υπηρετω αλλα ως ποτε???...

  3. #18
    Banned
    Join Date
    May 2004
    Location
    στις στεπες του Καυκασου
    Posts
    10,933
    φιλε μου,
    αν το προβλημα σου ειναι τι θα λεει ο περιγυρος, αυτο ειναι το λιγοτερο.
    Πολυ απλα θα πεις πηρα απαλλαγή και εληξε ο γαμος.

    Μην ασχοληθεις περαιτερω και δεν χρειαζεσαι να βασανιζεσαι για το τι θα σε ρωτανε.
    Ξερω κοσμο που πηγε στρατο, δεν καταφερε να τα βγαλει περα και κατεληξε να εχει ψυχολογικα προβληματα μεχρι και τωρα που μιλαμε.

    Δεν ειναι αναγκη να καταστρεψεις την ζωη σου για τετοια βιτσια.

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    850
    Originally posted by ico
    Και εγώ παρουσιάζομαι σε 10 μέρες.Θα πάρω για δεύτερη φορά αναβολή για λόγους υγείας(ως γνωστόν πάσχω από αγχώδη κατάθλιψη εδώ και 7 χρόνια)και μετά θα πάω για απαλλαγή.Αυτό που θέλω να πω είναι να μην παίζετε με την υγεία σας.Ποιος το γ@μ@ει το Ι που θα βγεις.Αφού έχουμε όντως πρόβλημα δεν βλέπω τον λόγο να πάμε.Εδώ δεν παν άλλοι που δεν έχουν τίποτα απολύτως πόσο άτομα σαν εμάς με ψυχικές διαταραχές.
    Μια φορα μπορεις να παρεις αναβολή-τη δευτερη παιρνεις απαλλαγη. (Εκτος αν πηρες ενα χρονο)

  5. #20
    Ένα χρόνο πήρα.

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    850
    Αλήθεια τι λες στο περιγυρο σου? οτι σπουδάζεις? Αμα τελικα παρεις απαλλαγη τι θα τους λες?

  7. #22
    Την αλήθεια φίλε μου.Γιατί είναι ντροπή?Αφού έχω στα αλήθεια πρόβλημα.Δεν κάνω κάτι ψέματα.Δεν κατάλαβα το ύφος της ερώτησης σου.

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    850
    Originally posted by ico
    Την αλήθεια φίλε μου.Γιατί είναι ντροπή?Αφού έχω στα αλήθεια πρόβλημα.Δεν κάνω κάτι ψέματα.Δεν κατάλαβα το ύφος της ερώτησης σου.
    Κανενα υφος δεν πουλάω με παρεξηγησες. Απλα για τα δικα μου δεδομενα μου φαινεται απίθανο να κανω κατι τετοιο-να πω δηλαδη εχω ψυχολογικα προβλήματα. Δεν λεω οτι κανεις κακα που το λες απλα εγω δεν θα μπορουσα να κανω οτι κανεις και μου φαινεται καπως η σταση σου.

  9. #24
    Εσύ ρε παιδί μου έχεις ψυχολογικά προβλήματα?

  10. #25
    Συγγνώμη δεν είχα δει τα προηγούμενα σου μηνύματα.

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    128
    Originally posted by sakis83
    πρώτα θα ξεκινήσω από το γεγονός ότι έχω αγχωτικες διαταραχές και γενικά εδώ και κάποια χρόνια έπαιρνα zoloft και xanax, επειδή όμως είναι να φύγω φαντάρος αποφασίσαμε με τον γιατρο που με παρακολουθεί να σταματήσω σταδιακά τα xanax και να αλλάξω το zoloft σε ladose weekly ώστε και επειδή λέω να μην το δηλώσω πως έχω τα παραπάνω ο χρόνος που θα μείνω χωρίς χάπια να είναι λιγότερος. Όμως ενώ τον τελευταίο καιρό οποιαδήποτε σωματοποίηση του άγχους μου είχε να κάνει με σφίξιμο στην κοιλιά (σαν πέτρα) η ταχυκαρδία και μουδιάσματα στο πόδι και χέρι απο την μεριά της καρδιάς τώρα μετά την αλλαγή του φαρμάκου και το κόψιμο του xanax έχω ζαλάδες όλη μέρα σχεδόν και αναρωτιέμαι εγώ τώρα είναι θέμα αλλαγής χαπιών, κοψίματος του xanax, ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Η όντως έχω κάτι παθολογικό? κάτι που παρατήρησα είναι ότι όταν κάνω σεχ η αν πιω καμιά μπιριτσα ούτε ζαλάδες ουτε τίποτα!

    Βοηθηστε σας παρακαλω
    Θα σου συνιστούσα όποιο ψυχολογικό ή σωματικό πρόβλημα έχεις να το δηλώσεις από την αρχή στην επιτροπή των γιατρών που θα περάσεις έτσι κι αλλιώς. Μπορείς να ζητήσεις να μην υπάρχουν άλλοι συνάδελφοί σου στο χώρο, αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Να ξέρεις πως αν αποκρύψεις κάτι θα το βρεις σίγουρα μπροστά σου. Να ξέρεις επίσης πως υπάρχουν παντού άνθρωποι πρόθυμοι να σε ακούσουν, να σε καταλάβουν και να σε βοηθήσουν.
    Κανένα Ι δεν πρόκειται να επηρεάσει το βιογραφικό σου, αντίθετα μπορεί να σε βοηθήσει στη διάρκεια της θητείας σου. Να θυμάσαι ότι κατά την είσοδό σου στο κέντρο γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος στην πύλη, οπότε αν έχεις φάρμακα μαζί σου καλύτερα να το δηλώσεις μόνος σου παρά να το αποκρύψεις.
    Για μένα ο στρατός ήταν ο μεγάλος μου φόβος. Στη διάρκεια κατάλαβα πως ήταν μεγάλο σχολείο. Δεν σου κρύβω πως κάποια στιγμή \"λύγισα\" και πήγα στο ιατρείο της μονάδας για να πάρω αναβολή. Νομίζω πως για ακόμη μια φορά στην ζωή μου ήμουν τυχερός που γιατρός έλλειπε εκείνη τη στιγμή...
    Ειλικρινά, καλή τύχη.

  12. #27
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    21
    Επειδή υπηρετώ τώρα (πάσχω πολλά χρόνια από διαταραχή πανικού παίρνω xanax και seroxat) θα ήθελα να πω και εγώ μερικά πράγματα σχετικά με το στρατό. Καταρχάς, ακόμα και αν έχουν περάσει 6 μήνες πάντα έχω στο μυαλό μου την ιδέα της αναβολής, πράγμα το οποίο θα το είχα κάνει σίγουρα αν υπηρετούσα στο στρατό ξηράς, είμαι στην αεροπορία όπου τα πράγματα είναι πολύ χαλαρά. Έχω Ι3 άοπλο, πήγα και εγώ για να δοκιμάσω τον εαυτό μου και αυτό που τελικά βλέπω είναι ότι δεν αξίζει. Είναι ένας χαμένος χρόνος από τη ζωή. Στο κέντρο που ήμουνα δεν τα παράτησα γιατί βρήκα τρομερή βοήθεια από τον ψυχολόγο της μονάδας, μέχρι και στα ιατρεία με πήρε για να αποφύγω κάθετι σχετικό με εκπαίδευση, έστω και αόπλου. Αλλά στο στρατό δύσκολα θα βρεις τέτοια άτομα, πολύ σπάνια. Έχω πάει σε ψυχιάτρους και αυτό που μου λένε είναι ότι είτε κάνεις για το στρατό είτε δεν κάνεις, δηλαδή σε βγάζουν κάποιο Ι και από και πέρα δεν πολυνοιάζονται, όλοι οι φαντάροι είναι αναλώσιμοι. Αυτό που παρατηρώ στον εαυτό μου είναι ότι στον στρατό και απέναντι σε κάποιους στρατιωτικούς βγάζω κάποιες λίγες φορές έντονη επιθετικότητα και μπορεί να τους μιλάω ακόμα και άσχημα (βέβαια, όπως είπα και παραπάνω είμαι στην αεροπορία όπου τα πράγματα είναι αλλιώς και έχω πάντα την καβάντζα ότι αν κάποιος ανώτερος συνεχίσει κάτι τότε φεύγω αμέσως για αναβολή). Συμπερασματικά, αυτό που είδα είναι ότι ο στρατός είναι ένα μεγάλο θέατρο, όπου δεν αξίζει για κάποιον να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ειδικά με τέτοια θέματα και βεβαίως αν έχετε κάποιο βύσμα (για όσους σκέφτονται να πάνε) χρησιμοποιείστε το. Επίσης με βάση αυτά που ακούω πχ από στρατιωτικούς, και όχι της αεροπορίας, γιατρούς για το πως είναι στο στρατό ξηράς θεωρώ ότι θα την είχα κάνει από καιρό, δεν θα καθόμουνα πολύ, και πολύ πιθανό να αρπαζόμουν και με κάποιον ανώτερο.

  13. #28
    sakis83 τελικά τι έγινε θα καταταγείς κανονικά?Σου χουν απαντήσει τόσα άτομα και δε βλέπω να συμμετέχεις στη συζήτηση καθόλου.

  14. #29
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    9
    Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης μου,
    ως τώρα είμαι στο να πάω κανονικά απλά είμαι διχασμένος για το αν το δηλώσω η όχι ότι παίρνω μια φαρμακευτική αγωγή ώστε και εγώ να είμαι καλύτερα και να περάσει πιο ανώδυνα το όλο πράγμα. έχω βάλει βύσμα και περιμένω να με στείλουν αεροπορία (μακάρι) αλλά και αλλού να πάω έχει ο θεός.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •