από άλλον πλανήτη...; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54
    Junior Member
    Ax, Tato... Είχα μια ελπίδα ότι θα πήγαινε να σου πω την αλήθεια....

Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις για την ευλογία μας αυτή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βλέπουμε μόνο εμείς... Τις νύχτες τρυπώνω κρυφά δίπλα στον αγγελό μου και τον χαζεύω.. και μετά πάω μέσα και γεμίζω με θυμό για τον πατέρα του... Πώς είναι δυνατόν να έχει συμβάλει στη δημιουργία ενός τέλειου πλάσματος και να πρέπει να τον παίρνω εγώ για να του θυμίσω ότι έχει περάσει μία εβδομάδα από την τελευταία φορά που τηλεφώνησε στον γιο μας...

Συμφωνώ με Σμαρτ... ξαναστείλε τον.. πού θα πάει θα στρώσει.. κράτα γερά!!!!

Senior Member
    Καλημέρα Κορίτσια!

Δεν μπήκα καθόλου χτες .... Τα φάρμακα τελικά τα έφερε και χτες το βράδυ κράτησε για λίγο το παιδί να ξεκινήσω γυμναστήριο. Σήμερα το πρωί, και καθώς είμασταν σε καλή φάση καθώς χτες μιλήσαμε αρκετά για τα όνειρά μας και για τα συναισθήματά μας, ζήτησα την βοήθειά του!!!! Το είχα κάνει και στο παρελθόν κάποτε ... Του ζήτησα βοήθεια για να αδυνατίσω, δηλ. να γράφω τί τρώω και να με ελέγχει και αυτός συμφώνησε λέγοντας ότι και αυτός θέλει να χάσει και να κόψει τα γλυκά!
    Ήταν πολύ διαφορετικός από χτές ... τον άντρα μου θέλω να νιώθω ότι μπορεί να μου συμπαρασταθεί!!! Ούτε διαιτολόγο ούτε ψυχολόγο ούτε μαγικές λύσεις.....

Senior Member
    ναι βρε τατο αλλα αν εγω ημουν ο αντρας κ απο 52 ηθελες να πας 48 δε θα ηθελα να σοσυ συμπαρασταθω γιατι δεν το βλεπω λογικο :S
    δε θεωρω οτι εχεις κατι να χασεις!!

Senior Member
    Καλημέρα Τατο μου. Μπράβο καλή μου, είδες τελικά που βελτιώνονται τα πράγματα?

Κορίτσια εμένα χτεσ ο αντρας μου γυρνάει και μου λέει, τελικά το πήρες ζεστά το θέμα την δίαιτας ε? λέω ναι. Λέει μπράβο αγάπη μου. Ετσι για να σε ευχαριστήσω, θα κόψω και εγώ το τσιγάρο. Και τα πέταξε κορίτσια, τα πέταξε στα σκουπίδια και είπε πως δεν θα ξανααγοράσει!!!Τώρα φυσικά θα δείξει, πάντος από τις 5 το απόγευμα που έγεινε αυτό, δεν κάπνησε ούτε 1 τσιγάρο μέχρι σήμερα το πρωι!!!!

Senior Member
    Θεέ μου τί καταπληκτικό!

Όπως και να έχει είναι σημαντικό ότι θέλει να κάνετε προσπάθεια μαζί! Στην πραγματικότητα είναι προσπάθεια για να είσαστε μαζι! Να μοιράζεστε τις προσπάθειες .... Χάρηκα πολύ πωλινάκι μου!

Βρε σμαρτ δεν έχεις άδικο!!! Ωστόσο ξέρει πόσο μου κατεβάζει την διάθεση και είναι κάτι ... που κανέναν δεν συμφέρει. Μετά με έχει συνηθίσει τόσα χρόνια σε χαμηλά κιλά (αν και με είχε ερωτευτεί πολύ παραπάνω).

Βρήκε, επίσης, και αυτός την ευκαιρία που ήθελε για να προσέξει την διατροφή του, γιατί έχει γουρουνιάσει με τα γλυκά πολύ τον τελευταίο καιρό και μου είπε ότι θέλει να τα κόψει και να προσέξει και αυτός την διατροφή του και να αδυνατίσει! (Δεν έχει ζυγιστεί ακόμα ...) Σήμερα έκανα έναν πίνακα με τα ονόματα και των δύο για να σημειώνουμε, από άποψη διατροφής, την ημερίσια πρόοδό μας και να αλληλοτσεκαρόμαστε!!!!

Senior Member
    tato μου, εννοω το εξης:
    αν ημουν ο αντρας σου θα θεωρουσα προβληματικο το οτι θες να χασεις κιλα κ θα προσπαοθουσα να σε πεισω οτι δε χρειαζεται.
    προφανως εσυ θα θεωρουσες οτι δε σε στηριζω!
    επισης το επιχειρημα σου οτι δε συμφερει κανεναν να μην εχεις κεφια, πως σου φαινεται?
    δλδ τον εχεις φτασεις τον ανθρωπο στο αμην κ ειπε:
    "δε γ@μιετ@ι? θα τη στηριξω κ ας κανει μαλακια αρκει να σταματησει τη γκρινια"? lol
    δε λεωοτι αυτο συμβαινει.
    απλα προσπαθω να σου δειξω ποσο διαφορετικες μπορει να ειναι οι ερμηνειες του ιδιου γεγονοτος.

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι τα πράγματα είναι απόλυτα ... Ο άντρας μου απλά δεν δίνει σημασία ιδιαίτερη εάν χάσω ή βάλω κιλά. Θεωρεί ότι ή έτσι ή αλιώς το ίδιο είναι. Το σημαντικό για αυτόν είναι να έχω καλή διάθεση. Αυτός δεν βλέπει τα μπούτια μου που πάχυναν (ευτυχώς!!) αλλά τη διάθεσή μου που είναι πεσμένη.

Ξέρει πολύ καλά ότι έχω νεύρωση με το θέμα αλλά έχει καταλάβει ότι ό,τι και να μου πει από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Ειναι αλήθεια ότι πολλές φορές έχει προσπαθήσει να μου πει ότι το θέμα με το βάρος είναι μόνο στο μυαλό μου, ότι δεν πάσχω από καμία ασθένεια και ότι απλά δημιουργώ τους ανεμόμυλούς μου σαν τον Δον Κιχώτη.... Ωστόσο, για εμένα, όσο και να μου το λέει οι ανεμόμυλοι σε αυτή την φάση της ζωής μου υπάρχουν και δεν είναι εύκολο να πεισθώ ότι δεν υπάρχουν ... Αυτό που θέλω είναι να τον νιώσω επιτέλους δίπλα μου ακόμα και αν αυτό είναι μια νεύρωση.... έχω την αίσθηση ότι εάν απομυθοποιήσω το τέρας και νιώσω ότι όταν σκαμπανεβάζω στα κιλά θα είναι αυτός δίπλα μου να μου πιάνει το χέρι τότε θα νιώθω πολύ καλύτερα, δεν θα φοβάμαι, και θα ελπίζω ότι αν χρειαστώ βοήθεια θα την έχω και όχι ότι θα ντρέπομαι να μιλήσω για το πως αισθάνομαι σε σχέση με την βουλιμία. Η άρνησή του τόσο καιρό να καταλάβει ότι έχω πρόβλημα και να μου λέει ότι όλα είναι καλά δεν είδα να με βοηθάει. Για εμένα υπάρχει πρόβλημα και δεν είναι όλα καλά. Εκτίμώ ότι μου το λέει αλλά πάλι μόνη μου αισθάνομαι και κλείνομαι όλο και περισσότερο στον κόσμο μου για να το αντιμετωπίσω.

Senior Member
    Ε...χμ...δεν ειναι λιγο ''καπως''να καταλαβαινεις κ να παραδεχεσαι οτι εχεις νευρωση οπως λες αλλα να ζητας απο καποιον που ειναι μαζι σου να γινει ''συνεργος''σου; Δλδ αν εγω θελω να μπουκωνομαι κ να τρωω πως θα απαιτησω απο το συντροφο μου να με στηριξει αφου αυτο που κανω δεν ειναι υγειηνο;:puzzled:

Senior Member
    Lessing η νεύρωση που έχω τώρα έχεις σαφώς βελτιωθεί σε σχέση με αυτό που έχω περάσει στο παρελθόν. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν ζητάω από τον σύζυγο να γίνει συνεργός σε κάτι που θα με καταστρέψει ούτε σε κάτι καταστρεπτικό για την υγεία μου. Τα 48 κιλά για το 1.59 ύψος δεν είναι παράλογο ούτε δείχνω άσχημη μέχρι εκεί και το βασικότερο είναι ότι με τίποτα δεν κινδυνεύει η υγεία μου!

Οπότε 1 το κρατούμενο ότι δεν ζητάω βοήθεια για να καταστραφώ

Το ότι στεναχωριέμαι γιατί έβαλα 4 κιλά από τον Σεπτέμβριο και έχει χαλάσει το σώμα μου, νομίζω ότι μπορεί κάθε γυναίκα να το καταλάβει! Το ζήτημά μου είναι το υπερβολικό άγχος και η μιζέρια που με πιάνει καθώς και τα υπερφαγικά επεισόδια που με κάνουν να σκαμπανεβάζω συνεχώς σε βάρος (αυτό ναι είναι ανθυειγινό και επικύνδινο).

Η βοήθεια του συζύγου έγκειται ακριβώς εκεί. Να νιώθω ότι είμαστε μαζί ώστε να μειώνεται το άγχος και η μιζέρια μου, να νιώθω ότι κάποιος προσπαθεί μαζί μου και με στηρίζει, να νιώθω ότι δεν είμαι μόνη ώστε να μειωθούν σταδιακά και τα υπερφαγικά επεισόδια.

ʼρα 2 το κρατούμενο η ψυχολογική υποστήριξη ενός δικού μας ανθρώπου, εφόσον δεν ζητάμε κάτι αρνητικό για την υγεία μας, είναι αναγκαία και μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Νομίζω είμαστε τα ίδια κιλά με τον ίδιο στόχο ... ξέρεις καλά ότι δεν κάνω κάτι ανθυγιεινό σε σχέση με την θέληση απώλειας βάρους .... το ανθυγιεινό είναι η υπερφαγία και ακριβώς αυτό προσπαθώ να αντιμετωπίσω. Δεν ζητάω την βοήθεια του συζύγου για να παθαίνω μαζί του υπερφαγικά επεισόδια. Έχει τεράστια διαφορά!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234