Results 16 to 30 of 54
Thread: από άλλον πλανήτη...;
-
08-01-2011, 18:00 #16
Originally posted by smart
τωρα θ αλλαξεις οσα μπορεις, να συνηθισεις στη διαδικασια, να αποκτησεις πιστη στον εαυτο σου κ οταν ερθει η καταλληλη στιγμη να κανεις τη μεγαλη αλλαγη (που νομιζω οτι ξερω ποαι ειναι ;) ).
ολα θελουν το χρονο τους να γινουν, τι να πω, ας προσπαθησουμε να παρουμε τα μαθηματα μας...
- 08-01-2011, 18:17 #17
Originally posted by lessing
εχω σκεφτει-αλαλ δεν το χω κανει - να καταγραψω οσα δε μου αρεσουν κ οσα κου αρεσουν στη ζωη μου.
μετα, απο αυτα πο υδε μου αρεσουν, να δω ποια μπορω ν αλλαξω.
κ ν αρχισω απο το πιο ευκολο :)
θελετε να το κανουμε μαζι ? :)
08-01-2011, 18:18 #18
Originally posted by polinaki1983
τωρα θ αλλαξεις οσα μπορεις, να συνηθισεις στη διαδικασια, να αποκτησεις πιστη στον εαυτο σου κ οταν ερθει η καταλληλη στιγμη να κανεις τη μεγαλη αλλαγη (που νομιζω οτι ξερω ποαι ειναι ;) ).
ολα θελουν το χρονο τους να γινουν, τι να πω, ας προσπαθησουμε να παρουμε τα μαθηματα μας...
χεχε :smirk:
πιστευω στο πληρωμα του χρονου...απλα καποιες φορες χανω την υπομονη μου .
08-01-2011, 18:30 #19
08-01-2011, 18:38 #20
08-01-2011, 18:39 #21
χεχε :smirk:
πιστευω στο πληρωμα του χρονου...απλα καποιες φορες χανω την υπομονη μου .
08-01-2011, 21:36 #22
οκ το κρεβατι μενει το σωμα φευγει:spin:
09-01-2011, 02:10 #23
οκ το κρεβατι μενει το σωμα φευγει:spin:
Ρε σύ, κάτι πολύ παράξενο, απόψε με πήρε αγκαλιά, μου είπε πως με αγαπά και με κρατούσε αγκαλιά συνέχια μέχρι τώρα που ξύπνησε ο μικρός και έκλεγε ήθελε βόλτα και τον πήγε για να ηρεμήσει!!!!!
09-01-2011, 11:26 #24
Polinaki ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μοιράστηκες και εσύ αυτό που αισθάνεσαι. Νιώθω τόσο μόνη .... Ο άντρας μου εμένα με αγκαλιάζει και μου μιλάει τρυφερά, αλλά με αοριστολογίες πάντα, και ποτέ δεν έχει αναγνωρίσει ότι το μέγιστο βάρος για τη ζωή του νέου πλάσματος το φέρω εγώ (οικονομικά και πρακτικά). Απλά από τις τρυφερές μας στιγμές βγαίνει ότι έχω αδύναμο νευρικό σύστημα ..... Που δεν λέω έτσι είναι .... με τη διαφορά ότι θα ήμουν λιγότερο νευρική εαν δεν σκεφτόμουν και έπρατα για τρεις.
να σα πω το αστείο: ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!! χα χα χα
του είπα να το κάνει με άλλη γυναίκα ..... και δυστυχώς το εννοώ
lessing έχεις τόσο δίκαιο ... ένας σύντροφος που δεν είναι καλός δεν θα είναι και καλός πατέρας .... όμως το διαζύγιο είναι πολύ δύσκολη υπόθεση .... και όχι πρακτικά. Είμαι αφάνταστα πιο ήρεμη και αυτάρκης όταν μένω μόνη. Τα νεύρα μου είναι πολύ λιγότερα και βλέπω τα πράγματα πιο θετικά .... αλλά εάν τον διώξω θα γελάει πάντα ο Ήλιος μου;;; Αυτό σκέφτομαι και σφίγγεται η καρδιά μου
09-01-2011, 11:42 #25
tato,πρακτικα το καταλαβαινω.
οικονομικα ομως γιατι σε σενα ολο το βαρος?
επισης, γιατι γενικα τοσο αγχος?
μηπως εχεις την αισθηση οτι ο αντρας σου δεν ειναι αρκετα υπευθυνος, οποτε πρεπει εσυ να εχεις το νου σου για ολα?
η εισαι απο μονη σου τελειομανης κ αγχωνεσαι οταν δεν τα εχεις ολα απο ελεγχο?
υποθετω οτι το εχεις συζητησει μαζι του αυτο που νιωθεις.. τι σου λεει?
επισης, πως βγαινει το συμπερασμα οτι εχεις αδυναμο νευρικο συστημα?
(ολες αυτες οι ερωτησεις δεν εχουν προθεση να σε αμφισβητησουν ε? :)
απλα προσπαθω να καταλαβω :) )
09-01-2011, 18:45 #26
tato,πρακτικα το καταλαβαινω.
οικονομικα ομως γιατι σε σενα ολο το βαρος?
επισης, γιατι γενικα τοσο αγχος?
μηπως εχεις την αισθηση οτι ο αντρας σου δεν ειναι αρκετα υπευθυνος, οποτε πρεπει εσυ να εχεις το νου σου για ολα?
η εισαι απο μονη σου τελειομανης κ αγχωνεσαι οταν δεν τα εχεις ολα απο ελεγχο?
υποθετω οτι το εχεις συζητησει μαζι του αυτο που νιωθεις.. τι σου λεει?
επισης, πως βγαινει το συμπερασμα οτι εχεις αδυναμο νευρικο συστημα?
(ολες αυτες οι ερωτησεις δεν εχουν προθεση να σε αμφισβητησουν ε? :)
απλα προσπαθω να καταλαβω :) )
λοιπόν οικονομικά γιατί εγώ βγάζω πολύ υψηλότερο μισθό από το σύζυγο και μαζεύω στην άκρη για να έχει και το παιδί για τις ανάγκες του όταν μεγαλώσει. Την γυναίκα που το κρατάει την πληρώνω εγώ. Ο άντρας μου κάποιους μήνες μπορεί να παίρνει μόνο 600 ευρώ ... οπότε όπως καταλαβαίνεις ούτε τα ψώνια μπορεί να πληρώσει.
Ναι είναι αλήθεια ότι είμαι αγχώδης άνθρωπος ... παλαιότερα έπασχα από κρίσεις πανικου και είμαι ενοχική σαν άτομο. Δηλαδή αν ξεκουράζομαι και δουλεύει ο άντρας μου αισθάνομαι φοβερές τύψεις.
Πέρα από αυτό όμως ο άντρας μου τρελαίνεται να κάνει μπαλάκι τις ευθύνες. Στον τρίτο μήνα της λοχίας μου είπε ότι ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ....!!!! Πολλές φορές που έχω αφήσει το παιδί μαζί του γυρίζω και το βλέπω βαλαντωμένο στο κλάμα γιατί έχει χτυπήσει ... χτες βράδυ έγινε το ίδιο. Βλέπει τηλεώραση και αφήνει το μωρό να περιφέρεται ....
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .... ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .... ΣΤΟ 4 ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΟΥΔΙΑ!!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ .... ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΠʼΝΙΟ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ ....
ναι δεν τον θεωρώ καθόλου υπεύθυνο και είμαι και εγώ τελειομανής και αγχώδης ....
Είμαι τόσο μπλεγμένη και δεν ξέρω τί να κάνω;;;
09-01-2011, 19:35 #27
Αχ Τατο μου, τουλάχιστον εμένα με το μωρό είναι πολύ καλός. Και να τον λούζει ξέρει, και να τον ταίζει και από όλα.... Τουλάχιστος αυτό είναι ένα θετικό του.
Τώρα το οικονομικό μας, τα ίδια λευτά βγάζουμε και οι 2 και δυστυχώς έχουμε ένα τεράστειο δάνειο. Αυτό είναι ένας από τους λόγους που μένω ακόμα μαζί του.... Οσο και να τον αγαπάω, πιστεύω αν δεν ειχα το δάνειο, ίσως και να τον είχα χωρίσει εδώ και καιρό.
10-01-2011, 02:04 #28
Tato ο αντρας σου ηταν ετσι κ πριν το μωρο;Εννοω πελαγωνε με τα πρακτικα;Απεναντι σου πως ειναι;Σου φερνεται π.χ.τρυφερα;Εναι μαλακος χαρακτηρας η εμμενει στα δικα του;
Προσπαθω να παρω μια συνολικη εικονα
10-01-2011, 10:29 #29
Καλημέρα κορίτσια μου!!!
Πολινάκι μου έρχεται να βάλω τα κλάματα... ούτε τον ταϊζει ... ούτε στον γιατρό έρχεται όταν τον πηγαίνω .... μόνο το μπάνιο του κάνει με τον δικό του χαριτωμένο τρόπο. Δεν ξέρει τί φάρμακα παίρνει το παιδί, δεν του αγοράζει τα τρόφιμά του (γάλα, βιολογικά φρούτα, κλπ), σπάνια του αγοράζει δωράκια (του έχει πάρει 3 πράγματα από τότε που γεννήθηκε). Όσες φορές έχω προσπαθήσει να τον κάνω να ανακατευτεί περισσότερο απλά το παιδί .... δεν έφαγε .... δεν ήθελε. Θέλει επιμονή το ταϊσμά του γιατί για να φάει πρέπει να είναι απασχολημένος και να πετάει πράγματα κάτω. Θα αφήσω το παιδί νηστικό;;; Δεν θα πάω το παιδί στον γιατρό;;; Του είπα, τώρα που είναι άρρωστος 1,5 μήνα, ότι αν χειροτερεύσει ο βήχας θα πρέπει να ξαναπάμε στην γιατρό και ξέρεις τί απάντησε .... "θα σκορπάμε έτσι τα 50αρικα;;"Ζεί στον κόσμο του .... τί να σου πρωτοπώ.... είναι ανεξάντλητα.
Lessing είναι τρυφερός (με αγκαλιάζει, με φιλάει, θέλει να κάνουμε έρωτα (εγώ δεν θέλω), μου λέει ότι με αγαπάει ... αλλά .... ακόμα και αν του το έχω πει άπειρες φορές δεν μου έχει φτιάξει ούτε 1 τσάι. Όταν είμαι άρρωστη ... απλά χέστηκε. Ακόμα και αν ακούγονται ανησυχιτικά κάποια πράγματα με την υγεία μου, είχα κάνει π.χ. μια τομογραφία η οποία, πριν την δει ο ενδοκρινολόγος μου, με έβλεπε ότι ήμουν αναστατωμένη με τα ευρήματα και μιλούσα με την αδελφή μου .... με την αδελφή του ..... και ούτε γύρισε να με ρωτησει ΤΙΠΟΤΑ. πχ. γιατί αγχώνομαι, τί έδειξε, τί μπορεί να σημαίνει κλπ.
Πρακτικά πάντα έτσι ήταν. Τις αποφάσεις τις έπερνα πάντα εγώ, το βάρος του σπιτιού ήταν και πριν απάνω μου μόνο που τότε τον κανάκευα ακόμα περισσότερο. Γενικά δεν εμμένει στις απόψεις του. Συζητάει και προτιμά τις λύσεις που θα τον εμπλέξουν λιγότερο. Έχει τρέλα με την άθληση και το μυαλό του είναι μόνιμα εκεί .... Σε ποιό βουνό θα ανέβει, που θα τρέξει, πόσα χιλιόμετρα θα κάνει με το ποδήλατο...
10-01-2011, 10:51 #30
Αχ Τατο μου, ίσως επειδή εξαρχής να τα είχες όλα άπό το χέρι σου, αυτος να το θεώρησε ότι οκ, εσύ είσαι ο άντρας του σπιτιού. Τι να πω, αλιώς είναι να διαβάζεις τις καταστάσεις κάπιου, και αλιώς να τις βιώνεις.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία