Αρχιζω ξανα και θελω την βοηθεια σας!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Senior Member
    κι εγω μετα απο διαλειμμα 3 μηνων επανερχομαι, για αλλα 3 κιλα και για ισοβια συντηρηση! Ευχηθειτε μου κι εμενα, τη χρειαζομαι τρελα την οποια υποστηριξη

Senior Member
    καλησπέρα αγαπημένοι μου!!!

εχω παρα πολύ καιρό να μπω είναι η αλήθεια και η ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως έχω πάρει και παλι την κατρακύλα....

για να σας συστηθώ, είμαι ή Ρια... για μεγάλο διάστημα εκανα μονη μου διατροφές με ακαρπες προσπάθειες και τελικά πήρα την απόφαση να πάω σε διατροφολόγο...

το αποτέλεσμα ήταν να χάσω μέσα σε 4 μήνες αρκετα κιλάκια (συγκεκριμένα ξεκίνησα από 94 και έφτασα τον Ιούλιο τα 79) και είχα την ελπίδα να φτάσω τα Χριστούγεννα τα 75 με 70 και να μείνω εκεί...

Μετά από 2 χειρουργία ποθ χρειάσθηκε να κάνω την περίοδο του καλοκαιριού, πήρα και πάλι την πάνω βόλτα με μεγάλη απογοήτευση, φτάνοντας σημερα στα 89 κιλά....

απλά η μεγαλύτερη απογοήτευση...

Δευτέρα ξεκινάω και πάλι τη διατροφη μου βάση της διαιτολόγου μου και θέλω αυτη τη φορα να κερδίσω τη μάχη,

Θα είμαι και πάλι κοντά σας.. ελπίζω οι παλαιές αλλά και νέες φίλες ναμε βοηθήσουν στο νέο μου αγώνα.

Φιλια πολλά και καλή μας συνέχεια

Senior Member
    Ειναι λογικο με τα 2 χειρουργεια.Θα τα ξαναχασεις παλι!Καλη αρχη!

Senior Member
    Mtsek! Μπραβο που ξαναξεκινας! Εδω ειμαστε ολοι, με πολλα πανω-κατω! Θα τα λεμε παλι και θα δεις που ολα θα πανε καλα! Περιμενω νεα σου!

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!

Senior Member
    γεια σας κι απο εμενα! δεν εφτιαξα τιποτε οσο ελειπα αλλα ηρθε η ωρα! βραζιλιανακι καλη νεα αρχη, μια χαρα τα διατηρησες! μη σκας! εγω ειμαι + 10 κ με γυμναστικη :grin: καταλαβαινεις τι ετρωγα...

mtsek παραλληλα περπαταμε παραλληλα...ολα καλα θα μας πανε που λεει κ ο σακης, καλη νεα αρχη!

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    καλησπέρα αγαπημένοι μου!!!

εχω παρα πολύ καιρό να μπω είναι η αλήθεια και η ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως έχω πάρει και παλι την κατρακύλα....

για να σας συστηθώ, είμαι ή Ρια... για μεγάλο διάστημα εκανα μονη μου διατροφές με ακαρπες προσπάθειες και τελικά πήρα την απόφαση να πάω σε διατροφολόγο...

το αποτέλεσμα ήταν να χάσω μέσα σε 4 μήνες αρκετα κιλάκια (συγκεκριμένα ξεκίνησα από 94 και έφτασα τον Ιούλιο τα 79) και είχα την ελπίδα να φτάσω τα Χριστούγεννα τα 75 με 70 και να μείνω εκεί...

Μετά από 2 χειρουργία ποθ χρειάσθηκε να κάνω την περίοδο του καλοκαιριού, πήρα και πάλι την πάνω βόλτα με μεγάλη απογοήτευση, φτάνοντας σημερα στα 89 κιλά....

απλά η μεγαλύτερη απογοήτευση...

Δευτέρα ξεκινάω και πάλι τη διατροφη μου βάση της διαιτολόγου μου και θέλω αυτη τη φορα να κερδίσω τη μάχη,

Θα είμαι και πάλι κοντά σας.. ελπίζω οι παλαιές αλλά και νέες φίλες ναμε βοηθήσουν στο νέο μου αγώνα.

Φιλια πολλά και καλή μας συνέχεια
    Mtsek, που εισαι? Σε περιμενουμε!!!!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234