Results 1 to 11 of 11
Thread: plastikh xeirourgikh....
-
03-01-2011, 10:33 #1
plastikh xeirourgikh....
kalhspera.opws eixa anaferei k sto thema panepistimiako nosokomeio rio eimai h vanilla apla exasa tous kwdikous m k den mporw distixws na mpw pali etsi k pleon eimai h fraoula.
exasa arketa kila k paw kala genikotera alla nomizw pws irthe o kairos gia merikes plastikes...!
psaxnw apegnwsmena na vrw plastikous xeir.se dhmosia nosokomeia k plhrofories apo alla paidia k den mporw.
prospathw edw k kairo na mpw sto sait daktylios p eixe ta panta ekei k elege olous tous plastikous k empeiries apo alla paidia k tpt.gt?ekleise h exei allaksei dieythynsh?
logw oikonomikou den mporw na paw se idiwtiko.
voithiste me sas parakalw.....
- 03-01-2011, 11:55 #2
Originally posted by fraoula
kalhspera.opws eixa anaferei k sto thema panepistimiako nosokomeio rio eimai h vanilla apla exasa tous kwdikous m k den mporw distixws na mpw pali etsi k pleon eimai h fraoula.
exasa arketa kila k paw kala genikotera alla nomizw pws irthe o kairos gia merikes plastikes...!
psaxnw apegnwsmena na vrw plastikous xeir.se dhmosia nosokomeia k plhrofories apo alla paidia k den mporw.
prospathw edw k kairo na mpw sto sait daktylios p eixe ta panta ekei k elege olous tous plastikous k empeiries apo alla paidia k tpt.gt?ekleise h exei allaksei dieythynsh?
logw oikonomikou den mporw na paw se idiwtiko.
voithiste me sas parakalw.....
Το 'Γ.Γενηματας' εχει πολυ καλους πλαστικους χειρουργους και ειναι δημοσιο νοσοκομειο.Μπορεις να απευθυνθεις εκει.
03-01-2011, 13:58 #3
03-01-2011, 14:27 #4
stelio s esteila pr mhn gia leptomereies.
alexandrita ksereis kapoious p exoun kanei?to les apo dikia s empeiria???katatopise me ligo...
03-01-2011, 14:58 #5
Originally posted by fraoula
stelio s esteila pr mhn gia leptomereies.
alexandrita ksereis kapoious p exoun kanei?to les apo dikia s empeiria???katatopise me ligo...
Διευθυντης ήταν ο Ιωάννοβιτς,ένας από τους καλύτερους πλαστικούς στην Ελλάδα.Χειρουργησε και τους δυο γνωστους μου.Δυστυχώς πέθανε αιφνιδια πριν κάποια χρόνια... Μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα του γιατρού που τον αντικατέστησε,αλλα ηταν μαθητευομενος του Ιωαννοβιτς και μελος της ομαδας του και εχω ακουσει παρα πολυ καλες συστασεις.
Κυριως ομως το ανεφερα γιατι στο περιβαλλον μου υπαρχουν πολλοι γιατροι και γνωριζω οτι η πτερυγα πλαστικης χειρουργικης στο Γεννηματας θεωρειται οτι απαρτιζεται απο τους καλυτερους πλαστικους στα δημοσια νοσοκομεια.
Τωρα δεν ξερω τι προβλημα εχεις ακριβως και αν η κατασταση σου θεωρειται σοβαρη,ισως ομως αν ειναι μονο για αισθητικους λογους να δυσκολευτεις να χειρουργηθεις η να σε καθυστερησουν αρκετα καθως ειναι δημοσιο και προηγουνται πιο επειγοντα περιστατικα(επανορθωτικες επεμβασεις δλδ).Στο λεω αυτο γιατι μια αλλη γνωστη ειχε παει στον Ιωαννοβιτς για πλαστικη στηθους χωρις να εχει καποιο προβλημα και αρνηθηκε να τη χειρουργησει.
03-01-2011, 16:25 #6
Γινεται σε δημοσιο νοσοκομειο πλαστικη για αισθητικους λογους;
03-01-2011, 16:30 #7
Όχι.
03-01-2011, 16:35 #8
Ρωτησα με αφορμη το ποστ της alexandrita που ειπε οτι "Στο λεω αυτο γιατι μια αλλη γνωστη ειχε παει στον Ιωαννοβιτς για πλαστικη στηθους χωρις να εχει καποιο προβλημα και αρνηθηκε να τη χειρουργησει."
Φανταζομαι εκεινη η κοπελα, θα ειχε καποια ελπιδα για να κανει κινηση να παει;
03-01-2011, 18:53 #9
Originally posted by onelifeonechance
Ρωτησα με αφορμη το ποστ της alexandrita που ειπε οτι "Στο λεω αυτο γιατι μια αλλη γνωστη ειχε παει στον Ιωαννοβιτς για πλαστικη στηθους χωρις να εχει καποιο προβλημα και αρνηθηκε να τη χειρουργησει."
Φανταζομαι εκεινη η κοπελα, θα ειχε καποια ελπιδα για να κανει κινηση να παει;
03-01-2011, 18:56 #10
Στελιο τι να πω... διαβασα τα post σου και πραγματικα συγχαρητηρια για τη δυναμη και το κουραγιο σου.
07-01-2011, 22:46 #11
Γωγουλίνι μου, προσπάθησα να σε πάρω τηλέφωνο αλλά μάλλον το έχεις αλλάξει.
Το Daktylios έχει πέσει εδώ και λίγους μήνες, μακάρι να μπορέσει να ξαναστηθεί γιατί ήταν πολύτιμο για μας.
Έχω ήδη κλείσει στον Ευαγγελισμό για κοιλιοπλαστική-κήλη τον Φλεβάρη. Γενικά, σε μας που κάναμε βαριατρική επέμβαση τα ταμεία δικαιολογούν την κοιλιοπλαστική λόγω της "κρεμάμενης κοιλίας". Αν είναι μόνο κοιλιοπλαστική μπορείς να πας σε οποιοδήποτε πλαστικό χειρούργο υπάρχει σε δημόσιο νοσοκομείο. Εγώ πήγα σε χειρούργο, λόγω της κήλης που θα γίνει στο ίδιο χειρουργείο.
Δεν ξέρω αν έχεις επανεξέταση τώρα - 19 Ιανουαρίου θα είμαι στο Ρίο. Ελπίζω να τα πούμε, αν και δεν αναγνωριζόμαστε πια
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....