Καλησπέρες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 79
    Senior Member
    ξεχνας οτι δε χρειαζεται να μαγειρευεις καθε μερα
    μπορεις να μαγειρευεις πχ σκ 2-3 φαγητα, ωστε νατρως μαγειρεμενο φαγητο τουλαχιστον 4 μερε τη βδομαδα.
    ευτυχως υπαρχουν καταψυκτες κ φουρνοι μιρκοκυματων.
    αν δε σ αρεσει ουτε αυτο, δωσε την ευκαιρια στη μανουλα να σε βοηθησει χεχε

οσο για την κουραση.. κατανοητο, αλαλ θα συνηθισεις.. αρκει να μην το παρακανεις κ τα παρατησεις μετα ..
    αντε, θα τα καταφερεις

Senior Member
    Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
    Καλά θα είναι να κάνεις την προσπάθεια με τη διατροφή,ώστε και να αποτύχει για μια ακόμη φορά τουλάχιστον να πας στο χειρουργείο με τα ίδια κιλά και όχι παραπάνω όπως συνήθως συμβαίνει.
    Αυτό που σου λέει η Πωλίνα σχετικά με τη λίστα,έχει δίκιο.Γιατί αν αποτύχει πάλι η προσπάθεια(που συνήθως έτσι γίνεται γιατί η επιτυχία δεν είναι μόνο η απώλεια αλλά και η διατήρηση)και τότε αποφασίσει να μπεια στη λίστα,θα πράσει ακόμη ένας χρόνος με -συνήθως- περαιτέρω αύξηση βάρους.
    Το καλύτερο δημόσιο είναι το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Πάτρα και καλός ιδιώτης υπάρχει στη Θεσσαλονίκη.
    Όσο για την πτύχωση δεν υπάρχουν ακόμη επαρκή στοιχεία σε βάθος πενταετίας πχ σχετικά με τα αποτελέσματα της,όμως από την τεχνική που γίνεται,δεν πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.
    Κατ αρχήν αν είσαι του τσιμπολογήματος και των γλυκών,δεν σου ταιριάζει καν η σληβ που μειώνει και την όρεξη(αν γίνει σωστά και όχι σε 'ξεχειλωμένη' βερσιόν) πέραν του όγκου της προσλαμβανόμενης τροφής,όχι η πτύχωση που δεν μειώνει την όρεξη αλλά μόνο τον όγκο.Και το στομάχι είναι το όργανο που αγαπάει να ξαναμεγαλώνει και το μυαλό έχει μια συνήθεια να μην εκπαιδεύεται στο λίγο φαγητό........
    Και δεν είναι θεμιτό πέρα από τη δοκιμή των άπειρων διατροφών να δοκιμάσουμε και όλους τους τύπους των χειρουργείων....
    Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου και καλό ψάξιμο.

Member
    Καλημέρα Στέλιο. Βασικά ο λόγος που πάχυνα είναι περισσότερο η κακή τροφή μια φορά τη μέρα και η καθιστική ζωή. Πλέον δεν τρώω πάρα πολύ συνήθως έτρωγα μια φορά τη μέρα. Δεν είμαι του τσιμπολογήματος και δεν τρώω γλυκά σχεδόν καθόλου. Σπάνια λίγη σοκολάτα και τίποτα άλλο. Και καφέ δλδ πίνω σκέτο. Απλά λόγω τρόπου ζωής τα τελευταία δύο χρόνια η διατροφή μου ήταν 3 πιτόγυρα, μία πατάτες και μία κοκα κόλα σχεδόν κάθε μέρα. Και όλα αυτά το βράδυ μόλις γύριζα από τη δουλειά. Σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή που κάνω όλα αυτά γίνονταν κιλά και λίπος.

Το προβλημά μου δλδ είναι περισσότερο η κίνηση και το είδος των τροφών όχι το συνεχές τσιμπολόγημα και τα γλυκά. Ο λόγος που δεν θέλω να πάρω νούμερο είναι ο εαυτός μου. Ξέρω ότι αν έχω καβάτζα θα τα παρατήσω και θα περιμένω την καβάτζα. Και δεν θέλω να το κάνω αυτό.

Πρώτη μέρα λοιπόν χθες. Έκανα τη γυμναστικούλα μου και σωστή διατροφή συνολικά. Ήταν μια καλή μέρα και μια καλή αρχή. ʼντε να δούμε πως θα πάει και σήμερα.

Την καλημέρα μου σε όλους

Member
    Τρίτη μέρα σήμερα...είναι το ρεπό μου από το γυμναστήριο. Καλή και η χθεσινή δεύτερη μέρα. ʼντε να δούμε πώς θα πάει. Τη Δευτέρα (μόλις κλείσω μια βδομάδα θα ρίξω και ένα ζύγισμα να δω αν γίνεται δουλειά).

Καλημέρα σε όλους

Member
    Οκ πήγε και η Τετάρτη. Μια μικρή παρασπονδία μόνο. Τσίμπησα λίγο σοκολάτα Παυλίδης αλλά δεν τρέχει τίποτα. Γυμναστήριο το πρωί κουράστηκα σήμερα αλλά δεν πειράζει. Είχα κάνει 2-3 τσιγάρα πριν πάω και ήταν αναμενόμενο. Κατά τα άλλα...όλα καλά όλα ανθηρά.

Καλημέρες

Senior Member
    καλημερα κ μπραβο

Senior Member
    Originally posted by MrDreamer
    Οκ πήγε και η Τετάρτη. Μια μικρή παρασπονδία μόνο. Τσίμπησα λίγο σοκολάτα Παυλίδης αλλά δεν τρέχει τίποτα. Γυμναστήριο το πρωί κουράστηκα σήμερα αλλά δεν πειράζει. Είχα κάνει 2-3 τσιγάρα πριν πάω και ήταν αναμενόμενο. Κατά τα άλλα...όλα καλά όλα ανθηρά.

Καλημέρες
    καλημερα!
    εγω παντως σοκ υγειας παυλιδης και τη σκετη και με πορτοκαλι και τις σοκογκοφρετες υγειας τις ειχα και εχω μονιμα την περιοδο απωλειας.

στο γυμναστηριο οντως θες 30-45 λεπτα αποσταση απο το τελευταιο τσιγαρο αλλιως ειναι δυσκολα.

μπραβο καλη συνεχεια!!!:thumbup:

Member
    Αγαπητό μου ημερολόγιο...χεχε

Ναι όντως θέλει λίγο να έχεις σταματήσει το τσιγάρο πριν το γυμναστήριο. Χθες λοιπόν η μέρα πήγε καλά...μέχρι το βράδυ. Τη γυμναστικούλα μου την πρωινή την έκανα, τη διατροφούλα μου μια χαρά. Και έλεγα να κάτσω σπίτι. Έλα όμως που είχα γενέθλια...με πήραν κάτι φίλοι, βγήκαμε και 3-4 ουισκάκια τα ήπιαμε. Δεν πειράζει...συνεχίζουμε κανονικά. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τις παρασπονδίες θα τις κάνουμε. Το θέμα είναι να μην σταματήσουμε με την πρώτη παρασπονδία...Σήμερα λοιπόν τη γυμναστικούλα μου κανονικά το πρωί και προχωράμε...έρχεται και σκ θα ξεκουραστώ λίγο και Δευτέρα ζύγισμα...να δούμε τί θα δούμε.

Καλό σκ σε όλους

Senior Member
    Μπραβο ολα καλα συνεχισε ετσι!!!

Member
    Πέρασε και το σκ...όλα καλά. Και ήρθε η μέρα του ζυγίσματος. 3 κιλά κάτω έδειξε η ζυγαριά. Καλά είναι. Υγρά βέβαια τα περισσότερα. Κάθε φορά που έκανα μια ψιλοδιαιτούλα, πάντα 3 κιλά έχανα την πρώτη βδομάδα. 126 λοιπόν και συνεχίζουμε. Λογικά και αν όλα πάνε καλά την άλλη Δευτέρα θα έχει φύγει άλλο 1,5 κιλάκι. Θα δείξει.

Καλημέρα

Senior Member
    Μια χαρα κυριε Ονειροπολε! Keep up!:thumbup:

Senior Member
    μπραβο σου :thumbup:

Member
    Ευχαριστώ παίδες καλά πήγε και η χθεσινή ημέρα. Χωρίς παρασπονδίες...άντε να φτάσω στα 120 σε κανά ενάμιση μήνα. Είναι το όριό μου. Το σημείο που αρχίζω και νιώθω καλύτερα σωματικά.

Καλημέρες

καλημερα κυριε ονειροπολε αιγοκερε αν και λιγο καθυστερημενα χρονια πολλα να τα εκατοστησεις,να χαμογελας παντα και να εισαι ΥΓΕΙΗΣ,το79 και εσυ?Κι εγω στις 11 του μηνος.
    Συγχαρητηρια για τη θεληση σου φαινεσαι πολυ δυνατος,μπραβο και για τα 3 πρωτα κιλακια.Αντε και κατωτερα!!!!
    Ειμαι η Αδαμαντια σας τρωω ολους σε βαρος 145 κιλα 1,72 υψος,εγω εχω κανει την πολυποθητη αρχη με το Ριο και εχω ραντεβου για ενημερωση 10 Φεβρουαριου,οπως ειπες κι εσυ και ο Στελιος και πολυ δικιο εχετε και μονο στην ιδεα του χειρουργειου δεν εκανα κατι και πηρα 5 κιλα,επαναπαυθηκα,σημερα ομως που ειδα οτι θελω πολυ καιρο για τις εξετασεις και πολυ αναμονη μετα ταρακουνηθηκα λιγακι και ειπα τελος,ξεκιναω κι εγω απο το πρωι,οχι δεν θα περιμενω να παει Δευτερα,γιατι το ειδα και το απο Δευτερα.Οποτε κυριε ονειροπολε και κριαρακι,αν με θελετε μπαινω κι εγω στον ευγενη ανταγωνισμο σας,μην καταληξω στο γιατρο 160 κιλα!!!!!!!!!!
    Σημερα ηρθε και η μητερα μου απο το νοσοκομειο οπου ηταν μηπως και καταφερει και περπατησει,γιατι ειχαν παραλησει τα ποδια της,μεχρι να βρει καποιο σπιτι εδω κοντα θα ειμαστε μαζι,εχει κανει μια εγχειρηση στο ισχειο και τωρα δεν μπορει να περπτησει,φταιει η εγχειρηση και 80%το βαρος ναι ναι της ειπανε πως αν δεν αδυνατισει να ξαναχειρουργηθει δεν θα ξαναπερπατησει και ειναι 58 μονο και πολυ δραστηρια,ειναι το καλυτερο παραδειγμα προς αποφυγη,ετσι λοιπον ξεκιναει και η μητερα μου απο αυριο και ο Πατριος μου που ηταν αδυνατος και εχει κανει μια κοιλια σαν 9 μηνων εγκυος επι λεξη τους ειπα πρεπει κατι να κανουμε δεν γινεται να πεθανουμε απο το ξερο μας το κεφαλι,οποτε θα εχω και αλλους δυο συμμαχους εδω.
    Αντε και καλη μας επιτυχια.

Senior Member
    Να πάτε ομαδικώς στο Ρίο:smilegrin:,δικαιούσε ένα συνοδο μαζί

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast