Καλησπέρες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79
    Senior Member
    Originally posted by petallouditsaa
    Originally posted by stelios
    Καλωσήρθες,
    όταν οι δίαιτες αποτυγχάνουν και δεν έχουμε άλλο κουράγιο να τις ακολουθήσουμε,επεμβαίνει η χειρουργική για να δώσει λύση στο πρόβλημα μας.Καλό θα είναι να ρίξεις μια ματιά γενικότερα στο θέμα 'παχυσαρκία' με τα υποθέματα που περιλαμβάνει και ανοίξεις ένα δικό σου θέμα να επικοινωνούμε εκεί.Καλή συνέχεια.
    Το βλεπω μια το βλεπω δυο το βλεπω χιλιες...ελεος ρε παιδια...αναφερεστε σε χειρουργια λες και ειναι σφραγισμα στον οδιοντιαντρο.Διατροφη και ασκηση σας λεει τιποτα?Αυτο προτεινουμε πρωτα ...οχι κατευθειαν να λες χειρουργικη:thumbdown::thumbdown:
    Μήπως δεν διάβασες ότι το έχει δοκιμάει και κουράστηκε -όπως οι περισσότεροι-;Το ότι έχει 50 κιλά παραπάνω σου φαίνεται εύκολο να χαθούν με τον τρόπο που λες;Αντίδραση για την αντίδραση...

Senior Member
    Αντίδραση για την αντίδραση...
    Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει...:starhit:
    Mr.DREAMER μου αρεσει πολυ το ημερολογιο σου.Να πεις στους φιλους σου να ερχονται με ρακομελα αλλα οχι πολλα χα!Εγω οταν εβγαινα με φιλους μου για φαγητο σε πιτσαρια επειδη τρωγαν αργα κι εγω ειχα ηδη φαει το βραδυνο μου,παραγγελνα καφε αλλα παλι την πλακα δεν την εχανα.Ξεραν ομως ολοι οτι πηγαινα στη διαιτολογο.

Senior Member
    Originally posted by sweetann
    Γεια σας,
    Είμαι νέα στην παρέα εδώ. Μπήκα ψαχνοντας γιατι έχω σοβαρό πρόβλημα βάρους. Είμαι 1.62 και ζυγίζω 113 κιλά. Δεν μου είναι εύκολο να κάνω δίαιτα γιατί έχω κουραστεί. Αλλα αν και οι άλλοι με βλεπουν σα μια γλυκια γυναίκα εγώ σιχαίνομαι τον εαυτό μου, Δεν ξερω από που να ξεκινήσω.
    Όποιος, α μπορεί να μου δώσει συμβουλή θα ήμουν ευγνώμων.
    Και συγνώμη αλλά δενξέρω καν πως λειτουργεί το σαιτ. Ευχαριστω πολύ
    γεια σου sweetann
    δεν ξερω αν ειδες στο αλλο τοπικ αλλα η αννα εδωσε καποιες αρκετα χρησιμες πληροφοριες
    Originally posted by anna65
    Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, και έχουν ματώσει και τα χεράκια μας, να επαναλαμβάνουμε πως η επέμβαση δεν είναι η εύκολη λύση. Χειρουργείται το στομαχάκι μας, όχι ο εγκέφαλος. Αυτές οι συνήθειες που μας πάχυναν στο παρελθόν είναι μέσα μας, έτοιμες να ξαναδράσουν μόλις τους το επιτρέψουν οι συνθήκες. Και αν κάποιο εργαλείο, όπως ο δακτύλιος, η σληβ ή η δυσαπορρόφηση για κάποιο διάστημα μας βοηθάει να χάσουμε τα κιλά, κάποια στιγμή το μαθαίνουμε και μπορούμε πια να το "ξεγελάμε". Τα γλυκά κατεβαίνουν πάντα πιο εύκολα από τη μπριζόλα, το αλκοόλ κατεβαίνει πιο άνετα από τη σαλάτα. Ναι, όταν αφεθούμε στις παλιές, γνωστές συνήθειες, είναι θέμα χρόνου να επανέλθουν κάποια από τα κιλά, αν όχι όλα. Σκοπός είναι, όσο κρατάει η βοήθεια του εργαλείου να διδαχτούμε τη σωστή διατροφή και να τη συνεχίσουμε και στην πορεία.
    Η γκρελίνη δεν αφαιρείται στο χειρουργείο. Αφαιρείται ένα κομμάτι του στομάχου που την παράγει - αν είναι σωστός ο χειρούργος. Το ότι επανέρχεται η όρεξη μετά από κάποιο διάστημα, προφανώς υποδηλώνει ότι παράγεται πια από κάποιο άλλο τμήμα του εναπομείναντος στομαχιού. Απλά με τη σληβ το νέο στομάχι είναι πολύ πιο μικρό και γεμίζει πολύ πιο γρήγορα, τουλάχιστον μέχρι να ξεχειλωθεί εκ νέου...

Senior Member
    καλη επιτυχια και απο εμενα στις προσπαθειες!!!!!
    απλα θα ηθελα να πω πως αν καποιος σκεφτεται το χειρουργειο ας προσπαθησει πρωτα μονος του ακομα και με ατκινς που τουλαχιστον τρως......

Member
    Τσουπ Τσουπ...νάτο άλλο ένα κιλάκι κάτω. Από 129 στα 125 σε δύο εβδομάδες. Πάντα μου αρέσει η αρχή της δίαιτας. Χάνεις αρκετά και παίρνεις κουράγιο. Να και ένα καλό στο να έχεις πολλά κιλά! Αρχικά φεύγουν πιο γρήγορα!

Καλά πάει λοιπόν μέχρι στιγμής. Θα δείξει η νεκροψία βέβαια στο τέλος που θα κάνουμε τον λογαριασμό. Βρήκα επιτέλους και μια καλή συνταγή για κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας με μέλι. Νοστιμότατη αν και χρειάζεται λίγο χρόνο.

Μια και γίνεται κουβέντα με τις εγχειρήσεις. Εγώ δεν είμαι κατά. Όταν είχα πάει στον Σκρέκα μου είπε διάφορα πράγματα γιατί μιλήσαμε αρκετή ώρα. Εγώ τον εμπιστεύομαι αρκετά. Καταρχάς γιατί μου είπε να ΜΗΝ κάνω εγχείρηση. Μου είπε ότι δεν έχω πρόβλημα ιδιαίτερο. Η αλήθεια είναι ότι όση ώρα είμουν εκεί σχεδόν όλοι είχαν αρκετά περισσότερα κιλά από μένα. Εγώ βέβαια επέμεινα και τότε εκείνος μου πρότεινε μόνο την πτύχωση.

Μέσα σε όλα αυτά που μου είπε ήταν ότι οι περισσότεροι από αυτούς που πάνε εκεί, δεν έχουν καν προσπαθήσει να κάνουν δίαιτα. Δεν το έχουν καν σκεφτεί ποτέ. Για μένα η εγχείρηση σου δίνει χρόνο...τπτ άλλο. Χρόνο να αδυνατήσεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να μπεις σε κάποιο σωστό πρόγραμμα διατροφής και ζωής.

ʼντε και την έκανα την πτύχωση και τα έχασα τα κιλά...μετά; Το πολύ πολύ σε 4-5 χρόνια να τα ξαναπάρω αν αρχίσω να τρώω σαν τον π.....η! ʼρα; ʼρα κερδίζεις χρόνο...αδυνατίζεις και λες...ρε γμτ...ωραίος είμαι αδύνατος....μήπως να το συνεχίσω; χωρίς να αράξεις πάνω στην προσωρινή σιγουριά που σου δίνει η εγχείρηση. Δεν μπορεί...μέσα σε 4-5 χρόνια θα έχεις μάθει και να τρως σωστά και να κάνεις και λίγη γυμναστική.

Πάρτε το χαμπάρι...αν δεν αλλάξουμε τρόπο ζωής...οσες εγχειρήσεις και να κάνουμε και όσες δίαιτες στο τέλος πάλι τα ίδια θα είμαστε.

Και επειδή σε άλλο νήμα έχει γίνει πολύ μόδα αυτοί οι χαμηλοί υδατάνθρακες...που όλοι λένε ότι είναι υγεία να μην τρως πολλούς...50%-60% λένε οι γιατροί ότι πρέπει να αποτελούν της καθημερινής διατροφής μας. Να δω τι κουράγιο και διάθεση θα έχετε χωρίς την ενέργεια που σας προσφέρουν...

Τις καλημέρες μου σε όλους και καλή μας συνέχεια

Senior Member
    Originally posted by MrDreamer

Μια και γίνεται κουβέντα με τις εγχειρήσεις. Εγώ δεν είμαι κατά. Όταν είχα πάει στον Σκρέκα μου είπε διάφορα πράγματα γιατί μιλήσαμε αρκετή ώρα. Εγώ τον εμπιστεύομαι αρκετά. Καταρχάς γιατί μου είπε να ΜΗΝ κάνω εγχείρηση. Μου είπε ότι δεν έχω πρόβλημα ιδιαίτερο. Η αλήθεια είναι ότι όση ώρα είμουν εκεί σχεδόν όλοι είχαν αρκετά περισσότερα κιλά από μένα. Εγώ βέβαια επέμεινα και τότε εκείνος μου πρότεινε μόνο την πτύχωση.
    EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
    Γιατι μαυτα και μαυτα ειχε δημιουργηθει η εντυπωση οτι οι χειρουργοι βαριατρικης βαζουν μεσα τους παντες και προσπαθουν να τους πεισουν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερουν τιποτα απο προσωπικη προσπαθεια.

να μπαινουν τα πραγματα σε μια ταξη........
    Originally posted by MrDreamerΚαι επειδή σε άλλο νήμα έχει γίνει πολύ μόδα αυτοί οι χαμηλοί υδατάνθρακες...που όλοι λένε ότι είναι υγεία να μην τρως πολλούς...50%-60% λένε οι γιατροί ότι πρέπει να αποτελούν της καθημερινής διατροφής μας. Να δω τι κουράγιο και διάθεση θα έχετε χωρίς την ενέργεια που σας προσφέρουν...
    τη βλεπουμε τη διαθεση των πρωτεινοφαγων και υδατανθρακοφοβισμενων!
    ολη μερα με τα νευρα κροσια ειναι.

τεσπα, dreamer τη συνταγη για το κοτοπουλο δε μας εδωσες... το ξεχασες ε?
    δεν πειραζει, στο επομενο ποστ!:smirk:

Member
    Σωστά σωστά...δεν την έδωσα. Την κρατάω μυστικό, όποιος θέλει να έρθει να μαγειρέψω!

Λοιπόν...πέρα από την πλάκα. Έχω βρει ένα site με διάφορες συνταγές για όλα τα φαγητά. Φαντάζομαι οι περισσότεροι θα το ξέρετε.

Είναι το www.sintagespareas.gr
    Εμένα με έχει βοηθήσει πολύ στο να βρίσκω ενδιαφέρουσες συνταγούλες να μαγειρεύω. Βέβαια μην εμπιστεύεστε όσα λέει για φαγητά με χαμηλά λιπαρά γιατί αυτό το γράφουν οι διάφοροι χρήστες και... έχω δει κάτι κουφά! Πχ κάποια είχε βάλει συνταγή για χαμηλά λιπαρά και έλεγε"προσθέτουμε και 1 φλιτζάνη ζάχαρη"!!!

Εγώ έχω δοκιμάσει αρκετές από εκεί...άλλες καλές και άλλες όχι τόσο. Αλλά σίγουρα είχε πλάκα να τις φτιάχνω!

Senior Member
    Originally posted by petallouditsaa
    Καλωσήρθες,
    όταν οι δίαιτες αποτυγχάνουν και δεν έχουμε άλλο κουράγιο να τις ακολουθήσουμε,επεμβαίνει η χειρουργική για να δώσει λύση στο πρόβλημα μας.Καλό θα είναι να ρίξεις μια ματιά γενικότερα στο θέμα 'παχυσαρκία' με τα υποθέματα που περιλαμβάνει και ανοίξεις ένα δικό σου θέμα να επικοινωνούμε εκεί.Καλή συνέχεια.
    Το βλεπω μια το βλεπω δυο το βλεπω χιλιες...ελεος ρε παιδια...αναφερεστε σε χειρουργια λες και ειναι σφραγισμα στον οδιοντιαντρο.Διατροφη και ασκηση σας λεει τιποτα?Αυτο προτεινουμε πρωτα ...οχι κατευθειαν να λες χειρουργικη:thumbdown::thumbdown:
    Μήπως δεν διάβασες ότι το έχει δοκιμάει και κουράστηκε -όπως οι περισσότεροι-;Το ότι έχει 50 κιλά παραπάνω σου φαίνεται εύκολο να χαθούν με τον τρόπο που λες;Αντίδραση για την αντίδραση...

ΔΕΝ ειμαι ατομο αντιδραστικο Στελιο .Ουτε ποτε τσακωθηκα με τον οποιοδηποτε στο φορουμ ισα ισα....απλα σκεψου και την αλλη οψη του νομισματος και τι μπορει να με εκανε να αντιδρασω.

Senior Member
    Originally posted by MrDreamer

Μια και γίνεται κουβέντα με τις εγχειρήσεις. Εγώ δεν είμαι κατά. Όταν είχα πάει στον Σκρέκα μου είπε διάφορα πράγματα γιατί μιλήσαμε αρκετή ώρα. Εγώ τον εμπιστεύομαι αρκετά. Καταρχάς γιατί μου είπε να ΜΗΝ κάνω εγχείρηση. Μου είπε ότι δεν έχω πρόβλημα ιδιαίτερο. Η αλήθεια είναι ότι όση ώρα είμουν εκεί σχεδόν όλοι είχαν αρκετά περισσότερα κιλά από μένα. Εγώ βέβαια επέμεινα και τότε εκείνος μου πρότεινε μόνο την πτύχωση

ΠΟΣΟ ΘΕΟΣ ο γιατρος μου ΠΟΣΟ? οεο?
    mrdreamer διαβαζω αυτα που γραφεις και ανατριχιαζω γιατι θυμαμαι πως ειναι να κανεις διαιτα
    μπραβο σου για την δυναμη ευχομαι καλη συνεχεια!

Senior Member
    βρε παιδια εγω αυτο για την ατκινς δεν την ειπα για κακο...απλα, λογικα σκεπτομενη οτι δηλαδη ενας ανθρωπος υπερβαρος που εχει συνηθησει να τρωει μια α ποσοτητα δεν μπορει ξαφνικα να μειωσει δραματικα τις θερμιδες κανοντας μια οποιαδηποτε διαιτα...αυτος ειναι και ο λογος που σπαμε τις διαιτες, γιατι στερουμαστε.....ενω με την ατκινς τουλαχιστον τρως και την κανεις για μικρο χρονικο διαστημα μεχρι να χασεις τα πολλα κιλα.

μια ιδεα εριξα, ο καθενας οτι θελει κανει....να βοηθησω ηθελα!!!

Senior Member
    Originally posted by click

EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
    Γιατι μαυτα και μαυτα ειχε δημιουργηθει η εντυπωση οτι οι χειρουργοι βαριατρικης βαζουν μεσα τους παντες και προσπαθουν να τους πεισουν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερουν τιποτα απο προσωπικη προσπαθεια.

να μπαινουν τα πραγματα σε μια ταξη........
    Πώς είχε δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση??? Τι εννοείς μ'αυτά και μ'αυτά?

Αχ έχω ξεχάσει πόσα χρόνια παλεύω με τα κιλά ,δοκίμασα τα πάντα κάποια πετυχεναν κάποια όχι , διατροφές διαιτολόγοι διάφορα συστήματα γιατροί .κάποιες φορές έχανα ,τη μεγαλύτερη απώλεια την επέτυχα με ατκινς ,και ήμουν και σε πολύ καλή διάθεση με αυτή , με της άλλες λόγο περιορισμού και δε μπορούσα και της εγκατέλειπα γρήγορα και τα νεύρα μου στο φουλ . μα ότι και να έκανα μετά από λίγο το εγκατέλειπα και να τα κιλά πάλι πίσω ερχόταν και με εύρισκαν . κατάλαβα ότι πλέον εγώ δε μπορώ να τα καταφέρω με δίαιτες διατροφές και σκέπτομαι τώρα τη χειρουργική οδό ,είδη ψάχνομαι και σε άλλο τοπικ του φόρουμ ζήτησα πληροφορίες από χειρουργημένα μέλη . είμαι ο Νίκος καινούργιος στο φόρουμ καλώς σας βρήκα και εύχομαι σε όλους να μπορέσουν να τα καταφέρουν με τα κιλά τους
    MrDreamer -Σου εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου .

Member
    Σήμερα βαρέθηκα να πάω γυμναστήριο είναι η αλήθεια. Χθες κοιμήθηκα στις 4 και δεν τα κατάφερα να σηκωθώ στις 7 για να είμαι έτοιμος στις 8 να είμαι γυμναστήριο. Ή για να είμαστε πιο σωστή σηκώθηκα αλλά ξανακοιμήθηκα 2 ωρίτσες. Πάλι καλά που η πρωινή δουλειά είναι δική μου και του πατέρα μου και την σκαπούλαρα λίγακι σήμερα.

Βράδυ για κάποιο λόγο δεν μπορώ να πάω για γυμναστική. Νιώθω ένα πτώμα και μισό τα βράδυα (κανονικα γυρνάω σπίτι κατά τις 22.00-22.30) και δεν τη παλεύω.

Η διατροφούλα καλά πάει ως τώρα. Χωρίς πολύ ζόρι, χωρίς πολλές στερήσεις. Με προσοχή και χωρίς να τρώω απ' έξω. Χαλαρά δλδ.

125 κιλάκια έδειξε χθες η ζυγαριά. Μου φαίνονται πραγματικά τόσα πολλά. Για καλή μου τύχη δεν πολυφαίνονται και ευτυχώς σώμα και δέρμα δεν έχουν κρεμάσει. Πάλι καλά που είχαμε κάνει και πολυ γυμναστική πιτσιρικάδες και εξαργυρώνουμε τους τόκους των τόκων από τότε. Βέβαια κάποιες λίγες ραγάδες στην κοιλιά υπάρχουν.

Θα δούμε...αν τα κταφέρω με τη δίαιτα, θα δώσω κάποια χρήματα σε κανέναν πλαστικό να διορθώσει τίποτα δέρματα και δύσκολα ξύγκια! Έχω ακούσει βέβαια ότι από τη στιγμή που θα επιτύχεις το επιθυμητό βάρος το δέρμα θέλει και κανά χρόνο να δέσει (όσο δέσει).

Σήμερα επίσης μαζί με όλα τα καλά που προσπαθώ να κάνω για μένα τελευταία αποφάσισα να πάρω και μια καινουργια κιθάρα. Πρέπει να βγω παγανιά στους δρόμους να αρχίσω να δοκιμάζω. Είναι καλή ασχολία η μουσική το βράδυ. Με χαλαρώνει και ξεχνιέμαι μέχρι να περάσει 24.00 και να κλείσουν τα σουβλατζίδικα! Κάθε μέρα το σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν το κάνω. Καταλαβαίνω ότι δεν πεινάω και το κάνω από συνηθεια και μόνο.

Τις καλημέρες μου σε όλους

Senior Member
    τι να κρεμασεις βρε με -5, 6 κιλα? :lol: εδω δεν εχω κρεμασει εγω με -50+ (μονο μπρατσα)
    μια χαρα θα τα πας ειμαι σιγουρη! συν του οτι εισαι αντρας, και μικρος , και κατω απο 130 κιλα και και και και μπλα μπλα! ολα συν τα εχεις, μια χαρα! :thumbup:

Member
    Όχι να κρεμάσω τώρα καλή μου! Αλλά αν αδυνατίσω με το καλό όλο και κάποια ξίγκια θα υπάρχουν (αρκετά ξύγκια δλδ αλλά λέμε τώρα). Στην τελευταία λιπομέτρηση που έκανα είχα 32% λίπος...δεν είναι και λίγο (μάλλον το αντίθετο δλδ).

Στα χθεσινά λοιπόν...καλή μέρα αλλά. Το βράδυ βγήκα μια βολτούλα. Ένα κρασάκι ήπια μόνο. Αλλά εκεί που γύριζα ρε παιδιά, περνάω μπροστά από ένα σουβλατζίδικο...και βλέπω απ' έξω ένα σουβλάκι να με φωνάζει. Πάω και εγώ και μου λέει...ρε φιλαράκι τι γίνεται; Μας ξέχασες εδώ πέρα. Και χωρίς να προλάβω καν να απαντήσω είχε χωθεί στο στόμα μου!!!

Πάντως πρέπει να ήταν από τα καλά σουβλάκια γιατί και αλάδωτη πίττα είχε και τζατζίκι δεν εμφανίστηκε. Μόνο ντοματούλα, κρεμμύδι, κόκκινο πιπέρι και ελάχιστη μουστάρδα.

Κοινώς την έκανα την παρασπονδία μου χθες. Σήμερα είπα να με αυτοτιμωρήσω όμως και έκανα ένα μισαωράκι περισσότερο διάδρομο. Καλά δεν το έκανα για αυτό. Είχε μια κοπελιά δίπλα και είχαμε πιάσει κουβέντα. Ας μην λέω ψέμματα στο φόρουμ...!!! :P

Κατά τα άλλα όλα βαίνουν καλώς. ʼγχος μηδενικό, δυσκολία ελάχιστη και προχωράμε. Σϋντομα θα κολλήσω βέβαια και εκεί θα είναι η πραγματική δοκιμασία. Γύρω στα 7-8 κιλά μείον πάντα κολλάω για λίγο καιρό. Ελπίζω εκεί να μην τα παρατήσω. Εκεί είναι η πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Θα δούμε όμως. Μέχρι τότε το απολαμβάνουμε!

Τις καλημέρες μου σε όλους

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast