Καλησπέρες - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 79
    Senior Member
    Καλημερα MrDreamer ,σουπερ μεχρι τωρα,ετσι; Συνεχισε ετσι δυναμικα και θα δεις οτι οι κοποι σου θα ανταμειφθουν!
    Παντως αν σε παρηγορει εγω που ειμαι κ κοπελα,στα 80και κατι ψιλα, ειχα 37% περιπου λιπος.
    Φιλια και καλημερα!!

Member
    Ναι ναι..μέχρι τώρα όλα καλά όλα ανθηρά. Το λίπος είναι η αλήθεια ότι με ενοχλεί αρκετά βέβαια. Με εκνευρίζει να με βλέπω έτσι. Αλλά που θα πάει...με τον ένα (δίαιτα) ή με τον άλλο (εγχείρηση) τρόπο θα φύγει μέσα στο 2011.

Προς το παρόν η εγχείρηση έχει πάει στην άκρη άκρη του κεφαλιού γιατί κάτι γίνεται με την δίαιτα. Αν δεν...τότε θα την εξετάσω ξανά αυτή τη λύση.

Member
    Καλά πήγαμε και χθες. Σήμερα όμως δυστυχώς ξύπνησα με λίγο πονοκέφαλο, ρίγη κτλ κτλ κτλ. Μου φαίνεται την άρπαξα και εγώ την ιωσούλα που κυκλοφορεί τελευταία. Είναι και οι μισοί που ξέρω άρρωστοι. Δεν πειράζει. Το πολύ πολύ να ξαπλώσω λίγο στο σπιτάκι μου και να χαζεύω ταινίες μερικές μέρες ή να διαβάσω κανά βιβλιαράκι.

Η διαιτούλα συνεχίζεται κανονικά!

Καλημέρα σε όλους

Senior Member
    Γεια σου MrDreamer και περαστικα!

Member
    Σας έλειψα; Όχι ε; καλά δεν πειράζει! :P

Δεν έμπαινα να γράψω αυτό τον καιρό γιατί με ταλαιπώρησε λίγο μια ιωσούλα. Στα της δίαιτας όλα καλά όλα ανθηρά. 1,5 κιλό κάτω έδειξε η ζυγαριά. Πιστεύω ότι πραγματικό είναι το ένα γιατί με την ίωση δεν έπινα νερό. Δεν ξέρω γιατί μου βγήκε έτσι.

Έχει αρχίσει και γίνεται πιο εύκολο το όλο θέμα πάντως. Είμαι αρκετά χαλαρός και τα κιλά κατεβαίνουν. Αναμένω μια στάση τώρα αυτή ή την επόμενη βδομάδα. Ένα κολληματάκι που θα κρατήσει 2-3 βδομάδες.

Κάθε φορά που κάνω δίαιτα αυτό μου συμβαίνει, εκνευρίζομαι και σταματάω. Ελπίζω όχι αυτή τη φορά!

Τις καλημέρες μου σε όλους

Senior Member
    Καλημέρα,κύριε ονειροπόλε και περαστικά σας!
    Δείχνετε καλά προετοιμασμένος αυτήν τη φορά,έχετε οργανώσει το σχέδιο σας και ψύχραιμα το ακολουθείτε.
    Η γνώση της εμπειρίας σας προειδοποιεί για πιθανούς σκοπέλους.Ελπίζω να μην παρασυρθείτε την κρίσιμη στιγμή
    κι απτόητος να συνεχίσετε την προσπάθεια σας!Καλή σας δύναμη σε ό,τι καλείστε να διαχειριστείτε!Τα φιλιά μου!

Senior Member
    περαστικα σου
    μπραβο που συνεχιζεις !!
    ισως αυτη ητ φορα να γινει η υπερβαση κ να μην υπαρξει κολληματακι...ειναι κ θεμα ψυχολογιας
    αλλα κ αν υπαρξει μη μασησεις, μετα θα φυγουν ολα μαζι

Member
    Χάθηκα λίγο τελευταία...Δεν τα έχω παρατήσει όμως! Απλά άμα μπαίνουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα...καταλαβαίνετε
    Σήμερα μέρα για ζυγαριά. Και το κιλάκι έφυγε. Καλά κρατάμε. Και ακόμα καλύτερα πάμε!
    Πεινάω είναι η αλήθεια κάποιες φορές. Τα βράδυα κυρίως γιατί τότε είχα μάθει τον οργανισμό μου να ζητάει φαγητό. Τι να γίνει όμως...με λίγη καλή θέληση και αν απασχολώ το μυαλό μου με κάτι άλλο το ξεχνάω.
    Τελικά η ενεργητικότητα έχει μεγάλη σημασία στη δίαιτα. Να απασχολείς το μυαλό σου, να βρίσκεις πράγματα να κάνεις και να ξεχνάς το φαγητό!
    Τις καλημέρες μου!

Senior Member
    Ίδια μέρα βλέπω ξεκινήσαμε ονειροπόλε

Εγώ έχω πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα βεβαια αλλά το παλεύω μια τελευταία φορά

Senior Member
    ΝΤΡΗΜΕΡ εισαι προετοιμασμενος λογω προηγουμενης εμπειριας

Senior Member
    εγω θα κρατησω αυτο με τα νεα προσωπα.... που περασε απαρατηρητο... η απλα οι υπολοιποι ειναι πιο διακριτικοι απο μενα
    γιαααα πεεεεςςςς

(φιλιππαρα καλη αρχη κ σε σενα κ καλη επιτυχια ! )

Senior Member
    (κοιτα ρε τη χριστινα λαμπιρη..........)

Senior Member
    ε μα τι!!!
    τα καλυτερα δε θα συζηταμε???

Senior Member
    ΠΟΣΟ ξανθια μπορει να ειμαι που εψαχνα να βρω αν εγινε μελος η Χριστινα Λαμπιρη;

Member
    Χαχα...να πω ε? Ε σαν παιδάκι ελεύθερο και εγώ έχω νομίζω το δικαίωμα στις νέες γνωριμίες!!! Έχω λοιπόν μια φίλη που σαν ελεύθερο παιδάκι και αυτή της αρέσει ένας τύπος. Ο οποίος την είχε καλέσει σε ένα μαγαζί. Αυτή λοιπόν πήρε και μένα να πάμε από εκεί. Προφανώς εγώ της είπα...άσε ρε τις χαζομάρες και πήγαινε μόνη σου, αλλά αυτή ήθελε παρέα. Και τελικά εκτός από μένα μάζεψε και 4-5 φίλες της, τις οποίες τις γνώριζα. Αλλά...μια από αυτές έφερε και μια φίλη της μαζί. Συμπαθέστατη θα έλεγα κοπελιά και πολύ ανοιχτός άνθρωπος. Ε τι να κάνω και εγώ; αγοράκι είμαι, σε τέτοιες περιπτώσεις αδιαφορώ για τα κιλά που έχω και πιάνω κουβέντα. Ε βγήκαμε και 1-2 φορές και είπαμε να δοκιμάσουμε!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να υπάρξει τέτοια εξέλιξη στη ζωή μου τώρα...αλλά αυτά δεν προγραμματίζονται. Γιατί ας πούμε την αλήθεια. Ο βασικός λόγος που θα έπρεπε να θέλουμε να χάσουμε κιλά είναι η υγεία. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Αλλα...δεν είναι αυτός ο βασικός λόγος. Τις πιο πολλές φορές είναι η κοινωνική αποδοχή, η εμφάνιση, η πίστη που έχουμε ότι θα καλυτερέψει η ερωτική μας ζωή αν γίνουμε αδύνατοι και όμορφοι.

Η ομορφιά ανοίγει πόρτες. Το ξέρουμε όλοι αυτό. Σε κάνει πιο αποδεκτό από το κοινωνικό σύνολο. Γιατί ρατσισμός με τους έχοντες παραπανίσια κιλά υπάρχει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Γι'αυτό λοιπόν δεν ήθελα τέτοια εξέλιξη τώρα. Βέβαια δεν πρόκειται καν να της πω ότι κάνω δίαιτα. Δεν θέλω. Το ξέρω εγώ και αυτό αρκεί. Δεν θέλω να έχω και άλλον πάνω από το κεφάλι μου.

Ουφ! Αυτά τα κουτσομπολίστικα για σήμερα!

Καλημέρα σε όλους

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast