Καλησπέρες - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 79 of 79
    Senior Member
    ωωωωωωωωωωω!!!
    τι ομορφα :starhit:
    οκ, για σενα το κανεις, ετσι κ αλλιως αυτο ειναι σαφες... ωστοσο.. ενας ερως να το πω? ενθουσιασμος να το πω? ... παντα βοηθαει ποικιλοτροπως :roll:
    σου φτιαχνει τη διαθεση βρε αδερφε :bouncy: :roll: :blush:
    αχ, τελεια , τελεια ,τελεια!!

Member
    Έρως? Λένε βρε σε αιγόκερω τέτοια πράγματα??? :P Θα δούμε. Ποτέ δεν ενθουσιαζόμουν άλλωστε εύκολα. Ο έρωτας για μένα έρχεται πολύ μετά. Αφού έχω γνωρίσει καλά και εκτιμήσει τον άλλο. Πρακτικός αιγόκερως είμαι. Τι να κάνω. Έχω βέβαια και τον κερατούκλη τον Σκορπιό για ωροσκόπο αλλά σε τέτοια θέματα ο αιγόκερως βγαίνει νικητής!

Senior Member
    καλα δε θα τα χαλασουμε στο ονομα
    σημασια εχει να περνας καλα κ να σου φτιαχνει το κεφι το ολο θεμα ... κ πες το οπως θες :starhit:
    (απ το σκορπιο μην περιμενεις κ πολλα δε... διοτι κανει κατι τρελα κ αψυχολογητα κ μετα θα τρεχεις... καλα εισαι με τον αιγκοκερω )

Member
    Περάσανε κοντά δύο χρόνια από τότε που το ξεκίνησα... και έγιναν πολλά!

Τα κιλά ψιλοπέσανε αρχικά και μετά ξαναήρθανε... σε πολλαπλάσιο βαθμό.

Έφτασα στο τέλος του καλοκαιριού του 11 στα 145... πολύ πράμα... μπαμπάτσικο αγόρι.

Και κάπου εκεί βάρεσαν όλα τα λαμπάκια του οργανισμού μου...

Έφτασα λοιπόν φέτος τα 90 κιλά με 1.84 ύψος. Σχετικά καλά... θέλω λίγη δουλειά ακόμη αλλά τουλάχιστον βρίσκω κανά ρούχο όπου και να πάω!

Πώς τα κατάφερα; Αποφάσισα να μην τρώω μόνος...

Όταν ήμουν σπίτι μόνος πρόσεχα πάρα πολύ... στεγνά φαγητά. Όταν έβγαινα έξω δεν υπολόγιζα και πολλά. Έτρωγά τα πάντα εκτός από πολύ ψωμί. Και κρασάκι άφθονο.

Δεν ένιωσα ποτέ την στέρηση έτσι, τα κιλά φύγανε αρκετά γρήγορα και πριν λίγο καιρό άρχισα ξανά και γυμναστικούλα.

Ως τότε μόνο περπάτημα... αρκετούτσικο πάντως αλλά πολύ χαλαρό.

Πάντως ρε παιδιά... όταν φύγουν τα κιλά... αλλάζουν πολλά πράγματα στη ζωή σου... γίνεσαι ένας καινούργιος άνθρωπος... διαφορετικός με εντελώς διαφορετική όρεξη και "δίψα" να προλάβεις...

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456