Καλησπέρες - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 79
    Member
    Η χθεσινή μέρα ήταν λίγο δύσκολη! Γυμναστικούλα το πρωί, τελείωσα νωρίς τη δουλειά και πήγα προς το σπίτι. Εκεί λοιπόν που έλεγα άντε να κουνηθούμε να πάμε κανά σούπερ μάρκετ να δούμε τι θα φάμε...να σου το τηλέφωνο. Η κοπελιά του κολλητού. Ρε συ...τελειώνει νωρίς τη δουλειά και ο Κώστας (ο κολλητός) και είμαι και εγώ ελεύθερη...είσαι γραφείο ακόμα? Όχι της λέω...γύρισα σπίτι νωρίς σήμερα. Α ωραία λέει αυτή, έρχομαι από εκεί.

Έρχεται λοιπόν, έρχεται και ένας άλλος φίλος και ύστερα από λίγο νάτος και ο κολλητός. Αλλά δεν ήρθαν μόνοι τους...φέρανε και ουκ ολίγο ρακί, κανέλλα, γαρύφαλλο και μέλι. Στην κουζίνα λοιπόν η Δώρα (η κοπέλα του κολλητού) και ξεκινάει να φτιάχνει ρακόμελα. Εν τω μεταξύ ο άλλος ο φίλος είχε φέρει και το μπουζούκι του, είχα και εγώ την κιθάρα και ξεκινάμε τα τραγούδια. Αποτέλεσμα...μέχρι τις δώδεκα το βράδυ που φύγανε εγώ να μην έχω φάει τίποτα και να έχω πιει τον άμπακο. Ήταν μια ωραία βραδιά οφείλω να ομολογήσω αλλά αλκοόλ και δίαιτα δεν πάνε μαζί.

Εκεί λοιπόν που λέω να χαλαρώσω, χτυπάει το τηλέφωνο. Μια φίλη που μένει εκεί κοντά (δύο στενά μακριά από μένα). Το σηκώνω. Πρώτη φράση που ακούω...είναι πολύ μαλάκας!!! Ωραία λέω...κατάλαβα. ʼντε έλα και εσύ από εδώ. Σε 5 λεπτά σπίτι και αυτή. Μαζί με ένα μπουκάλι κρασί. Και να αρχίζει να μου λέει...και να πίνουμε το κρασί.

Έγινα μεθύστακας στα καλα καθούμενα. Δεν την βλέπω τη ζυγαριά τη Δευτερα να δείχνει λιγότερα. Σήμερα φυσικά θα πάω ένα γυμναστηριάκι το απόγευμα να κάνω λίγο διάδρομο μπας και σώσω τίποτα και ούτε μισή παρασπονδία. Να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται που λένε. Αλλά η δίαιτα συνεχίζει κανονικά και με το νόμο!

Ευτυχώς αν και έχει τύχει δύο φορές μέσα σε αυτό το δεκαήμερο να την χαλάσω τη δίαιτα δεν μου βγαίνει όπως τις άλλες φορές. Που σταμάταγα επειδή την έσπασα μία φορά. Συνεχίζω κανονικά. Πρέπει να φύγουν τα κιλά.

Αδαμαντία χρόνια πολλά και σε σένα. Ναι το 79 και εγώ. Δεν είναι θέμα δύναμης. Τη δίαιτα θα την σπάσουμε μερικές φορές. Δεν γίνεται να μην τη σπάσουμε. Αλλά δεν τρέχει κάτι. Δεν πρέπει να σταματάμε...την σπάσαμε μια μέρα, ωραία συνεχίζουμε την επόμενη. Κάποιες παρασπονδίες γίνονται. Από εκεί και πέρα είναι το να μην το κάνουμε συνέχεια.

Πρόβλημα με τα πόδια λόγω βάρους δυστυχώς αποκτάς έυκολα. Έχω την μητέρα ενός φίλου, ίδια ηλικία με την δικιά σου και δεν μπορεί να κάνει βήμα. Επειδή έχει πάρα πολλά κιλά έχουν τριφτεί οι χόνδροι στο γόνατο και όταν περπατάει πονάει. Και είναι και δύσκολη η εγχείρηση να επανέλθει. Οι γιατροί είπαν μόνο με χάσιμο βάρους θα γίνει δουλειά.

Είναι καλό να κάνετε δίαιτα όλοι μαζί. Βοηθάει να έχεις και παρέα και να προσέχουν όλοι τί τρώνε.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και με τη δίαιτα σου και με την εγχείρηση.

Τις καλημέρες μου σε όλους

Member
    Καλά πήγε (ευτυχώς) η χθεσινή μέρα και καλά πάει και η σημερινή. Τουλάχιστον ως τώρα. Βέβαια σήμερα πεινάω λίγο. Αλλά προς το παρόν αντιστέκομαι. Με έχει πιάσει και θέλω κανά γλυκάκι. Εγώ που εκτός από σοκολάτα δεν τρώω γλυκά ποτέ σχεδόν...ʼμα σου "απαγορεύσουν" κάτι...ʼντε να δούμε...πάλι καλά που έχω αρκετή δουλειά και θα πάω αργά σπίτι!

Junior Member
    Originally posted by MrDreamer
    Έρχεται λοιπόν, έρχεται και ένας άλλος φίλος και ύστερα από λίγο νάτος και ο κολλητός. Αλλά δεν ήρθαν μόνοι τους...φέρανε και ουκ ολίγο ρακί, κανέλλα, γαρύφαλλο και μέλι. Στην κουζίνα λοιπόν η Δώρα (η κοπέλα του κολλητού) και ξεκινάει να φτιάχνει ρακόμελα.
    Να θες να αγιάσεις και να μην μπορείς... Και να σε κοιτάει προκλητκά το ρακομελάκι και να σου κλείνει και το μάτι...
    Αν και σε οτιδήποτε περιέχει τη λέξη ρακή μέσα είναι αδύνατον να αντισταθώ (η καταγωγή θα φταίει), σου εύχομαι να τα καταφέρεις εσύ. Πρόσεχε και το στομάχι με αλκοόλ και καθόλου φαγητό.

Εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα Αδαμαντία!!!

P.S: Και εγώ του '79, άλλος ένας για να κάνουμε καρέ??

Καλα το τι γελιο εχω ριξει με το μηνυμα σου δεν μπορεις να φανταστεις.
    Εμεις καλα παμε πιστευω με τη διαιτα ολοι,ε εγω και η μαμα μου πιο αυστηρα λιγακι,ο αντρας μου δεν εχει και τοσο αναγκη 5-10 κιλα το πολυ.
    Η μαμα μου δεν ειναι απο το βαρος ετσι συνδρομο στην σπονδυλικη στηλη εχει,αλλα απο το βαρος ειναι πιο δυσκολο να σταθει αν κανει χειρουργειο,οπως και να εχει δεν κανει καλο.
    Αντε και καλη μας συνεχεια 79ρηδες και μη!

Member
    Τελικά αντιστάθηκα χθες...ουφ! Μα τέτοια μανία για γλυκό...! Σήμερα έχασα το γυμναστήριο βέβαια γιατί έτρεχα στη γιαγιούμπα μου! Γενεθλιάκια και είπαμε να πάμε το πρωί από εκεί όλη η οικογένεια να της πάμε μια τούρτα! Έκλεισε τα 88 το θηρίο και δόξα το θεό ακόμα είναι σε άριστη κατάσταση! Κάτι χαζομάρες να μην κάνει (πχ τότε που προσπάθησε μόνη της να βγάλει από την αυλή στο δρόμο ένα διπλό στρώμα κρεβατιού το οποίο μάλιστα επειδή είχε βρέξει την προηγούμενη μέρα ήταν ασήκωτο και όπως ήταν φυσιολογικό έπεσε και έσπασε το χέρι της και κάτι πλευρά!) και θα φτάσει τα 100+. Είναι και το σόι βλέπετε...τα γονίδια. Μεγάλο πράγμα. Έχει 7 αδέρφια εκ των οποίων τα 2 έχουν περάσει τα 100, μία έχει πεθάνει στα 92 της και τα υπόλοιπα 4 έχουν ξεπεράσει όλα τα 90 χρόνια...! Η γιαγιά μου είναι η πιο μικρή δλδ!

Στα της δίαιτας πάλι! Αναμένω την Δευτέρα με τη ζυγαριά. Βέβαια λόγω των ρακόμελων δεν περιμένω μεγάλη πρόοδο. 1 κιλάκι αν έχω χάσει θα είμαι μια χαρά. Λογικά θα το έχω χάσει βέβαια. Η πρώτη βδομάδα που έχασα 3 κιλά, αν και ήταν πολύ ωραία, δεν θα ξαναρθει. Την πρώτη βδομάδα χάνεις πολλά υγρά και από το σοκ ο οργανισμός χάνει πολλά...μετά πάει στο γνωστό ρυθμό 1-1,5 κιλό την βδομάδα.

Στόχο πόσα θέλω να φτάσω δεν έχω μάλλον. Θέλω να φτάσω τόσα όσα να μου επιτρέπουν και να γουστάρω τον εαυτό μου και να αισθάνομαι καλά και να μην έχω πρόβληματα κίνησης. Να κουράζομαι επειδή περπάτησα 1 χλμ. Δλδ στα 32 μου αυτό είναι κατάντια...

Τέλος πάντων...όλα καλά μέχρι τώρα...

ʼντε και καλή συνέχεια σε όσους/όσες κάνουν και αυτοί την προσπάθειά τους!

Την καλημέρα μου

Junior Member
    Καλημέρα! Είμαι καινούρια στην παρέα σας.......Δεν έχω κάποιο πρόβλημα βάρους, ούτε κάποια διατροφική διαταραχή, ωστόσο μπαίνω στο site καθημερινά. Δεν είχα σκοπό να κάνω εγγραφή και αφορμή για την εγγραφή μου είναι ο Mr Dreamer..........Θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια, που κάνεις και να σε συμβουλέψω να ενημερώσεις τους φίλους σου για αυτό σου τον αγώνα! Πρέπει να σε βοηθήσουν και να σου συμπαρασταθούν και ΟΧΙ να φέρνουν στο σπίτι σου ρακόμελα......Απο τη στιγμή που βλέπιεις ότι το σώμα σου ανταποκρίνεται συνέχισε την προσπάθεια. Μην εγκαταλείψεις το γυμναστήριο -να επιμείνεις- και με τον καιρό θα σου γίνει συνήθεια και τρόπος ζωής. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σου.

Member
    Originally posted by 1977
    Καλημέρα! Είμαι καινούρια στην παρέα σας.......Δεν έχω κάποιο πρόβλημα βάρους, ούτε κάποια διατροφική διαταραχή, ωστόσο μπαίνω στο site καθημερινά. Δεν είχα σκοπό να κάνω εγγραφή και αφορμή για την εγγραφή μου είναι ο Mr Dreamer..........Θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια, που κάνεις και να σε συμβουλέψω να ενημερώσεις τους φίλους σου για αυτό σου τον αγώνα! Πρέπει να σε βοηθήσουν και να σου συμπαρασταθούν και ΟΧΙ να φέρνουν στο σπίτι σου ρακόμελα......Απο τη στιγμή που βλέπιεις ότι το σώμα σου ανταποκρίνεται συνέχισε την προσπάθεια. Μην εγκαταλείψεις το γυμναστήριο -να επιμείνεις- και με τον καιρό θα σου γίνει συνήθεια και τρόπος ζωής. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σου.
    Καταρχάς το καθημερινό μου ημερολόγιο. Παρασκευή άψογη. Έχω αρχίσει γενικά και αισθάνομαι πιο σίγουρος και πιο καλά με αυτό που κάνω. Αλλά μη λέω μεγάλα λόγια. Θα δείξει. Σήμερα προς το παρόν επίσης όλα καλά. Η μόνη αποτυχία είναι ότι βρήκα δύο συνταγές στο νετ για κοτοπουλάκι, τις δοκίμασα χθες και σήμερα και πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν άθλιες! Που θα πάει...αθ βρω και τις καλές!

1977 καλησπέρα. Ευχαριστώ πολύ για το μπράβο που μου δίνεις. Πραγματικά ευχαριστώ. Σε αυτό που λες με τους φίλους έχεις ένα δίκιο αλλά να σου πω την αλήθεια...δεν θέλω να το κάνω αυτό. Δεν θέλω να νιώσω στέρηση. Σε καμία περίπτωση. Είναι πολύ εύκολο να πεις πχ... κοίτα ρε οι άλλοι είναι έξω και τα πίνουν και εγώ κάθομαι σαν τον μ.......α. Και να τα παρατήσεις όλα. Είμαι στη φάση του προσέχουμε, δεν στερούμαστε, προσπαθούμε να κάνουμε λίγη γυμναστική και όσο πάρει πήρε. Δεν βιάζομαι και θα κάνω και την ατασθαλία αν χρειαστεί.

Να σου πω τί έκοψα. Έκοψα το να μην τρώω πρωινό και το να τρώω κάθε μέρα απ' έξω. Προσπαθώ να διατηρώ τον μεταβολισμό μου ενεργό, να κάνω γυμναστικούλα 3-4 φορές τη βδομάδα και τουλάχιστον όταν είμαι μόνος να προσέχω και την ποσότητα που τρώω και το τι τρώω. Το ξέρω ότι άμα βγω θα πιω και το κρασάκι μου και θα φάω από όλα. Απλά δεν θα τα φάω... όλα. Περιορισμένη ποσότητα. Και δεν θα έχω και τύψεις μετά. Απλά θα συνεχίσω να προσέχω σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Όπως έχω πει σκοπός είναι το να νιώσω καλύτερα και να αποκτήσω έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Ούτε το να μην τρώω, ούτε το να αγχώνομαι πόσο έφαγα, ούτε τίποτα. Και θα δούμε αργότερα τί και αν καταφέραμε.

Senior Member
    Originally posted by MrDreamer

Όπως έχω πει σκοπός είναι το να νιώσω καλύτερα και να αποκτήσω έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Ούτε το να μην τρώω, ούτε το να αγχώνομαι πόσο έφαγα, ούτε τίποτα. Και θα δούμε αργότερα τί και αν καταφέραμε.
    παρα πολυ ωραια! :starhit::thumbup:

Senior Member
    τα ποστς του MrDreamer ασκουν πανω μου επιδραση παρομοια με το ποστ της δαναης...
    χαλαρωτικη κ αισιοδοξη

Junior Member
    Γεια σας,
    Είμαι νέα στην παρέα εδώ. Μπήκα ψαχνοντας γιατι έχω σοβαρό πρόβλημα βάρους. Είμαι 1.62 και ζυγίζω 113 κιλά. Δεν μου είναι εύκολο να κάνω δίαιτα γιατί έχω κουραστεί. Αλλα αν και οι άλλοι με βλεπουν σα μια γλυκια γυναίκα εγώ σιχαίνομαι τον εαυτό μου, Δεν ξερω από που να ξεκινήσω.
    Όποιος, α μπορεί να μου δώσει συμβουλή θα ήμουν ευγνώμων.
    Και συγνώμη αλλά δενξέρω καν πως λειτουργεί το σαιτ. Ευχαριστω πολύ

Senior Member
    Καλωσήρθες,
    όταν οι δίαιτες αποτυγχάνουν και δεν έχουμε άλλο κουράγιο να τις ακολουθήσουμε,επεμβαίνει η χειρουργική για να δώσει λύση στο πρόβλημα μας.Καλό θα είναι να ρίξεις μια ματιά γενικότερα στο θέμα 'παχυσαρκία' με τα υποθέματα που περιλαμβάνει και ανοίξεις ένα δικό σου θέμα να επικοινωνούμε εκεί.Καλή συνέχεια.

Senior Member
    Originally posted by stelios
    Καλωσήρθες,
    όταν οι δίαιτες αποτυγχάνουν και δεν έχουμε άλλο κουράγιο να τις ακολουθήσουμε,επεμβαίνει η χειρουργική για να δώσει λύση στο πρόβλημα μας.Καλό θα είναι να ρίξεις μια ματιά γενικότερα στο θέμα 'παχυσαρκία' με τα υποθέματα που περιλαμβάνει και ανοίξεις ένα δικό σου θέμα να επικοινωνούμε εκεί.Καλή συνέχεια.
    Το βλεπω μια το βλεπω δυο το βλεπω χιλιες...ελεος ρε παιδια...αναφερεστε σε χειρουργια λες και ειναι σφραγισμα στον οδιοντιαντρο.Διατροφη και ασκηση σας λεει τιποτα?Αυτο προτεινουμε πρωτα ...οχι κατευθειαν να λες χειρουργικη:thumbdown::thumbdown:

Senior Member
    Originally posted by sweetann
    Γεια σας,
    Είμαι νέα στην παρέα εδώ. Μπήκα ψαχνοντας γιατι έχω σοβαρό πρόβλημα βάρους. Είμαι 1.62 και ζυγίζω 113 κιλά. Δεν μου είναι εύκολο να κάνω δίαιτα γιατί έχω κουραστεί. Αλλα αν και οι άλλοι με βλεπουν σα μια γλυκια γυναίκα εγώ σιχαίνομαι τον εαυτό μου, Δεν ξερω από που να ξεκινήσω.
    Όποιος, α μπορεί να μου δώσει συμβουλή θα ήμουν ευγνώμων.
    Και συγνώμη αλλά δενξέρω καν πως λειτουργεί το σαιτ. Ευχαριστω πολύ
    σου χει περασει απο το μυαλο οτι με το φαγητο πιθανον να καλυπτεις εσωτερικα κενα?
    με αλλα λογια,
    θες να μπορεσεις να μην εχει τοσο αναγκη τοσο φαγητο ή
    θες να συνεχισεις να τρως αλλα να χανεις?
    αν ισχυει το πρωτο, ξεκινα με καποιον ψυχολογο.
    αν ισχυει το δευτερο ξεκινα με μια εγχειρηση αλλα μετα πιθανον παλι θα χρειαστεις τον ψυχολογο!

(σ.σ. δεν κρινω κ σεβομαι απεριοριστα τους συμφορουμιτες που αποφασισαν να επιλεξουν τη λυση της επεμβασης!!
    αλλα το να καιροφυλακτουν να κατευθυνουν οποιον μπει ζητωντας βοηθεια αμεσως στη λυση της επεμβασης εχει αρχισει να με θυμωνει.
    η επεμβαση θα πρεπει να ειναι η τελευταια λυση, οχι η πρωτη.)

Senior Member
    Originally posted by smart

σου χει περασει απο το μυαλο οτι με το φαγητο πιθανον να καλυπτεις εσωτερικα κενα?
    με αλλα λογια,
    θες να μπορεσεις αν μην εχει τοσο αναγκη τοσο φαγητο ή
    θες να συνεχισεις να τρως αλαλ να χανεις?
    αν ισχυει το πρωτο, ξεκινα με καποιον ψυχολογο.
    αν ισχυει το δευτερο ξεκινα με μια εγχειρηση αλλα μετα πιθανον παλι θα χρειαζτεις τον ψυχολογο!

(σ.σ. δεν κρινω κ σεβομαι απεριοριστα τους συμφορουμιτες που αποφασισαν να επιλεξουν τη λυση της επεμβασης!!
    αλλα το να καιροφυλακτουν να κατευθυνουν οποιον μπει ζητωντας βοηθεια αμεσως στη λυση της επεμβασης εχει αρχισει να με θυμωνει.
    η επεμβαση θα πρεπει να ειναι η τελευταια λυση, οχι η πρωτη.)

Σμαρτακι μου με καλυπτεις πληρως :thumbup::thumbup:

Senior Member
    Petallouditsaa και smart κατανοώ πως εσείς βρήκατε τη λύση εκτός της χειρουργικής. Κατανοώ όμως πως ο Στέλιος βρήκε τη λύση μέσα από ένα χειρουργείο. Η sweetann ζήτησε τη συμβουλή μας και ακριβώς αυτό της έδωσε ο Στέλιος από τη δική του μεριά. Εσείς που τα έχετε καταφέρει διαφορετικά πρέπει να της δώσετε τη δική σας συμβουλή. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να αποφασίσει για τον εαυτό του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει όλοι να δίνουμε τις ίδιες συμβουλές, ιδιαίτερα όταν δεν τις πιστεύουμε.

Προσωπικά sweetann θα σου πρότεινα να αναρωτηθείς γιατί τρως. Στη συνέχεια να δώσεις άλλο ένα χρονικό περιθώριο στον εαυτό σου και να κάνεις άλλη μια προσπάθεια κι αν δεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις τότε να αρχίσεις να ψάχνεις για τις βαριατρικές επεμβάσεις. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast