ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,527
    δοκιμασε σε στρογγυλο ψωμακι (απο μαργαριτα, οχι το αλλο που εχει ζαχαρη) να βαλεις λιγη μουσταρδα κ τονο ανακατεμενο με ελαχιστο λεμονι.
    ειναι θαϊκο.
    επισης, ισως θα σε βολευε κατι σε κρυο ζυμαρικο οπως πενες η βιδες κ να εχεις μαζι σου ισως ατομικη μεριδα κετσαπ?
    η λιγο τυρι?

    σαλατα μπορεις να κοψεις απο το βραδυ (πχ μαρουλι η λαχανο με καροτο,κλπ κ για να μην πανιασει, πριν το κλεισεις με το ανοιγμα του ταπερ, βάλε χαρτί κουζίνας!
    μενει φρεσκοτατη
    οσο για τη σως (λαδολεμονο η ό,τι αλλο βαζεις) μπορεις να την εχει μαζι σου σε ενα μικρο βαζακι η μπουκαλακι .
    οσο για το ψωμι, δε θα μπορουσες λες να εχεις στο συρταρι σου ψωμι του τοστ?
    εννοω, να πηγαινεις μια φορα μερικες φετες , αν νιωθεις οτι παει πολυ να κουβαλας καθε μερα..

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,232
    εχετε δικιο!!like!εμπνευση!αυτο το στογγυλο ψωμακι που λες smart που το παιρνεις??εβγαζε και ο κατσελης μαυρο μακρυ ψωμακι και ηταν πολυ ωραιο αλλα οταν παω για ψωνια δεν το βρισκω πλεον!!!

    what means jacket potato spaceride ????

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,527
    το ζητας στο φουρνο ως μαργαριτα.
    ειναι σα λουλουδι, απλα αποkoλλας στρογγυλα ψωμακια.
    φοβερη μαγκια για χαμπουργκερ κτλ, μονο που ειναι λευκο (σε περιπτωση που θες μονο ολικης αλεσεως :S)

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    663
    κανε αναζητηση στο γκουγκλ jacket potato στις εικονες να τις δεις να σου τρεξουν τα σαλια

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,232
    αααααααα, τι μου κανετε βραδιατικα και πειναω κιολας!!!!!!:bigsmile::starhit::bigsmile:

    σμαρτ παντα ολικης...χιχιχι:starhit:

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,527
    χμ.. ναι μετα το σκεφτηκα οτι μαλλον θα θες ολικης.. ακυρο :S
    αλλα καντο με ολικης κ θα ειναι υπεροχο

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,232
    ευχαριστω πολυ για τις ωραιες ιδεες σας!αληθεια εμπνευστηκα!
    και το σκ χαλαρα στο σπιτι υγειηνο μαγειρεμα και μεσα στην εβδομαδα σαντουιτσο- ποικιλιες!!:starhit::starhit:

    α,επισης αυτο που ξεχασα να πω οτι δε με ενοχλει να παρω σε ταπερ ειναι φαγητα του τυπου φασολακια, αρακας(δηλ λαδερα ασχετα εαν εγω βαζω λαδι με το σταγονομετρο)+τυρακι φετα (λαιτ παντα)σε αλουμινοχαρτο χωριστα!μιας και οταν ζεστενεται παντα σου φαινεται σαν "φρεσκο' και παλι!

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,527
    επισης μια ποολλλυ καλη ιδεα και για σαντουιτς αλλα και για τις σαλατες ειναι το βραστο κοτοπουλο.
    (δεν ξερω αν το ειπε κανεις :P )

    κ επισης, πατατοσαλατα ειναι πολυ ωραια κρυα κ ας εχουν μπει απο ωρες οσα εχουν πει τελος παντων..

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,232
    οχι δεν το ειπαν:P

    αλλα σκετο κοτοπουλο με σαλατα?????λιγη σος,λιγο λαδακι,λιγο κατι???

    αν ετοιμαζα απο το βραδυ μια σαλατα τυπου σιζαρ(καλα χωρις κρουτον στην περιπτωση μου) με σος, την αλλη μερα θα διατηρουνταν???

    ειχα φτιαξει καποια στιγμη τυπου χωριατικη αλλα την αλλη μερα ηταν μαπα...

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,527
    νομιζω οτι θα πανιασει κ δε θα ναι ωραια.
    αλλα γιατι να μην εχεις λιγη σως σε ενα μικρο, μικρουτσικο μπωλακι η βαζακι?
    (α, παρε ενα απο αυτα τα βαζακια που εχουν γλυκα στις βαφτισεις lol!!
    60 λεπτα εχει )

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,232
    :thumbup::thumbup:

    αυτα τα βαζακια που τα βρισκω?????

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,527
    ισως εχει στο ΙΚΕΑ.. ισως σε μαγαζι με ειδη οικιακης χρησεως...
    στην αναγκη μπες σε ενα μαγαζι με ειδη βαφτισης κ πες οτι βαφτιζει η αδερφη σου το παιδακι της αλλα επειδη ειναι μωρο δε μπορει να ψαξει...
    κ να σου δωσουν δειγμα!!!
    χεχε

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,232
    σωστηηηηηηηηη...μου πεφτει και μακρια το ικεα αλλωστε!!

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    127
    1) Σαλατα ζεστη και μπιφτεκι (βραστα λαχανικα δηλαδη απο την προηγουμενη τους βαζεις 1κσ λαδι και λιγο μπαλσαμικο η λεμονι αλατακι ριγανη και την αλλη μερα στα μικροκυμματα και ειναι ωραιοτατη μαζι με το μπιφτεκακι που δεν αλλοιωνεται η γευση του αν μπει ψυγειο και μετα ξαναζεσταθει)

    2) Κρυα σαλατα ζυμαρικων. (λιγα ζυμαρικα νεροβραστα, γαλοπουλα η αλλο αλλαντικο lighy, λαιτ τυρακια, κρεμμυδακι, πιπερια, αγγουρακι τουρσι η οτι εσενα σου αρεσει και μια σως γιαουρτι 2% με 2-3 κσ μαγιονεζα extra light λιγη μουσταρδα η κετσαπ οτι προτιμας εσυ αλατακι τα ανακατωνεις και μιαμ μιαμ)

    3) Ομελετα με λουκανικο γαλοπουλας και αλλα λαχανικα (ειναι στεγνο και δεν κινδυνευεις να λερωσεις τσαντες και ζεστενεται μια χαρα, χωρις να δειχνει μπαγιατικο)

    4) Ζυμαρικα ανακατεμενα με κιμα η σαλτσα κοκκινη νομιζω οτι επισης ξαναζεστενονται χωρις να χανουν πολυ απο την γευση. Οχι ομως με ασπρες σαλτσες αυτα γινονται χαλια οντως.

    Στο μαυρο σου κλασικο τοστακι επισης αλλαξε το περιεχομενο, βαλε ομελετα, προσθεσε ντοματα μαρουλι και αλλαξε αλλαντικο. Τα τυρια ειναι τα επικινδυνα και με πολλες θερμιδες μια φετα οποιουδηποτε αλλαντικου δεν φερνει την καταστροφη. Βαλε μειγμα τονου-φρεσκου κρεμμυδιου και μαγιονεζας extra light

    Τωρα δεν μου ερχονται αλλες ιδεες αλλα μην το βαλεις κατω, ψαξτο και βαλε την φαντασια στο φουλ!!!!


    Εγω παντως στον αντρα μου του δινω καθε μερα ταπερακι με οτι κυριολεκτικα εχουμε. Αυριο θα παρει μαζι του φακες και σε αλουμινοχαρτο φετα και ψωμακι.

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    114
    Στην αρχή και σε εμάς στο γραφείο έτσι ήταν, όταν πρόκειτο για φαγητό μόνο delivery τρώγαμε και για τις λιγούρες τυρόπιτες (από αυτές που αναζητάς το τυρί), ατομικές πίτσες, κ.λ.π.

    Την αρχή του συστήματος "ταπεράκι" την έκανε μια κοπέλα που έμεινε έγκυος, εκεί επειδή είχε περάσει και αυτή τον προσωπικό της γολγοθά, οι διατροφό - μ@λ@κίες κόπηκαν.

    Μας φάνηκε ολονών κάπως παράξενο στην αρχή όταν την είδαμε να καθαρίζει τα 2 ακτινίδια της, μετά στις 2 να ζεσταίνει το φαγητό της και να τρώει με το ψωμάκι της.

    Όχι ότι την κοιτάγαμε με στραβό μάτι, πιο πολύ βλέμμα απορίας θα το έλεγα που έλεγε "εγώ γιατί δεν το έκανα τόσο καιρό?". Και να πείς ότι δεν έχουμε κουζίνα στο γραφείο, έχουμε, ψυγείο μεγάλο που συνήθως είχε μέσα μπαγιάτικα μισοτελειωμένα σουβλάκια, αναψυκτικά, νερά και κάνα κουτί γλυκά, και τοστιέρα είχαμε και ούτε τοστ δεν κάναμε.

    Να μην μακρηγορώ, καθάρισα με το ψυγείο, και τα delivery κόπηκαν σχεδόν εντελώς. Πλέον στο ψυγείο βλέπεις ζαμπόν-γαλοπούλα-τυρί για τοστ, γιαούρτια, ταπεράκια με φαγάκι, ΣΠΙΤΙΚΕΣ πίτες ή κέικ που φτιάχνουμε και πηγαίνουμε στην δουλειά.
    Ταπεράκι δεν παίρνω πάντα, τώρα που κάνω δίαιτα και δεν μπορώ να φάω ένα κομμάτι πίτα ή κείκ, παίρνω φρούτα ή τρώω ένα τόστ μόνο με γαλοπούλα, ή ένα κουλούρι.

    Όλα μια ιδέα είναι, λευτεριά στα ταπεράκια.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •