Results 31 to 45 of 69
Thread: EVALA 5 KILA
-
13-01-2011, 22:06 #31
σταράκι, όντως μπορεί απλά σιγά σιγά να διαμορφώνεται το σώμα σου..
Εντάξει όσο αδύνατες και να γίνουμε δεν έχουμε το σωμα που είχαμε στα 14.
η λεκάνη ανοίγει, κ το σωμα γενικά διαμορφώνεται στο σώμα ενός ενήλικου ανθρώπου, νομίζω κατάλαβες..
μπάς και σου΄πε κανείς τίποτα για την εμφάνισή σου?? ποιός κακός το έκανε αυτό??:flaming:
- 14-01-2011, 06:53 #32
όχι ciciliana μου, ο μόνος που λέει κακά πράγματα για την εμφάνισή μου είμαι εγώ. οι περισσότεροι με θεωρούν πετσί και κόκαλο και οι γονείς μου τρελαίνονται από θυμό όταν γκρινιάζω ότι έβαλα κιλά. το αγόρι μου θέλει να βάλω άλλα δύο τουλάχιστον και με παρακαλάει να σταματήσω τη δίαιτα, οι φίλες μου και γενικότερα οι γνωστοί μου με θεωρούν ένα αδύνατο άτομο που χρειάζεται κιλά για να δείξει καλύτερο. τέλος πάντων, θέλω να πω ότι τα μόνο αρνητικά σχόλια που ακούω είναι είσαι πολύ αδύνατη, ρουφήχτηκες, πού είναι η κοιλιά σου και διάφορες τέτοιες βλακείες που νευριάζω όταν ακούω. πιστεύω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να ζει μέσα στο σώμα που ο ίδιος επιθυμεί άσχετα με το πώς τον περιμένουν ή τον θέλουν οι άλλοι. εγώ θέλω να γίνω τέσσερα κιλά πιο αδύνατη και δεν ακούω κανέναν. εννοείται ότι από ένα σημείο και μετά δεν μπορείς να λες είμαι ανορεξικός επειδή έτσι μαρέσει να με βλέπω, μιλάμε πάντα μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. ανορεξική δεν είμαι, ακόμα κι όταν είχαμε φοβηθεί οικογενειακώς ότι προς τα κει οδεύω, και πάλι δεν έφτασα ποτέ εκεί. έχω διαταραχή με το φαγητό και πρέπει να το σταματήσω..γιατί ακόμα κι όταν χάσω αυτά τα κιλά που θέλω το ξέρω ότι και πάλι θα βασανίζομαι καθημερινά όπως βασανιζόμουν και πριν. δεν θα τελειώσουν όλα μόλις δω το 58 στη ζυγαριά. σήμερα κιόλας θα τηλεφωνήσω σε ειδικό γιατί με κουράστηκα. κάτι μου συμβαίνει μέσα μου και πρέπει να το ξεριζώσω μια για πάντα.
15-01-2011, 04:09 #33
Originally posted by STARAKI
σήμερα κιόλας θα τηλεφωνήσω σε ειδικό γιατί με κουράστηκα. κάτι μου συμβαίνει μέσα μου και πρέπει να το ξεριζώσω μια για πάντα.
και η σχέση σου με το φαγητό όπως η ίδια παραδέχεσαι δεν είναι υγειής.
Περιμένουμε νέα σου, αν επικοινώνησες με κάποιον ειδικό, και γενικά οποιαδήποτε πρόοδο....
πιστευω οτι και εσύ μετά απο τόσα θα έχεις κουράσει τον ευατό σου, και τον οργανισμό σου, και θα χρειάζεσαι κάποιον να σε βοηθήσει να δείς καθαρά..
17-01-2011, 14:52 #34
Με BMI 19,4 εισαι super!!!
Τωρα εαν σου αρεσει γενικα η εμφανιση ολο αυτο!!!!
Δες την παρακατω καρτελα ιδανικου βαρους
http://www.fit-4-all.gr/IDEALWEIGHT.pdf
Ασε για μενα τις διαιτες και κανε τεοια διατροφη που να αλλαξεις το "σχημα" σου
17-01-2011, 15:30 #35
αλλαζει το σχημα με τη διατροφη?
εγω εχω σωμα μηλο κ θελω να το κανω αχλαδι!
τι να τρωω?
17-01-2011, 15:32 #36
Originally posted by smart
τι να τρωω?
17-01-2011, 15:55 #37
Originally posted by smart
τι να τρωω?
μικραινει και η μυτη.
σε λιγο θα καταργηθουν οι πλαστικες, θα επεμβαινει ο διαιτολογος...
17-01-2011, 18:31 #38
ωωωω:shocked2:
τελεια!!!:thumbup:
αλλα δε θελω να μικρυνει η μυτη μου :(
μια διατροφη να γινω αχλαδι χωρις να μικρυνει η μυτη μου, γινεται?
17-01-2011, 18:33 #39
Ε μη τα θελουμε και ολα δικα μας..Τρωγε αχλαδια και βλεπουμε!
17-01-2011, 18:34 #40
μα οχι, αμα μικρυνει κ αλλο η μυτη μου θα εξαφανιστει :(
εγω θα περιμενω να μου απαντησει ο τασος :)
17-01-2011, 22:36 #41
οταν ξαναεμφανιστει ο κυριος "Διατροφή - Δίαιτα - Αντιγήρανση - Αθλητισμός" θελω κι εγω να μαθω τι να τρωω για να ψηλωσω.
ευχαριστω εκ των προτερων
18-01-2011, 03:21 #42
Originally posted by tasos30fullou
Με BMI 19,4 εισαι super!!!
Τωρα εαν σου αρεσει γενικα η εμφανιση ολο αυτο!!!!
Δες την παρακατω καρτελα ιδανικου βαρους
http://www.fit-4-all.gr/IDEALWEIGHT.pdf
Ασε για μενα τις διαιτες και κανε τεοια διατροφη που να αλλαξεις το "σχημα" σου
18-01-2011, 06:51 #43
δεν νομίζω ότι αλλάζει ο τύπος του σώματός μας με τη διατροφή. ή είμαστε κάτι ή δεν είμαστε. δεν μπορούν οι τροφές να αλλάξουν το σχήμα μας, πώς θα μπορούσαν άλλωστε νυστέρια είναι; τους πίνακες αυτούς ποτέ δεν τους κοιτάω. μπορεί όντως να είμαι σούπερ για το ύψος μου και τα λοιπά αλλά θα μπορούσα κάλλιστα για παράδειγμα να φαίνομαι πολύ πιο αδύνατη απ' όσο πρέπει. έχω χάσει ένα κιλάκι πλέον αισίως και το νιώθω κιόλας, και το βλέπω, μου έμειναν άλλα τέσσερα κι όπως τα υπολόγισα χάνω 1 κιλό μέσα σε 10-12 μέρες..το θεωρώ μάλλον λογικό καθώς είμαι ήδη ένας λεπτός άνθρωπος και το σώμα αντιστέκεται και δεν χάνει σε μια βδομάδα μόνο χρειάζεται κανα 5νθήμερο ακόμα...κι εγώ υποτίθεται μήλο είμαι και γενικά πάντα ήμουν χαρούμενη γι'αυτό γιατί τα κιλά από το μέρος της λεκάνης φαύγουν πιο δύσκολα απ'ότι στην κοιλιά ή στο στήθος. βέβαια είναι γνωστό ότι το να έχει κάποιος πολλά περιττά κιλά ως ¨"μήλο" είναι πολύ χειρότερο για την υγεία από το να τα έχει ως "αχλάδι". επηρεάζεται η καρδιά, το συκώτι, το αναπνευστικό σύστημα...anyway, είμαι λοιπόν πλέον 62 κιλά και ελαφρώς πιο κάτω, όσο πάει πλησιάζω το 58..έκλεισα ραντεβού με ψυχίατρο να πάω να μιλήσω σε κάποιον τρίτο, που είναι έξω από τα πράγματα, που δεν επηρεάζεται από προσωπικές σχέσεις. θέλω να πω άλλο να μιλάω στη μάνα μου για το πρόβλημά μου, άλλο στον φίλο μου, άλλο στις φίλες μου και άλλο στον ψυχίατρο. ελπίζω κάτι να ξυπνήσει επιτέλους μέσα μου και να μου χώσω μια μπάτσα, μια κουτουλιά, κάτι...δεν θέλω να ζω άλλο με το φαγητό πρώτο και καλύτερο στη σκέψη μου. να το φοβάμαι, να το τρέμω και να το λατρεύω ταυτόχρονα. ας κλείσει επιτέλους αυτός ο κύκλος. πάνε πλέον κοντά δυο χρόνια που έχασα 25 κιλά, από τότε βασανίζομαι, ευτυχώς όχι πάντα με την ίδια ένταση..όλα έγιναν σταδιακά. ευτυχώς τελευταία έχω πολλά πράγματα να κάνω, μετακομίζω πολύ σύντομα σε δικό μου σπίτι, τρέχω για τις δουλειές του, έχει ξεκινήσει η εξεταστική μου και διαβάζω, πάω στα αγγλικά μου για να πάρω το προφίσενσι, μπορώ να πω ότι έχω πολλά να ασχοληθώ αλλά το φαγητό εκεί ξεπηδάει ώρες ώρες και μου θυμίζει τη σχέση που έχω μαζί του. ένα άλλο πρόβλημα που έχω και που δεν είναι τωρινό έχει πολύ πολύ καιρό που συμβαίνει, ένα χρόνο περίπου είναι ότι ξυπνάω πάρα πολύ νωρίς το πρωί. 6 ώρα είμαι σχεδόν πάντα όρθια. τρώω το πρωινό μου και αρχίζω δουλίτσες, ή μπαίνω στο ίντερνετ ή οτιδήποτε αλλά είναι λίγο κουραστικό. καταρχήν πολύ γρήγορα μέσα στη μέρα νιώθω έντονη κούραση, αν είμαι έξω το βράδυ τα μάτια μου κλείνουν από τις 12, τελευταία νιώθω ένα περίεργο τρέμουλο στα χέρια σαν να έχω πάρκινσον. αλλά αν ανοίξω τα μάτια μου το πρωί δεν μπορώ να τα ξανακλείσω. έχει τύχει και πολλές φορές να ξυπνήσω και 5 η ώρα και να περιμένω να πάει 6 παρά με 6 να σηκωθώ να φάω και να ξεκινήσει η μέρα μου. είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό είναι άλλη μια ένδειξη έντονου άγχους, δεν μπορώ να χαλαρώσω στο κρεβατάκι μου, να χουζουρέψω, να τεντωθώ και τα σχετικά....έχω δοκιμάσει διάφορα. να ξενυχτάω για να κοιμάμαι σαν βόδι μετά αλλά και ΠΑΛΙ ΞΥΠΝΟΥΣΑ, να κοιμηθώ στο σαλόνι μπας και αλλάξω περιβάλλον, να κοιμηθώ σε φίλη μου...το μόνο που πιάνει είναι να κοιμάμαι με το αγόρι μου. εκεί δεν ξυπνάω. κι ακόμα κι αν ανοίξω τα μάτια μου, τον βλέπω δίπλα μου, ηρεμώ από την ένταση που ακαριαία με κατακλύζει, τον αγκαλιάζω και ξανακοιμάμαι...δηλαδή μαζί του ξυπνάω και 12 το μεσημέρι...τι να πει κανεις..
18-01-2011, 07:08 #44
AAAAA επίσης ήθελα να πω ότι το πρωί τρώω πάντα 1 μπολ δημητριακά με μια κουταλιά μέλι και ελαφρύ γάλα, το μεσημέρι τρώω μια σαλάτα και 1 πιάτο περιορισμένης ποσότητας απ'ό,τι έχουμε στο σπίτι χωρίς τυρί και ψωμί και το βράδυ τρώω ένα μήλο γιατί μ' αρέσει και με χορταίνει πιο πολύ από άλλα φρούτα μαζί με 2 φέτες του τοστ με κασέρι λάιτ ή γαλοπούλα ή αντί για τοστ παίρνω 5-6 ρυζογκοφρέτες...καλά δεν είναι?? :P:saint:
18-01-2011, 22:19 #45
καλησπερα σταρακι, διαβασα λιγο τους προβληματισμους σου και συμφωνω μαζι σου να πας σε εναν ψυχοθεραπευτη για να βρεις μια ισορροπια με τη διατροφη σου και με την εικονα που εχεις για τον εαυτο σου.
για καποιο λογο απο οτι καταλαβα τιμωρεις τον εαυτο σου και αυτο καπου εχει τη ριζα του, ισως πρεπει να το ψαξεις πιο βαθια να δεις απο που προερχεται.
μηπως δεν πιστευεις και δεν εκτιμας τον εαυτο σου οσο θα επρεπε?
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή