Results 16 to 30 of 69
Thread: EVALA 5 KILA
-
12-01-2011, 11:14 #16
Καλημέρα κουκλίτσα μου. Καλως μας ήρθες ξανά στο φόρουμ. Είχα καιρό να μπω στο τόπικ της ανορεξίας και σήμερα μόνο είδα τα μηνυματα σου.
Δεν ξέρω τι να σου πω. Δε βρίσκω τις σωστές λέξεις. Θα μπορούσα να σου δώσω ενα σωρό συμβουλές αλλά δεν εχει νόημα όταν εγώ πρώτη δεν της ακολούθησα.
Μπορώ να καταλάβω απολύτως τον πανικό σου. Εγώ πάθαινα ταράκουλο όταν έβλεπα μισό κιλό πάνω. Που να βλέπα και παραπάνω.
Ένα όμως θα σου πω μην αφήνεις αυτό τον πανικό να σε κυριεύει.Αυτός ο πανικος ήταν καταστροφικός στην περίπτωση μου.Και σε παρακαλώ μην ακούω γι αυτοκτονίες και βλακείες. Μια χαρά κοπέλα είσαι τα κιλά σου είναι μια χαρούλα για το ύψος σου. Και σε παρακαλώ μην αφήσεις το άγχος να σε κάνει να προβεί σε ακρότητες και στερητικές δίαιτες. Θα έχεις τα αντίθετα αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα και το ξέρεις.
Υπομονή με ισορροπημένη διατροφή σε ενα μήνα το πολύ θα σαι πίσω στα κιλά που επιθυμείς
- 12-01-2011, 18:53 #17
σας ευχαριστώ όλους, ήδη σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα, έχω ξεφουσκώσει σίγουρα, το νιώθω πλέον και στα ρούχα μου. πρέπει αν έχω χάσει πάνω από 1 κιλό. ήθελα να ρωτήσω κάτι. γενικά τρώω το πρωί δημητριακά, το μεσημέρι 1 μεγάλη σαλάτα με κάποιο κρέας χωρίς γαρνιτούρες, τυριά και ψωμιά και το βράδυ τρώω κάτι πολύ ελαφρύ. φρούτο και 1 μπάρα δημητριακών, ή 2 φρούτα ή γιαούρτι με μπάρα. σήμερα επειδή κοιμήθηκα στο φίλο μου, ξύπνησα στις 10 το πρωί και δεν είχα δημητριακά και τέτοια και πήρα ένα σουσαμένιο κουλούρι, 2 μικρά κριτσινάκια και 1 φυσικό χυμό. μετά ήμουν όλη μέρα έξω σε τρεχάματα και τέτοια και έφαγα 1 μπριζόλα μέτρια και τη σαλάτα μου κατά τις 5 και κάτι. και μετά επειδή δεν χόρτασα έφαγα 1 μήλο μικρό και 1 μπάρα αυτό δηλαδή που κανονικά θα έτρωγα πιο αργά...χάλασα τη δίαιτά μου; που έφαγα το μήλο και τη μπάρα μαζί με το "μεσημεριανό";
12-01-2011, 23:37 #18
Originally posted by STARAKI
χάλασα τη δίαιτά μου; που έφαγα το μήλο και τη μπάρα μαζί με το "μεσημεριανό";
13-01-2011, 01:14 #19
Staraki το μόνο που θα σου πώ άσχετα αν πιστεύω πως τα κιλά σου είναι μια χαρά είναι πως όποιον σωστό διαιτολόγο - γιατρό και να ρωτήσεις θα σου πει ότι για να μπορέσεις να χάσεις σωστά κιλά πρέπει να χάνεις την βδομάδα το 1 % του βάρους σου ώστε να μπορέσεις μετά και να τα διατηρήσεις...ξέρω μπορεί να σου φαίνεται λίγο όπως κι έμενα μου φαίνεται που έχω πολλά περισσότερα κιλά να χάσω αλλά σκέψου πως σε 2 μήνες θα έχεις καταφέρει να τα διώξεις σωστά!!!Στη τελική εγώ που έχω να χάσω 50 τι να κάνω;; Έτσι όπως τα λές θα έπρεπε να είχα ήδη πηδήξει από το μπαλκόνι!!!
13-01-2011, 10:30 #20
καλημέρα σας..ενώ είχα πει ότι δεν θα ζυγιστώ μέχρι 9 φεβρουαρίου, για να μην απογοητεύομαι, σήμερα δεν άντεξα...έχει ήδη περάσει μια βδομάδα και μια μέρα από τότε που ξεκίνησα την δίαιτα και δεν έκανα καμια παρασπονδία. νιώθω κάποια διαφορά στο σώμα μου σίγουρα, αλλά ήθελα να δω κανα κιλό κάτω να πάρω κουράγιο. όμως η ζυγαριά είναι ακόμα κολλημένη εκεί, άντε να έδειξε μισό κιλό κάτω...είναι τόσο λίγο...η αληθεια είναι ότι ζυγίστηκα στις 10 το πρωί ενώ είχα φάει δημητριακά στις 7 το πρωί, δηλαδή δεν ζυγίστηκα τελείως νηστική μόλις ξύπνησα...δεν ξέρω έχω απογοητευτεί, ο φόβος του ότι δεν θα τα χάσω επαληθεύεται;;;
13-01-2011, 15:42 #21
εγώ προσωπικά έχω ψιλοχαθεί.
Την δίαιτα πότε την ξεκίνησες? Πριν 13 ημέρες ή πριν 9?
Γιατί στις 10/1/2011 γράφεις:
" ΕΧΑΣΑ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΕΣ 5 ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΑΛΛΟ 1, "
και τώρα 13/1/2011 διαβάζω ότι
"έχει ήδη περάσει μια βδομάδα και μια μέρα από τότε που ξεκίνησα την δίαιτα "
Μην περιμένεις σε 1 εβδομάδα να σε δείξει 2 κιλά κάτω, κράτα ένα ημερολόγιο βάρους, ζυγιζόμενη το πρωί μετά την τουαλέτα και πρίν να φας πρωινό.
Πάντως για να ξεαγχωθείς μισό κιλό είναι 2 ποτήρια νερό αν έχεις πιεί.
Να αγχωθείς όταν στον μήνα πάνω σε δείχνει τα ίδια που δεν το νομίζω.
Εγω το έχω πάρει πολύ χαλαρά, κάνω 16 ημέρες δίαιτα και εχθές αδιαθέτησα, προχθές που ζυγίστικα με έδειξε 62,1, σήμερα που επειδή αδιαθέτησα είπα κάτσε μπας και δω τίποτα και χαρώ μιας και είχαν ξεπρησεί στήθος κοιλιά, με έδειξε 62,7 δηλαδή αλλού για αλλού!
Θα ζυγιστώ ξανά στο τέλος της περιόδου μου.
13-01-2011, 19:02 #22
στις 25/12 έκανα 5 μέρες δίαιτα και έχασα μισό κιλό. μετά για λίγες μέρες έτρωγα για συντήρηση και ξαναξεκίνησα την προηγούμενη τετάρτη. και σήμερα είναι πέμπτη και όπως ανέφερα ζυγίστηκα και έδειχνε μόνο μισό κιλό κάτω και αν. η ζυγαριά μια με έδειχνε ένα κιλό κάτω, μια μισό , μια τα ίδια με είχε τρελάνει κανονικά. ανέβαινα και ξανανέβαινα για να καταλάβω τελικά πόσο έχασα και με μπέρδευε συνέχεια. στο τέλος την παράτησα. η μεγάλη μου απορία είναι πώς είναι δυνατόν να έχω παχύνει μόνο σε συγκεκριμένα σημεία και να μην έχει πάει παντού. όσοι με βλέπουν λένε αποκλείεται να έβαλες πέντε κιλά ξεκόλλα είσαι ίδια αλλά ξέρω ότι έχω αλλάξει. τα χέρια μου, τα πόδια μου από τους μηρούς και κάτω, το πρόσωπό μου, η πλάτη μου, δεν έχουν καμία διαφορά παραμένουν κοκαλιασμένα και εγώ έχω βάλει στο πιο σπαστικό σημείο. γύρω από τον ποπό που λένε στο πάνω μέρος των μπουτιών και τα λοιπά.΄με κόβουν και τα εσώρουχά μου και τσατίζομαι πάρα πολύ. μου ρχεται να τα σκίσω και να τα πετάξω και να πάω να αγοράσω σε μέγεθος ΧL. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλα μόνο εκεί από τη στιγμή μάλιστα που είμαι από τους ανθρώπους ¨"μήλα" και πάντα όταν έβαζα κιλά έβαζα στον κορμό και όχι στο κάτω μέρος του σώματος. δεν ξέρω τι γίνεται....και όντως δεν μπορεί να έχω βάλει 5 ολόκληρα κιλά εκεί πέρα είναι για γέλια δεν θα μου μπαίνανε τα ρούχα μου. αρχίζω και ανησυχώ όλο και πιο πολύ ότι η ζυγαριά ποτέ δεν θα κατέβει...μια φίλη μου λέει ότι το "η ζυγαριά ποτέ δεν θα κατέβει ενώ κάνω δίαιτα" είναι σαν να λέω "ο ήλιος αύριο θα βγει από τη δύση" και όντως έτσι είναι τα πράγματα αλλά το μυαλό παίζει πολύ άσχημα παιχνίδια και δεν μπορώ να χαλαρώσω....νιώθω τεράστια απογοήτευση
13-01-2011, 19:12 #23
staraki, μηπως τα κιλά τα πήρες γρήγορα?? αλλά απ'οτι έγραψες τα πήρες σε 3 μήνες..
πάντως εγω έχω παρατηρήσει το εξής: οτι αποθηκεύουμε λίπος σε περιοχές όπως κοιλιά , γλουτούς,...και τα γνωστά "αδύνατα" σημεία, όταν΄τρώμε απότομα, δλδ αν έτρωγες παραπάνω και μαζεμένα σε 1 ή 2 γευματα τη μέρα..
και αν ήταν λιπαρά(πχ γλυκά και τετοια..) ακόμη χειρότερα.
και ακόμη χειρότερα όταν δε γυμναζόμασταν κιόλας.
εγω πχ το έπαθα το καλοκαίρι που δε γυμναζόμουν, έτρωγα πιο πολύ, έτρωγαα και γλυκά και έβαλα κιλά σε γλουτούς-γοφούς και κοιλιά, γυρω απ΄τη κοιλιά.
Αλλά εσύ τι να έβαλες με 5 κιλάκια που ακόμη είσαι πολύ αδύνατη!!
και μην ξαναπείς για XL και βλακείες, εγω τι θα παρω τότε? σεντόνι?:lol:
Να φανταστώ γυμνάζεσαι ε? γιατί δε θυμάμαι.. η γυμναστική βοηθάει πολύ στο τοπικό πάχος, όχι η έντονη, αλλά η τακτική επαφή, σε συνδιασμό με πολλά και (όχι μεγάλα) αλλά μικρά γεύματα, και νερό έχει τρομερά αποτελέσματα..
Το θέμα είναι να βάλουμε μια τάξη..(αυτά τα λέω για μένα:blush: )
13-01-2011, 20:09 #24
όχι δεν έτρωγα παραπάνω ούτε απότομα ούτε μαζεμένα. έχω κρατήσει ημερολόγιο του τι έτρωγα καθημερινά και μάλλον το παράκανα με το μέλι και με άπειρη κόκα κόλα λάιτ και περισσότερο ψωμί απ' όσο συνήθιζα...δεν ξέρω είμαι απελπισμένη νιώθω ότι δεν θα φύγουν ποτέ. το θέμα είναι ότι τα κιλά αυτά δεν μοιάζουν με "λιπαρά" κιλά είναι σαν σφιχτές κοτρόνες. τα μπούτια μου είναι σφιχτά λες και λιώνω στο γυμναστήριο και η κοιλιά μου επίπεδη αλλά δεν ήμουν έτσι δεν ήταν εκεί πέρα αυτά...μπορεί να μην πιάνω λίπος αλλά νιώθω σαν να φάρδυνα και έχω να πάω γυμναστήριο 2 μήνες. τρέμω στην ιδέα μήπως ο οργανισμ΄ςο μου θέλει να βρίσκεται σε αυτά τα κιλά γιατί θέλω να είμαι πιο κάτω αλλά δεν φεύγουν. είμαι πολύ βιαστική;
13-01-2011, 20:18 #25
ενταξει τωρα σε 5 μερες μη περιμενεις να σε δειξει 5 κιλα κατω...
το μισο κιλο ειναι πολύ καλα!!!
αν και πιστευω οτι υπερβαλεις λιγακι με τις "κοτρωνες":duh:
13-01-2011, 20:37 #26
εννοώ ότι όταν πιάνω τα μπούτια μου ψηλά δεν μπορώ να πιάσω κάτι που να περισσεύει, είναι σαν κάποιος να μου κόλλησε ένα σκληρό κιλό που να μην μοιάζει με λίπος δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω..αλλά νιώθω πολύ άσχημα, μπορεί τα ρούχα μου να μου κάνουνε αλλά δεν είναι το ίδιο. σαν να φάρδυνα πραγματικά είναι η μόνη λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω. σαν να άνοιξα. λες και γέννησα.. και τα καημένα τα ποδαράκια μου από κάτω είναι σαν καλαμάκια και ξαφνικά τα μπουτάκια μου είναι πιο κωλοπετσωμένα και αηδιάζω με αυτό το θέαμα μου προκαλεί δυσφορία, έντονη....
13-01-2011, 20:59 #27
Originally posted by STARAKI
εννοώ ότι όταν πιάνω τα μπούτια μου ψηλά δεν μπορώ να πιάσω κάτι που να περισσεύει, είναι σαν κάποιος να μου κόλλησε ένα σκληρό κιλό που να μην μοιάζει με λίπος δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω..αλλά νιώθω πολύ άσχημα, μπορεί τα ρούχα μου να μου κάνουνε αλλά δεν είναι το ίδιο. σαν να φάρδυνα πραγματικά είναι η μόνη λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω. σαν να άνοιξα. λες και γέννησα.. και τα καημένα τα ποδαράκια μου από κάτω είναι σαν καλαμάκια και ξαφνικά τα μπουτάκια μου είναι πιο κωλοπετσωμένα και αηδιάζω με αυτό το θέαμα μου προκαλεί δυσφορία, έντονη....
ποια ειναι η ηλικια σου?
κωλοπετσωμενα τα μπουτια?
ενδιαφερουσα χρηση του ορου....
13-01-2011, 21:03 #28
ωχ μήπως η λέξη είναι περίεργη; παραπέμπει σε κάτι χυδαίο και μμου διαφεύγει; συγνώμη αν είναι έτσι εγώ νόμιζα ότι σημαίνει κατα καποιο τροπο στρογγυλο και κατά κάποιο τρόπο σφρυγιλό. είμαι 19 χρονών.
13-01-2011, 21:13 #29
μηπως πολυ απλα ολοκληρωνεται ο σχηματισμος του σωματος σου?
που ακριβως ειναι το κακο αν ειναι σφριγηλα τα μπουτια σου?
η λεξη δε σημαινει αυτο.
μιλας για τον ευατο σου λες κ σε μισεις.
απο που ξεκιναει αυτο το μισος?
13-01-2011, 21:24 #30
μπορεί να σχηματίζεται δεν ξέρω μπορεί αν μην είμαι φτιαγμένη για να είμαι κόκαλο. αν και θα γίνω πάλι γιατί το θέλω πολύ. έχω την τάση να κυνηγάω τον εαυτό μου..και να τον τιμωρώ συνεχώς ψυχολογικά δεν ηρεμώ ποτέ και τον έχω συνέχεια στην πρίζα να ψάχνει εξηγήσεις ερμηνείες και απαντήσεις για όλα...και όταν (και εννοείται) δεν μπορεί να τις βρει καταρρέω και με κατηγορώ συνέχεια που δεν τα καταφέρνω. και έχω συνεχώς την εντύπωση ότι οι άλλοι για να με σχολιάσουν θετικά πρέπει να είμαι όσο πιο αδύνατη γίνεται. τι μυαλό μπορεί να έχω οι σκέψεις μου είναι τρελές.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....