Τι σκεφτεστε? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 112
    Senior Member
    μωρέ ναι και εμένα μου χουν πει οι γιατροί ότι δεν υπάρχει θέμα γονιμότητας αλλά έλα τώρα να το βγάλεις από το μυαλό της υποχόνδριας μαρίας που σπυρί βλέπω και το κάνω καρκίνο.
    Μου χει μπει στο μυαλό ότι έχω καταστρέψει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει από μήτρα μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι και που τον γιακούμπ να μου φέρνατε τώρα να με διαβεβαιώσει για το αντίθετο εγώ δε θα τον πιστευα.

Senior Member
    Δεν το βρίσκω παράλογο αυτο γιατί και εγώ ετσι είμαι.. Ομως ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ας ελπίσουμε πως όλα θα φτιάξουν..

Senior Member
    όχι καλέ, πια αδιακρισία..Το βάρος μου είναι κανονικό πλεον ναι, κάνω υπομονή γιατί απο οργανισμό σε οργανισμό διαφέρει ο χρόνος που επανέρχεται, προσπαθώ και να μην αγχώνομαι γιατί η γυναικολόγος μου είχε πει πως πλεον ο πιο ανασταλτικός παράγοντας σε εμένα είναι το άγχος(και άντε έλεγξέ το αυτό).Προσπαθώ να τρώω καλά και να μην το σκέφτομαι, γιατί κ τόσους μήνες που έκλαιγα καθημερινά, δεν κατάφερα και κάτι..

Senior Member
    Kάνε υπομονή κοριτσάκι μου και θα έρθει, τι θα κάνει? στο χέρι του είναι να μην έρθει??
    και εγώ στην αναμονή είμαι κατι μήνες όμως δεν έχω περίοδο.
    Και εγώ κοιμόμουν και ξύπναγα με αυτη τη σκέψη, ποτε θα έρθει, πλέον δεν μπορώ να κάνω κάτι πέρα από την υπομονή

Senior Member
    έτσι είναι..να σου πω την αλήθεια , την ενέργειά μου την έχω επικεντρώσει τώρα στο να συνηθησω κ να συμφιλιωθώ με το σώμα μου και τα νέα μου κιλά, που για εμένα είναι πολύ πιο δύσκολο και φυσικά να μην πισωγυρίσω , να ξεπεράσω γενικά αυτή την ψύχωση με τα κιλά και το κοκκαλιάρικο σώμα και μετά πιστεύω πως όλα θα έρθουν φυσικά.Είναι χρονοβόρο όμως και το έχω πάρει απόφαση οτι η υπομονή επιβάλλεται.

Senior Member
    Οταν έχασα κιλά και έφτασα στα 49 με υψος 1,65 μου κόπηκε η περίοδος ενώ είχα σταθερό κύκλο και σε εσένα έτσι κόπηκε απότομα, όταν έχασες βάρος?

Senior Member
    α ναι και εγώ. Μέχρι το καλοκαίρι άλλο καημό δεν είχα. Μέρα νυχτα αυτο σκεφτόμουν.΄Από το καλοκαίρι και μετά που άρχισα και τη διατροφή άρχισα να το ξεχνάω. Όχι ότι δεν υπάρχουν στιγμές που περνάει από το μυαλό μου ειδικά όταν έχω νεύρα όπου εκεί έχω μακριά λίστα και τα σκέφτομαι όλα αλλά σίγουρα δεν καθορίζει πλέον τις μέρες μου και ούτε κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτόν τον καημό. Το σκέφτομαι πχ να στα πλαίσια της κουβέντας που κάνουμε τώρα.
    Και εγώ νομίζω ότι πλην των αλλων ο ανασταλτικότερος παράγοντας είναι το άγχος μου Αυτό με έχει καταστρέψει σε όλους τους τομείς. Τι στο διάολο. Τύπος και υπογραμμός είμαι μου λείπουν βέβαια ακόμα κιλά και προσωπικά δεν περιμένω κάτι για κανά 2-3 μήνες ακόμα αλλά είμαι σε σωστό δρόμο τι στο διαολο δε θα ρθει? Το πολύ πολύ να κάνω καμια φανουρόπιτα μπας και μου τη φανερώσει ο ʼγιος

Senior Member
    έτσι είναι..να σου πω την αλήθεια , την ενέργειά μου την έχω επικεντρώσει τώρα στο να συνηθησω κ να συμφιλιωθώ με το σώμα μου και τα νέα μου κιλά, που για εμένα είναι πολύ πιο δύσκολο και φυσικά να μην πισωγυρίσω , να ξεπεράσω γενικά αυτή την ψύχωση με τα κιλά και το κοκκαλιάρικο σώμα και μετά πιστεύω πως όλα θα έρθουν φυσικά.Είναι χρονοβόρο όμως και το έχω πάρει απόφαση οτι η υπομονή επιβάλλεται.
    Μπράβο ρε φιλενάδα. Έτσι σε θέλω κουκλα μου. Πως χαίρομαι να σε διαβάζω έτσι δυναμική και συνειδητοποιημένη.
    Είναι δύσκολο δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξεπεράσω την ψύχωση αν και έφτασα ενα βήμα πριν το θάνατο πολλές φορές ακόμα αδυνατώ να συμβιβαστώ με τα επιπλέον κιλά καμιά φορά χάνω την υπομονή μου προσωπικά
    Τι ωραία που θα ήταν να χαμε τη μαγική συνταγή που να εξαφάνιζε όλους μας τους φόβους.

Senior Member
    με έκανες και γέλασα με τη Φανουρόπιτα, εγώ το έχω πεί όταν μου έρθει θα πάω στην εκκλησία να ανάψω μια λαμπάδα.. Δεν μας το έκανε δώρο ο Αγιος Βασίλης να χαρούμε κ εμείς??

Senior Member
    Καλά εμείς έχουμε πιο πολλά κοινά από ότι νόμιζα μόνο που εγώ το χω προχωρήσει πιο πολύ από σενα. Εγώ έχω τάξει ότι θα πάω ξιπόλυτη στην Τήνο.

Senior Member
    Στην Τήνο θα πάω τον Αυγουστο αν φυσικά μου έχει έρθει, πάω κάθε 2 χρόνια περίπου, όταν παίρνω άδεια, είναι πολύ όμορφο νησί..Ασχετο το σχολιάκι μου.. αλλα τελοσπάντων.. Εν τω μεταξύ από προχθές έχω όλα τα συμπτώματα της περιόδου και είναι ο,τι πιο σπαστικό

Senior Member
    ναι ρε συ. Όλο αυτό το διάστημα περιόδος γιοκ αλλά έχω όλα τα σπαστικά συμπτώματα. Λαιμαργία, φούσκωμα, νεύρα, σπυράκια στη μούρη.

Senior Member
    κατι ασχετο, είχα μπεί στην ενότητα μαγειρικές αλχημείες, πολύ ενδιαφέρον το θέμα..

Senior Member
    χαχα Μαράκι ναι, παριστάνω τη δυναμική μπας και το πιστέψω!:lol:Λοιπόν εμένα, μου είχε σταματήσει έναν μήνα περυσι το καλοκαίρι, απλά επειδή είχα πέσει 1-2 κιλά κάτω ..βέβαια τότε δεν είχα ιδεά περι ανορεξίας , ούτε εμετούς είχα κάνει ποτέ..Μετά πήγα διακοπές, σαβούριασα, πήρα 2 κιλά και τσουπ!ηρθέ.Απο το φθινόπωρο, λόγω άλλων καταστάσεων μου γύρισε σε εμμονή και ουσιαστικά όταν μου σταμάτησε ήμουν σε νορμαλ κιλά αλλά έκανα στερητικές δίαιτες πείνας και μάλλον ο οργάνισμός μπήκε σε διαδικασία άμυνας..Ε, απο εκεί κ πέρα, έχανα..έχανα...άρχισαν τα βουλιμικά, οι εμετοί κ.οκ.Τώρα ναι μεν , είμαι οκ σε κιλά, αλλά ούτε ποσοστό λίπους γνωρίζω και έχω ταλαιπωρήσει παρα πολύ τον οργανισμό μου για να περιμένω θαύματα.(όχι οτι δεν έχω τάξει κ εγώ τις λαμπάδες μου αλλά λέμε τώρα!)

Senior Member
    Πρόσχωμεν!!!!
    Ή που θα πάμε να ανάψουμε τη λαμπάδα ή που θα κλειστούμε και τρεις σε μοναστήρι. Τι μενού να χει άραγς το μοναστήρι;
    Πωπω σήμερα ξέφυγα διατροφικά. Εχω φάει τα κερατιάτικα μου συν μισό βάζο μερέντα. Παίζει να χω πάρει 1 κιλό έτσαι για την πλάκα. Αισθάνομαι τρελό φούσκωμα. Στα διαολο. Να ρχόταν τουλάχιστον η περίδος να αποζημιωθώ για τη γουρουνιά.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast