Results 61 to 75 of 112
Thread: Τι σκεφτεστε?
-
14-01-2011, 13:20 #61
Να Μην νιώθεις τυψεις.. Είδαμε τα αποτελέσματα της δίαιτας.. φάε κορίτσι μου και απολαυσέ το...
- 14-01-2011, 13:23 #62
Μαρια, σε περιμενουν συνταγούλες κοριτσαρα μου!!!! για ρίξε μια ματια
14-01-2011, 13:52 #63
Originally posted by mariafc
Πρόσχωμεν!!!!
Ή που θα πάμε να ανάψουμε τη λαμπάδα ή που θα κλειστούμε και τρεις σε μοναστήρι. Τι μενού να χει άραγς το μοναστήρι;
Πωπω σήμερα ξέφυγα διατροφικά. Εχω φάει τα κερατιάτικα μου συν μισό βάζο μερέντα. Παίζει να χω πάρει 1 κιλό έτσαι για την πλάκα. Αισθάνομαι τρελό φούσκωμα. Στα διαολο. Να ρχόταν τουλάχιστον η περίδος να αποζημιωθώ για τη γουρουνιά.
και εγώ μερέντα έτρωγα τώρα με κουλούρι..μέτα το μεσημεριανό εννοείται.Μαλακίες πάλι..Μα είναι δυνατόν?Μερέντα δεν έτρωγα ούτε στο δημοτικό, τώρα βρήκα να τη μάθω κ αυτή?Λοιπόν..ψυχραιμία και απλά το βράδυ πολύ ελαφρά..Α, Μαρία ξέχασα..χτες ξαναβγήκα για ένα κρασί και έτρωγα φυστίκια..σε κάποια φάση πάει ο ένας φίλος μου να πάρει και είχαν μείνει μόνο τα φλούδια:starhit:και μου λεέι.."τα έφαγες όλα ρε χοντρέλα?"ΘΕΕ μου!Γιατί δεν το βουλώνουν αυτά τα αγοράκια επιτέλους???Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να με πείθω οτι είναι απλά κακοδιατυπωμένο χιούμορ, αλλα με βλέπω να βγαίνω με κανα πανό "ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!ΠΡΩΗΝ ΑΝΟΡΕΞΙΚΗ!"
14-01-2011, 16:42 #64
ναι ρε συ εγώ παλιά τη μερέντα ούτε που την έβαζα στο στόμα μου να πάρει η ευχή να πάρει και τώρα δε μπορώ. Μισό βάζο ρε συ. Έφαγα τις μελιτζάνες παπουτσάκια και μετά για να φύγει η πικρίλα της μελιτζάνας έφαγα και το γλυκό μου.
Δεν έχω τύψειις που το φαγα αλλά ππραγματικά δεν ήταν ανάγκη να το κάνω γιατί είχα χορτάσει. Αυτά φοβάμαι ότι σιγά σιγά θα τη βρω τη βουλιμία μπροστά μου. Εντάξει μέχρι ΄τωρα τα ξεσπάσματα μου δε είναι τρομερά και φοβερά αλλά το βλέπω ρε σεις μόλις θα φάω το λίγο παραπάνω φουσκώνω και αισθάνομαι ότι παίρνς ένα κιλό. Στο τσακ είμαι να πάω να ζυγιστώ και δε θέλω.
Magdalena ήθελα να σε ρωτήσω επ αυτού. Με τη ροζούλα τα χουμε συζητήσει. Εσύ όλο αυτό το διάστημα έχεις τέτοια ξεσπάσματα ή από τη στιγμή που άρχισες να ξανατρως ακολουθείς πσιτά το πρόγραμμα σου? Σε πιάνουν ας πούμε κρίσεις που τρως ότι να ναι?
Πωλινάκι ευχαριστώ για τις συνταγές. Σπεύδω
ΥΓ2 Ροζούλα χέστον το μαλάκα. Μα γιατί ορισμένοι δε βουτάνε τη γλώσσα τους πριν μιλήσουν και δε σκέφτονται ότι μια λέξη τους μπορεί να πληγώσει τον άλλο. ʼσε που δεν τους πιάνεις πουθενά. Αμα κανείς είναι αδύνατος είσαι ανορεξικός αν είναι χοντρός είναι παχύδερμο. Αποφασίστε να μας πείτε και εμάς.
14-01-2011, 18:28 #65
Μαράκι μου, μερικές φορές έχω και έγω τα δικά μου ξεσπάσματα, οχι όλες τις μέρες όμως, αδυναμία μου είναι τα πουράκια τα σοκολατένια και τα μουστοκούλουρα που μου αρέσουν να τα φτιάχνω.. αλλά συγκρατούμαι, δεν τρώω κάθε μέρα..
Εσύ ασχολείσαι με κάτι, δουλέυεις?
14-01-2011, 19:26 #66
αχ σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Περίμενα πως και πως γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν αντιδρώ φυσιολογικά. Ούτε και εγώ έχω καθημερινά ξεσπάσματα είναι όμως κάτι μέρες ρε παιδί μου που πεινάω ή που θέλω απεγνωσμένα γλυκό. Κάθε τρεις και λίγο κάθομαι και κάνω γλυκά μόνο και μόνο να τσιμπολογήσω ακόμα και από το μείγμα. Οπότε δηλαδή να μην πανικοβάλλομαι έτσι? Είναι αντίδραση του οργανισμού μας στα τόσα που του στερήσαμε.
Καμιά φορά ρε γαμώτο όμως αισθάνομαι τόσο κουρασμένη που νομίζω θα ορμήξω. Και να σε ρωτήσω και κάτι άλλο με τι ρυθμό βάζεις κιλά. Συνεχίζεις ακόμα την προσπάθεια ή είσαι σε συντήρηση? Συγνώμη που σε βομβαρδίζω με τόσα ερωτήματα αλλά εμένα είναι μεγάλος καημός μου το μετά. Βλέπεις εγώ ταλαιπωρησα τον οργανισμό μου χειρότερα, ο μεταβολισμός είναι σε χειμερία νάρκη και φοβάμαι ότι όταν φτάσω στα πρέποντα κιλά εγώ θα συνεχίσω να παίρνω.
Για να απαντήσω στο ερώτημα σου ναι εργάζομαι. Εχουμε οικογενειακή επιχείρηση. Αλλο κακό αυτό γιατί έτσι περιορίζομαι κοινωνικά και επίσης όλο το άγχος μου μεταφέρεται και στο σπίτι.
14-01-2011, 19:37 #67
Δεν υπάρχει πρόβλημα Μαράκι, να με ρωτάς ότι θέλεις και όποτε θέλεις..
Μήν ανησυχείς, φυσιολογικό το βλέπω να θέλουμε να τρώμε όλα αυτά που στερηθήκαμε τόσους μήνες.. ευτυχώς για την ώρα έχουμε περιθώρια και έτσι κάνουμε και καμιά αταξία στο φαγητό..
Να σου πώ την αλήθεια δεν ζυγίζομαι κ συχνα.. Είχα ζυγιστεί αρχές Δεκεμβρίου και ήμουν 51 και τώρα είμαι 52, δεν παίρνω ευκολά ( ούτε και πρίν πάχαινα) ενώ στις γιορτές
14-01-2011, 19:48 #68
είσαι τυχερή σε αυτό. Το ότι δε βάζεις εύκολα εννοώ έτσι έχεις το περιθώριο να κάνεις και την παρασπονδία σου και γενικά να μην έχεις να κουβαλάς και αυτό το άγχος. Εγώ καρότο βραστό παραπάνω να φάω την άλλη μέρα κλαίω. Τώρα ούτε και εγώ ζυγίζομαι για ψυχολογικούς λόγους αλλά αισθάνομαι από ρούχα κτλ ότι μέσα σε 2 εβδομάδες έχω πάρει ότι κιλά δεν πήρα στις γιορτές. Και τώρα δεν τρέχει και τίποτα αυτός είναι ο σκοπός αλλωστε το γαμώτο είναι ότι τρέχει το μυαλό μου και επηρεάζει την ψυχολογία μου
14-01-2011, 20:33 #69
Συγνώμη επρεπε να βγω.. Τις γιορτες που λες ξεσκίστηκα στα τυροπιτάκια, στα σουφλέ κ.τ.λ αλλά τι να το κάνεις, περίοδο δεν βλέπω.. Πάει με ξέχασε...Δεν με βλέπω καλά, αν συνεχιστεί αυτη η κατάσταση με βλέπω με ηρεμιστικά χάπια!!!!
15-01-2011, 09:22 #70
Καλημέρα τι κάνουμε σήμερα; Συγνώμη που δεν απάντησα χτες αλλά ήμουν πτώμα και ξάπλωσα και αποβλακώθηκα στην τηλεόραση.
Καλά τα Χριστούγεννα ας μη σχολιάσω τι έτρωγα αν και δεν μπορώ να πω κρατήθηκα. Περίμενα μεγαλύτερο βατερλώ. Το "ξεσάλλωμα" έχει έρθει τώρα μετά τις γιορτές. Και εσύ καλά είσαι με τα τυροπιτάκια εμένα με κόφτει που όταν κάνω την παρασπονδία τρώω μπούρδες πχ μερέντα και το γελοίο είναι ότι δεν την έβαζα στο στόμα μου ούτε χοντρή. Αυτές τις μέρες με έχει πιάσει μια ανησυχία γιατί το αισθάνομαι ότι έχω ανέβει αρκετά στη ζυγαριά και το θέμα μου δεν είναι τόσο αυτό όσο το ότι φοβαμαι μην υιοθετήσω ένα λάθος διατροφικό τρόπο ζωής δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Σου είπα ότι αυτά τα ξεσπάσματα δε γίνονται συνεχεια δόξα τω Θεώ συγκρατούμαι αλλά ώρες ώρες δεν ξεκολλάει το ρημάδι το μυαλό.
Μονίμως το φαγητό στο μυαλό. Και εκει πάνω έρχεται και δένει το γλυκό με την περίοδο γιατί λέω τρώω σαν τη γουρούνα βάζω κιλά και δε βλέπω προκοπή και έρχεται το νευρικό σύστημα και χτυπάει κόκκινο.
Εσένα πάντως σε βλέπω πιο λαιτ περίπτωση νομίζω ή μαλλον αν έχω καταλάβει από τα γραφόμενα σου δεν φαίνεται να χεις τόσο εξαρτημένη σχέση με το φαγητό όπως εγώ. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα χεις πολύ ευχάριστα νέα από το μέτωπο.
Αλήθεια και συγνώμη και πάλι που θα γίνω αδιάκριτη. Θα θελες λίγο να μας μιλήσεις για την ιστορία σου; Πως ξεκίνησε, πόσο κράτησε, πως ήταν εκείνες οι μέρες και πως πήρες την απόφαση να το σταματήσεις; Αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση και δε θες να τα θυμάσαι δεν είσαι υποχρεωμένη να μου απαντήσεις.
Καλή σου μέρα και καλό σαβ/κο να έχουμε.
16-01-2011, 15:55 #71
Γεια σου Μαράκι, τι κάνεις? Συγνώμη που δεν απάντησα χθες απλά δεν είχα υπολογιστή, δεν είχα πάει για δουλεια και στο σπίτι είναι λίγο δύσκολο να μπώ..
Τα ίδια, τίποτα διαφορετικό..
Οσο για την ιστορία μου, έμαθα πολλά.. Εχασα όμως το πιο σημαντικό, την περίοδο..
Όλα ξεκίνησαν αρχές Μαίου.. Μέχρι τότε έτρωγα κανονικά, τα πάντα εκτός από τα γλυκά, δεν μ αρεσε να τρώω κάθε μέρα, τα κιλά μου ηταν κανονικά, είχα ενα καλό μεταβολισμό και μια σταθερότατη περίοδο.. Μέχρι που ένα πρωί σκεφτόμουν ότι θα ήταν καλύτερα να κάνω δίαιτα ή καλύτερη διατροφή και να χάσω 2 με 3 κιλά, Ετσι ξεκίνησα να μην τρώω καλά το πρωί, μείωσα την ποσότητα φαγητού το μεσημέρι και υπήρχαν μερες που έτρωγα ελάχιστα και τα βράδια δεν έτρωγα καθόλου, κοιμόμουν νηστική..
Φυσικά, η ζυγαριά κατέβηκε απότομα, ήμουν ήδη 50 κιλα, η περίοδος ακόμα δεν με είχε εγκαταλείψει, στην τελευταία μου περίοδο ήμουν πεινασμένη κα αδύναμη, παρολα αυτα δεν έτρωγα, πιστευα ότι θα παχύνω, μέχρι τέλος Ιουλίου συνέχισα και δεν έτρωγα, βεβαίως δεν ξαναείδα περίοδο γιατί η ζυγαριά είχε κατέβει κάτω από τα 48 ήμουν 46 κιλά συγκεκριμένα μετα δεν ξαναζυγίστηκα.. όσοι με έβλεπαν στο δρόμο γνωστοί μου έλεγαν ότι έχω αδυνατίσει πολύ και πρέπει να φάω γιατι κάνω ζημιά στον εαυτό μου, μέχρι που κοιταξα το σωμα μου και είδα μια ασχήμια, δεν θύμιζε τίποτα από τον παλιό μου εαυτό.. καλύτερη ήμουν πρίν είπα, τουλάχιστον είχα περίοδο τότε, τώρα τι έχω? είχα διάφορα ξεσπάσματα, ένιωθα ασχημα για αυτό που είχα προκαλέσει στον εαυτό μου, είχα νευρα κάτι που δεν είχα πριν, γενικά είμα πού ηρεμη.. Ξεκίνησα έτρωγα και παλι κανονικά, φαγητό μεσημέρι βραδυ, χωρίς περιορισμούς, τα κιλά όμως δεν τα έπαιρνα ευκολα, σιγα σιγά μετά από καιρό εγτασα 50 και η δυσκοιλιοτητα που είχα αρχισε να φευγει, τωρα αποκατασταθηκε το θεμα του μεταβολισμού, είμαι όπως πρίν.. Χθες ζυγίστηκα και είμαι στα ίδια κιλά που ήμουν και πρίν την ανορεξία και μ αρεσει.. ευχομαι να έρθει σύντομα και η περίοδος.. το ελπίζω...
16-01-2011, 20:59 #72
Γεια σου κορίτσι. Τι κάνεις; Μάλιστα. Από ότι βλέπω ευτυχώς πέρασες μια σχετικά ήπια μορφή ανορεξίας υπό την έννοια ότι ευτυχώς για σένα συνειδητοποίησες το λάθος σου νωρίς και κατά κάποιο τρόπο πρόλαβες κάποιες καταστάσεις όσο ήταν σχετικά καιρός. Μην ανησυχείς για την περίοδο. Νομίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκατασταθεί. Προσπάθησε απλά να μην το σκε΄φτεσαι γιατί το άγχος δεν είναι καλός σύμμαχος. Επίσης θα σε συμβουλεύσω να κοιτάξεις καποια στιγμή και το ποσοστό του λίπους σου γιατί μπορεί παρόλο που είσαι πλέον σε κανονικά κιλά να σου λείπει λίπος και εμένα ο γυναικολόγος μου έχει πει ότι και αυτός είναι ένας παράγοντας απουσίας της περιόδου.
17-01-2011, 09:12 #73
Καλημέρα Μαράκι μου, μπορείς να με βήθήσεις? Που πρέπει να απευθυνθω για τη μέτρηση του λίπους? Είμαι λιγο άσχετη!! Σε τι γιατρό θα πρέπει να πάω?
17-01-2011, 17:01 #74
Βασικά υ΄πάρχουν και ειδικές ζυγαριές που κάνουν λιπομέτρηση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστες. Απο κει και πέρα εμένα λιπομετρήσεις μου κάνει η διαιτολόγος μου και από κει πέρα και σε γυμναστήρια.
Δεν έχω ιδεα που αλλού θα μπορούσες να απευθυνθείς άλλωστε εσύ ουσιαστικά μία μέτρηση θες. Δεν ξέρω μηπως κάνει κάποιος άλλος κοινός γιατρός.
17-01-2011, 18:28 #75
Γεια σου Μαράκι μου, δεν μπορεις να φανταστείς ποση δύναμη μου δίνει αυτη η σελίδα και εσύ κυρίως.. Σε ευχαριστώ πολύ που απαντάς σε ερωτήσεις..
Βρήκα στο internet σε μια σελίδα μια φόρμα που δίνεις σαν στοιχείο το βάρος σου σε κιλά και την περίμετρο της μέσης σου και σου εμφανίζει αν έχεις το κανονικό ποσοστό λίπους, τα συμπλήρωσα αυτά τα στοιχεία και μου εμφάνισε ότι έχω χαμηλό ποσοστό λίπους... Φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρα αυτα τα τεστ παρόλο αυτά σκέφτομαι.. Γι αυτό δεν έρχεται περίοδος??
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....