3 θετικα που βλεπω επανω μου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 171
    Senior Member
    Originally posted by lessing
    Originally posted by polinaki1983
    Καλημέρα!!!! Καλά λεσσινγκ θεματάρα ε!

Λοιπόν

1) Τα μάτια μου που είναι εκφραστικά
    2) Τα χείλη μου
    3) το στήθος μου και γενικά το υπέροχο ντεκολτέ μου

Αντε να βλέπουμε κιάλλες!!!!!! Αντε κορίτσια!!!
    4) Η φωνή μου, την βρίσκω πολύ σέξυ
    5) ο τρόπος που περπατώ (άμμα θέλω)
    6) Το στήσιμό μου γενικός
    7) Το ότι όταν χαμογελάω, χαμογελάνε και τα μάτια μου, και γενικά όλο μου το πρόσωπο λάμπει
    Καλα τοχεις τοχεις κοπελαρα μου!
    Μην γελάσετε για το αυτό που ακολουθεί

8) Μπορεί να είμαι 125 κιλά, αλλά όποτε με βλέπω στον καθρέυτη γυμνή, μαρέσει η κατανομή που έχει το σώμα μου, το σχήμα του, πώς να το πώ, και πάντα έλεγα πως όταν αδυνατίσω αυτό το σχήμα θα είναι ακόμα πιο υπέροχο.

Senior Member
    χρόνια πολλά ελενη μου!! ότι θελήσεις στο εύχομαι να το αποκτήσεις σύντομα!

χμμμ τι λέμε τώρα... Ποτέ δεν είχα αυτοπεποίθηση,αλλά απότι μου λένε έχω γλυκό πρόσωπο, έντονο βλέμμα... εε αυτά είναι τα μόνα που ψιλοπιστέυω, τα υπόλοιπα πάνε στο χαρακτήρα

Senior Member
    ρε παιδιά σορρυ, αλλά εμένα ποτε μα ποτε δε μου βγήκε αυτό, δλδ να πω οτι έχω 3 πράγματα καλά πάνω μου, είτε είναι ΄3 είναι 1.
    Δλδ, ακόμη κ στα καλύτερά μου που έχω υπάρξει,δεν σκεφτόμουν έτσι. καλά οι άνθρποι γυρω μας που μας αγαπάνε θα πούνε. αλλά εμείς τι να πούμε..
    Πιστεύω είναι να το'χεις, να σου βγαίνει.

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    ρε παιδιά σορρυ, αλλά εμένα ποτε μα ποτε δε μου βγήκε αυτό, δλδ να πω οτι έχω 3 πράγματα καλά πάνω μου, είτε είναι ΄3 είναι 1.
    Δλδ, ακόμη κ στα καλύτερά μου που έχω υπάρξει,δεν σκεφτόμουν έτσι. καλά οι άνθρποι γυρω μας που μας αγαπάνε θα πούνε. αλλά εμείς τι να πούμε..
    Πιστεύω είναι να το'χεις, να σου βγαίνει.
    Εγω πολλές φορές το έχω πει πως μαρέσω!!! Πολλές φορές πέρασα ώρα μπροστά στον καθρέφτη, όχι για να μετράω κιτταρίτιδα, αλλά για να λέω πτου σου κοπελλάρα μου, είσαι μια κούκλα!

Senior Member
    αυτό το λέω μόνο στις καλές μου μέρες διατροφικά...Αλλιώς νιώθω η τελευταία πάνω στη γη!
    πάντα οι άλλοι μας κρίνουν καλύτερα, φτάνει να ενδιαφέρονται για μας.

Senior Member
    είδες πολινάκι! είτε είμαστε στα "ιδανικά" κιλά είτε στα παραπάνω κιλά, αυτό που έχουμε μεσα μας μένει το ίδιο, πρώτα αλλάζουμε το μεσα μας και μετά το έξω, έτσι πρέπει κανονικά..

Senior Member
    Αρα εγώ μέσα μου είμαι ΄μια χαρά Σίσι μου σε σχέση με το τί βλέπω στον καθρέφτη μου, άρα τώρα μου μένει το έξω να το κάνω ακόμα πιο επιθημητό (γιατί επιθυμητή είμαι παρόλα τα κιλά μου.) Τελικά μάλλον αυτό που νιώθω μέσα μου φένετε και έξω και κερδίζει!

Senior Member
    Πολύ το χαιρόμαστε ρε συμπατριώτισσα που είσαι τόσο καλά πλέον! είδες δύναμη και θέληση χρειάζεται!

Senior Member
    Εγώ μια χαρά στα πάνω μου είμαι, είμαι έτημη να φιλίσω τον ουρανό, εσείς για ανασκουμποθείτε και πάρτε τα πάνω σας!!!! Αντε να βλέπω θετικά πράγματα!!!! Φουξια με καμια δύναμη δεν πιστεύω πως μόνο έντονο βλέμμα και γλυκό πρόσωπο έχεις. Αντε να βλέπω θετικά ποστ!!!! 3 θετικά σας ζήτήσαμε κοπελιές!!!!! Εγώ βρήκα 8 και θα βρώ κιάλλα!!!! 3 δεν μπορείτε να βρείτε? Αντε να βλεπω ποστ να πέφτουν!

Senior Member
    Αρα εγώ μέσα μου είμαι ΄μια χαρά Σίσι μου σε σχέση με το τί βλέπω στον καθρέφτη μου, άρα τώρα μου μένει το έξω να το κάνω ακόμα πιο επιθημητό (γιατί επιθυμητή είμαι παρόλα τα κιλά μου.) Τελικά μάλλον αυτό που νιώθω μέσα μου φένετε και έξω και κερδίζει!
    εννοείται!!! εγω γι'αυτο είμαι σίγουρη πααρα πολυ!!
    εδω βλέπουμε ανθρωπους που εξωτερικά είναι πανέμορφοι και μέσα τους μαραζώνουν. Δεν είναι τυχαίο που είσαι ευπρόσδεκτη και σε συμπαθούν τόσα άτομα(απ'οτι καταλαβα όχι μονο εδω μέσα:yes: )

Senior Member
    Πιος καθορίζει το "τέλειο" Ελενάκι? πχ εγώ με καμία δύναμη δεν θα ήθελα να είμαι σαν την Ναόμη κάμπελ. Και δεν το λέω ΄για να παριγοριέμαι, είναι η αλήθια. Αυτού του τύπου τα πρότιμα εμένα δεν μαρέσουνε. Αρα για μένα αυτό δεν είναι τέλειο.

Senior Member
    Παιδια μολις ανοιξα το πι σι κ ειδα τη συμμετοχη σας χαρηκα πασρα πολυ.Μου εφτιαξε το κεφι σε απιστευτο βαθμο εκανα ενα μπανιο με σουπερ αφρολουτρο ,εβαλα τη μανα μου να σκεφτει 3 θετικα που βλεπει επανω της κ εχω ξανα ορεξη για γυμναστηριο!Γραφτε!Υπαρχει και η θετικη πλευρα των πραγματων!ΟΧΙ μονο διαταραχες μη χεσω! Μαζι θα τα καταφερουμε ολα!Αυτη η συμμετοχη σας σημερα κ το νεο με τα τεμ Μαγνησιας που ακουσα χτες με κανουν να δακρυζω απο χαρα ειλικρινα!!

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    εννοείται!!! εγω γι'αυτο είμαι σίγουρη πααρα πολυ!!
    εδω βλέπουμε ανθρωπους που εξωτερικά είναι πανέμορφοι και μέσα τους μαραζώνουν. Δεν είναι τυχαίο που είσαι ευπρόσδεκτη και σε συμπαθούν τόσα άτομα(απ'οτι καταλαβα όχι μονο εδω μέσα:yes: )
    Αυτή η μιζέρια όμως του μέσα βγένει και έξω, και γιαυτό πανέμορφοι άνθρωποι χάνονται πίσω από ένα θλημμένο βλέμμα, και στο τέλος τους φτέει το υπέροχο σώμα που έχουν και δεν το βλέπουν. Κοριτσάρες μου, έχω δει φωτογραφίες κάπιων από εσάς και είστε πραγματικά πολύ όμορφες (ελένη διαβάζεις?) . Ποτέ μην συνκρίνεστε με αυτό που καθορίζετε ως "τέλειο". Κανείς δεν είναι τέλειος. Ο κάθε ένας είναι μοναδικός. Γιατί δεν βλέπετε την μοναδικότητά που έχει η κάθε μιά σας ξεχωριστά? Αυτή η μοναδικότητα που έχει η καθεμιά και ο καθένας από μας είναι που πρέπει να αναδυκτεί.

Ας μην είμαστε "αστέρια" βρε κορίτσια σε έναν "ουρανό". Αστέρια υπάρχουν εκατομύρια. Φεγγάρια όμως?

Senior Member
    ελατε κυριες μου! καταχραστηκατε το τοπικ!
    λοιπον εγω θα γραψω τα 3 θετικα μου επειδη η lessing μας το ζητησε τοσο ευγενικα!!
    1. τα μαλλια μου οταν τα περιποιουμαι (η κομμωτρια δηλαδη!!)
    2. το faux στο λαιμο που μου εκανε δωρο ο αντρας μου και ειναι τελειο
    2. τις βλεφαριδες της κλικ (οχι δεν τις εκλεψα αλλά οι δικες μου ειναι χαλια ενω οι δικες της τελειες και επισης δεν βρισκω τριτο!!)

Senior Member
    εγώ πάντως αν είχα γεννηθεί πανέμορφη δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το διαχειριστώ..με τρομάζει λίγο.Αφού κ τώρα τα θετικά μου σημεία σε πρόσωπο κ σώμα, αντί να τα προβάλλω τα κρύβω όσο μπορώ, γενικά νιώθω άσχημα όταν τραβάω τα βλεμματα:thumbdown:

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast