3 θετικα που βλεπω επανω μου - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 171
    Senior Member
    Originally posted by smart
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by smart
    λοιπον, επειδη δε μπορω να ακουω τη λεσσιγκ να γκρινιαζει ουτε να ποσταρει καθε τρεις κ λιγο "ανοιξαμε κ σας περιμενουμε, περαστε ολοι να καταθεσετε τα τρια σας "(ωραια πραγματα εννοω), να γραψω κ εγω:

-χειλη
    -ματια
    -κωλος!

οκ?
    Τίποτα ωραίο ανάμεσα στα χείλη και τον κώλο σμαρτ? :P:P Στήθος ας πούμε?

πλουσια τα ελεη!!!
    αλλα ειπα να μη νιωσετε οι υπολοιπες μειονεκτικα που εχω τοσες χαρες!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:thumbup::yes:

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    βρε σμαρτ, εχεις ωραια ματια χειλη, κ@λαράκι, και πλουσια ελέη:shocked2:
    αλί σε μας...
    κουκλάρα πάντως πρεπει να'σαι..:thumbup::smug b:
    οχι, δεν ειμαι κουκλαρα... απλα εχω το ..."πλεονεκτημα" να ειμαι αρκετα μεγαλυτερη απο το μεσο ορο εδω μεσα κ μετα απο μια ηλικια συνειδητοποιεις ορισμενα πραγματα, μαθαινεις να εκτιμας τα θετικα σου, να αποδεχεσαι τα αρνητικα σου ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ μαθαινεις οτι δεν υπαρχει καλουπι ομορφιας.
    το θεμα ειναι ο καθενας πως υποστηριζει τον εαυτο του.. αυτα που διαθετει...να βλεπεις καθε κομματι σου ξεχωριστα κ να παραδεχεσαι πχ "το στηθοςμου μ αρεσει", "κωλους εχω δει κ καλυτερους, αλλα οκ, υπαρχουν κ χειροτεροι".κτλ..κτλ..κτλλ.
    "αλλα σε γενικες γραμμες ειμαι απο τους ωραιους ανθρωπους" (λες στον εαυτο σου).

τι ακριβως σημαινει κουκλαρα?
    ξερω οτι δε ναρεσω σε πολλους κ αυτοι οι πολλοι δε με αφορουν... οχι γιατι το παιζω υπερανω...αλλα οταν διαπιστωνω πχ οτι αρεσω σε καποιον ανθρωπο που με εχει γοητευσει, αυτο μου αρκει γιατι με αποδεχεται αυτος που ειναι αποδεκτος απο μενα... δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη...
    (οχι οτι δεν εχω φαει τα στραπατσα μου απο μαλακες... αλλα αυτα ανηκουν στο μακρινο παρελθον :P )
    σορι , δε μπορεσα να μην τ αναλυσω ..χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    ε κουκλαρα εννοω μια γυναικα με καμπύλες! εμενα αυτες μ'αρεσουν!
    ήσουν πλήρως κατανοητή...

Senior Member
    Originally posted by POZ
    Originally posted by POZ
    εγώ πάντως αν είχα γεννηθεί πανέμορφη δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το διαχειριστώ..με τρομάζει λίγο.Αφού κ τώρα τα θετικά μου σημεία σε πρόσωπο κ σώμα, αντί να τα προβάλλω τα κρύβω όσο μπορώ, γενικά νιώθω άσχημα όταν τραβάω τα βλεμματα:thumbdown:
    Γιατί Ροζ? Είναι ωραίο να τραβάς βλέμματα. Συμένει ότι ξεχωρίζεις, ότι είσαι διαφορετική από το υπόλοιπο κοινό.
    δεν ξέρω...παλιότερα ήμουν ακριβώς το αντίθετο, ήξερα οτι θα βγω και θα με κοιτάξουν και το γούσταρα.Τώτα πλεόν μου αρέσει να περνάω απαρατήρητη, νιώθω πιο ασφαλής, αφού φαντασου κάποια βράδια που μένω σπίτι μόνη κου, βάφομαι, ντύνομαι ωραία και με καμαρώνω, αλλά όταν είναι να βγω, θα βγω τελείως άβαφη με αθλητικά και το κλάμερ στο κεφάλι!
    χμμμμ για κάνε μια αναδρομή στο παρελθόν και δες πότε άλλαξε αυτό..... Μήπως τότε είχε γίνει κάτι? Μήπως σε απέρρηψε κάπιος που ήθελες? Μήπως σου είχαν γίνει άσεμνες και ανήθηκες προτάσεις? και τώρα προσπαθείς να σε προστατέψεις με το να σε κρίβεις?
    ναι έχει συμβεί και αυτό αλλά αρκετά παλιότερα, τώρα να το θυμήθηκα?:spin: Νομίζω οτι άρχισα να με παραμελώ απο τότε που τελείωσε μια σχεση πολύ δυνατή για εμένα...αλλά πιστεύω πως είναι παρωδικό και κάποια στιγμή θα επιστρέψω!Ελπίζω όχι στα 50 μου..:smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Πωλινα τοχεις τοχεις!Γεια σου ρε Πωλινα εισαι η BETTY MIDLER του φορουμ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΤ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ!!!!!!!!:bouncing::eureka::starhit:
    Μπα, νομίζω είμαι πιό όμορφη από αυτήν!!!!!!!
    Εννοω σε ιδιισυγκρασια μικρη μου.Larger than life!

Senior Member
    ας βαλω αλλα τρια

ωραια μαλλια στο φυσκο τους χρωμα

γλυκο προσωπακι (αν το ειπα και πριν δεν πειραζει)

ομορφα δαχτυλακια χεριων

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    ελατε κυριες μου! καταχραστηκατε το τοπικ!
    λοιπον εγω θα γραψω τα 3 θετικα μου επειδη η lessing μας το ζητησε τοσο ευγενικα!!
    1. τα μαλλια μου οταν τα περιποιουμαι (η κομμωτρια δηλαδη!!)
    2. το faux στο λαιμο που μου εκανε δωρο ο αντρας μου και ειναι τελειο
    2. τις βλεφαριδες της κλικ (οχι δεν τις εκλεψα αλλά οι δικες μου ειναι χαλια ενω οι δικες της τελειες και επισης δεν βρισκω τριτο!!)
    xaxa:tumble:

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    κ το νεο με τα τεμ Μαγνησιας που ακουσα
    Τι εστί???
    Aνταλλαγη εργασιας χειρωνακτικης η/και υπηρεσιωνχωρις ευρο.Το ειδα χτες στην ετ3 κ γινεται στο Βολο.Η σωτηρια απο την οικονομικη κριση ερχεται απο τους πολιτες κ οχι απο τους τελειωμενους πολιτικους.Πηγαινα στο www.tem.magnisia.gr :thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by POZ
    Originally posted by POZ
    εγώ πάντως αν είχα γεννηθεί πανέμορφη δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το διαχειριστώ..με τρομάζει λίγο.Αφού κ τώρα τα θετικά μου σημεία σε πρόσωπο κ σώμα, αντί να τα προβάλλω τα κρύβω όσο μπορώ, γενικά νιώθω άσχημα όταν τραβάω τα βλεμματα:thumbdown:
    Γιατί Ροζ? Είναι ωραίο να τραβάς βλέμματα. Συμένει ότι ξεχωρίζεις, ότι είσαι διαφορετική από το υπόλοιπο κοινό.
    δεν ξέρω...παλιότερα ήμουν ακριβώς το αντίθετο, ήξερα οτι θα βγω και θα με κοιτάξουν και το γούσταρα.Τώτα πλεόν μου αρέσει να περνάω απαρατήρητη, νιώθω πιο ασφαλής, αφού φαντασου κάποια βράδια που μένω σπίτι μόνη κου, βάφομαι, ντύνομαι ωραία και με καμαρώνω, αλλά όταν είναι να βγω, θα βγω τελείως άβαφη με αθλητικά και το κλάμερ στο κεφάλι!
    χμμμμ για κάνε μια αναδρομή στο παρελθόν και δες πότε άλλαξε αυτό..... Μήπως τότε είχε γίνει κάτι? Μήπως σε απέρρηψε κάπιος που ήθελες? Μήπως σου είχαν γίνει άσεμνες και ανήθηκες προτάσεις? και τώρα προσπαθείς να σε προστατέψεις με το να σε κρίβεις?
    Kαι γω παλια οταν ημουνα λεπτη δεν ηθελα να ειμαι κ ομορφη η περιποιημενη η βαμμενη γιατι φοβομουνα μην με αντιπαθησουνε οι γυναικες των συναδελφων μου μουσικων!!!Μετα που παχυνα μου εφυγε το προβλημα!Και ακομα το εχω!Οταν παω καπου δεν θελω να ειμαι ομορφη φοβαμαι!Γι αυτο οταν ειναι αλλες γυναικες δε θελω να ντυνομαι θηλυκα η να βαλω τακουνι προτιμω σπορ με λιγο παραξενα αξεσουαρ αλλα καθολου προκλητικα η θηλυκα καπου το κοκκινομαλικο ακακο κοριτσι!Θεε μου τι λεω και ομως ειναι αληθεια!!!

Senior Member
    Originally posted by ria
    ΡΙΑ σε περιμενω να βαλεις οπωσδηποτε!:kiss:
    τι γλυκο κοριτσι που εισαι!!

ρε συ δε βλεπω κατι αληθεια σου λεω....

να πω τι μου αρεσε καποτε? μετραει?
    Ναι μετραει κ θα μαθεις να το αγαπας κ τωρα που θα το καλυτερευσεις.Αλλωσε εχεις ροπη στην προοδο αν κρινω απο τα ποστ που βαζεις ολο χρησιμες πληροφοριες Ρια μου.Γραψε λοιπον.Αν κ ειμαι σιγουρη πως και τωρα εχεις πολλα θετικα αλλα οπως σε βολευει.Ναι να προσθεσω οτι κοβω το κεφαλι μου οτι αδικεις τον εαυτο σου!Και η Μερκελ να ησουνα 3 θετικα θα τα εβρισκες αλλα ειπαμε...αρχισε συ κ βλεπουμε!

Senior Member
    Να μαι και εγώ. Ωραίο τόπικ. Μη βλέπουμε μόνο τα αρνητικά μας. Μπράβο lessing.
    Νομίζω από τα δυνατά μου σημεία είναι το βιτριολικό μου χιούμορ αν και πολλές φορές βέβαια μπορεί να μην είναι αποδεκτό από όλους.
    Μου αρέσει επίσης το νέο μου μαλλί αν και τώρα ένα πέρασμα βαφή το θέλειο γιατί η ρίζα κοντεύει να φτάσει στο αυτί.
    ʼλλο θετικό να σου πω εννοείς εξωτερικά ή και εσωτερικά? Αν εννοείς μόνο εξωτερικά όλοι μου λένε ότι έχω ωραίο πρόσωπο.
    Μετά εσωτερικά νομίζω είμαι εργατική, φιλότιμη

Senior Member
    Originally posted by POZ
    Originally posted by POZ
    Kαι γω παλια οταν ημουνα λεπτη δεν ηθελα να ειμαι κ ομορφη η περιποιημενη η βαμμενη γιατι φοβομουνα μην με αντιπαθησουνε οι γυναικες των συναδελφων μου μουσικων!!!Μετα που παχυνα μου εφυγε το προβλημα!Και ακομα το εχω!Οταν παω καπου δεν θελω να ειμαι ομορφη φοβαμαι!Γι αυτο οταν ειναι αλλες γυναικες δε θελω να ντυνομαι θηλυκα η να βαλω τακουνι προτιμω σπορ με λιγο παραξενα αξεσουαρ αλλα καθολου προκλητικα η θηλυκα καπου το κοκκινομαλικο ακακο κοριτσι!Θεε μου τι λεω και ομως ειναι αληθεια!!!
    ωχ!ταυτίζομαι άσχημα!Μόνο που δν είμαι κοκκινομάλικο αλλά καστανομάλικο(πρωην ξανθομάλικο-αλλά είπαμε όσο μπορώ απαρατήρητη πλεον!)

Senior Member
    Originally posted by POZ
    Originally posted by POZ
    Originally posted by POZ
    ωχ!ταυτίζομαι άσχημα!Μόνο που δν είμαι κοκκινομάλικο αλλά καστανομάλικο(πρωην ξανθομάλικο-αλλά είπαμε όσο μπορώ απαρατήρητη πλεον!)
    Αυτο που λεει η ψυχολογια-μια αποψη-ειναι κακη σχεση με τη μητερα δλδ.να αισθανεσαι οτι η μητερα σου δεν ηξερε πως να σου φερθει ωστε να νοιωθεις οτι σε στηριζει,δεν σε προδιδει κ.λ.π.Ειναι το παιδικο που μενει -δεν ξερω αν σε καλυπτει εμενα αρκετα γιατι η μητερα μου ειχε τα δικα της θεματα ηταν ηταν ορφανη κ χ@@@@ μεσα τελως παντων.Αναρωτιεμαι αν ισχυει κ για σενα.

Senior Member
    ισχύει αν κατάλαβα καλά αυτό που λες.Έχω καλή και πολύ στενή σχεση με τη μητέρα μου αλλά περαν του οτι άθελά της, προέβαλλε κ προβάλλει πάνω μου τις δικές της ανασφάλειες, απο μικρή ηλικία, εγώ επαιζα πιο πολύ τον ρόλο της μανας, παρα αυτή.Απλά δν μπορεί, δεν τόχει, και τελικά το να γίνονται γυναίκες σε μικρή ηλικία μανες, και γενικά χωρίς να το έχουν πολυεπιλέξει δεν είναι πάντα θετικό..βέβαια , σε όποια ηλικία πάνω απόλα μετράει η προσωπικότητα κ ο δυναμισμός που έχει κανείς.

Senior Member
    ελενηηη χρονια πολλα!!!οτι επιθυμεις κουκλα!

και να απαντησω και εγω:

1.τα ακρα,εχω πολυ ωραια και περιποιημενα παντα τα νυχια στα χερια και τα ποδια
    2.οι ωμοι
    3.οι γαμπες
    4.το περπατημα
    5.γενικα ολοι πιστευουν οτι εχω αυτοπεποιθηση(ισχυει εν μερη...)

ειπα 5,δεν πειραζει πιστευω..:starhit:

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast