3 θετικα που βλεπω επανω μου - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 171
    Senior Member
    Originally posted by POZ
    Originally posted by click
    και μενα η αληθεια ειναι οτι ενα μικρο τρενακι περναει απο το τουνελ
    έλα ρε!Αυτό λένε οτι είναι τύχη!εμένα με συμφέρει κ το πιστεύω πάντως!:tumble::tumble::tumble:
    πολυ χαιρομαι! :tumble:

Senior Member
    alexandrita μου καλημέρα. Σε ευχαριστούμε για την τόσο λεπτομερή εξομολόγησή σου. Να σε ρωτήσω κάτι όμως? Εσύ πιστεύεις οτι πχ η Καρτσωνα, αν δεν ήταν γνωστή, θα ήταν τόσο όμορφη όσο είναι? τόσο περηποιημένη? εγώ όχι. Και έχουμε ενα πολύ τραντακτό παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη. Τώρα η γυναίκα παρόλη την ηλικία και της γέννες της είναι Θεά. Δεν νομίζω να μπορεί να το αμφισβητήσει κάπιος. Για ψάξε όμως να την δεις στην αρχή της καριέρας της, προ 15ετίας και βάλε. Θα δεις ότι ναι ήταν μια όμορφη κοπελλίτσα, αλλά ως εκεί. Τίποτα το ιδιαίτερο. Την θυμάμε μόλις είχε ξεκινήσει τον προινό καφέ, που το μαλλί παράδειγμα ήταν κατεστραμένο από τις βαφές κτλ κτλ. Τώρα? λάμπει! Ελπίζω να κατάλαβες πού το πάω!
    Και επήσεις η κάθε μια μας έχει την δικιά της μοναδική ομορφιά. Εγώ αν και στα 125 κιλά, ξέρω πως άμμα θέλω να αρέσω σε κάπιον θα αρέσω.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    Originally posted by polinaki1983
    Πιος καθορίζει το "τέλειο" Ελενάκι? πχ εγώ με καμία δύναμη δεν θα ήθελα να είμαι σαν την Ναόμη κάμπελ. Και δεν το λέω ΄για να παριγοριέμαι, είναι η αλήθια. Αυτού του τύπου τα πρότιμα εμένα δεν μαρέσουνε. Αρα για μένα αυτό δεν είναι τέλειο.
    Ο κάθε άνθρωπος εχει τα δικα του μετρα στο τι θεωρει τελειο,δεν ειναι τα ιδια για ολους....

κι ενω δεν θελω να ειμαι αχαριστη(αλλα ειμαι),και κατα 99,9999% ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον εξωτερικη μου εμφανιση,ζηλευω αρκετα οταν βλεπω πχ μοντελα.... δυσκολευομαι να αποδεχτω οτι υπαρχουν πολυ πιο ομορφες απο μενα και αυτο μου ριχνει τρελα την αυτοπεποιθηση... Ειναι αυτο που ειπε και η Ελενη... Ναι μεν μου αρεσει η εικονα μου αλλα μετα βλεπω στο δρομο την Καρτσωνα και λεω που πας ρε Καμαμητρο?δε βλεπεις τι κυκλοφορει και μας το παιζεις και γκομενα?και η ψυχολογια στα ταρταρα.και υπαρχουν και ακομα χειροτερα... αν βγω και δω καποια πολυ πιο ομορφη απο μενα πεφτω πολυ ψυχολογικα.Δε μου αρεσουν αυτα που λεω,αλλα δυστυχως ειναι αληθεια.Και με ενοχλει πολυ αυτο.Και ξερω οτι αν δεν σταματησω να δινω τοσο μεγαλη σημασια στην εξωτερικη εμφανιση θα ειμαι μια ζωη μεσα στη μιζερια.
    ουφ,πρωτη φορα τα παραδεχομαι ετσι και ξαλαφρωσα.
    ειναι πολυ εντυπωσιακο οτ οτι βρηκες τη δυναμη να τα πεις...
    το θεωρω τεραστιο βημα
    δεν ξερω αν εχει καμια σημασια αλλα το βρισκω πιο λογικο, ΑΝ επιμενεις να συγκρινεσαι, αν συγκρινεσαι με το μεσο οσο κ οχι με την καρτσωνα
    γιατι πρεπει να εισαι η καλυτερη σε ολα?
    δεν ειναι πολυ καταπιεστικο αυτο?
    δεν πιστευεις οτι εχεις σπαταλησει απειρη ενεργεια σε τετοιες σκεψεις?

Senior Member
    συγνωμη που θα το ελαφρυνω....

αλλα σε τοσο σοβαρη συζητηση περι ομορφιας να χρησιμοποιειται η Καρτσωνα ως η ωραια γυναικα, ειναι κριμα κι αδικο.
    τοσες ωραιες γυναικες εχει η Ελλαδα

την Καρτσωνα??!?!?! εχμ..... no way

θα μου πεις περι ορεξεως........

Senior Member
    Originally posted by POZ
    και μενα η αληθεια ειναι οτι ενα μικρο τρενακι περναει απο το τουνελ
    έλα ρε!Αυτό λένε οτι είναι τύχη!εμένα με συμφέρει κ το πιστεύω πάντως!:tumble::tumble::tumble:
    πολυ χαιρομαι! :tumble:
    έτσι!άσε το τρενάκι να ταξιδεύει ελέυθερο..!!

Senior Member
    Mια μέρα έψαχνα για το τρίτο εξωτερικό ωραίο γνώρισμά μου και δε βρήκα...δε βρήκα γιατί εξωτερικό τρίτο γνώρισμα δεν υπάρχει...τώρα, αν θέλετε είδος ευφυίας ή καλλιέργεια ή καλό μουσικό αυτί ή δεξιοτεχνία ή φιλευσπλαχνία ή γενναιοδωρία ή κάτι τέτοιο΄, ε, κάτι θα βρω να γράψω αν και από όσα ανέφερα ζήτημα να διαθέτω ένα-δυο από δαύτα...για την ώρα θα αρκετώ στα δυο όμορφα εξωτερικά μου χαρακτηριστικά, το στόμα και τα μάτια μου...

Senior Member
    Originally posted by smart
    ειναι πολυ εντυπωσιακο οτ οτι βρηκες τη δυναμη να τα πεις...
    το θεωρω τεραστιο βημα
    δεν ξερω αν εχει καμια σημασια αλλα το βρισκω πιο λογικο, ΑΝ επιμενεις να συγκρινεσαι, αν συγκρινεσαι με το μεσο οσο κ οχι με την καρτσωνα
    γιατι πρεπει να εισαι η καλυτερη σε ολα?
    δεν ειναι πολυ καταπιεστικο αυτο?
    δεν πιστευεις οτι εχεις σπαταλησει απειρη ενεργεια σε τετοιες σκεψεις?
    μα αυτο ειναι το λαθος μου,οτι δεν συγκρινω τον εαυτο μου με τον μεσο ορο,δεν ξερω γιατι (αλλα υποψιαζομαι)

οσο για τα υπολοιπα,εννοειται οτι ειναι τρελα καταπιεστικο,οτι εχω σπαταλησει πολυ ενεργεια,οτι με κανει δυστυχισμενη,οτι ξερω ποσο λαθος ειναι... γι αυτο αλλωστε επισημαινω τη ματαιοδοξια μου ως τεραστιο προβλημα.

υγ. καλα την Καρτσωνα την ανεφερα γιατι την ειδα προσφατα,εννοειται οτι υπαρχουν πολυ πιο ωραιες.

Senior Member
    δε νιωθεις καπως παραξενα ξεροντας πως ενω εσυ συγκρινεις τον εαυτο σου με διαφορες γυναικες που θεωρεις ομορφες, εκεινες αγνοουν την υπαρξη σου και καθολου δεν ενδιαφερονται για ολα αυτα?

δηλαδη εκτος απο το να μπαινεις συνεχεια στη συγκριση και αναποφευκτα να χανεις, θα μπορουσες και να μην ασχολεισαι αφου αυτος ο ανταγωνισμος ειναι καθαρα νοητος και μαλιστα δημιουργημενος απο σενα.

οι "ανταγωνιστριες" σου δε συμμετεχουν καν.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    Originally posted by polinaki1983
    Πιος καθορίζει το "τέλειο" Ελενάκι? πχ εγώ με καμία δύναμη δεν θα ήθελα να είμαι σαν την Ναόμη κάμπελ. Και δεν το λέω ΄για να παριγοριέμαι, είναι η αλήθια. Αυτού του τύπου τα πρότιμα εμένα δεν μαρέσουνε. Αρα για μένα αυτό δεν είναι τέλειο.
    Ο κάθε άνθρωπος εχει τα δικα του μετρα στο τι θεωρει τελειο,δεν ειναι τα ιδια για ολους....

κι ενω δεν θελω να ειμαι αχαριστη(αλλα ειμαι),και κατα 99,9999% ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον εξωτερικη μου εμφανιση,ζηλευω αρκετα οταν βλεπω πχ μοντελα.... δυσκολευομαι να αποδεχτω οτι υπαρχουν πολυ πιο ομορφες απο μενα και αυτο μου ριχνει τρελα την αυτοπεποιθηση... Ειναι αυτο που ειπε και η Ελενη... Ναι μεν μου αρεσει η εικονα μου αλλα μετα βλεπω στο δρομο την Καρτσωνα και λεω που πας ρε Καμαμητρο?δε βλεπεις τι κυκλοφορει και μας το παιζεις και γκομενα?και η ψυχολογια στα ταρταρα.και υπαρχουν και ακομα χειροτερα... αν βγω και δω καποια πολυ πιο ομορφη απο μενα πεφτω πολυ ψυχολογικα.Δε μου αρεσουν αυτα που λεω,αλλα δυστυχως ειναι αληθεια.Και με ενοχλει πολυ αυτο.Και ξερω οτι αν δεν σταματησω να δινω τοσο μεγαλη σημασια στην εξωτερικη εμφανιση θα ειμαι μια ζωη μεσα στη μιζερια.
    ουφ,πρωτη φορα τα παραδεχομαι ετσι και ξαλαφρωσα.
    ΧΑ ΧΑ ΕΧΕΙΣ δει την Καρτσωνα αβαφη κ με πιτζαμες;Πηγαινε να δεις σε κανα σαιτ γυναικες πριν-το μακιγιαζ δλδ.χωρις-κ θα δεις ποσο καθημερινες ειναι.Οσο για τ Μενεγακη Πωλινα -υπαρχει ειδικο φιλτρο στην τηλεοραση κ το κυριοτερο εχει απαγορεψει στα περιοδικα να βαζουν φωτο της χωρις επεξεργασια κ εκανε μυνηση σε κουτσομπολιστικο περιοδικο που την εδειχνε αβαφτη κ αγνωριστη φυσικα

Senior Member
    Λεσσινγκ μου ολιγον με ενδιαφέρει για την μενεγάκη, σαν παράδειγμα την έφερα για το τί φενόταν΄πριν στην τηλεώραση και τί τώρα

Senior Member
    σήμερα ρώτησα μια φιλη μου και συναδελφο.... εαν μου βρισκει κατι θετικό στην εξωτερικη εμφανιση... κ ομολογουμένως εμεινα καγκελο...

εχω λέει 1)ομορφο πρόσωπο
    2)ωραιο στητο σεξυ στήθος!!! (ε αυτο δεν το περιμενα να το πει.... με τπτ ομως)

:bouncy:

Senior Member
    ειδες????????????????????:smirk:

Senior Member
    ειδα ....οπως επισης ειδα εχθες που ημουν με παρεα σε καφε... κ συζητουσαμε για μαθηματα tango και γυρισε ο αντρας της παρεας σε εμενα κ μου είπε ''ρε Ρια η ...ταδε όμως που πάει tango εχει κ αδυνατο σώμα να το χορεψει....''
    να το μεταφρασω?
    ''ρε καραμήτρο τι ενδιαφέρεσαι να μάθεις tango, οι κουβάδες δε χορευουν. Μπάζο !!! :flaming:

Senior Member
    μεταφραση: καποιοι αντρες ειναι μονο για να τρωνε σουβλακια και να βλεπουν ποδοσφαιρο

Senior Member
    χαχαχαχα...

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast