Results 1 to 9 of 9
-
11-01-2011, 10:50 #1
Ευχαριστώ που υπάρχετε .... Να κάνουμε μια επανάσταση;;;
Ανοίγω το θέμα αυτό γιατί αν και είμαι νεα στο φόρουμ νιώθω ήδη ότι λαμβάνω τεράστια βοήθεια από εσάς!
Νιώθω όμορφα και γλυκά αισθήματα για όλες σας και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!
ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΗ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΥΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ
ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ...
Βλέπω συχνά τις κοπέλες στο δρόμο και σκέφτομαι πόσες ζορίζονται από τα ίδια προβλήματα .... πόσες να είναι άραγε;;; Πόσες ταλαιπωρούνται σαν και εμάς;;;
Το σκέφτεσται ποτέ αυτό;;; Σκέφτεσται πόσο μας ταλαιπωρούν τα κοινωνικά πρότυπα;;;; Η βουλιμία ή ανορεξία και η υπερφαγία είναι νέες ασθένειες - νευρώσεις ως αποτέλεσμα των κοινωνικών προτύπων ..... Θα ήθελα λοιπόν ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ..... ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ .... ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ .... ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΜΑΣ .... ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΔΙΑΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΧΟΥΣ, ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ .....
ΑΝ ΤΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ .... ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ - ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ... ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ;;;
- 11-01-2011, 11:01 #2
Μαζι σου!Για αρχη ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ οφειλουμε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ να αγοραζουμε τα μ@@@κισμενα περιοδικα που λεγονται ''γυναικεια''κ προωθουν ολες αυτες τισ μα@@@@Αυτο το θεωρω πολυ σημαντικο.Κυκλοφορια 0!
11-01-2011, 14:46 #3
κανεις δε σου στερησε τιποτα τατο
απλα ειμαστε ανθρωποι με αδυναμιες και παρασυρομαστε να πιστευουμε μπουρδες που μας σερβιρουν.
επιλογη ειναι και αυτο ομως.
ωραιο το μηνυμα σου παντως, αισιοδοξο! :thumbup:
12-01-2011, 10:46 #4
Έχω συζητήσει με πολλούς διαιτολόγους (που στο κάτω κάτω είναι δουλειά τους) βλέπω και τί γίνεται γύρω μου ... συμφωνώ είναι επιλογή όλα.... το θέμα ειναι ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΜΕ" ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ;;; ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΜΕΝΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ;;;
Έχεις δίκιο κούκλα μου... το ξέρω ότι όλα είναι στο μυαλό μας και είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας αλλά πάντα η ψυχή μας διαμορφώνεται και οριμάζει μέσα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο, το οποίο σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, μας διαμορφώνει.
Σκέφτηκα το εξής ... εαν αυτή τη στιγμή διακτινιζόμουν στον Μεσαίωνα ... θα ήμουν πετσί και κόκκαλο και μάλλον σκόυρόχρωμη για τα γούστα τις εποχής. Ωραίες τότε ήταν οι λευκές και παχιές. Όχι ότι αυτό είναι καλό αλλά το φέρνω ως ένα απλοικό παράδειγμα διαμόρφωσης της κοινωνικής συνείδησης.
12-01-2011, 11:02 #5
ενω τωρα τατο με 51 κιλα θεωρεις οτι δεν εισαι πετσι κ κοκκαλο?
δεν υποτιμω το θεμα των κοινωνικων προτυπων... αλλα ουτε κ νομιζω οτι εχει οση δυναμη του δινουμε...
ισως ειναι η διεξοδος που επλεγουμε για να εκφρασουμε τις δικες μας ανασφαλειες...
ισως παλι κανω κ λαθος...
12-01-2011, 11:26 #6
Originally posted by smart
δεν υποτιμω το θεμα των κοινωνικων προτυπων... αλλα ουτε κ νομιζω οτι εχει οση δυναμη του δινουμε...
ισως ειναι η διεξοδος που επλεγουμε για να εκφρασουμε τις δικες μας ανασφαλειες...
αποδεχεσαι τον εαυτο σου οπως ειναι και ισως μπορεις να αλλαξεις κατι ίσως όχι.
αλλαξε το για σενα, για την ανεση σου, για την υγεια σου.
νομιζω οτι αν υπαρχει κτ που επιρρεαζει την προσπαθεια μας ειναι το διατροφικο προτυπο.
δεν ειναι τυχαιο που τα μη υγιεινα και φυσικα προιοντα ειναι πολυ περισσοτερα, φθηνοτερα, προσβασιμα και ευκολοτερα στην χρηση.
ο φυσικος τροπος ζωης θελει προσπαθεια.
αν ζουσαμε σε ενα μικρο χωριο πριν 60-70 χρονια, πριν την βιομηχανοποιηση δηλαδη, θα'χαμε προβλημα παχους και εξαρτηση απο την ζαχαρη, την σοκολατα και τα αναψυκτικα;
αμφιβαλω...
12-01-2011, 19:17 #7
Originally posted by smart
13-01-2011, 04:33 #8
Originally posted by tato
Έχω συζητήσει με πολλούς διαιτολόγους (που στο κάτω κάτω είναι δουλειά τους) βλέπω και τί γίνεται γύρω μου ... συμφωνώ είναι επιλογή όλα.... το θέμα ειναι ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΜΕ" ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ;;; ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΜΕΝΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ;;;
Έχεις δίκιο κούκλα μου... το ξέρω ότι όλα είναι στο μυαλό μας και είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας αλλά πάντα η ψυχή μας διαμορφώνεται και οριμάζει μέσα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο, το οποίο σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, μας διαμορφώνει.
Σκέφτηκα το εξής ... εαν αυτή τη στιγμή διακτινιζόμουν στον Μεσαίωνα ... θα ήμουν πετσί και κόκκαλο και μάλλον σκόυρόχρωμη για τα γούστα τις εποχής. Ωραίες τότε ήταν οι λευκές και παχιές. Όχι ότι αυτό είναι καλό αλλά το φέρνω ως ένα απλοικό παράδειγμα διαμόρφωσης της κοινωνικής συνείδησης.
13-01-2011, 12:06 #9
http://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM
Είναι μεγάλο το βίντεο και στα αγγλικά, αλλά πραγματικά αξίζει έστω και αν δείτε τα πρώτα 20 λεπτά...
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία