erwtish sos!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 78

Thread: erwtish sos!!!

Senior Member
    επειδη φαινεται οτι το χεις ψαξει το θεμα, για πες μου αν θες την ημερησια αναγκη ενος μεσου ενηλικα σε γρμμαρια πρωτεινης κ ποσηγραμαμρια πρωτεινης εχει πχ
    1 μπριζολα
    1 αβγο
    1 γιαουρτακι
    1 στηθος κοτοπουλου
    1 ψαρι
    1 κονσερβα τονος
    1 ποτηρι γαλα

Member
    Το google ξερεις κανει υπεροχη δουλεια στο να βρισκει πληροφοριες αλλα δεν βαριεσαι αφου εχω χρονο θα σε φτιαξω...

Από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας προτείνεται η πρόσληψη 0,85 gr πρωτεΐνης για κάθε κιλό σωματικού βάρους ανά ημέρα. Αυτή η ποσότητα φαίνεται να δίνει καλά αποτελέσματα σε άτομα που κάνουν καθιστική ζωή και δεν βρίσκονται σε περίοδο ανάπτυξης.
    Εσυ τωρα αν ασκεισαι και κανεις διαιτα καλο θα ηταν να πας στο 1γρ ανα σωματικο βαρος. Οταν λεμε σωματικο βαρος εννοουμε το κανονικο βαρος που θα επρεπε να εχεις δηλαδη οταν το bmi ειναι στο 24.

Οι τιμες ειναι στο περιπου οποτε αν δεις καπου αλλου κατι αλλο μην με βρισεις!

100gr μπριζολα-30
    1 αβγο-6
    100gr γιαουρτακι-5 εως και 9
    100gr στηθος κοτοπουλου-25
    100gr ψαρι-22
    100gr κονσερβα τονος-22
    100ml γαλα-3,5

Senior Member
    βασικα αυτο που βλεπω ειναι οτι μια χαρα καλυπτονται οι ημερησιες αναγκες με τη διατροφη, ακομη κ σε περιοδο διαιτας.
    γιατι εκτος απο τα παραπανω καλες πηγες πρωτεινης θεωρουνται κ τα φασολια, οι φακες, τα μακαρονια, το ρυζι κτλ...
    αν σκεφτεις δε οτι τα περισσοτερα τροφιμα , ακομη και σε περιοδο "διαιτας " τα τρωμε σε ποσοτητα μεγαλυτερη των 100gr.
    η κανω λαθος?

Member
    Οι ζωικες πρωτεινες περιλαμβανουν ολα τα αμινοξεα που χρειαζομαστε ενω οι φυτικες εχουν ελειψεις και μονο με συνδιασμο συμπληρωνονται κοιτα εδω:
    ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ: Αυγό, αλλαντικά, αρνί, βοδινό, γαλοπούλα, κοτόπουλο, μοσχάρι, σόγια, συκώτι, χοιρινό, ψάρι.

ΑΤΕΛΕΙΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ: Αρακάς, δημητριακά, ζυμαρικά, κουάκερ, μακαρόνια, ξηροί καρποί, όσπρια, σιτάρι, τραχανάς, φυστικοβούτυρο, ρύζι.

ΠΛΗΡΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ: Αρακάς + κρέας, ζυμαρικά + τυρί, κουάκερ + γάλα, μακαρόνια + τριμ. τυρί, ξηροί καρποί + γιαούρτι, όσπρια + γιαούρτι, όσπρια + κρέας, όσπρια + μαύρο ψωμί, όσπρια + τυρί, ρύζι + αρακάς, τραχανάς + χοιρινό.

Για σενα που δεν κανεις βαρη και δεν σε ενδιαφερει να αναπτυχθει η μυικη σου μαζα ναι 200γρ μπριζολα ειναι μια χαρα για ολη μερα αλλα πχ για μενα που ειμαι 100κιλα και θελω να αποκτησω μυες πρεπει να παρω 240γρ πρωτεινη και αμα το χωρισω σε 6 γευματα παει 40γρ το γευμα οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο εκει ερχεται η σκονη πρωτεινης...και φυσικα σε αυτους που δεν τρωνε κρεατικα , που δεν προλαβαινουν κτλ...ελπιζω να λυθηκαν οι αποριες σου τελικα!

Senior Member
    θα επανελθω ομως στο μεσο χρηστη του φορουμ, ο οποιος -οπως ο καθενας ειναι σε θεση να αντιληφθει- δεν κανει βαρη με σκοπο να αναπτυξει τη μυικη του μαζα στο βαθμο που το εννοεις εσυ.... κ θα επαναλαβω την αρχικη μου ερωτηση: θεωρεις οτι του ειναι αναγκαια η πρωτεινη σε σκονη?
    επισης θα ηθελα να μου πεις αν μπορεις αριθμο αδειας απο τον ΕΟΦ για τη σκονη πρωτεινης

Member
    Αν δεν μπορεις να φας κρεας για καποιο λογο τι κανεις??

Δεν υπαρχει μεσος χρηστης υπαρχει τι χρειαζεται ο καθενας...
    Δεν αποφασισαμε ολοι να λιωνουμε μονο στην αεροβια αποφασισαμε να κανουμε και βαρη γιατι ετσι ειναι το σωστο.

Αριθμο του εοφ δεν ξερω να σου δωσω δεν εχω παρει ακομα πρωτεινη δεν εχω λεφτα αλλα ειναι πααααααρα πολλες αυτες που ειναι ελεγμενες απο τον εοφ και χιλιους αλλους ανωτερους του εοφ.

Senior Member
    αν δε μπορεις να φας κρεας για καποιο λογο ρωτας το γιατρο σου τι κανεις.δεν στρεφεσαι στη σκονη πρωτεινης.
    δεν ξερω ποσες ωρες βαρη κανεις εσυ αλλα καποιος που γυμναζεται για λογους υγειας κ οχι για να γινει "σφιχτης" δε λιωνει στα βαρη με τις ωρες.
    ουτε προκειται να μαθεις αριθμο αποφασης απο ΕΟΦ για τον απλουσατο λογο οτι δεν ελκεγχονται απο τον ΕΟΦ, καθως θεωρουνται συμπληρωματα διατροφης.
    ποιοι ειναι ανωτεροι απο τον ΕΟΦ κ εχουν σκοπο τη διασφαλιση της δημοσιας υγειας κ οχι την εξυπηρετηση καποιων συμφεροντων δε μπορω να φανταστω.

σ.σ τα οσπρια σχηματιζουν το μοναδικο αμινοξυ το οποιο στερουνται σε σχεση με το κρεας, αν τα συνδυαζουμε με ρυζι.

και για να απαντησω και στη μπηχτη με την αεροβια, λαβε υποψην οτι καποιοι πιθανον να απεχουν απο τα βαρη λογω προβληματων υγειας..

Senior Member
    Koριτσια ισως να ειμαι εκτος τοπου κ χρονου με την ερωτηση μου αλλα επειδη σκεφτομαι να τα αγορασω θελω να μου πει καποια για τα cla αν εχει παρει κ ποια τα cla 1000 η τα cla 1200? sorry αν εγινα κουραστικη

Member
    Δεν ηταν μπηχτη απλα οι περισσοτερες γυναικες φοβουνται μη φουσκωσουν...

Λυπαμαι για το προβλημα σου και μακαρι να το ξεπερασεις οτι και αν εχεις...

Αλλο να βελτιωσω την εμφανιση μου αλλο να γινω σφιχτης... δεν ειπα αυτο.... τελος πα!

Α! οριστε και ο αριθμος εοφ που μετα μανιας ζητας λες και ο εοφ ειναι κατι σοβαρο... Μακαρι ναξερες ποσο ευκολα παιρνει γνωστοποιηση ενα φαρμακο και ποσα φαρμακα εχουν ''ελεγχθει'' απο τον εοφ και εχουν δημιουργησει προβληματα σε ανθρωπους...
    α και κατι αλλο μητερες ολου του κοσμου με νεογεννητα να θυλαζετε το μωρο σας μη σας δω να του δινετε γαλα σκονη η φρουτοκρεμες!!!! απαπα.....
    τι??? δεν θυλαζετε κυρια μου?? δεν μας νοιαζει ας πιει το μωρο σας γαλα εβγα που ειναι ελεγμενο απο τον εοφ....
    χαχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!

OPTIMUM (ON) 100% WHEY PROTEIN
    Aρ.Γνωστ. ΕΟΦ 44653/05

Senior Member
    dare εισαι αντρας ή κοπελα;

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Η όλη ιστορία κάτι μου βρωμάει... Μακάρι να έχω άδικο...
    +1

Member
    αντρας ειμαι γιατι ρωτας??

Ναι ειναι μια βρωμερη ιστορια.... μπλιαχ!!!
    χαχαχαχα

Senior Member
    εγώ να ρωτήσω κάτι χαζό?

Η σκόνη πρωτείνης τι είναι? Δηλαδή από τι φτιάχνεται ?

Member
    απο ψοφια σκουλικια, cocacola, υδροχλωρικο οξυ, ναρκωτικες ουσιες, ζουμι απο πεθαμενη καμπια κ.α...
    χαχαχαχαχαχαχαχχαχα

Senior Member
    εσυ που υπηρξες αθλητης δεν εχεις παρει σκονη πρωτεινης ωστοσο προτεινεις να τον χρησιμοποιουν οι ανεπιφυλακτα...

οσο για τις παρενεργειες απο τα φαρμακα... μπορω αν τις δεχτω, εφοσον με τα φαρμακα προσπαθω να αντιμετωπισω καποιο προβλημα υγειας..
    με τη σκονη πρωτεινης ομως γιατι να τις δεχτω?

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast