Results 46 to 60 of 78
Thread: erwtish sos!!!
-
21-01-2011, 21:54 #46
Originally posted by dare
απο ψοφια σκουλικια, cocacola, υδροχλωρικο οξυ, ναρκωτικες ουσιες, ζουμι απο πεθαμενη καμπια κ.α...
χαχαχαχαχαχαχαχχαχα
καλη ορεξη
- 21-01-2011, 22:10 #47
Οταν ημουν αθλητης δεν ειχα ασχοληθει με βαρη και διατροφες και δεν ηξερα τιποτα...
Πριν 2 χρονια πηρα και με βοηθησε πιστευω να πεσω απο τα 110 στα 90...
Δεν προτεινα κατι σε καποιον απλα ειδα καποια πραγματα που δεν συμφωνουσα και ειπα να γραψω τι γνωμη μου... κακως!
Αστο καλυτερα δεν προκειται να βγαλουμε ακρη εσυ μου μιλας για σενα και το προγραμμα σου εγω σου μιλαω για εξειδικευμενη διατροφη με 6 γευματα με συγκεκριμενη ποσοτητα υδατανθρακων, πρωτεινης ,λιπους και 2000 θερμιδες και πολυ ασκηση....
Ο πιο σωστος τροπος για να χασεις λιπος και τωρα καθομαστε και λεμε τι κανει η πρωτεινη και τι ρανει....
Τι παρενεργειες εχεις απο το γαλα για ονομα του θεου???
Αυτο ειναι η σκονη πρωτεινης ορος γαλακτος!
Θες να σου βρω ερευνα που λεει οτι βοηθαει στον καρκινο??
οχι αποκλειεται κατι κρυβεται... ετσι δεν θελω να κανω κουβεντα με κανεναν.
Μακαρι να μην παρετε ποτε και πολυ πιθανον να μην χρειαστειτε να παρετε κιολας αλλα δεν μπορω να βλεπω αβασιμες υποψιες για κατι που εχω παρει και θα ξαναπαρω.....
21-01-2011, 22:15 #48
Αν δεν μπορεις να φας κρεας για καποιο λογο τι κανεις??
Δεν υπαρχει μεσος χρηστης υπαρχει τι χρειαζεται ο καθενας...
Δεν αποφασισαμε ολοι να λιωνουμε μονο στην αεροβια αποφασισαμε να κανουμε και βαρη γιατι ετσι ειναι το σωστο.
Αριθμο του εοφ δεν ξερω να σου δωσω δεν εχω παρει ακομα πρωτεινη δεν εχω λεφτα αλλα ειναι πααααααρα πολλες αυτες που ειναι ελεγμενες απο τον εοφ και χιλιους αλλους ανωτερους του εοφ.
21-01-2011, 22:16 #49
Οταν ημουν αθλητης δεν ειχα ασχοληθει με βαρη και διατροφες και δεν ηξερα τιποτα...
Πριν 2 χρονια πηρα και με βοηθησε πιστευω να πεσω απο τα 110 στα 90...
Δεν προτεινα κατι σε καποιον απλα ειδα καποια πραγματα που δεν συμφωνουσα και ειπα να γραψω τι γνωμη μου... κακως!
Αστο καλυτερα δεν προκειται να βγαλουμε ακρη εσυ μου μιλας για σενα και το προγραμμα σου εγω σου μιλαω για εξειδικευμενη διατροφη με 6 γευματα με συγκεκριμενη ποσοτητα υδατανθρακων, πρωτεινης ,λιπους και 2000 θερμιδες και πολυ ασκηση....
Ο πιο σωστος τροπος για να χασεις λιπος και τωρα καθομαστε και λεμε τι κανει η πρωτεινη και τι ρανει....
Τι παρενεργειες εχεις απο το γαλα για ονομα του θεου???
Αυτο ειναι η σκονη πρωτεινης ορος γαλακτος!
Θες να σου βρω ερευνα που λεει οτι βοηθαει στον καρκινο??
οχι αποκλειεται κατι κρυβεται... ετσι δεν θελω να κανω κουβεντα με κανεναν.
Μακαρι να μην παρετε ποτε και πολυ πιθανον να μην χρειαστειτε να παρετε κιολας αλλα δεν μπορω να βλεπω αβασιμες υποψιες για κατι που εχω παρει και θα ξαναπαρω.....
21-01-2011, 22:19 #50
Ναι ξερω τι ειπα αλλα θελει πολυ IQ...
Αρχισα μια καινουρια προσπαθεια αυτες τις μερες και ακομη δεν εχω παρει..
Στο παρελθον οπως σου ειπα πηρα και μαλιστα μου την εδωσε φιλος δεν πληρωσα δηλαδη γιατι δεν ηξερα ακριβως σε τι χρισημευει και δεν ηθελα να χαλασω τσαμπα λεφτα...
Απο οσα σου ειπα εσυ σκαλωσες στο αν εχω παρει η οχι??
21-01-2011, 22:21 #51
η καθαρη σκονη πρωτεινης ειναι πολυ καλη...Ειναι συμπληρωμα διατροφης και βοηθαει στο να παιρνουμε τη σωστη ποσοτητα πρωτεινης καθε μερα γιατι με τη διατροφη ισως δεν ειναι δυνατον η γιατι δεν προλαβαινουμε...μην συγκρινουμε τα φρουτα με την πρωτεινη ειναι διαφορετικα πραγματα...
χρειαζομαστε και τα 2!
εκφραζεις την αποψη οτι η σκονη πρωτεινης ειναι πολυ καλη, χωρις να ξερεις σε ποιον απαντας!
δεν ξερεις τα κιλα του ατομου, αν γυμναζεται κ ποσο γυμναζεται!
αυτο που δεν αναφερεις-κ πιθανον δεν γνωριζεις- ειναι οτι η πρωτεινη που δεν καταναλωνεται δεν αποθηκευεται απο τον οργανισμο ως πλεονασμα πρωτεινης αλλα ως λιπος!!!
για σκεψου τι καλα να την παρει καποιος που δεν τη χρειαζεται ε?
οποτε , φυσικα κ μπορεις να εκφραζεις αποψη αλλα καλο ειναι να φροντιζεις να μαθεις καποια στοιχειωδη για το ατομο στο οποιο απευθυνεσαι, να ξερεις το θεμα για το οποιο εκφραζεις αποψη κ να μπορεις να δεχτεις τον αντιλογο.
21-01-2011, 22:24 #52
Στο παρελθον οπως σου ειπα πηρα και μαλιστα μου την εδωσε φιλος δεν πληρωσα δηλαδη γιατι δεν ηξερα ακριβως σε τι χρισημευει και δεν ηθελα να χαλασω τσαμπα λεφτα...
το οτι ησουν αθλητης κ δεν σου ειπε κανενας απο τους προπονητες σου για πρωτεινη κ στη συστησε αυτος ο φιλος δε σε προβληματιζει?
21-01-2011, 22:26 #53
Ναι προσπαθω να εξηγησω οτι ειναι καλα γιατι καπου στην αρχη ειπωθηκε οτι δεν ειναι καλα...
Αμα δεν ηταν καλα γιατι το δινουν στα μωρα??
Εγω δεν θα κατσω να υπεραναλυσω τι κανει ο καθενας εδω μεσα και αν χρειαζεται πρωτεινη σκονη...
ο καθενας καταλαβαινει μονος του...
21-01-2011, 22:28 #54
21-01-2011, 22:29 #55
Με τον τροπο που απαντας και με και προσπαθεις να με ταπωσεις πραγμα που δεν προκειται να γινει ποτε πολυ απλα γιατι εχω πολυ περισσοτερες γνωσεις απο σενα φαινεται οτι δεν εισαι αξια για συζητηση...
21-01-2011, 22:30 #56
Με τον τροπο που απαντας και με και προσπαθεις να με ταπωσεις πραγμα που δεν προκειται να γινει ποτε πολυ απλα γιατι εχω πολυ περισσοτερες γνωσεις απο σενα φαινεται οτι δεν εισαι αξια για συζητηση...
21-01-2011, 22:31 #57
οχι 25 αλλα πεφτω στο επιπεδο των αλλων....
21-01-2011, 22:33 #58
Ανεβαινεις θελεις να πεις,γτ πιο κατω απο τον πατο,δεν..
21-01-2011, 22:35 #59
Νασαι καλα!
21-01-2011, 22:36 #60
:yes:
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....