erwtish sos!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 78

Thread: erwtish sos!!!

Senior Member
    Συμφωνω smart:yes:

καλησπερα σε ολους!!! θα ηθελα να πω την προσωπικη μου αποψη για τα συμπληρωματα διατροφης! πριν τεσσερα χρονια επαιρνα για 2 μηνες τις σκονες prevent εχασα καπου 10 κιλα ημουν πολυ ικανοποιημενη και ενα ωραιο βραδακι ανεβασα 39 με 40 πυρετο για 3 μερες χωρις τιποτα αλλο!! μπηκα νοσοκομειο και δεν εβρισκαν κανενα μικροβιο το μονο που υπηρχε φουλ ανεβασμενο ηταν οι ηπατικοι δεικτες!!! φυσικα τα σταματησα... τα συμπερασματα δικα σας!!! οπως ειπαν και οι λοιποι συνοδοιποροι διατροφη ασκηση υπομονη και επιμονη!!!!!!!!!

Senior Member
    foteini συμφωνω, άσκηση και διατροφή... και υπομονη οπως λες..
    κ γω όταν έπαιρνα τα lipotox ένα διάστημα πέρυσι, μια μέρα πρέπει να πήρα 8 χαπια αν θυμαμαι καλα, πωντως ήταν αρκετα.. και οι παλμοί μου ήταν έντονοι και πολλοι. και είχα κατι σαν άγχος χωρις λόγο..
    δε φοβήθηκα βεβαια μπορει να ήταν και ψυχολογικό..
    αλλά γενικά χάπια και λοιπα σκευασματα δε προσφερουν τπτ που να μη μπορουμε να το καταφερουμε και απο μόνοι μας!

Senior Member
    Originally posted by anna9
    aggela mou θα σου πω κατι πριν ενα χρονο αγορασα μυλοξυδο απο ενα καταστημα της αθηνας μεσω internet υποσχοταν απωλεια βαρους μειωση λιπους κτλ.Ενα θα σου πω κοροιδια τιποτα δεν εκανε και προσεχα την διατροφη μου τιποτα απολυτως οταν σκεφτηκα τα λιποτοξ ρωτησα τον παθολογο μου η απαντηση του ηταν η εξης οσο λυγοτερα περνεις τοσο το καλυτερο τα συμπερασματα δικα σας Επισης ακουω για τα συμπληρωματα διατροφης με γευση βανιλια,κακαο εχει δοκιμασει κανεις εχουν αποτελεσματα κ κατα ποσο ακινδυνα ειναι για την υγεια μας ????????????????????????????????????
    Για σκεψου:Ενα ροφημα πρωτεινης μπορει να σε χορτασει;Ειναι σε υγρη μορφη.ΚΑΙ Ας υποθεσουμε πως ναι.Συγκρινεται ενα ροφημα συνθετικο με τα φρεσκα φρουτα τα λαχανικα το γιαουρτι η αλλα υγειηνα σνακ;Μη σου πω κ για το κοστος!

Senior Member
    Nαι ετσι ειναι κοριτσια .Σας ευχαριστω πολυ

Member
    η καθαρη σκονη πρωτεινης ειναι πολυ καλη...Ειναι συμπληρωμα διατροφης και βοηθαει στο να παιρνουμε τη σωστη ποσοτητα πρωτεινης καθε μερα γιατι με τη διατροφη ισως δεν ειναι δυνατον η γιατι δεν προλαβαινουμε...μην συγκρινουμε τα φρουτα με την πρωτεινη ειναι διαφορετικα πραγματα...
    χρειαζομαστε και τα 2!

Senior Member
    Προσωπική εμπειρία.

Η αδερφή μου που έχουν φαρμακείο μου είχε πεί κατά λέξη:

"Δοκίμασα ότι είχαμε και δεν είχαμε στο φαρμακείο, από τα Χs, τα 1234 φτου και βγαίνω, κάτι @@ φυτικά που υποτίθεται σου κόβουν την όρεξη, κάτι χάπια λεκιθίνης που σου φουσκώνουν το στομάχι και υποβοηθούν την καύση λίπους, και φυσικά τα xenikal και τα Reductil.
    Από τα φυτικά κανένα δεν μου έκανε ΚΑΜΙΑ αξιοσημείωτη αλλαγή, τώρα εάν έχασα και 100 γραμμάρια στα 3 κιλά λόγω αυτών τι να σου πω μπορεί. Τα xenikal είναι καλά αλλά πρέπει να κυκλοφορείς με pambers και να σταματήσεις να γελάς έαν δεν θες ατυχήματα. Ta reductil μου δημιουργούσαν πρόβλημα συγκέντρωσης και απώλεια μνήμης όχι κάτι τραγικό αλλά δεν με άφηνε και αδιάφορη. "

Φυσικά εγώ ήμουν πιο ξεροκέφαλη και αγόρασα ότι μπούρδα βρήκα, από κρέμες μέχρι κάτι χαπάκια τζίντζερ (τα οποία πρέπει να θυμηθώ να πετάξω γιατί μάλλον έχουν λήξει). Καλά τα Xs δεν μου έκανε τίποτα όμως, τα άλλα τα χαπάκια λεκιθίνης μου δημιουργούσαν φούσκωμα και αέρια σε βαθμό ντροπής οπότε τα πήρα νομίζω 2-3 ημέρες, τα 1234 που το έπινα τον περισότερο καιρό δεν μου έκανε και αυτό τίποτα.

Senior Member
    silk Γνωριζεις το cla 1200? λινολεικο οξυ? Ρωτα κ την αδερφη σου αν θες? thanks

Member
    silk τι εννοεις ατυχηματα? 1 ή 2?

Junior Member
    Originally posted by Silk
    Φυσικά εγώ ήμουν πιο ξεροκέφαλη και αγόρασα ότι μπούρδα βρήκα, από κρέμες μέχρι κάτι χαπάκια τζίντζερ (τα οποία πρέπει να θυμηθώ να πετάξω γιατί μάλλον έχουν λήξει). Καλά τα Xs δεν μου έκανε τίποτα όμως, τα άλλα τα χαπάκια λεκιθίνης μου δημιουργούσαν φούσκωμα και αέρια σε βαθμό ντροπής οπότε τα πήρα νομίζω 2-3 ημέρες, τα 1234 που το έπινα τον περισότερο καιρό δεν μου έκανε και αυτό τίποτα.

Το τζίντζερ πάντως (πιπερόριζα) δεν ξέρω τι ιδιότητες λιποδιάλυσης έχει, έχει όμως εντυπωσιακή αντιφλεγμονώδη δράση. Έχω αρθριτιδα και ο ρευματολόγος όταν είδε την άρνησή μου για τη χρόνια λήψη φαρμάκων μου μίλησε για το τζίντζερ. Οι πόνοι από τότε μειώθηκαν αισθητά.
    Φανταζομαι όμως πως τόσα κιλά τζίντζερ που έχω καταναλώσει αν βοηθούσε στο αδυνάτισμα θα το είχα προσέξει

Senior Member
    Δεν τα γνωρίζω αυτά αλλά θα την ρωτήσω.

Χρι ατυχήματα εννοούσε ότι τα ξενικάλ εμποδίζουν την απορρόφηση του λίπους των τροφών και μάντεψε που πηγαίνει όλη αυτή η λαδίλα, ΝΑΙ στο παχύ έντερο και από εκεί βγαίνει υπο την μορφή σιχαμερού λαδιού. Το θέμα είναι όμως ότι είναι λάδι οπότε γλυστράει και με το παραμικρό "ζόρισμα" όπως είναι ο βήχας ή το γέλιο βγαίνει άθελα σου.

Senior Member
    Originally posted by dare
    η καθαρη σκονη πρωτεινης ειναι πολυ καλη...Ειναι συμπληρωμα διατροφης και βοηθαει στο να παιρνουμε τη σωστη ποσοτητα πρωτεινης καθε μερα γιατι με τη διατροφη ισως δεν ειναι δυνατον η γιατι δεν προλαβαινουμε...μην συγκρινουμε τα φρουτα με την πρωτεινη ειναι διαφορετικα πραγματα...
    χρειαζομαστε και τα 2!
    θεωρεις οτι η σκονη πρωτεϊνης ειναι απαραιτητη για μια μεση γυναικα που θελει να χασει βαρος κ οχι να γινει "σφιχτης"?
    επισης, θα προτεινες να καταφυγουμε σε συμπληρωματα κ για τα υπολοιπα συσταστικα που εχουμε αναγκη?
    πχ βιταμινες, ιχνοστοιχεια, ασβεστιο, μαγνησιο, σιδηρο κτλ?
    γιατι κ αυτα μπορει να μην τα παιρνουμε καθε μερα με τη διατροφη....

Member
    ναι αν δεν προσλαμβανει μεσω της διατροφης την ελαχιστη απαιτουμενη ποσοτητα φυσικα...
    Οσο για το δευτερο ναι δεν ειναι λογικο καποιος που ξεκιναει αυστηρη διαιτα παραλληλα να παρει και βιταμινες??
    ρε παιδια ενταξει μη ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε...
    Πολυ φοβια υπαρχει για αυτα τα πραγματα που ειναι και χιλιοελεγμενα και οταν παραγελνουμε πιτογυρα που κολυμπανε δεν ξερω και γω σε τι ποιοτητας λαδι δεν μας πειραζει....

Senior Member
    αυτο λεω κ εγω... μην ξεχασουμε κ αυτα που ξεραμε!!!!
    αντι να προσπαθουμε να ωθουμε τον κοσμο στην υγιεινη διατροφη , προσπαθουμε να τον ωθησουμε στα συμπληρωματα....
    δλδ θα ειναι η πρωτεϊνη σε σκονη η πιτογυρα?
    για τη σωστη κ ισορρπημενη διατροφη εχεις ακουσει ποτε?

Member
    χαχαχαχα! Δεν προσπαθω να ωθησω κανεναν πουθενα...
    τι γνωμη μου λεω οποιος δεν συμφωνει μαγκια του.
    υγιεινη διατροφη δεν κανει κανεις οταν κανει διαιτα με λιγες θερμιδες!Μαλλον δεν καταλαβες αυτο που λεω για την πρωτεινη...Αν μπορεις να την παρεις μεσω της τροφης σου τοτε καλως ΑΝ ΔΕΝ μπορεις μεσω της τροφης σου τοτε καλο θα ηταν να προτιμησεις καποιο ενδεδειγμενο συμπληρωμα ωστε να σε βοηθησει να κρατησεις την μυικοτητα σου μετα απο αυστηρη διαιτα γιατι αν χασεις 10 κιλα και τα 2-3 ειναι μυες δεν φανταζεσαι ποσο ασχημο ειναι για τον οργανισμο σου... και θα φαινεσαι ασχημα, και ο μεταβολισμος θα πεσει και πολυ πιθανον να βρεθεις σε αδιεξοδο γιατι 2-3 κιλα μυες θελει πολυυυυ δουλεια για να τα ξαναπαρεις! αυτα...

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast