Results 16 to 30 of 48
Thread: παχυσαρκία και ερωτική ζωή
-
17-01-2011, 06:45 #16
Originally posted by ioli
Πωλίνα, από περιέργεια, τι ύψος έχεις; Πες μου και μετά να σου συνεχίσω τη σκέψη μου.
- 17-01-2011, 12:10 #17
ahahhahah smart exeis dikio για τα λιποτοξ.... δεν το κανω σκοπιμα...απλα σου ειπα με τι προσπαθω αυτον τον καιρο τιποτα παραπανω!!!μαλλον το αναφερω συνεχεια απο τον ενθουσιασμο μου...μην το παιρνεισ στραβα!αν σε πειραζει δεν το ξαναλεω......δεν νομιζω οτι τα προβληματα μου ειναι αυτα που με απομακρυναν απο τουσ αλλουσ και το οτι δεν μου μιλανε....απλα πιστευω πως τα ατομα που συναναστρεφομαι ειναι λιγο κολλημενα με το αν εισαι αδυνατος ή υπερβαρος...και το εχουν δει και οι φιλες μου αυτο....
17-01-2011, 12:39 #18
Καλή ερώτηση. Γενικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα να βρω κάτι αν το θελήσω. Ίσως μερικές φορές στον άνδρα μετράνε και άλλα πράγματα. Αν και δεν μου αρέσει ο εαυτός μου όπως έχω γίνει παρόλα αυτά δεν έχω πρόβλημα ούτε να κυνηγήσω ούτε να την πέσω σε κάποια αν μου αρέσει. Και ας είναι και η Adriana Lima :P. Από την άλλη με πιάνουν και μένα κάτι κρίσεις αυτοπεποίθησης μερικές φορές και έχω φάει και μια χυλοπιτούλα καλή καλή λόγω κιλών. Νομίζω ότι περισσότερο είναι το τι εκπέμπεις. Αυτό που βλέπω από τις σχέσεις μου με τις γυναίκες είναι ότι με θεωρούν αρσενικό. Νιώθουν μια ασφάλεια και μια ζεστασιά μαζί μου. Και μάλλον αυτό είναι το σημαντικότερο τελικά. Βέβαια υπήρξε και αυτή η περίπτωση που είπα που "με τραβάς σαν άνδρας είναι η αλήθεια αλλά θέλω κάτι πιο αδύνατο" (έλεος!!!).
Από την άλλη οι γυναίκες νομίζω ότι το έχουν ευκολότερο από εμάς. Τα κιλά στην γυναίκα δεν παίζουν ρόλο. Έχω βρει πολύ σέξυ γυναίκες με αρκετά κιλά. Είναι μερικές που απλά το έχουν ρε παιδί μου. Και σημαντικό ρόλο σε μια γυναίκα παίζει και το ντύσιμο και το φτιάξιμο. Είναι πολύ εύκολο να στρέψεις το βλέμμα των ανδρών μακριά από το σημείο που δεν θες στο δυνατό σου σημείο. Δεν θα πω ότι δεν με τραβάει ένα ωραίο γυναικείο σώμα...γιατί θα πω ψέμματα. Αλλά είναι εξίσου πιθανό να με τραβήξει και μια γυναίκα με κιλά και σεξουαλικότητα. Ή με χιούμορ. Η πρώην μου είχε μερικά κιλά παραπάνω. Αλλά από τη στιγμή που σαν ζευγάρι λιώναμε στο γέλιο ήταν το τελευταίο πράγμα που με ενοχλούσε.
Υπάρχει φυσικά και η άλλη άποψη όμως. Καλά όλα αυτά που λέμε αλλά ένα ωραίο σώμα και ένα ωραίο πρόσωπο πάντα θα είναι ένα εισιτήριο που θα σε τραβήξει και θα ξεκλειδώσει την πόρτα. Γιατί πολύ απλά και η γυναίκα αλλά και ο άντρας θα δώσουν πολύ πιο εύκολα το οκ για να γνωριστούν καλύτερα σε κάποιον αδύνατο/η. Μπορεί μια κοπέλα με αρκετά κιλά να με κερδίσει πχ αλλά θα τις δώσω την ευκαιρία να το κάνει; Γιατί είναι πιθανό αρχικά να μην την δω ερωτικά καθαρά λόγω των κιλών της. Το αντίστοιχο φυσικά συμβαίνει σε μια γυναίκα. Μπορεί να την κερδίσω αλλά θα έχω την ευκαιρία να το κάνω;
Ρατσισμός υπάρχει για τους γεμάτους, τους ανθρώπους με κιλά. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αδιαφορούμε και να κάνουμε αυτό που μας γουστάρει χωρίς να σκεφτόμαστε αν θα έχουμε επιτυχία ή όχι.
17-01-2011, 12:55 #19
Οι παντώς τύπου ομαδοποίησεις ( άνδρες χοντροί,γυναίκες χοντρές,καμπυλάτες,φέτες κτλ) απέχουν παρασάγγας από τον τρόπο που αντιμετωπίζω τους γύρω μου.Η όλη μου άποψη συμπυκνώνεται στην παροιμία:«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται».
17-01-2011, 13:12 #20
loipon egw den exw katholou erwtikh zwh!!ntrepomai gia to swma mou gia tis ragades k thn kutaritida mou.....panta hmoun makria apo sxeseis gia auto to logo....pote den euxaristithika sxesh eite erwtikh eite filikh....apla eimai ligo apogohteumenh apo ton eauto mou k genika se mia para3enh fash!
17-01-2011, 13:18 #21
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
aggela....για να μην μπορείς να ευχαριστηθείς ούτε καν τις φιλικές σου σχέσεις μήπως το βασικό πρόβλημα δεν είναι τα κιλά-ραγάδες κλπ αλλά κάτι άλλο?μήπως κάτι κρύβεται πίσω από αυτά?
17-01-2011, 13:47 #22
[i]Originally posted by MR DREAMER
Από την άλλη οι γυναίκες νομίζω ότι το έχουν ευκολότερο από εμάς. Τα κιλά στην γυναίκα δεν παίζουν ρόλο. Έχω βρει πολύ σέξυ γυναίκες με αρκετά κιλά. Είναι μερικές που απλά το έχουν ρε παιδί μου. Και σημαντικό ρόλο σε μια γυναίκα παίζει και το ντύσιμο και το φτιάξιμο. Είναι πολύ εύκολο να στρέψεις το βλέμμα των ανδρών μακριά από το σημείο που δεν θες στο δυνατό σου σημείο. Δεν θα πω ότι δεν με τραβάει ένα ωραίο γυναικείο σώμα...γιατί θα πω ψέμματα. Αλλά είναι εξίσου πιθανό να με τραβήξει και μια γυναίκα με κιλά και σεξουαλικότητα. Ή με χιούμορ. Η πρώην μου είχε μερικά κιλά παραπάνω. Αλλά από τη στιγμή που σαν ζευγάρι λιώναμε στο γέλιο ήταν το τελευταίο πράγμα που με ενοχλούσε
17-01-2011, 16:11 #23
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by ioli
Πωλίνα, από περιέργεια, τι ύψος έχεις; Πες μου και μετά να σου συνεχίσω τη σκέψη μου.
18-01-2011, 09:01 #24
Πριν από κάποια χρόνια, ποιος με έπιανε. Ενώ σε κιλά πάνω κάτω στα ίδια ήμουν με τώρα, ένοιωθα και το πιο σέξι θυλικό στον κόσμο. Η λίμπιντο στα ύψη, άντρες όσους ήθελα, μη σας πω ότι είχα και λίγο τουπέ... Νταξ, ήξερα ότι ο σωματότυπος μου δεν άρεσε σε όλους, αλλά από τη στιγμή που κάποιος έδειχνε ενδιαφέρον (και εφόσον άρεσε και σε μένα) θεωρούσα δεδομένο ότι με γούσταρε για αυτό που είμαι, οπότε τι να ντραπώ.; Ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές πότε δεν προσπαθούσα να κρυφτώ ή να μη δει ο άλλος κάτι... το αντίθετο θα έλεγα...
Από τότε το σώμα μου δεν έχει αλλάξει και πολύ, το βλαμμένο το κεφάλι μου έχει αλλάξει και ο τρόπος που βλέπω εγώ τον εαυτό μου και αυτή η σέξυ θεά αποτελεί πλέον παρελθόν. Φυσικά και οι ανάλογες κατακτήσεις μειώθηκαν... και αφού δεν άλλαξε το σώμα μου πιστεύω πια ότι το σουξέ μου εντέλει προερχόταν από τη διάθεσή μου και την πίστη μου ότι δεν είχα τίποτα να ζηλέψω από καμία.
18-01-2011, 14:31 #25
πολυ ωραια το εθεσες :thumbup:
18-01-2011, 16:00 #26
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Noμίζω πως μεγάλο ρόλο παίζει το πως νιώθει ο καθένας μας και αυτό εκπέμπει και στους άλλους.πριν πολλά χρόνια που γνώρισα τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου-ένας κούκλος κατά γενική ομολογία- ήμουν ένα κορίτσι με πολλά παραπανίσια κιλά τα οποία όμως δεν με ενοχλούσαν ,έχασα πολλά κιλά για χάρη αυτού του έρωτα και μέσα από αυτή την διαδικασία ο εαυτός μου "έμαθε" πως με όσο λιγότερα κιλά τόσο πιο επιθυμητός είναι.Έτσι σαν αδύνατη πια,και νιώθωντας κουκλάρα είχα τρομερό σουξέ .Το ότι περπάταγα και γύρναγαν να με κοιτάνε ηταν καθημερινό φαινόμενο (άλλο αν εγώ σαν πιστή Πηνελόπη δεν έδινα σημασία :smirk: ) Όταν χώρισα μετά από πολλλάααα χρόνια είχα αρχίσει μεν να παίρνω κιλά αλλά δεν ένιωθα άσχημα ίσα-ίσα και ακόμα άρεσα στους άντρες και δεν ήταν καθόλου δύσκολο στα 70-75 κιλά να δημιουργήσω σχέση με όποιον μου άρεσε .Και ακόμα και με αυτά τα παραπανίσια κιλά ήμουν με όμορφους άνδρες.Πιστεύω ότι αυτό γινόταν επειδή εγώ ένιωθα καλά με εμένα.Όταν αργότερα πήρα και άλλα κιλά άρχισα να μη νιώθω όμορφη-επιθυμητή...χάνοντας κάποια κιλά και φτάνοντας στα 85 γνώρισα τον άντρα μου ένα κούκλο δίμετρο πρασινομάτη .Ε λοιπόν εκείνη την εποχή που είχα χάσει κάποια κιλά ένιωθα θεά!ένιωθα σέξυ και ομορφη και ακόμα κ στις φώτο που έχω από τότε βλέπω ότι είχα άλλο αέρα!Και ο άντρας μου δεν είναι ο μόνος που γύρισε να με κοιτάξει παρά τα παραπάνω κιλά!Τώρα πια στα 104 κιλά ,τα περισσότερα κιλά που έχω φτάσει ποτέ,νιώθω οτιδήποτε άλλο παρά επιθυμητή από τους άλλους ,πιστεύω αυτό ισχύει επειδή εγώ δεν νιώθω καλά με το σώμα μου,ο άντρας μου όσο και να προσπαθεί να μου αποδείξει το αντίθετο -καθώς δεν έχει πρόβλημα με τα κιλά μου-συναντά έναν τοίχο.Δεν μπορώ να βρω όμορφα και σέξυ ροπύχα στα κιλά μου,δεν μπορώ να φορέσω για ώρες τις ψηλοτάκουνες γόβες μου που τόσο μου αρέσουν δεν μπορώ να εκπέμψω τίποτα θετικό,ή τουλάχιστον έτσι νιώθω
ʼρα για μένα ότι νιώθω εγώ αυτό εκλαμβάνουν και οι άλλοι και ανάλογα αντιδρούν.Αυτά τα ολίγα :smilegrin:
14-02-2011, 03:20 #27
kalispera!!!vrika to side kanontas search gia to lipotox!
eimai farmakopoios kai mou exoun zitisei to lipotox!
diavasa tin apopsi kapoiou pou elege stin anthi"akougesai san apegnwsmenos farmakopoios..."...enas farmakopoios pou sevetai ton orko tou, pistepste me, pote den tha sustine proion mono k mono gia na poulisei!!!(auto itan mia parenthesi, etsi, giati me epnikse to dikio)...
sto thema mas twra!!!kopela pou exei ksekinisei to programma lipotox capsules, exei xasei se 3 evdomades 7 kila kai pontous!
to "lipotox" den einai farmako kai sunepws o eof den exei sxesi, den einai egkekrimeno apo ton eof, opws den einai egkekrimeno kanena skeuasma vitaminwn!oxi giati einai epikinduna, alla giati den akoloutheitai tetoia diadikasia!!!
to "reductil" exei aposurthei apo tin etairia, edw kai peripou enamisi xrono, logw parenergeiwn(auto anike sta farmaka).
to "xenical" exei tin ousia "orlistati"(idio akrivws me to "alli", alla diaforetiko apo to "reductil")anikei sta farmaka k ws parenergeia exei diarroikes kenwseis(logw tou oti voithaei sti mi aporofisi twn lipws k stin apovoli tous me ta koprana).
thelw na xasw 8-10 kila, opote skeftomai na ksekinisw ki egw to "lipotox"...tha sas enimerwsw gia ta apotelesmata...na simeiwsw oti exw dokimasei ki egw polla alla skeuasmata, alla eixan apotelesmata k alla oxi, opote min thewrithei ws diafimisi!!!
safws, den tha suzitisw gia tin anagkaiotita enos diatrofologou-diaitologou k kapoiou eidous askisi!!!
na pw kleinontas pws otan lamvanoume opoiodipote skeuasma,ean paratirisoume parenergeies, prepei na to diakopsoume amesa!!!
anupomonw na akousw tin apopsi sas sto thema!!!
kalo vradu!!!
14-02-2011, 10:06 #28
Γεια σου και καλώς ήλθες.
Γράφε σε παρακαλώ στα ελληνικά και στο αντίστοιχο θέμα με αυτό του μηνύματος.Είναι από τους κανόνες της κοινότητας.
Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.
Φιλικά.
14-02-2011, 12:09 #29
καλημερα.. ενδιαφερον θεμα ειμαι της αποψης του οτι προβαλεις... το πως εισαι μεσα σου και ΟΧΙ εξω σου. κακα τα ψεμματα οι αντρες κοιτανε πολυ την εμφανιση...
το πιστευετε η οχι σε ΟΛΑ μου τα κιλα ειχα σχεσεις,ματιες φλερτ μπλα μπλα , και κανενας παχουλος ολοι ψηλοι αδυνατοι .. το χαμογελο και το χιουμορ κερδιζει πολλες καρδιες, κερδιζει περισσοτερο και απο τα ματια.. πολλες φορες
14-02-2011, 12:11 #30
[quote]Originally posted by elpis10
kalispera!!!vrika to side kanontas search gia to lipotox!
eimai farmakopoios kai mou exoun zitisei to lipotox!
diavasa tin apopsi kapoiou pou elege stin anthi"akougesai san apegnwsmenos farmakopoios..."...enas farmakopoios pou sevetai ton orko tou, pistepste me, pote den tha sustine proion mono k mono gia na poulisei!!!(auto itan mia parenthesi, etsi, giati me epnikse to dikio)...
sto thema mas twra!!!kopela pou exei ksekinisei to programma lipotox capsules, exei xasei se 3 evdomades 7 kila kai pontous!
to "lipotox" den einai farmako kai sunepws o eof den exei sxesi, den einai egkekrimeno apo ton eof, opws den einai egkekrimeno kanena skeuasma vitaminwn!oxi giati einai epikinduna, alla giati den akoloutheitai tetoia diadikasia!!!
to "reductil" exei aposurthei apo tin etairia, edw kai peripou enamisi xrono, logw parenergeiwn(auto anike sta farmaka).
to "xenical" exei tin ousia "orlistati"(idio akrivws me to "alli", alla diaforetiko apo to "reductil")anikei sta farmaka k ws parenergeia exei diarroikes kenwseis(logw tou oti voithaei sti mi aporofisi twn lipws k stin apovoli tous me ta koprana).
thelw na xasw 8-10 kila, opote skeftomai na ksekinisw ki egw to "lipotox"...tha sas enimerwsw gia ta apotelesmata...na simeiwsw oti exw dokimasei ki egw polla alla skeuasmata, alla eixan apotelesmata k alla oxi, opote min thewrithei ws diafimisi!!!
safws, den tha suzitisw gia tin anagkaiotita enos diatrofologou-diaitologou k kapoiou eidous askisi!!!
na pw kleinontas pws otan lamvanoume opoiodipote skeuasma,ean paratirisoume parenergeies, prepei na to diakopsoume amesa!!!
anupomonw na akousw tin apopsi sas sto thema!!!
kalo vradu!!! [/quoteαχχαχαχαχχα!!!!ναι ειχα ενα θεματακι γιατι μου ειπαν πως ειμαι απεγνωσμενη φαρμακοποιος.......εγω απλα την εμπειρια μου και τα αποτελεσματα που ειχα απο τα λιποτοξ ειχα πει και τιποτα παραπανω.......επισης αν σε ενδιαφερει να σου πω πως δεν υπαρχει καμια παρενεργεια.....ουτε στα χαπια ουτε στισ σκονες.....και τα ειχα παρει για μεγαλο χρονικο διαστημα....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή