Results 31 to 45 of 48
Thread: παχυσαρκία και ερωτική ζωή
-
14-02-2011, 14:33 #31
Λοιπόν σχεδόν 5 κιλά κάτω μπορώ να πω ότι ξανάρχισα να μπαίνω σε κάποια εσώρουχα, το στήθος δυστυχώς έχει υποστεί μια μικρή χαλάρωση και η κοιλιά επίσης. Σιγά σιγά πρέπει για να δω τα αποτελέσματα που έχω στο μυαλό μου να ξεκινήσω ενα πιο εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής (ίσως 3-4 φορές γιόγκα κάνει δουλειά).
Εννοείται πως η αυτοπεποίθηση μου έχει ανέβει, σήμερα μου κάναν και καμάκι στο μίνι μάρκετ (παίζει βέβαια στο τέλος να με πέρασε για άταρο γιατί ξαφνιάστηκα και μου έπεσαν τα μισά ψώνια... :dork: )
Εννοείται χαζογέλαγα μέχρι να επιστρέψω στο γραφείο. Έχουν να μου κάνουν καμάκι ούτε και εγώ δεν θυμάμαι πόσο καιρό... :dork:
- 14-02-2011, 14:54 #32
xm....endiaferon ayto to topic....dystyxws omws ta kila mou exoun ephreasei polyyyyy thn erwtikh mou zwh... se shmeio pou anhsyxw k egw h idia gia to poso mporw na to trabhksw k pou mporei na katalhksei. sigoura o allos lambanei ayto pou ekpempoume...k egw ekpempw kompleks...ntroph....xalia mayra!!!! :barfy:ayta ta wraia!.....:no:
15-02-2011, 18:00 #33
Παντως εγω οταν ημουν παχουλη αλλα οχι σε τετοιο σημειο(δηλαδη γυρω στα 80-85 κιλα)ειχα πολλες επιτυχιες.Απο τα 100 και μετα,παρατηρημενα καμια.Και τωρα ακομα χειροτερα.Οσο για τη σεξουαλικη μου ζωη,απλα δεν υπαρχει.Δεν εχω καμια διαθεση για σεξ(ουτε καν το σκεφτομαι)και οταν το κανω,γινεται σαν αγγαρεια μια φορα το μηνα κι αν,για να μη φρικαρει τελειως ο συντροφος μου.Βεβαια κι ο ιδιος εχει απογοητευθει ειδικα τον τελευταιο χρονο.Καθε φορα που πλησιαζει με ερωτικη προθεση,ειτε απομακρυνομαι ευγενικα ειτε αντιδρω θυμωμενα(αναλογα με το ποσο ασχημα νιωθω)..Βασικα δε νιωθω καθολου σα γυναικα πια.Νομιζω πως δεν εχω φυλο..
15-02-2011, 18:33 #34
Ενδιαφέρον θέμα.
Όσον αφορά τις γυναίκες, διαβάζω απίστευτα πράγματα. Εγώ δε ξέρω άνθρωπο να ψάχνει κοκκαλιάρες και μοντέλα, η απόλυτη γυναίκα έχει τα πιασίματα και τις καμπύλες της. Φεύγοντας από το ιδανικό, εγώ πιστεύω οτι μια κοπέλα με παραπανίσια κιλά σαφώς θα έχει περισσότερες επιτυχίες από μια πολύ αδύνατη. Στα πάρα πολλά κιλά ίσως να έχουν οι γυναίκες μεγαλύτερο πρόβλημα από τους άνδρες, έτσι νομίζω, μπορεί λόγω και πεσμένης λίμπιντο/αυτοπεποίθησης απ'ότι διαβάζω
όσον αφορά τους άνδρες η εμπειρία μου λέει οτι υπάρχουν κάποια όρια για τη μέση γυναίκα. Μέχρι κάποια κιλά 120-125(που δεν είναι καθόλου λίγα φυσικά) πραγματικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, είχα υγιέστατη σεξουαλική ζωή, με τις σχέσεις μου, με τις περιπέτειες όταν ήμουν ελεύθερος, όλα καλά. Και με κοπέλες που αντικειμενικά μου έριχναν στην εμφάνιση γενικά.
Στα περισσότερα κιλά βρίσκεις γυναίκα αν προσπαθήσεις αλλά σαφώς ο κίνδυνος της απόρριψης είναι μεγαλύτερος και φυσικά κάνεις πολύ μεγαλύτερους συμβιβασμούς είτε στην εμφάνιση είτε στο χαρακτήρα και αυτός είναι ο λόγος που δε κάνω σχέση τα τελευταία χρόνια, ένας μήνας μαξ και μετά δρόμο. Επίσης μιλάμε προφανώς για μειωμένες επιδόσεις, να κρυβόμαστε πίσω απ'το δάχτυλο μας τώρα εδώ που βρισκόμαστε δε λέει...
20-02-2011, 20:51 #35
Εγώ σας ζηλεύω που με τόσα κιλά δεν εχετε πρόβλημα στη σεξουαλική ζωή σας! Είμαι σε μια σχέση με έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολλά πράγματα πάνω του και αυτός πάνω μου και το βασικό μας πρόβλημα, αλλά μεγάλο, είναι τα κιλά μου!
Είναι κάτι που είναι πρόβλημα από την αρχή της σχέσης μας. Ήταν επιφυλακτικός να κάνει το πρώτο βήμα για αυτό το λόγο αλλά γνωρίζοντάς με μου λέει ότι είδε άλλα πράγματα πάνω μου, με εκτιμάει και με αγαπάει και περίμενε και από εμένα να κάνω κάτι. Είναι δε και το μοναδικό πράγμα που μου ζητάει να κάνω και απο τη στιγμή που λέω ότι και εγώ θέλω να χάσω δεν το θεωρεί άδικο να το ζητάει. Τώρα πια το ζητάει και πολύ πιο άγαρμπα!
Εντωμεταξύ είναι που είναι δύσκολο να χάσεις κιλά, έχω και το επιπλέον άγχος, βγαίνουμε και για φαγητό κάθε τρεις και λίγο, μεχρι τώρα καμία πρόοδος!
20-02-2011, 21:43 #36
Παχύσαρκος άρχισα να γίνομαι σιγά σιγά μετά το στρατό σε βάθος χρόνου , κάθε χρόνο έπαιρνα και 5 κιλά σταμάτησα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στα 110 και μετά ήρθε η μεγάλη ανηφόρα στα τελευταία χρόνια, τώρα είμαι 40αρης
Τότε λοιπόν που ήμουν 85 κιλά 1,85 ύψος με από φύση αθλητικό σωματότυπο (έμοιαζα σα να γυμνάζομαι όλη μέρα) ενώ γυμναζόμουν ελάχιστα , είχα πολύ φαρδιές πλάτες ,ίσιο στομάχι ,δυνατά μπράτσα και ήμουν πολύ σφιχτός ακόμη και στα 110 κιλά είχα την ιδία περίπου όψη, τότε λοιπόν η γυναίκες με πολιορκούσαν (τώρα καταλαβαίνω το συναίσθημα να είσαι αρεστός) και είχα την πολυτέλεια να διαλέγω εγώ ,χωρίς να κάνω κανέναν κόπο από μέρους μου να πολιορκήσω μια γυναίκα., όλα γινόταν αυτόματα πανεύκολα ,με έβρισκαν αυτές χωρίς να κάνω κάτι εγώ
Και ερχόμαστε στο μετά ,που τα κιλά ανέβαιναν, τα πράγματα άλλαξαν πολύ ,έπρεπε εγώ να κάνω προσπάθειες να κερδίσω την προσοχή μιας γυναίκας ,κάποιες φόρες τα κατάφερνα με μεγάλη προσπάθεια ,κάποιες φόρες η προσπάθειες έπεφταν στο κενό. Αυτόματος λοιπόν έκανα μια ρύθμιση στα γούστα μου και άρχισα να στοχεύω σε κοπέλες με κάποια κιλά η σε κοπέλες σε κανονικά κιλά αλλά όχι όμορφες, και αυτό επιτύχαινε γιατί αυτές η κοπέλες που απευθυνόμουν είχαν από πολύ λίγες έως καθόλου επιτυχίες στα φλερτ τους ,έτσι ερχόμουν εγώ και με λίγη προσπάθεια τα κατάφερνα, περνώντας όμως κάποια στιγμή παρά πολλά κιλά ήταν σα να δημιουργήθηκε γύρο μου ένα τοίχος ,και πλέον τα πράγματα έγιναν παρά πολύ δύσκολα , έχοντας ακόμη και σε αυτά τα πολύ κιλά ανεβασμένη ψυχολογία συνέχισα να κάνω προσπάθειες προσέγγισης αλλά εκεί διαπίστωσα ότι πλέον οι γυναίκες με έβλεπαν μονό σα φίλο ,(είμαι ευχάριστος άνθρωπος) τους άρεσε η παρέα μου αλλά μονό σε φιλικό επίπεδο, όταν έκανα την κίνηση να περάσω σε επίπεδο σχέσης έβρισκα πόρτες κλειστές .
Παίζει μεγάλο ρολό η εμφάνιση , και το πάχος είναι ένα μεγάλο φρένο στης κατάκτησης και ενός άντρα και μιας γυναίκας .
Αναγκαστικά κάποιος παχύσαρκος άντρας η γυναίκα κατεβάζει τα στάνταρ του σε απαιτήσεις και {βολεύεται}με κάποιο σύντροφο, που ίσως αν ήταν σε φυσιολογικά κιλά δε θα τον πλησίαζε ,λόγο του ότι θα μπορούσε να στοχεύσει σε πιο κοντά στα στάνταρ του άτομα.
Τώρα ίσως υπάρχουν κάποιοι κάποιες που παρόλο το πάχος τους καταφέρνουν να έχουν διπλά τους το-τη σύντροφο που πραγματικά επιθυμούν , αλλά είναι σπάνιο αυτό πιστεύω .
Καλή η αυτοπεποίθηση καλή η προσωπικότητα ο χαρακτήρας το χιούμορ κλπ ,αλλά αν οι κοιλιά σου φτάνει μέχρι απέναντι τα παραπάνω παραμερίζονται και κρύβονται.. συνήθως .
13-03-2011, 19:38 #37
Καλησπέρα!! Με 160 κιλά κι έχω ενεργή σεξουαλική ζωή.. Βέβαια μου έχει τύχει περίπτωση άσχημη (με έναν κουφιοκέφαλο)... αλλά έχω ζήσει και καταστάσεις με 2 άτομα συγκεκριμένα που με έκαναν (και ο ένας με κάνει ακόμη), να νιώθω η θεά Αφροδίτη και κυρίως εκείνη την ώρα.... τώρα αν τον πιστεύω ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα, όμως εκείνη την ώρα με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα και να μπορώ να του ανοιχτώ...
13-03-2011, 20:24 #38
Εγώ μόλις χώρισα. Και ήταν μια σχέση 3 χρόνων με ένα άτομο που ήταν και αυτό παχύσαρκο -βάσει BMI- αλλά εμφανισιακά δεν φαινόταν ακαλαίσθητο. Κατά τη διάρκεια της σχέσης μας πήρα 20 κιλά. Και... ενώ ποτέ δεν είπε τίποτα για το βάρος μου, πιστεύω οτι ίσως ΚΑΙ αυτό συντέλεσε. Παλιότερα... είχα επιτυχίες αλλά τις περισσότερες φορές -μέχρι να χάσω τα πολλά κιλά την πρώτη φορά- θυμάμαι τον εαυτό μου να τους κοιτάει καλα καλα με ύφος: "Είσαι σοβαρός; ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ;" Ναι, έχω γνωρίσει και πολλούς -συγνώμη για την έκφραση- φελλούς που τους νοιάζει μόνο το "τι κυκλοφορούν απόψε" αλλά και άλλους που το κρύβουν και στο πετάνε μετά από λίγο, με προφάσεις τύπου: "για σένα το λέω, για το καλό σου"
13-03-2011, 20:28 #39
με τον αντρα μου ειμαστε παρα πολλα ααααααααααααααααααααα χρονια μαζι...απο παιδια...ετσι με εχει γνωρισει σε ολες τις φασεις τις ζωης μου.....δεν ημουν ποτε πολυ παχια απλα γεματουλα....τον μικρο ανηφορο τον ανεβηκα οταν εκεινος εφυγε φανταρος και εμεινα μονη μου....και τοτε ουτε κινητα υπηρχαν παρα μονο γραμματα...anyway....το μεγαλο ανηφορο ομως τον ανεβηκα μετα τον γαμο μας.....ο κακομοιρης παλευει μαζι μου για να χασω αυτα τα κιλα...μεχχρι και αμαξι μου εταξε της ζελατινας αν τα εχανα...που στο τελος ειδε και αγανακτησε που μου το πηρε χωρις να τα εχω χασει.....ποτε δεν ηταν προσβλητικος απεναντι μου κυριως στον ερωτικο τομεα, ομως με την παροδο του χρονου εχω επηρρεαστει πολυ...και δεν νιωθω καθολου ανετα...προσπαθω πολλες φορες να αποφυγω καταστασεις λογω της χαμηλης εκτιμησης που εχω ...αλλλα και εκεινος τη φταει στην τελκικη που εγω ειμαι ανικανη να τα χασω?????
13-03-2011, 21:36 #40
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όποιον αισθάνεται sexy στα 100 και πλέον κιλά.
Επίσης, τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όποιον άνδρα βλέπει sexy τις υπέρβαρες κοπέλες!
Από προσωπική εμπειρία όμως, έχω να δηλώσω ότι ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ δεν ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι στα 110 κιλά (ύψος 1,75). Από φίλους και παρέες άλλο τίποτα αλλά φλέρτ? Όχι καλέ! 3-4 χρόνια ήμουν με τόσα κιλά στην καμπούρα μου και αυτά που μου λέτε εσείς για ψυχολογία και αυτοπεποίθηση τα ακούω βερεσέ. Τώρα στα κανονικά μου κιλά τρελές επιτυχίες! Η ίδια δεν είμαι? Δεν είδα κανέναν να ενδιαφέρεται για τον ψυχικό μου κόσμο, το χιούμορ μου και τα ενδιαφέροντά μου? Ακόμα και τώρα, αυτό που παρατηρώ είναι (και δεν συναναστρέφομαι φελλούς) ότι πρώτα σε ?μετράνε?, σε ?ζυγίζουν? και αν τους αρέσεις τότε ΜΠΟΡΕΙ να μπουν στον κόπο να σε ρωτήσουν και πέντε πράγματα για τον εαυτό σου. Γενικά ζούμε στην εποχή της εικόνας. Εικόνα θελκτική, σε όλους αποδεκτή και ας βγάζει από το στόμα βατράχια!
Βέβαια ως παχιά δεν μπόρεσα ποτέ να αποδεχτώ τον εαυτό μου και ίσως και αυτό να έπαιζε το ρόλο του..Αφού ακόμα όταν κάποιος πολύ εμφανίσιμος με κοιτάζει πονηρούτσικα κοιτάζω πίσω μου για να δω ποια περνάει (ξέρετε..ψηλή, ξανθιά με ποπό στην πλάτη, στήθος αλλά Φουστάνου ?πώς λέμε αλλά κρέμ- , τρέσες, ψεύτικα νύχια και γόβα κόθορνο που όταν την έβλεπες στην βιτρίνα αναρωτιόσουν για την ψυχοσύνθεση του αγοραστικού κοινού που απευθύνεται)
13-03-2011, 21:42 #41
Kokko, με ποιο τρόπο έχασες τα κιλά σου?? :wink2:
13-03-2011, 21:44 #42
kokko ευγε ! Μ αρεσει οπως γραφεις και συμφωνω. ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται μικρη κοκκο?
13-03-2011, 21:58 #43
Τα κιλά τα έχασα με περπάτημα, σπιτικό φαγητό σε τάπερ και πολύ μα πολύ mind control. Έτσι απλά.
Και μετράω 30 Ιούνιδες (προσεχώς 31).
13-03-2011, 22:04 #44
Χαίρομαι πάρα πολύ και παίρνω πολύ κουράγιο που το ακούω αυτό!!!! Γιατί κι εγώ δεν θέλω να φτάσω στο μαχαίρι... Βέβαια, έχω και 50 κιλά παραπάνω από τότε που ξεκίνησες με το ίδιο ύψος με 'σένα, αλλά και πάλι θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου!!!!!! :grin:
13-03-2011, 22:06 #45
Originally posted by kokko
Τα κιλά τα έχασα με περπάτημα, σπιτικό φαγητό σε τάπερ και πολύ μα πολύ mind control. Έτσι απλά.
Και μετράω 30 Ιούνιδες (προσεχώς 31).
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία