ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Junior Member
    ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΩΩ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΓΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ.ΕΙΧΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΘΟΛΟΥ . ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΛΑΙΩ.

Senior Member
    Και κάτι άλλο, από χειρουργικής άποψης, ο δακτύλιος ΔΕΝ είναι μέσος για να κόψεις την όρεξή σου. ο δακτύλιος ΔΕΝ σου κόβει την όρεξη. Δεν σε αφήνει καν να φτάσεις σε κορεσμό. Για ψάξε και πιο παλιά ποστ από άτομα που έκαναν δακτύλιο να δεις τί λενε. Εδώ είμαστε πολλά άτομα με δακτύλιο που πάμε για αφέρεση και για μια πιο δραστική χειρουργική επέμβαση.

Junior Member
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ. ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΟΡΕΞΗΣ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΙ ΤΟ ΦΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

Junior Member
    Συμφωνο με το polinaki1983. Ο δακτυλιος μπορει να μην ταιριαζει σε σενα, αν και εγω γνωριζω οτι με τετοια κιλα δεν ενδεικνυται ο δακτυλιος παρα καποια αλλη βαριατρικη επεμβαση. Αφου το ξαναβαλες γιατι δεν προσπαθεις να κανεις κατι καλυτερο και πιο απατελεσματικο για τον εαυτο σου? Και εγω που το εψαχνα τοσο πολυ με το δακτυλιο τελικα μανικι εκανα και δεν το μετανιωσα.

Senior Member
    Ti σε κανει να πιστευεις οτι ο συγκεκριμενος γιατρος με τον οποιο εχεις ραντεβου ειναι κορυφαιος; Η διαφημηση;Το βιογραφικο του;Μαρτυριες απο ασθενεις του;Το οτι τον ειδες σε καποιο καναλι;Ξερει το ιστορικο σου;
    Απορια:Γιατι αφου σου εχει καρφωθει οτι θα ''εισαι ευτυχισμενη παρ ολα τα υπαρχοντα προβληματα''δεν ρωτας για μπαλονακι;
    Απορια 3 κ τελευταια:Αν καποιος σε επειθε οτι μπορεις χωρις επεμβαση αλλα με εντελως διαφορετικη προσεγγιση απο αυτην που εκανες παλια στο ολο θεμα να κοντρολαρεις την ορεξη σου κ αρα να εισαι ευτυχισμενη κ.λ.π.θα τον ακουγες;Εννοω θα ησουν ανοιχτη σε μια διαφορετικη αποψη;

Senior Member
    Καλημέρα. Συγνώμη αν μιλήσω λίγο απότομα αλλά τα πήρα τώρα. Λες πως έχεις ακούσεις πολλές παρενέργειες του μανικιού. Αυτό είμαι σίγουρη πως ήταν στον πρώτο καιρό της επέμβασης και μέχρι το άτομο να συνηθίσει το νέο μικρό του στομαχάκι. ΔΕΝ πιστεύω κάπιος να είχε μόνιμες "παρενέργειες" εκτός που αν το έκανε χωρίς να είναι συνιδιτοποιημένος ότι πρέπει να αλλάξει και τις διατροφικές του συνήθειες εκτός από το μέγεθος του στομάχου του.

Επίσεις, τις παρενέργειες του δακτυλιδίου, τις οποίες έχεις ζήσει κιόλας δεν τις ΄βλέπεις? Το ότι δεν είχες όρεξη να φας με τον δακτύλιο, δεν οφείλετε σε αυτός αλλά 1) στο ότι δεν μπορούσες να κρατήσεις οποιαδήποτε τροφή μέσα σου, 2) στο ότι ήταν λίγος ο καιρός που τον είχες και ήσουνα ενθουσιασμένη με αυτό και 3) όταν ειδικά το κάλιο πέσει κάτω από το όριο του χάνεις όρεξη για κάθε τί. Ακόμα και να κάνεις μπάνιο δεν έχεις όρεξη και δύναμη, πόσο μάλλον να φας.

Το ότι το πρόλαβες και έζησες μετά από όλα όσα έπαθες με τον δακτύλιο, γιατί πίστεψέ με, θα μπορούσες να είχες πέσει και σε κόμμα, είναι καθαρά θέμα σωστού συνχρονισμού. Εχω φίλη εδώ που ήταν σε κομματόδη κατάσταση για 4 μήνες, μέσα στην εντατική, λόγω των παρενεργειών του δακτυλιδίου. Όπως σου είπα πιο πάνω, εγώ παρολίγο να χάσω την ζωή μου και την ζωή του μωρού μου λόγω του δακτυλιδίου.

Αλλά, μόνο και μόνο που το έχεις ζήσει, θα έπρεπε να σε αποτρέπει αυτό από το να τον ξαναβάλεις.

Και μην νομίζεις ότι με τον δακτύλιο θα σε κάνει πάντα να μην έχεις όρεξη. Τον έχω 6μιση χρόνια κοπελιά. Εχω περάσει από κάθε στάδιό του. στην αρχή δεν είχα όρεξη αλλά ούτε και μπορούσα να φάω, μετά λίγο με την ρίθμηση τον κανονίζαμε για κανά 2μηνο και ξανά τα ίδια πάλι απτην αρχή, και μετά, που πέρασαν τα χρόνια, και αφού δεν μπορούσα να φάω φαγητό, τί έτρωγα? ΓΛΥΚΑ!!!!!! Αχ και ναξερες πόσο εύκολα παν κάτω τα γλυκά..... και πως σε μιά φαση που νιώθεις εξαντλημένη, να μην σε κρατάν τα πόδια σου, πόσο ωραία ενέργεια σου δείνουν..... και σιγά σιγά πόσο "ωραία" ανεβαίνει και η ζυγαριά προς τα πάνω.....

Τώρα, θα ρωτήσω το ίδιο με την λέσινκγ, τί σε κάνει να λες πως ο γιατρός είναι κορυφαίος? Για μένα κορυφαίος γιατρός είναι αυτός που έχει κάνει εκατοντάδες βαριατρικές, που οι ασθενείς του είναι τρισευτυχισμένοι μαζί του, που δεν ζητάει ενα εξωφρενικό ποσό για το χειρουργείο, αλλά που πάνω από όλα δεν κάνει αυτό που θα του πει ο ασθενείς, απλά για να πάρει τα λευτά, αλλά που βλέπει όλο το ιστορικό του ασθενούς και προτήνει ο ίδιος αυτό που είναι πιο κατάλληλο για τον κάθε ένα..

Junior Member
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΜΙΛΑΩ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΑΝΤΙΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ.ΞΕΡΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ.ΑΠΛΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΣΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

Senior Member
    Το ότι ο οργανισμός σου ίσος πάλι να μην δεκτεί τον δακτύλιο το έχεις σκεφτεί καθόλου? το ότι ίσως ένας δεύτερος δακτύλιος δεν σου δώσει το αναμενόμενο αποτέλεσμα? Ψάξε μέσα στα πιο παλιά ποστ, και θα βρείς μια κοπελιά που έκανε 2 δακτυλίους και τελικά σλιβ. Θα δεις τί λέει.

Πάντος θα περιμένουμε να μας πεις τι θα σου πει ο γιατρός. ειμαι πολύ περίεργη να μάθω.

Junior Member
    Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Senior Member
    Αν είναι τόσο καλός γιατρός όσο τον παρουσίασες σίγουρα θα προτείνει κάτι άλλο!!! Θα περιμένω με αγωνία!

Senior Member
    Βικυ, γεια κ απο μενα κ καλως ηθρες

αφου το ζητουμενο σου ειναι να σταματησει το φαγητο να ειναι το κεντρο της σκεψης σου, αναρρωτιεμαι, εχεις δοκιμασει να μιλησεις με ψυχολογο η στραφηκες κατευθειαν στις επεμβασεις?

πωλινακι, οσο κ αν αντιλαμβανομαι οτι μιλας εκ πειρας, η οποια πειρα στην περιπτωση σου ητνα κακη, καπου εχω την αισθηση οτι επιτιθεσαι στη βικυ... αισθηση ειπα οκ?
    δλδ εσυ εμφισβητεις οτι η sleeve εχει παρενεργειες?
    επεμβαση ειναι, κ μαλιστα σοβαρη απ ο,τι την κοβω, δεν ειναι δυνατον να μη νεχει παρενεργειες...
    αλλο αν ο ποθος να χαθουν τα κιλα ή ο φόβος για μελλοντικα προβληματα υγειας κρινονται ως σημαντικοτερα απο τις παρενεργειες.
    αλλα εστω οτι αντι για δακτυλιο επιλεγει sleeve... αυτο σημαινει οτι θα σταματησει αν την απασχολει το φαγητο?
    δε νομιζω.....

Senior Member
    Οχι σμαρτ δεν αμβισβητώ ότι η σληβ έχει παρενέργεις, τον πρώτο καιρό όμος. Μετά όλα εξαρτώνται από τον ασθενή. Αν είναι προθυμος να συμμορφωθεί.
    αν διαβάσεις τα πιο πάνω μου ποστ λέω πως καμιά επέμβαση δεν σε κάνει να σταματίσεις το φαγητό. Απλά η φίλη μας από εδώ, ενώ έχει περάσει τα χειρότερα με τον δακτύλιο, θέλει να τον ξαναβάλει επειδή τον θεωρεί σωτήρα. και γιατί τον θεωρεί σωτήρα? επειδή ενω την έστειλε στο νοσοκομείο, στο τσακ για το χειρότερο, εν τούτης είχε χάσει 60+ κιλά, και γιαυτό τον θεωρεί σωτήρα. Λοιπάμε αλλά για μένα σωτήρας δεν είναι αυτός που με στέλνει στο νοσοκομείο και με το ζόρι με κρατάν στην ζωή. Για μένα σωτήρας για τα κιλά, θα ήταν κάτι που θα με βοηθούσε να χάσω κάπια από τα κιλά μου χωρίς τα κάλια μου να είναι στο πατωμα, το ουρικό μου οξύ να είναι στα ύψη και εγώ να ζω και να μην ζω.

Junior Member
    Κολλητή μου έβαλε δακτύλιο πριν 4 χρόνια.Έχασε τα πρώτα 40 κιλά σε ένα χρόνο και κάτι και μετά έχανε σιγά σιγά έως καθόλου.Φαγητό πολύ δεν έτρωγε,δε μπορούσε να καταπιεί αν δε μασούσε 3 λεπτά,αλλά το είχε ρίξει στο αλκοόλ και ανέβαιναν τα κιλά στο τέλος,αντί να κατέβουν. Μετά ήρθαν και τα γλυκά και κόλλησε εντελώς.Τώρα προσέχει τι τρώει,πίνει λίγο και άρχισε πάλι να χάνει.Αυτό που κατάλαβα είναι ότι μόλις άλλαξε η ψυχολογία της και σταμάτησε να θεωρεί σκοπό της ζωής της το τι θα φάει ή θα πιει,μπήκε στο δρόμο της απώλειας.Μαγικά δε νομίζω να κάνει καμία επέμβαση,αφού δε γίνεται στο μυαλό όπως είπατε. Θυμάμαι από μένα,τις φορές που έχανα πολλά κιλά κι έφτανα στα φυσιολογικά μου, συχνά αισθανόμουν χοντρή όπως πριν,η ψυχολογία μου ήταν ίδια

Junior Member
    Γεια σας εγω εχω να χασω 26-28 κιλα!ουτε στιγμη δεν σκεφτικα τις επεμβασεις!θα το παλεψω μονη μου ...το θεμα μου νομιζω ειναι καθαρα ψυχολογικο...οταν ειμαι καλα δεν σκεφτομαι καθολου το φαγητο...αλλα επειδη με 2 κορες ειμαι ολη μερα στο σπιτι μου ειναι πολυ δυσκολο να αδυνατισω..ενα χρονο πριν εχασα με διατροφη κ γυμναστικη 11 κιλα μα εδω κ 1μιση μηνα πηρα τα 5...νιωθω πιο απογοητευμενη απο ποτε αλλα οι επεμβασεις.....δεν ειναι λυση για μενα...κ για οσους τις κανατε πραγματικα μπραβο γιατι θελει πολυ κουραγιο...το προβλημα ομως νομιζω οτι ειναι στο μυαλο μας!!!μεσα μας θα βρουμε λυση... πριν 4-5 χρονια πριν μεινω εγκυος ημουν 58 κιλα!!!!!εκει θελω να φτασω!!!!!!

Junior Member
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΜΑΓΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Η ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ,Η ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ.ΑΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙΣ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ. ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΑΣ ΑΡΚΕΤΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΑΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ , ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ,ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΘΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ .ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ......

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast