ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Junior Member
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΤΥΧΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

Senior Member
    Αυτό είναι σχετικό,εγώ με την παράκαμψη τρώω σχεδόν όπως στην αρχή.Πάντως το μανίκι σου κόβει και την όρεξη πέραν του περιορισμού του όγκου της τροφής και είναι κλάσεις ανώτερο από το δακτύλιο.Απλά πρέπει να γίνει σωστά,όπως κάθε επέμβαση.Πόνος ανεκτός με παυσίπονα για την 1-2η μέρα και μετά τίποτα.

Junior Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Senior Member
    Βίκυ καλωσήλθες!

Κατανοώ την ανάγκη σου να ξαναμπείς σε τροχιά απώλειας κιλών και εν μέρει την αναγωγή του δακτυλίου σε προστάτη. Συμφωνώ επίσης απόλυτα με την άποψή σου ότι κανείς όποια επέμβαση κι αν κάνει δεν πρέπει να τρώει όπως πρώτα (το δεν μπορεί σηκώνει πολλές κουβέντες). Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σε φοβίζει μια μόνιμη μέθοδος από τη στιγμή που εσύ θέλεις μόνιμα τον δακτύλιο για να συντηρείς τα αποτελέσματά του. Έχασες τα κιλά σου και μόλις αφαίρεσες τον δακτύλιο σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα επανέκτησες το 1/3 της απώλειας σου. Μήπως αυτό σημαίνει ότι χρειάζεσαι κάτι πιο δραστικό? Έχεις σκοπό να βγάλεις κάποτε τον δακτύλιο όταν θα νιώθεις πιο σίγουρη ή θες να τον έχεις εφ'όρου ζωής? Γιατί σε αυτή την περίπτωση και ο δακτύλιος μόνιμος είναι. Μήπως να εξηγήσεις στον γιατρό σου ότι χρειάζεσαι κάτι που να σε βοηθήσει όχι μόνο βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα? Ελπίζω να ενημερωθείς σωστά (ψάξτο λίγο και η ίδια) και να διαλέξεις το καλύτερο για σένα!

Senior Member
    Βίκυ καλωσόρισες στην παρέα μας.
    Για το δακτύλιο έχω δει πολλά θεαματικά αποτελέσματα στα πρώτα δυο χρόνια, και μετά μια συνεχής και άνιση προσπάθεια διατήρησης των αποτελεσμάτων αυτών. Η μάχη με τα κιλά είναι ένας διαρκής αγώνας, και ο δακτύλιος είναι απλά ένα εργαλείο στη μάχη αυτή - όχι πάντα το κατάλληλο.
    Από την πρώτη στιγμή που έψαξα κάποια μέθοδο για το δικό μου το πρόβλημα, κατάλαβα ότι μια λύση "προσωρινή" δεν μπορεί παρά να έχει προσωρινά αποτελέσματα. Μια λύση όπως η γαστρεκτομή ή το μπαι-πας είναι πιο μόνιμες, και τα αποτελέσματά τους έχουν διάρκεια. Το ζητούμενο δεν είναι να φύγουν τα κιλά - το πετύχαμε αυτό και με τις κατά καιρούς δίαιτες. Το ζητούμενο είναι αυτή τη φορά να μην επιστρέψουν.
    Ψάξτο όσο μπορείς καλύτερα, και μιας και ο δακτύλιος ήδη σου δημιούργησε πρόβλημα, καιρός είναι να δεις κάποια πιο δραστική λύση. Το φαινόμενο γιο-γιο δημιουργεί πιο πολλά προβλήματα από το ίδιο το μεγάλο βάρος!

Senior Member
    Γειά σου Βίκυ κι από μένα.
    Σου είχα στείλει ένα u2u τις προάλλες,
    αλλά απ'ό,τι βλέπω ακόμα δεν το διάβασες.
    Επάνω δεξιά στη σελίδα σου έχεις την ειδοποίηση
    (στην περίπτωση,που δεν είσαι με αυτά εξοικειωμένη).
    Καλή δύναμη σε ό,τι καλείσαι να διαχειριστείς και ν'αποφασίσεις!
    Φιλάκια πολλά!

Member
    Που εισαι NADINE? Χαθηκες. Τωρα για σενα λεγαμε.

Senior Member
    a kala tha trellathw..... 2 sinexomena post apo 2 agapimena mou atoma!!!!!

Senior Member
    Ένιωσα το φτυάρι να με πληγώνει,σωματοφύλακα μου...
    Η αλήθεια είναι πως μπήκα για τη Βίκυ μας...Όχι πως δε σας σκέφτομαι
    και δε μου λείπετε...Καλά μου είσαι εσύ;Μεγαλώνει το μωράκι μας...βρήκατε τη σειρά σας;
    Εσύ με την προσπάθεια σου,καλά προχωράς;Καταχρώμαι το τόπικ της Βίκυς,αλλά μια που σε βρήκα...

Senior Member
    μπες στο τσατ ναταλύ μου. Εγώ και η ευαγγελία είμαστε

Senior Member
    Πωλινάκι μου,τώρα είδα το μήνυμα σου...Δε σας πρόλαβα...

Senior Member
    θελω να βαλω και εγω στικακι με τα κιλα μου! Ειναι και αυτο μια αρχή . :eureka:

Junior Member
    ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Senior Member
    το τικερακι εννοεις?

ριξε μια ματια εδω
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid102552

Page 3 of 3 FirstFirst 123