μεθοδος vacu , γυμναστικη με υποπιεση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Junior Member

μεθοδος vacu , γυμναστικη με υποπιεση

Ψαχνω πληροφοριες στο ιντερνετ για την μεθοδο vacu , δηλαδη γυμναστικη με υποπιεση στο μηχανημα vacu που υποσχετε οτι σου εξαφανιζει την κυτταριτιδα και το τοπικο λιπος με μιση ωρα μονο 3 φορες την εβδομαδα.
    Επειδη ομως τα φοβαμαι λιγο αυτα τα περιεργα, ψαχνω εδω και μερες για πληροφοριες και το μονο που βρισκω ειναι διαφημισεις για το προιον απο την ιδια την εταιρια να μιλανε για θαυματα.
    Δεν εχω βρει καποιο αρθρο απο γιατρο που να τονιζει τα καλα και τα κακα.
    Δεν μπορει καποιος θα εχει ακουσει κατι , γιαυτο ανοιξα και το τοπικ.
    Αν καποιος εχει δοκιμασει τη συγκεκριμενη θεραπεια , ή εχει ακουσει κατι αρνητικο να με διαφωτισει και εμενα.

Senior Member
    Ρωτα σε καποιο γυμναστηριο απο τα Ασανα.

Senior Member
    λοιπον κοπελια μου λογω του οτι ειμαι στην γυμναστικη ακαδημεια κ εχω γνωση του αντικειμενου, δεν υπαρχει τροποσ για μειωση του τοπικου παχουσ, το λιπος μειωνεται μονο συνολικα. θα σου προτινα τον συνδιασμο αεροβιασ με αναεροβια.

Junior Member
    Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει μονο αναεροβια ασκηση στην προσπαθεια μου να αδυνατισω.
    Κανω πιλατες και γιογκα σε ενα στουντιο κοντα στο σπιτι μου, και αυτοι εχουν και μηχανημα vacu , μου ειπε η δασκαλα, οτι περπατας μιση ωρα σαυτον τον ειδικο διαδρομο που σου ασκει υποπισεση και ετσι ειναι σαν να περπατας μεσα στη θαλασσα, νιωθεις δηλαδη μεγαλη αντισταση στα ποδια σου.
    Συγκεκριμενα μου ειπε οτι ειναι σαν να κανεις 2 ωρες τρεξιμο.
    Εγω δυσκολευομαι πολυ να το πιστεψω.
    Κανω διατροφη για να χασω κιλα και κανω και 2 φορες την βδομαδα πιλατες και γιογκα εναλλαξ.
    Ομως αμα δεν κανω και λιγη αεροβικη το λιπος δεν φευγει.
    Και ειμαι στο διλημμα τωρα , να δοκιμασω και 2 φορες την εβδομαδα vacu ή να πηγαινω καθε μερα για τρεξιμο....
    Ευχομαι να διαβασει το ποστ μου καποιος που εχει δοκιμασει vacu και να μου πει αν ειχε αποτελεσματα.
    Φοβαμαι μην εχει τιποτα χαζες παρενεργειες , οπως να εμφανισω φλεβιτη στα ποδια , και κοστιζει αρκετα. Δεν θελω να πεταξω αλλα χρηματα.

Senior Member
    ποσο παει το μαλλι?

Junior Member
    εχω ακουσει διαφορες τιμες .
    Στο στουντιο που πηγαινω εγω μου ειπανε 150 ευρω το πακετο των 12 επισκεψεων , εφοσον ομως ολοκληρωσω τις επισκεψεις σε ενα μηνα, αν περασει ο μηνας πρεπει να ξαναπληρωσεις πακετο ακομα και αν δεν εξαντλησες τις επισκεψεις σου.
    Ενταξει δεν ειναι και λιγα.
    Ο μονος λογος που το ψαχνω ακομα ειναι γιατι αμα κανει αυτα που υποσχεται το μηχανημα , τοτε το πολυ με 2 πακετα θα φτασω το επιθυμητο και μετα θα γυρησω στο παραδοσιακο γυμναστηριο για συντηρηση

Senior Member
    Το έφεραν πέρισυ τον Ιούνιο στο γυμναστήριο που πηγαίνω, και επειδή η πείρα με έχει διδάξει ότι αν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό τότε μάλλον δεν είναι, είπα να παρατηρήσω τις αλλαγές σε αυτούς που το δοκιμάζουν και μετά να δω αν θα δοκιμάσω.
    Συμπεράσματα: από τα 7 άτομα που είδα ότι το έκαναν συστηματικά οι 5 μου είπαν ότι δεν είδαν καμία ουσιαστική διαφορά παρά έχασαν μόνο ελάχιστους πόντους (1-2cm) κάτι που φυσικά επιτυγχάνεται μια χαρά και με τον κλασσικό διάδρομο γυμναστικής, με ελλειπτικό ή περπάτημα στην ύπαιθρο. Οι άλλες 2 (μια εκ των οποίων εργάζεται στο γυμναστήριο και δε χρειαζόταν να πληρώνει για να το χρησιμοποιεί, οπότε το χρησιμοποιούσε μέρα παρά μέρα όλο το καλοκαίρι) μου είπαν ότι το μόνο που παρατήρησαν ήταν διαφορά στο δέρμα τους, τους φάνηκε πιο σφιχτό. Κι εγώ επίσης δεν παρατήρησα καμία διαφορά επάνω τους.
    Τέλος ένας φίλος γυμναστής μου είπε πως τώρα που πέρασε η μανία για power plate, έπρεπε να βρουν κάτι άλλο πιασάρικο για να πουλάνε πανάκριβα πακέτα.
    Προτείνω να κρατήσεις τα 300 ευρώ των 2 πακέτων και να κάνεις κλασσικό διάδρομο, φαίνεται πως είναι ακριβώς το ίδιο, και μάλιστα χωρίς υπόνοιες για φλεβίτη!

Senior Member
    προσωπικα μπορει αν το δοκιμαζα μονο αν ειχα χρηματα για πεταμα...
    ειδικα αυτο με το οτι πρεπει να κανεις τις επισκεψεις σ ενα μηνα, μεγαλη απατη?
    αν δλδ αδιαθετησεις κ εισαι χαλια κ δεν πας, χανεις το πακετο?
    δε σου φαινεται λιγο εκβιαστικο?
    συμφωνω με την αποπανω κυρια , δωσε περισσοτερη εμφαση στον κλασικο διαδρομο η περπατημα κτλ

Senior Member
    δεν πιστευω καθολου σε ολες αυτες τις ευκολες λυσεις,ουτε στα "θαυματα" τα οποια υποσχονται και ευτυχως γιατι ισως και να ειχα μεινει αφραγκη!:bigsmile:

Junior Member
    @Φαιδρα σε ευχαριστω πολύ για τις πολυτιμες πληροφοριες! Το περιμενα να σου πω την αλήθεια !
    @smart ούτε εγω εχω χρηματα για πεταμα αλλα και να ειχα , θα τα εδινα μονο σε κατι που αξιζει.
    Κακα τα ψεματα , αν δεν ιδρωσεις , λιπος δεν καις!

Junior Member
    εγώ παιδιά το δοκίμασα
    αλλά δεν συνέχισα, γιατί με βρήκε frozen shulder στο χέρι και τα παράτησα όλα
    ούτε και το power plate επιτρέπεται πλέον να κάνω, και δεν είχα ούτε δύο μήνες που το αγόρασα από το εξωτερικό
    εδώ στη θεσσαλονίκη πάντως το έχουν με πολύ λιγότερα χρήματα

Senior Member
    Κοριτσια παλαιοτερα εκανα στην αισθητικο μου (αλλα το κανουν και πολλοι πλαστικοι) LΡG Endermologie , ειναι ενα μηχανημα που 'τραβαει το δερμα " πανω απο ενα λεπτο κορμακι που φορας ............Αν κανεις αρκετα εχει αποτελεσμα , το μονο που θελει ομως στην συνεχεια 1-2 το μηνα να κανεις συντηρηση............
    Οταν το έκανα εγω πριν χρονια ήταν τσιμπημενη η τιμη του(γιατι ηταν καινουργιο ) ............. Τωρα σκεφτομαι να ρωτησω παλι μηπως βρω καποια καλι προσφορα να το συνδιασω μαζι με γυμανστηριο.......

Senior Member
    Μυστήριες τεχνικές, άποψη μου είναι πως οι γνωστοί τρόποι άσκησης με τα γνωστά και σίγουρα αποτελέσματα αρκούν. Αερόβια και αναερόβια λοιπόν με συνέπεια σε συνδυασμό με καλή διατροφή και είναι αδύνατον να μην έχουμε καλό αποτέλεσμα...

όλα τα καινούρια εξωτικά μηχανήματα που βγαίνουν κύριο σκοπό έχουν να μας αρμέξουν imho... ακόμα και να έχει αυτός ο διάδρομος λίγο καλύτερη απόδοση από τον κλασσικό(ή το τρέξιμο) νομίζω με όλα αυτά που μας υπόσχονται επαναπαυόμαστε και κάνουμε παραχωρήσεις σε άλλους τομείς(π.χ. διατροφή) με αποτέλεσμα το άθροισμα των προσπαθειών μας δυστυχώς να βγαίνει σκάρτο.

my 2c

Senior Member
    :thumbup: συμφωνω απολυτα
    Originally posted by filipparas
    Μυστήριες τεχνικές, άποψη μου είναι πως οι γνωστοί τρόποι άσκησης με τα γνωστά και σίγουρα αποτελέσματα αρκούν. Αερόβια και αναερόβια λοιπόν με συνέπεια σε συνδυασμό με καλή διατροφή και είναι αδύνατον να μην έχουμε καλό αποτέλεσμα...

όλα τα καινούρια εξωτικά μηχανήματα που βγαίνουν κύριο σκοπό έχουν να μας αρμέξουν imho... ακόμα και να έχει αυτός ο διάδρομος λίγο καλύτερη απόδοση από τον κλασσικό(ή το τρέξιμο) νομίζω με όλα αυτά που μας υπόσχονται επαναπαυόμαστε και κάνουμε παραχωρήσεις σε άλλους τομείς(π.χ. διατροφή) με αποτέλεσμα το άθροισμα των προσπαθειών μας δυστυχώς να βγαίνει σκάρτο.

my 2c

αν γουσταρετε, σας αρεσει, ειναι το βιτσιο σας! να σας κλεβουν τα λεφτα οι επιτηδειοι, να ξεκινησετε αμεσως το συγκεκριμενο ειδος γυμναστικης!

Page 1 of 2 12 LastLast