Εγχειρήσεις Παχυσαρκιας κ ταμείο ΙΚΑ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 232
    Senior Member
    δεν εχω! πρεπει να παρω πρωτα την εγκριση κ μετα,αλλιως εδω δε κανονιζουν ημερομηνια

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    ρωτάω επειδή είπες πως δεν θα προλάβεις!νόμιζα πως είχες ήδη ημερομηνία συνήθως όταν σε ειδοποιούν για την επιτροπή δεν αργείς πολύ μέχρι να περάσεις

Senior Member
    χαχα κ τις μερες που δεν εχουν???? ετσι μου ερχεται να τα παρατησω,δε με βλεπω να ξαναπερνω τηλ,χαλιεμαι απιστευτα με ολο αυτο... μου αρεσει που ειχαν πει να τους παρω κ την αλλη βδομαδα οταν το σηκωσαν! μηπως ηθελαν να πουν τον αλλο μηνα? μπα περασε! του χρονου ισως???? γκρρρρρ

Senior Member
    δε θα προλαβω γιατι του χρονου δε θα εχω ασφαλεια μεχρι τον φεβρουαριο εχω του 2012. μμια φιλη που την πηραν τηλ της ειχαν κλεισει σε 2 μηνες απο τη μερα που πηραν! τι να πω ευχομαι να ετυχε

Senior Member
    μην απελπίζεσαι!αργά ή γρήγορα θα το σηκώσουν ή θα σε πάρουν από μόνοι τους τηλ.Αυτό τον καιρό και εκεί γινεται ένα μπάχαλο εν όψει της υπαγωγής τους στο ΕΣΥ,το βασικό είναι να πάρεις την έγκριση πριν περάσου στο ΕΣΥ γιατί όπως μας είπαν οταν πέρασα εγώ από επιτροπή μετά δεν ξέρουν διοικητικά τι θα ισχύει και τι όχι για αυτές τις επεμβάσεις.ξέρες καθόλου τι χρονικό πλαίσιο χειρ θα έχεις εφόσον πάρεις την έγκριση?

Senior Member
    λογικα μεσα στο 3μηνο στο τελος του,απλα μου ειπε ο γιατρος οτι παιζει κ να μην προλαβουμε κ να ξαναχρειαστω εγκριση.το νοσοκομειο ειναι υποδιαλυση... δεν εχουν εργαλια να χειρουργησουν κ μενου πισω.... ειναι κ οι απεργιες! μου τα ειπε ολα να ειμαι προετημασμενη.γενικα χαλια δηλαδη!

Senior Member
    κοίτα να δεις,ακόμα και αν περάσει το τρίμηνο από την έγκριση δεν ξαναπερνάς από επιτροπή,απλά σου ξανασφραγίζουν ! ακόμα και σε ένα μήνα να περάσεις πάλι προλαβαίνεις!μην αγχωνεσαι και στεναχωριέσαι άδικα!έχεις μπροστά σου ενα περιθωριο 6 μηνων ακόμα

υ.γ. ο Μ,,,,ας θα σε χειρουργήσει?

Senior Member
    ναι αυτος!

Senior Member
    Alina αν μπεις online και δεις το μήνυμα πάρε τηλ! Μου το σήκωσαν στο 2108106483. Περνάω επιτροπή 16/6 στις 9 το πρωί. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μη με κόψουνε. Κι ελπίζω επίσης να μη μας κόψει τα χειρουργεία η Τρόικα!!!!

Senior Member
    το σηκωσαν στο αλλο! ο φακελος μου δεν εχει παει ακομα!!!!! μα τι γινεται! με κοροιδευουν??? εσυ ποτε τα ειχες στειλει θυμασαι??? χαιρομαι μου μπηκες σε μια σειρα! εχομαι κ εγω καποτε..... καλη επιτυχεια!

Senior Member
    Alina πέρασε από το τοπικό σου ικα να δεις πότε τα στείλανε???με τον αριθμό πρωτοκόλου που έχεις λογικά θα το βρούν!

Senior Member
    θα παω τη τριτη,εχω αρρωστουλη το μικρο μου

Senior Member
    αλλιως θα ειχα παει σημερα.πριν ενα μηηνα παντως που ξαναπηγα μου ειπαν να περιμενω κ οτι απο αυτους εχει φυγει κανονικα

Senior Member
    Alina κατέθεσα τα χαρτιά την Μεγάλη Τρίτη. Τα πήγα η ίδια στην επιτροπή των Μελισσίων. Από το ΙΚΑ της περιοχής σου αποκλείεται να έχουν στείλει τα χαρτιά αλλιώς θα τα είχαν λάβει στα Μελίσσια. Πηγαίνει κλητήρας εκεί και τα παραδίδει οπότε δεν μπορούν να σου πουν ότι καθυστέρησαν στο δρόμο! Από ό,τι ξέρω πρέπει να τα στείλεις διοικητικά. Στη δική μου περίπτωση το ΙΚΑ της περιοχής μου μου είπε να τα πάω η ίδια γιατί δεν είχαν κλητήρα. Μου είπε η υπάλληλος πως στην περίπτωση που τα άφηνα να τα στείλουν διοικητικά δεν μπορούσε να μου πει πότε θα τα πήγαιναν. Έχω ημερομηνία χειρουργείου 21/8 και περιμένω πάνω από ένα χρόνο οπότε καταλαβαίνεις ότι τα πήγα μόνη μου! Πάντως όταν τα πήγα στην επιτροπή δεν μου είπαν κάτι που τα πήγα αυτοπροσώπως. Πήγαινε στο ΙΚΑ με τον αριθμό πρωτοκόλλου και θα βγάλεις άκρη. Πραγματικά εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να μπεις κι εσύ σε μια σειρά!

Senior Member
    εδω μου ειπαν οτι θα τα πανε αυτοι
    κ οτι θα ειναι εκει την επομενη μερα!θα παω τη τριτη να δω.σου ευχομαι καλη επιτυχεια! κ με το καλο η επεμβαση να σου αλλαξει τη ζωη προς το καλυτερο

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast