Εγχειρήσεις Παχυσαρκιας κ ταμείο ΙΚΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 232
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by Aris

Απο κει και πέρα στον πνευμονολόγο πανε μόνο τα άτομα που καπνίζουν για πολύ καιρο από ότι μου έδωσε να καταλάβω ο γιατρός μου και σου κάνουν αν θυμάμαι καλά σπειρωμέτρηση.

aris δεν έχω καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο στην ζωή μου,παρόλα αυτά σπυρομέτρηση έκανα :wink2:

Junior Member
    Δηλαδη την θέλει και αυτή την εξέταση το ΙΚΑ?
    και καρδιολόγο και ψυχίατρο το ΙΚΑ?

Senior Member
    δεν ξέρω να σου πω τι ακριβώςθέλει το ικα,ρώτησε εκεί που σου είπαν πως θα καταθέσεις τα χαρτιά σου,εμένα όλες αυτές τις εξετάσεις μου τις ζήτησε ο γιατρός

Junior Member
    posted on 25/1/11 στις 13:35

δεν μπορώ να καταλάβω εφόσον έχετε ΙΚΑ για πιο λόγο να πληρώσετε τις εξετάσεις? (δεν είναι κ λίγα τα χρήματα) Το είπα και το ξαναλέω...ΟΛΕΣ τις εξετάσεις μου τις έγραψαν οι γιατροί στο ΙΚΑ και τις έκανα είτε στο ΙΚΑ είτε σε συμβεβλημένα εργαστήρια και δεν πλήρωσα δραχμή!! οκ...ευρώ Η μοναδική εξέταση ήταν αυτή του μεταβολισμού την οποία δεν δικαιολογεί το ΙΚΑ

πες μου σε παρακαλω ποσο καιρο σου πηρε να κανεις ολες αυτες τις εξετασεις μεσω του ικα???
    την γαστροσκοπηση δεν την εκανε το ικα και σε εξωτερικα ιατρεια δεν δεχοντουσταν το ταμειο του ικα παρα μονο μετρητα.

Senior Member
    Originally posted by alekos
    posted on 25/1/11 στις 13:35
    πες μου σε παρακαλω ποσο καιρο σου πηρε να κανεις ολες αυτες τις εξετασεις μεσω του ικα???
    την γαστροσκοπηση δεν την εκανε το ικα και σε εξωτερικα ιατρεια δεν δεχοντουσταν το ταμειο του ικα παρα μονο μετρητα.
    εμένα Αλέκο μου πήρε έναν μήνα να κάνω όλες τις εξετάσεις μέσω ΙΚΑ ,και σε κάθε ιατρό που πήγαινα όλοι ήταν εξυπηρετικότατοι ειδικά όταν με ρώτησαν πότε θέλω να παραδώσω τις εξετάσεις στο νοσοκομείο και τους είπα όσο πιο γρήγορα γίνεται,εκτός από τον παθολόγο ο οποίος σταβομουτσούνιασε ,μάλλον γιατί ήταν πολλές αυτές που έπρεπε να κάνω!Σχετικά με την γαστροσκόπηση το ΙΚΑ εδώ στην Πάτρα σε στέλνει στο νοσοκομείο,πήγα λοιπόν με το παραπεμπτικό,μου το σφραγίσαν και δεν πλήρωσα τίποτα εκεί μου έγραψαν και την αντιβίωση που έπρεπε να πάρω και απλά επειδή ο γιατρός του ΙΚΑ εκείνη την ημέρα δεν ήταν στο νοσοκομείο αναγκάστηκα και πήγα στο ΙΚΑ της περιοχής μου και παρακάλεσα έναν έλεγκτη ο οποίος ,λόγω της αντιβίωσης,μου την έγραψε αμέσως !Εγώ προσωπικά θεώρησα πως με το να "χάσω" έναν μήνα δεν έχω να κερδίσω κάτι παρά να δώσω τόσα λεφτά για εξετάσεις τις οποίες δικαιούμαι να μου τις γράψουν στο ΙΚΑ!

Senior Member
    Και για να μην παρεξηγηθώ,απλά το τονίζω ότι όλες γίνονται στο ΙΚΑ γιατί δεδομένου της γενικότερης οικονομικής κατάστασης είναι κρίμα να δίνουμε τόσα λεφτά για κάτι που δικαιούμαστε δωρεάν Δεν κατηγορώ κανέναν που τις έκανε ιδιωτικά!

Senior Member
    Αχ αγγελουδάκι μου είσαι πολύ τυχερή που μπόρεσες να κάνεις τις εξετάσεις σου σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα! Εγώ έκλεισα όλα τα ραντεβού στο ΙΚΑ αλλά τελικά τις εξετάσεις αίματος τις έκανα ιδιωτικά γιατί (άκουσον άκουσον) μου έκλεισαν ραντεβού μετά από 1,5 μήνα και μου είπαν πως για τα αποτελέσματα χρειάζονταν άλλο τόσο λόγω φόρτου εργασίας! Παρεπιμπτόντως κάλεσα σε 3 υποκαταστήματα ΙΚΑ και μου είπαν το ίδιο πράγμα!!! Μάλλον στην επαρχία είναι καλύτερα τα πράγματα
    Και τώρα με έχει πιάσει άγχος πως και με την επιτροπή μια από τα ίδια θα γίνουν!!!

Senior Member
    Λόγω ΙΚΑ, κάνω τις εξετάσεις αίματος για τίς επανεξετάσεις στο τοπικό ΙΚΑ για να μην πληρώνω στο Ρίο και περιμένω τη δαπάνη. Στην Αθήνα, μου είπαν πως για αιμοληψία έχει ραντεβού σε 40 μέρες (σε όλα τα υποκαταστήματα....) και τα αποτελέσματα θέλουν 20 μέρες. Μιας και θα πήγαινα τα Χριστούγεννα στο χωριό μου, έκλεισα για ΙΚΑ Δράμας, ραντεβού σε λιγότερο από βδομάδα - εγώ ζήτησα άλλη ημερομηνία καθώς με βόλευε - και τα αποτελέσματα, ενώ είχαν πει σε 10 μέρες τα πήρα μέσα στη βδομάδα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω, αλλά ναι, τελικά στην επαρχία είναι καλύτερα τα πράγματα με το ΙΚΑ!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Η μοναδική εξέταση ήταν αυτή του μεταβολισμού την οποία δεν δικαιολογεί το ΙΚΑ
    Λάθος....επειδή δεν γίνεται σε κανένα νοσοκομείο ή δημόσιο ιατρείο,πας στη γραμματεία του ικα που ανήκεις,ψάχνουν να βρουν την εξέταση αν γίνεται κάπου,βλέπουν ότι πράγματι δεν γίνεται,σου δίνουν ένα χαρτί που λέει ότι 'δεν πραγματοποιείται στο ικα και δημόσιο κτλ',το καταθέτεις στις δαπάνες και αποζημιώνεσαι...:thumbup:αν δεν σου δώσουν όλα τα χρήματα για κάποια εξέταση,κάνεις ένσταση και σε 3-4 μήνες σου δίνουν και τα υπόλοιπα μέσα από μια διαδικασία.

Τατιάνα,ο ψυχίατρος του ικα δεν μπορεί να κάνει γνωμάτευση τύπου Ρίο.Στη Θεσσαλονίκη πας στο κέντρο ψυχικής υγιεινής ή στο ψυχιατρείο στη Σταυρούπολη(εκέι πήγα εγώ)όπου σου κάνουν ένα τεστ και μετά σου δίνει την γνωμάτευση.Μάλιστα σε εμένα,πήρε τηλέφωνο στο Ρίο να ρωτήσει τι ακριβώς θέλουν να μου κάνει,του είπαν,κατάλβε και μου έκανε το τεστ,περίπου μισή ώρα κράτησε.

Senior Member
    Για ψυχίατρο, πήγα σε έναν του ΙΚΑ αλλά στο ιατρείο του. Του είπα για την επέμβαση, με εξέτασε, έβγαλε τη διάγνωση - όχι που θα με έβγαζε ψυχικά υγειές άτομο... - και μου είπε να περάσω από το ιατρείο του στο ΙΚΑ για να μου δώσει τη διάγνωση για την επιτροπή. Τελικά, μέχρι να έρθει η ώρα για την επιτροπή, έληξε η σύμβασή του και έτσι έβαλα μέσα το αντίγραφο της πρώτης διάγνωσης στην επιτροπή χωρίς να μου ζητήσουν κάτι πιο επίσημο.

Junior Member
    περασα επιτροπη σημερα και πηρα το οκ για να κανω την sleeve.
    20 λεπτα περιμενα ΜΟΝΟ στην επιτροπη σημερα και δεν μου ζητησαν τιποτα παραπανω απο αυτα που εχω γραψει πιο πανω.το μονο που μενει ειναι να μου πει ημερομηνια ο γιατρος μου.....

Junior Member
    Καλή συνέχεια σου ευχομαι Αλέκο...
    Καλό θα ήταν να μας αναφέρεις στο ΙΚΑ Μελισσίων τον όροφο και πια πόρτα χτύπησες για να περάσεις από επιτροπή. (Εκτός αν έχουν βάλει όμορφες ταμπέλες :spin
    Όσο για μένα θα σας πω τις επόμενες μέρες. Θα τα εχω συγκεντρωτικά.

Junior Member
    Είναι πολυ απλό. Στείλε τα χαρτιά σου στο ΙΚΑ μελισσιων πάρε τους τηλεφωνο μετα απο κάποιες μέρες να σου δώσουν ημερομηνία...υπομονή περίπου 3 μήνες και μετα θα πας στον πέμπτο όροφο να περάσεις επιτροπή.
    Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή.
    Εγω Σάββατο πρωι μπαίνω για χειρουργείο...

Αλεκο με το καλο το χειρουργειο σου και θα ειμαστε κοντα σου,καλη επιτυχια παιδια σε ολες τις προσπαθειες για ικα κλπ
    φιλακια

Senior Member
    Αλέκο καλή επιτυχία

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast