Results 76 to 90 of 232
-
15-02-2011, 12:56 #76
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Polinaki μου από όσο ξέρω όταν πάρεις την έγκριση της επιτροπής και πας σε δημόσιο νοσοκομείο καλύπτει τα πάντα!Τώρα αν πας σε ιδιωτικό καλύπτει όσα θα κάλυπτε κ στο νοσοκομείο αλλά το πιο πιθανό είναι να πληρώσεις και από τη την τσέπη σου αν η αμοιβή του ιατρού ή του νοσοκομείου είναι μεγαλύτερη !αλλά για σίγουρα θα σου απαντήσουν τα παιδιά που ήδη έχουν κάνει χειρουργείο για το τι συμβαίνει στα ιδιωτικά.
- 15-02-2011, 12:58 #77
σε ευχαριστω αγγελουδακι!
15-02-2011, 13:01 #78
Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!!!!
15-02-2011, 15:25 #79
Σε δημόσιο νοσοκομείο καλύπτονται τα πάντα ενώ σε ιδωτικό νοσοκομείο καλύπτεται μέρος. Η κάλυψη σύμφωνα με την εγκύκλιο του 2010 προς το ΙΚΑ είναι η εξής:
Γαστρικό by-pass: 3,150 ?
Γαστρικός δακτύλιος: 2,200 ?
Γαστρεκτομή μανίκι Sleeve: 1,800 ?
Γαστροπλαστική Mason: 2,000 ?
Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα πληρώσει ο ασθενής. Επειδή όμως αυτά τα ποσά μπορεί να αλλάξουν καλό είναι να ρωτάτε τον φορέα σας.
Ας κάνω κι εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση. Όταν λέμε ότι πρέπει να απευθυνθούμε στο τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ για να κάνουμε την αίτηση για την επιτροπή εννοούμε εκεί που είναι μαζεμένες όλες οι διοικητικές μονάδες (που βγάζουμε βιβλιάρια, βεβαιώσεις κτλ) ή εκεί που είναι τα ιατρεία των γιατρών, είναι οι ελεγκτές γιατροί, κλείνουμε ραντεβού κτλ????
15-02-2011, 15:34 #80
Θενκς!!!!!!!!!!!!!!!!
15-02-2011, 16:33 #81
Originally posted by welldah
Ας κάνω κι εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση. Όταν λέμε ότι πρέπει να απευθυνθούμε στο τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ για να κάνουμε την αίτηση για την επιτροπή εννοούμε εκεί που είναι μαζεμένες όλες οι διοικητικές μονάδες (που βγάζουμε βιβλιάρια, βεβαιώσεις κτλ) ή εκεί που είναι τα ιατρεία των γιατρών, είναι οι ελεγκτές γιατροί, κλείνουμε ραντεβού κτλ????
εγω στην νικαια πηγα στα ιατρεια των γιατρων που ειναι οι ελεγκτες σε ενα γραφειο που ειναι για την συγκεκριμενη υποθεση και τελειωσα σε 5 λεπτα...τωρα αν διαφερει απο περιοχη σε περιοχη απλα ρωτησε το
15-02-2011, 16:37 #82
Σε ευχαριστώ πολύ Αλέκο!!!
18-02-2011, 13:57 #83
παιδια τι κανετε?
με πηραν σημερα απο το παναγια για να περασω επιτροπη,...στο μεταξυ την ρωτησα την τυπισσα τι παιζει απ' εξω απ' εξω και μου λεει για μισο λεπτο να δω τα χαρτια σας..α,ειστε απο τον Κ Καλφ οκ, ολοι την περνουν την εγκριση για τον γιατρο αυτο ,ειναι πολυ καλος και μετα που ειδε οτι ο γιατρος προτεινει μπαι πας στην περιπτωση μου ειπε ομως το χειρουργειο αυτο ειναι πολυ βαρυ και δεν ξερω αν ειναι για σας και οτι το μπαι πας ειναι αναπηρια και οτι καλυτερα να κανω σλιβ. λετε να με κοψουν?
18-02-2011, 15:12 #84
Σε όλους τα ιδία λέει και σε εμένα για τη χολοπαγκρεατικη με γαστρικό μπαι πας αυτά είπε, και όταν τη ρώτησα είναι καλύτερο να μείνω σε αυτά τα κιλά , μου απάντησε : φυσικά όχι , (και ήταν και η μόνες κουβέντες που ανταλλάξαμε)δε νομίζω να έχεις πρόβλημα γιατί τα χαρτιά από το Ρίο πηγαίνουν πολύ ενημερωμένα , με πολύ ενημερωμένη γνωμάτευση, σκέψου ότι υπάρχουν πολλά άτομα που πρώτα δίχως γνωμάτευση πηγαίνουν τα χαρτά για έγκριση και μετά κλείνουν ημερομηνίες και γιατρούς . απλά μόλις τελειώσεις και βγεις από το γραφείο με την έγκριση δες στην πρώτη σελίδα να αναφέρει μπαι πας ,συνήθως γραφούν 2 επεμβάσεις ,εμένα μου έγραψαν γαστρικός δακτύλιος:bigsmile:και γαστρικό μπαι πας , καμία φορά μπερδεύονται και γράφουν άλλα νταλον, άπαξ και δεις τη λέξη γαστρικό μπαι πας επάνω είσαι οκ(υπερκαλύπτει χρηματικά όλα τα άλλα), αν έχουν κάνει λάθος επιτόπου ξαναμπαίνεις και το διορθώνεις .
ΥΓ :Και σκέψου ότι εγώ είμαι 185 κιλά και μου είπε τα ίδια με εσένα. Κάτι υποψιάζομαι αλλά δεν έχω στοιχεία και δε μιλαω , ξέρεις εννοώ κάτι σχετικό με μάρκετινγκ , δε μου έκοψε να τους κάνω ερωτήσεις για να το διαπιστώσω , τώρα το σκέφτηκα !
18-02-2011, 15:58 #85
Παιδιά την έκανα βγήκα μόλις σήμερα
18-02-2011, 17:15 #86
Originally posted by olini
και μετα που ειδε οτι ο γιατρος προτεινει μπαι πας στην περιπτωση μου ειπε ομως το χειρουργειο αυτο ειναι πολυ βαρυ και δεν ξερω αν ειναι για σας και οτι το μπαι πας ειναι αναπηρια και οτι καλυτερα να κανω σλιβ. λετε να με κοψουν?
18-02-2011, 18:40 #87
Ποιος το λέει ότι είναι αναπηρία,η παντογνώστης κυρία που μπορεί να είναι ακτινολόγος πχ;μην ακούτε και ενστερνίζεστε ηλιθιότητες.Η μισή Ελλάδα δεν έχει χολή,σκωλεικοειδήτη,1 νεφρό,λάμες,ανάπηροι είναι;ανάπηρος είναι αυτός που δεν μπορεί να κάνει κάποια πράγματα ή τουλάχιστον να μην είναι σε θέση να τα κάνει με την ίδια ευκολία που μπορεί η πλειονότητα.
Και για να μαθαίνεται και κάτι αφού η αναστρεψιμότητα θεωρείται πλεονέκτημα(για πολλούς ειδικά με δακτύλιο και πτύχωση,μου φαίνεται σαν τη χρυσή δικαιολογία του 'άσχετου' γιατρού ώστε να καλύψει το ενδεχόμενο λάθος του είτε τεχνικό είτε λάθος επιλογής επέμβασης στο συγκεκριμένο ασθενή),χολοπαγκρεατικές εκτροπές υπάρχουν 3 τεχνικές,η κατά Μαρσώ,η κατά Σκοπινάρο και η κατά Καλφαρέντζου.Του Καλφαρέντζου είναι αναστρέψιμη,αν για κάποιο λόγο εμφανιστεί στον ασθενή υποθρεψία.
18-02-2011, 22:43 #88
Κάθε τι που αφαιρειτε απο το σώμα σου αυτο σημαίνει αναπηρία όχι όμως την αναπηρία που αναφαιρεις ΕΣΥ. Αφού τα λες τόσο επιστημονικά θα έχεις διαβάσει ότι οι επεμβάσεις που αφαιρούν οτιδήποτε απο μέσα σου θεωρείται αναπηρία.
18-02-2011, 22:55 #89
Originally posted by Aris
Παιδιά την έκανα βγήκα μόλις σήμερα
20-02-2011, 11:50 #90
παιδια αυριο περναω επιτροπη!!!!!!!!
εχω ενα ψιλοαγχος μηπως με κοψουνε η μηπως μου εγκρινουν κατι αλλο απο αυτο που προτεινει ο καθηγητης μας!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....