Εγχειρήσεις Παχυσαρκιας κ ταμείο ΙΚΑ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 232
    Member
    Τίποτα..ελπίζω να βοήθησα!εγώ απλά τον ρώτησα για το Παπαγεωργίου που να πάω και μου είχε πει το όνομα αλλά κι εμένα γενικά μου είχε πει να πάω όπου θέλω!!

Senior Member
    Originally posted by mprizolitsa
    Τίποτα..ελπίζω να βοήθησα!εγώ απλά τον ρώτησα για το Παπαγεωργίου που να πάω και μου είχε πει το όνομα αλλά κι εμένα γενικά μου είχε πει να πάω όπου θέλω!!
    Όχι απλώς με βοήθησες! Μου ξεκαθάρισες το τοπίο! Λογικά θα είχα και άλλες απορίες αργότερα αλλά δεν μ άφησες περιθώριο για ερωτηματικά!χαχα :tumble:
    Επειδή για ΣΚ δεν θα έχω νετ σας εύχομαι να περάσετε υπέροχααααα! Φιλιά! :thumbup:

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλουςςςςς!!! :roll:
    Σήμερα πήγα στο ικα της χαριλάου για να πάρω την αίτηση και το χαρτί με όλες τις εξετάσεις που χρειάζονται για την επιτροπή, αλλά τελικά μου έδωσαν μόνο την αίτηση μετά από πολύυυυυ ψάξιμο.. :dork:
    Μήπως θα μπορούσε κάποιος να γράψει λίγο ποιες αιματολογικές χρειάζονται;

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Lolipop λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω,εμένα τις εξετάσεις μου τις έδωσαν από το νοσοκομείο (ποιες έπρεπε να κάνω) και μετά μου έστειλαν τον φάκελό μου συμπληρωμένο και από το ΙΚΑ απλά μου έδωσαν μία αίτηση που συμπλήρωσα όταν τα έστειλα στην επιτροπή.Ο γιατρός σου δεν σου έχει δώσει τίποτα εξετάσεις να κάνεις?αυτός δεν ξέρει τι χρειάζεται το ΙΚΑ?εφόσον αυτός θα σου συμπληρώσει τον φάκελο για να τον παραδώσεις για την επιτροπή κάνε ένα κόπο και ρώτησέ τον

Senior Member
    Οι αιματολογικές που είναι υποχρεωτικές για την έγκριση του ΙΚΑ, είναι μόνο του θυρεοειδούς δηλαδή T3, T4 και TSH.
    Επίσης μαζί μ'αυτές, γαστροσκόπηση, γνωμάτευση από τον χειρουργό σου και βέβαια το πρωτοκολλημένο χαρτί από τα διοικητικά του ΙΚΑ.

Οι υπόλοιπες αιματολογικές, είναι εκείνες που θα κάνεις οπωσδήποτε για προεγχειρητικό έλεγχο, δηλαδή, γενική αίματος, B12, φυλλικό οξύ, καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης, CRP, ίσως και για ηπατίτιδες.
    Επίσης ακτινογραφία θώρακα, ανάγκες ηρεμίας, σπιρομέτρηση, καρδιογράφημα.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλουςςς! :bouncy:
    Σήμερα πήγα για να κάνω τις αιματολογικές μου στην Παναγία και πέρασα μια βόλτα και απ' το γραφείο της επιτροπής..
    Αρχικά όσοι είναι να κάνετε τη διαδικασία μέσω ικα γρήγορα γρήγορα γρήγορα γιατί από Ιούνιο (μπορεί να πάρει και παράταση λογικά) το ζήτημα των επιτροπών θα το πάρει το ΕΣΥ.. Ευτυχώς θα προλάβω..

Μου έδωσε το χαρτί με τα δικαιολογητικά. Αναλυτικά είναι τα εξής:
    1. Γνωμάτευση από ενδοκρινολόγο ότι δεν έχει ο ασθενής μεταβολικό νόσημα σχετιζόμενο με την παχυσαρκία και πλήρη εργαστηριακό έλεγχο (γενική αίματος, βιοχημικός έλεγχος Τ3,Τ4,TSH και κορτιζόλη)
    2.Ψυχιατρική εξέταση που να αποκλείει σοβαρή ψυχασθένεια, χρήση αλκοόλ ή εξαρτησιογόνων ουσιών.
    3. Υπεύθυνη δήλωση του ασφαλιζόμενου ότι είναι ενήμερος για τυχόν επιπλοκές της επέμβασης και αποδέχεται τον χειρουργικό κίνδυνο.
    4. Γαστροσκόπηση ή ακτινογραφία στομάχου-οισοφάγου
    5. Την αίτηση που θα πάρουμε απ' το ικα.

Το τηλέφωνο της γραμματείας είναι 2310-479.638..

:smilegrin:

Senior Member
    γεια σας! ειμαι για αλλη μια μερα απογοητευμενη.απο 4 μαρτιου εχω καταθεσει τα χαρτια στην επιτροπη του ικα κ τιποτα ακομα! ,πριν το πασχα ειχαν σηκωσει το τηλεφωνο κ μου ειχαν πει οτι ακομα δεν εχει φτασει στα χερια τους κ να ξαναπαρω την αλλη βδομαδα.περνω τοσο καιρο κ δε το σηκωνει κανεις! εχω απογοητευτει

Γλυκια μου Αλινα μην στενοχωριεσαι,εγω δενειμαι απο τους τυχερους που εχετεκαταθεσει τα χαρτια σας βεβαια,αλλα ξερω πως αργουνε αρκετα,το διαστημα που λεει ο γιατρος οταν πας στην ενημερωσει δεν υπαρχει κανουνε και 7 μηνες καποιες φορες,μην ανυσηχεις ολα θα πανε καλα.Φιλια πολλα!!!!

Senior Member
    Alina μου σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ περιμένω την επιτροπή και παίρνω κάθε μέρα τηλ και δεν το σηκώνει κανείς. Ποιο τηλέφωνο έχεις εσύ? Εμένα μου έχουν δώσει το 2108106460.

Senior Member
    ναι σε αυτο περνω κ εγω. ποτε καταθεσες τα χαρτια σου? λες να εχουν αδεια? δε μπορω να καταλαβω

Senior Member
    Originally posted by welldah
    Alina μου σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ περιμένω την επιτροπή και παίρνω κάθε μέρα τηλ και δεν το σηκώνει κανείς. Ποιο τηλέφωνο έχεις εσύ? Εμένα μου έχουν δώσει το 2108106460.
    welldah μου δεν περνας μια βολτα απο εκει να δεις?μου φαινεται παρα-αργησανε

Senior Member
    Έτσι μου φαίνεται κι εμένα aggeloudaki μου! Δυστυχώς δε μπορώ να πάω τη βδομάδα αυτή ούτε κι αυτή που μας έρχεται, έτσι θα στείλω μάλλον τη μητέρα μου ένα μικρό ταξιδάκι προς τα εκεί. Και πραγματικά δε θέλω να την ταλαιπωρήσω αλλά δε βρίσκω άλλη λύση Alina τηλεφώνησα στις πληροφορίες (τηλεφωνικό κέντρο) και μου έδωσαν κι άλλο ένα τηλέφωνο: 2108106483 αλλά όπως καταλαβαίνεις ούτε κι αυτό το σηκώνουν. Τουλάχιστον τώρα έχουμε μια ακόμη ελπίδα :P

Senior Member
    Πηρα κ στα 2 τιποτα! εχουν περασει 2μηνες απο τη μερα καταθεσης! τι περιμενουν? κ αν! η' οταν παρουν θα μου κλεισουν σε κανενα διμηνο παλι... δε θα προλαβω... γιατι να ειναι ετσι η ελλαδα?????

Senior Member
    alina μου πότε έχεις ημερομηνία χειρουργείου?

Senior Member
    σημερα Πέμπτη έχουν επιτροπές κανονικά,δύσκολα θα βρεις κάποιον στο τηλέφωνο!

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast