Εγχειρήσεις Παχυσαρκιας κ ταμείο ΙΚΑ - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 211 to 225 of 232
    Senior Member
    Σε όποιο δημόσιο νοσοκομείο κι αν πας και βρεις χειρουργό που κάνει βαριατρικές επεμβάσεις,από τη στιγμή που έχεις έγκριση του φορέα σου,σού καλύπτει τα πάντα.Αρκεί,το νοσοκομείο να κάνει επεμβάσεις παχυσαρκίας εννοείται.Αν πας ιδιωτικά,σου καλύπτει ένα μέρος των εξόδων και τα υπόλοιπα τα πληρώνεις εσύ.
    Υπάρχουν κάποια δημόσια νοσοκομεία που κάνουν επεμβάσεις παχυσαρκίας.
    Μην γελιέσαι όμως πως όπου και να πας,θα γίνει σωστά η επέμβαση και θα χάσεις το επιθυμητό βάρος.Θελει πολύ ψάξιμο.

Senior Member
    Πέρασα προσφάτως από επιτροπή στο κέντρο της Αθήνας (Ομόνοια). Σχετικά στην ώρα μου και με συνοπτικές διαδικασίες. Με ρώτησαν για ποιο λόγο θέλω να κάνω την επέμβαση και ζήτησαν τα πρωτότυπα. Μου έδωσαν το χαρτί και τέλος. Αν θυμάμαι καλά δε χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, πέρα από το να το πάω στο Ρίο τη μέρα της εισαγωγής, σωστά;
    Ας ελπίσουμε να με φωνάξουν λίγο νωρίτερα από το νοσοκομείο. :smug:

Senior Member
    Luna84 πρέπει να πάρεις τηλ στο Ρίο για να σου δώσουν τον αριθμό του φαξ για να στείλεις την έγκριση. Από εκεί και πέρα απλά περιμένεις την ημερομηνία σου

Senior Member
    Originally posted by welldah
    Luna84 πρέπει να πάρεις τηλ στο Ρίο για να σου δώσουν τον αριθμό του φαξ για να στείλεις την έγκριση. Από εκεί και πέρα απλά περιμένεις την ημερομηνία σου
    :wink2: Σωστά. Ευχαριστώ!

Originally posted by Luna84
    Πέρασα προσφάτως από επιτροπή στο κέντρο της Αθήνας (Ομόνοια). Σχετικά στην ώρα μου και με συνοπτικές διαδικασίες. Με ρώτησαν για ποιο λόγο θέλω να κάνω την επέμβαση και ζήτησαν τα πρωτότυπα. Μου έδωσαν το χαρτί και τέλος. Αν θυμάμαι καλά δε χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, πέρα από το να το πάω στο Ρίο τη μέρα της εισαγωγής, σωστά;
    Ας ελπίσουμε να με φωνάξουν λίγο νωρίτερα από το νοσοκομείο. :smug:
    Είσαι τυχερή luna μου..Και εγώ για την Παρασκευή που μας έρχεται υπολόγιζα να περάσω επιτροπή στην Ομόνοια αλλά δεν μου έδιναν αίτηση γιατί πλέον δεν υπάρχει ΙΚΑ αλλά ΕΟΠΥΥ και η νέα εγκύκλιος δεν αναφέρει τίποτα για τις βαριατρικές επεμβάσεις!!!Πάλι καλά που τα κατάφερες και πρόλαβες να περάσεις...Εγώ να δω τι θα κάνω τώρα!!!!
    καλή επιτυχία εύχομαι με το χειρουργείο σου!!!

καλησπερα σε όλες και όλους..........εγω περασα επιτροπη στην ομονοια αρχες Σεπτεμβρη.......μου ειχε πει ομως ο ιατρος μου να βιαστω γιατι κατι ειχε ακουστει οτι θα σταματησουν την καλυψη σε επεμβασεις παχυσαρκιας...........ευχομαι παντως να μην ισχυει !!!!!!!!!!!!!

Originally posted by elizaasian
    καλησπερα σε όλες και όλους..........εγω περασα επιτροπη στην ομονοια αρχες Σεπτεμβρη.......μου ειχε πει ομως ο ιατρος μου να βιαστω γιατι κατι ειχε ακουστει οτι θα σταματησουν την καλυψη σε επεμβασεις παχυσαρκιας...........ευχομαι παντως να μην ισχυει !!!!!!!!!!!!!
    Ευτυχώς δεν ισχύει,η ανταπόκριση του υπουργείου ήταν πολύ γρήγορη η αλήθεια είναι και τελικά το θέμα με την επιτροπή παραμένει ίδιο..Πάλι καλά δηλαδή!!!!

Anna20 μπραβοοοοοοοοοοο, πολυ χαιρομαι για σενα !!!!!! ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα......αν θυμαμαι σλιβ θα κανεις?

Senior Member
    Αννα βρηκες ακρη δηλαδη; Πολυ ευχαριστο αυτο! Θα ηταν λιγο περιεργο να χαθουν οι εγκρίσεις. Πολυς κοσμος θα ξεσηκωνοταν.

Senior Member
    παιδια τι ακριβως καλυπτει το ικα? τον γιατρο τον καλυπτει?

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    monadiki εφόσον χειρουργηθείς σε δημόσιο νοσοκομείο το ικα καλύπτει τα ΠΑΝΤΑ!!!! Aν ο γιατρός σου ζητήσει έξτρα χρήματα είναι καθαρά για φακελάκι

Eλίζα μου,ναι καλά θυμάσαι,sleeve θα κάνω στα τέλη του Μάρτη και το περιμένω πως και πως!!!!!
    Ναι λούνα πέρασα και επιτροπή και όλα πήγαν καλά,ευτυχώς...Έχεις κανένα νέο με το χειρουργείο σου???

Senior Member
    Originally posted by monadiki1
    παιδια τι ακριβως καλυπτει το ικα? τον γιατρο τον καλυπτει?
    Σε δημόσιο νοσοκομείο ισχύει αυτό που είπε η aggeloudaki,σε ιδιωτικό καλύπτει περίπου 2000? που είναι μόνο τα έξοδα του χειρουργείου.Τα υπόλοιπα(χειρουργό,αναισθη σιολόγο,υλικά νοσηλείας και δωμάτιο)τα καλύπτει ο ασθενής.

Senior Member
    Να κάνω μία ερώτηση ????
    Το παράρτημα του Ιπποκρατείου είναι δημόσιο νοσοκομείο ε ???
    Ελπίζω να μην σας καράφλιασα !!!!

Member
    Originally posted by marymary
    Να κάνω μία ερώτηση ????
    Το παράρτημα του Ιπποκρατείου είναι δημόσιο νοσοκομείο ε ???
    Ελπίζω να μην σας καράφλιασα !!!!
    Δημοσιο ειναι. Πόσο καιρο αναμονή σου είπαν εσενα?

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast