Results 46 to 60 of 232
-
25-01-2011, 13:50 #46
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by Aris
Απο κει και πέρα στον πνευμονολόγο πανε μόνο τα άτομα που καπνίζουν για πολύ καιρο από ότι μου έδωσε να καταλάβω ο γιατρός μου και σου κάνουν αν θυμάμαι καλά σπειρωμέτρηση.
aris δεν έχω καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο στην ζωή μου,παρόλα αυτά σπυρομέτρηση έκανα :wink2:
- 25-01-2011, 14:44 #47
Δηλαδη την θέλει και αυτή την εξέταση το ΙΚΑ?
και καρδιολόγο και ψυχίατρο το ΙΚΑ?
25-01-2011, 15:06 #48
δεν ξέρω να σου πω τι ακριβώςθέλει το ικα,ρώτησε εκεί που σου είπαν πως θα καταθέσεις τα χαρτιά σου,εμένα όλες αυτές τις εξετάσεις μου τις ζήτησε ο γιατρός
25-01-2011, 18:51 #49
posted on 25/1/11 στις 13:35
δεν μπορώ να καταλάβω εφόσον έχετε ΙΚΑ για πιο λόγο να πληρώσετε τις εξετάσεις? (δεν είναι κ λίγα τα χρήματα) Το είπα και το ξαναλέω...ΟΛΕΣ τις εξετάσεις μου τις έγραψαν οι γιατροί στο ΙΚΑ και τις έκανα είτε στο ΙΚΑ είτε σε συμβεβλημένα εργαστήρια και δεν πλήρωσα δραχμή!! οκ...ευρώ Η μοναδική εξέταση ήταν αυτή του μεταβολισμού την οποία δεν δικαιολογεί το ΙΚΑ
πες μου σε παρακαλω ποσο καιρο σου πηρε να κανεις ολες αυτες τις εξετασεις μεσω του ικα???
την γαστροσκοπηση δεν την εκανε το ικα και σε εξωτερικα ιατρεια δεν δεχοντουσταν το ταμειο του ικα παρα μονο μετρητα.
25-01-2011, 19:01 #50
Originally posted by alekos
posted on 25/1/11 στις 13:35
πες μου σε παρακαλω ποσο καιρο σου πηρε να κανεις ολες αυτες τις εξετασεις μεσω του ικα???
την γαστροσκοπηση δεν την εκανε το ικα και σε εξωτερικα ιατρεια δεν δεχοντουσταν το ταμειο του ικα παρα μονο μετρητα.
25-01-2011, 19:03 #51
Και για να μην παρεξηγηθώ,απλά το τονίζω ότι όλες γίνονται στο ΙΚΑ γιατί δεδομένου της γενικότερης οικονομικής κατάστασης είναι κρίμα να δίνουμε τόσα λεφτά για κάτι που δικαιούμαστε δωρεάν
Δεν κατηγορώ κανέναν που τις έκανε ιδιωτικά!
25-01-2011, 22:18 #52
Αχ αγγελουδάκι μου είσαι πολύ τυχερή που μπόρεσες να κάνεις τις εξετάσεις σου σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα! Εγώ έκλεισα όλα τα ραντεβού στο ΙΚΑ αλλά τελικά τις εξετάσεις αίματος τις έκανα ιδιωτικά γιατί (άκουσον άκουσον) μου έκλεισαν ραντεβού μετά από 1,5 μήνα και μου είπαν πως για τα αποτελέσματα χρειάζονταν άλλο τόσο λόγω φόρτου εργασίας! Παρεπιμπτόντως κάλεσα σε 3 υποκαταστήματα ΙΚΑ και μου είπαν το ίδιο πράγμα!!! Μάλλον στην επαρχία είναι καλύτερα τα πράγματα
Και τώρα με έχει πιάσει άγχος πως και με την επιτροπή μια από τα ίδια θα γίνουν!!!
25-01-2011, 22:40 #53
Λόγω ΙΚΑ, κάνω τις εξετάσεις αίματος για τίς επανεξετάσεις στο τοπικό ΙΚΑ για να μην πληρώνω στο Ρίο και περιμένω τη δαπάνη. Στην Αθήνα, μου είπαν πως για αιμοληψία έχει ραντεβού σε 40 μέρες (σε όλα τα υποκαταστήματα....) και τα αποτελέσματα θέλουν 20 μέρες. Μιας και θα πήγαινα τα Χριστούγεννα στο χωριό μου, έκλεισα για ΙΚΑ Δράμας, ραντεβού σε λιγότερο από βδομάδα - εγώ ζήτησα άλλη ημερομηνία καθώς με βόλευε - και τα αποτελέσματα, ενώ είχαν πει σε 10 μέρες τα πήρα μέσα στη βδομάδα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω, αλλά ναι, τελικά στην επαρχία είναι καλύτερα τα πράγματα με το ΙΚΑ!
25-01-2011, 23:00 #54
Originally posted by aggeloydaki
Η μοναδική εξέταση ήταν αυτή του μεταβολισμού την οποία δεν δικαιολογεί το ΙΚΑ
Τατιάνα,ο ψυχίατρος του ικα δεν μπορεί να κάνει γνωμάτευση τύπου Ρίο.Στη Θεσσαλονίκη πας στο κέντρο ψυχικής υγιεινής ή στο ψυχιατρείο στη Σταυρούπολη(εκέι πήγα εγώ)όπου σου κάνουν ένα τεστ και μετά σου δίνει την γνωμάτευση.Μάλιστα σε εμένα,πήρε τηλέφωνο στο Ρίο να ρωτήσει τι ακριβώς θέλουν να μου κάνει,του είπαν,κατάλβε και μου έκανε το τεστ,περίπου μισή ώρα κράτησε.
25-01-2011, 23:10 #55
Για ψυχίατρο, πήγα σε έναν του ΙΚΑ αλλά στο ιατρείο του. Του είπα για την επέμβαση, με εξέτασε, έβγαλε τη διάγνωση - όχι που θα με έβγαζε ψυχικά υγειές άτομο... - και μου είπε να περάσω από το ιατρείο του στο ΙΚΑ για να μου δώσει τη διάγνωση για την επιτροπή. Τελικά, μέχρι να έρθει η ώρα για την επιτροπή, έληξε η σύμβασή του και έτσι έβαλα μέσα το αντίγραφο της πρώτης διάγνωσης στην επιτροπή χωρίς να μου ζητήσουν κάτι πιο επίσημο.
27-01-2011, 11:27 #56
περασα επιτροπη σημερα και πηρα το οκ για να κανω την sleeve.
20 λεπτα περιμενα ΜΟΝΟ στην επιτροπη σημερα και δεν μου ζητησαν τιποτα παραπανω απο αυτα που εχω γραψει πιο πανω.το μονο που μενει ειναι να μου πει ημερομηνια ο γιατρος μου.....
27-01-2011, 20:06 #57
Καλή συνέχεια σου ευχομαι Αλέκο...
Καλό θα ήταν να μας αναφέρεις στο ΙΚΑ Μελισσίων τον όροφο και πια πόρτα χτύπησες για να περάσεις από επιτροπή. (Εκτός αν έχουν βάλει όμορφες ταμπέλες :spin
Όσο για μένα θα σας πω τις επόμενες μέρες. Θα τα εχω συγκεντρωτικά.
28-01-2011, 01:04 #58
Είναι πολυ απλό. Στείλε τα χαρτιά σου στο ΙΚΑ μελισσιων πάρε τους τηλεφωνο μετα απο κάποιες μέρες να σου δώσουν ημερομηνία...υπομονή περίπου 3 μήνες και μετα θα πας στον πέμπτο όροφο να περάσεις επιτροπή.
Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή.
Εγω Σάββατο πρωι μπαίνω για χειρουργείο...
28-01-2011, 01:31 #59
Αλεκο με το καλο το χειρουργειο σου και θα ειμαστε κοντα σου,καλη επιτυχια παιδια σε ολες τις προσπαθειες για ικα κλπ
φιλακια
28-01-2011, 20:02 #60
Αλέκο καλή επιτυχία
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....