Results 1 to 3 of 3
Thread: Νεο μελος
-
20-01-2011, 20:28 #1
Νεο μελος
Καλησπερα!
Εχω λιγο καιρο που σας διαβαζω και σκεφτηκα ενα ακομη κινητρο θα με βοηθησει γιαυτο και ηρθα...ειστε και πολλες γυναικες τι αλλο θελω??
Εμενα το story μου παει καπως ετσι...
Ειμαι 1,77 και 107kg...
μεχρι τα 22 ημουν 75 κιλα με αρκετα καλο σωμα γιατι επαιζα μπασκετ σε ομαδες κτλ...
Μετα λογω δουλειας σταματησα να αθλουμαι πηγαινα πολυ σπανια, αγχωνομουνα αρκετα απο τη δουλεια και εβρισκα καταφυγιο στο φαγητο ετρωγα σαν μανιακος διπλασιες ποσοτητες απο πριν με αποτελεσμα να φτασω 100 μεσα σε 1 χρονο...και απο τοτε παλευω να φτασω στο παλιο μου βαρος.
Αλλα εχω εθιστει σε ολες αυτες τις γευσεις και η συνεχης ορεξη δεν μου επιτρεπουν να πετυχω.Περσι τετοιο καιρο ημουν 94 προπερσι 90 τα καλοκαιρια ειμαι στα 95 περιπου αλλα δεν εχω καταφερει να κρατησω χαρακτηρα κατω απο κει ωστε να τα καταφερω....Φετος οπως και καθε χρονο ειπα φτανει δεν θελω να ειμαι ετσι αλλο και θα κανω μια δυνατη προσπαθεια ωστε μεχρι το καλοκαιρι να ειμαι στα κιλα μου. Σαν αθλητης (πρωην) ξερω τι πρεπει να κανω για να χασω βαρος και παντα ηξερα απλα φαινεται οτι αυτη η αδυναμια στο φαγητο νικαει τη θεληση μου... ξερω παααρα πολλα για διαιτες και διατροφες εχω διαβασει αρκετα και γνωριζω ακριβως τι πρεπει να κανω οπως οι περισσοτεροι απο μας νομιζω...αλλαγη σκεψης και συνηθειων!
Σωστη διατροφη και καθημερινη ασκηση και τα αποτελεσματα θα ερθουν! Μακαρι ολοι ναστε καλα και να πετυχετε τους στοχους σας! εδω θαμαστε θα τα λεμε!
- 20-01-2011, 20:33 #2
καλωσήρθες dare!!! όλα στο μυαλό είναι τελικά, κι αν το θέλεις πραγματικά κάποια στιγμή θα ακούσεις στο μυαλό σου ένα κλικ και ωωωωωω ναι!!! θα αρχίσεις να αδυνατίζεις..έτσι έπαθα κι εγώ κάποτε κι έχασα 25 κιλά...έβαλα λίγο τα 5 τώρα αλλά ευτυχώς τα πάω πολύ καλά και χάνω πάνω από μισό κιλό τη βδομάδα, βλέπεις τα κιλά μου είναι κιλά ενός λεπτού ανθρώπου (ευτυχώς δεν ξέφυγα τόσο πολύ) και δεν χάνω ένα κιλό τη βδομάδα θέλω λίγες μέρες παραπάνω, αντιστέκεται το ρημάδι το σώμα μου....:spin: σκέψου ότι έχεις όλες τις προδιαγραφές για να το πετύχεις και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει:thumbup::thumbup:
20-01-2011, 21:14 #3
Thanks STARAKI και συ θα πας πολυ καλα συνεχισε ετσι 5 κιλα δεν ειναι τιποτα τα πολλα περασαν! :smirk:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....