ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Senior Member
    οταν αποφασισεις τι θα κανεις θα εχει την πληρη ενημερωση απο το γιατρο σου για το τι θα επακολουθησει για τον επομενο ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρονο! επεισης θα σου δοθει ενας οδηγος-βιβλιο με λεπτομερεις διατροφικες οδηγειες!

Senior Member
    :starhit:Σε ευχαριστώ πολυ mitsokolo ....

Senior Member
    τι νομιζες βρε οτι θα σου παρουνε το στομαχακι και θα σε πεταξουνε στους 5 δρομους???? :P :P :P
    φαινετε να εχεις αρκετες αποριες, οτι θελεις ρωτας πραγματικα θα ειναι χαρα μου να σε διευκολυνω οσο μπορω φυσικα, εαν σε ενδιαφερει ειδικα η σλιβ τοσο πολυ διαβασε το σχετικο τοπικ SLEEVE
    ΕΚΕΙ γραφοντε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Senior Member
    :eureka:mitsokolo xilia ευχαριστώ.

Υ.σ. ναι σκεπτομαι το sleeve σαν την καλυτερη μεθοδο . Το δακτύλιο δεν το θελω , δεν εχω εμπιστοσυνη .

Senior Member
    Αlma libre ποσα κιλα θελεις να χασεις; Παρεπιπτοντως το νικ σου ειναι απο τα ωραιοτερα που εχω δει!Ελευθερη ψυχη!:thumbup:

Παιδια εγραψα κι εγω ενα ασχετο θεμα μεσα στο ασχετο θεμα χιχι,αλλα τι να κανω αδυναμιες ειναι αυτες εχει γεννεθλια η πριγκιπισσουλα μου γινεται 2 μα να μην το πω?φλακια

Senior Member
    lessing . πρεπει να χάσω 30 κιλα . Ειμαι 94 κιλα με υψος 1, 65. Το προβλημα ειναι οτι πριν 3 εβδομάδες ξεκινησα μια σκληροπυρινικη διαιτα για 15 μερες και έχασα 15 μερες μονο. Ουτε γραμμαριο . Τσαντιστηκα και σταματησα αλλα τωρα σκεπτομαι οτι έκανα βλακεια και θα ξεκινησω παλι . Το sleeve μπορει να γινει και σε 2και σε 3 μηνες , οποτε ας εκμεταλευτώ τον καιρο.
    Χτες έκανα και γενικες εξετάσεις να δω το θυροειδη μου , μηπως ευθυνεται που δεν χανω . Περιμένω τα αποτελεσματα...............

Senior Member
    καλημερα κοριτσια ..... αν και ειμαι εξαφανισμενη απο το φορουμ εδω και πολλους μηνες ...

στα κιλα σταθερα .. μιας και λογο αρκετης δουλειας και αγχους δεν μπορουσα να εχω ενα ισοροπημενο διαιτολογιο ... στο γραφειο τσιμπολογουσα χαζα πραγματακια που στην ουσια ομως μαζευοντουσαν αχρηστες θερμιδες ... και το βραδυ που γυρνουσα σπιτι ρακος δεν ειχα ορεξη να μαγειρεψω κατι ... ετσι επερνα κατι ετοιμο απ εξω ..

αλλα καιρος να μπουν τα κεφαλια μεσα και να χασω και τα υπολοιπα ... σε 4 μηνες ερχετε καλοκαιρι ...
    την καλημερα μου λοιπον και τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους :P

Senior Member
    καλημέρα και καλή συνέχεια

Senior Member
    καλημεραααα ΜΚΕΗ78 μου εχω να πω τοσο καιρο που μονο τα ψευδωνυμα θυμαμαι πια εχω ξεχασει τα ονοματα ...

καλα εισαι? βλεπω τα πας περιφημα!!! μπραβο!

Senior Member
    Ναι πολύ καλά είμαι.
    Μαρία με λένε...... Ζωή μου.
    τώρα άρχισα και εγώ ξανά με νέο στόχο
    για το νέο έτος ~ -5 κιλά για φέτος.
    καλή επιτυχία σου εύχομαι

Senior Member
    τελικα ρε παιδια ποιο ειναι το θεμα της σελιδας?:crazy:

Senior Member
    Δεν ξερεις σε πια σελιδα εισαι;! Eating disorders λεγετε και αυτο εδω ειναι τοπικ

Senior Member
    Ζωητσα τη ευχαριστη εκπληξη! Να ερχεσε πιο συχνα παρακαλω! Φιλια !

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    Δεν ξερεις σε πια σελιδα εισαι;! Eating disorders λεγετε και αυτο εδω ειναι τοπικ
    εγω ξερω!!!
    απλα δεν ειμαι ισιγουρη οτι ισχυει για ολους

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast