ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Senior Member
    to sigkekrimeno topik to anoiksa gia na deikso oti i selida exei ksefigei ap to thema tis, ti den katalaves?

Senior Member
    σορρυ για τα αγγλικα :P

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    lessing . πρεπει να χάσω 30 κιλα . Ειμαι 94 κιλα με υψος 1, 65. Το προβλημα ειναι οτι πριν 3 εβδομάδες ξεκινησα μια σκληροπυρινικη διαιτα για 15 μερες και έχασα 15 μερες μονο. Ουτε γραμμαριο . Τσαντιστηκα και σταματησα αλλα τωρα σκεπτομαι οτι έκανα βλακεια και θα ξεκινησω παλι . Το sleeve μπορει να γινει και σε 2και σε 3 μηνες , οποτε ας εκμεταλευτώ τον καιρο.
    Χτες έκανα και γενικες εξετάσεις να δω το θυροειδη μου , μηπως ευθυνεται που δεν χανω . Περιμένω τα αποτελεσματα...............
    ΑΛΜΑ 94 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ αν δεν κανεις στερητικες διαιτες,Να μου πεις οτι εισαι 180 κιλα να το καταλαβω!Αρχισε να χωριζεις το στοχο σου .ΜΗ σκεπτεσαι οτι εχεις να χασεις 30 κιλα αλλα αρχικα βαλε στοχο 5.Μετα αλλα 5.Και αν κανεις τη γνωστη διατροφη με τα 5 γευματα που δεν σε κανει να στερεισαι μια χαρα θα εισαι!

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    to sigkekrimeno topik to anoiksa gia na deikso oti i selida exei ksefigei ap to thema tis, ti den katalaves?
    επειδη ακριβως το θεμα ειναι οι διατροφικες διαταραχες, κ οχι το "τι χειρουργειο να κανω" η " τι διαιτα να κανω" , δεν καταλαβα ποιος ακριβως κρινει αν καποιο θεμα ειναι εντος η εκτος θεματος, αν αυτο βοηθαει καποιον να αντιμετωπισει την διαταραχη του

Senior Member
    καταρχην δεν πηρα κανεναν απ τα μαλλια να κανει χειρουργειο ποτε δεν το ειπα αυτο εδω μεσα. ουτε ειπα ΠΟΤΕ οτι ειναι ασκοπο να κανεισ διαιτα για ονομα του θεου δηλαδη
    καλο θα ηταν να διαβαζες το δικο μου αρχικο μηνυμα του ΤΟΠΙΚ για να καταλαβεις , και οχι το τελευταιο της lessing.
    και ας κλεισουμε εδω γιατι πραγματικα δεν καταλαβαινω προς τι η εναρξη ασκοπης επιθεσης

Senior Member
    μα δεν σου επιτιθεμαι.. κριμα αν το βλεπεις ετσι
    απορια εξεφρασα.
    επισης δεν καταλαβα που κολλαει το ποστ της λεσσιγκ.. στο δικο σου απαντησα.
    κ το απλο πραγμα που λεω ειναι οτι το θεμα ειναι να αντιμετωπισει ο καθενας τη διατροφικη του διαταραχη..
    το πως θα το βρει αυτος.
    επισης το να κανουμε η να μην κανουμε 15 τοπικ για το ιδιο θεμα δεν εχει να κανει σε τπτ με το θεμα της σελιδας, γι αυτο μπερδευτηκα κ γι αυτο ρωτησα.

Senior Member
    για το λογο του οτι , στο πρωτο κιολλας μηνυμα μου , ειπα οτι η σελιδα αρχιζει να γινεται ενα χαος και ξεφευγει σιγα σιγα απ το θεμα που απασχολει ΟΛΟΥΣ εδω μεσα ειτε ειναι 40 ειτε 140 κιλα!
    για παραδειγμα εαν μπει ενα απελπισμενο παχυσαρκο η ανορεξικο ατομο, η τελος παντον ενα ατομο με ''προβλημα'' και βλεπει τοπικ του τυπου ¨''τι σκουλαρικια πανε με το ροζ μου φορεμα με τις βουλες΄΄ θα πελαγωσει, δεν νομιζεις?
    ας θυμηθουμε τους ιδιους μας τους εαυτους οταν με μανια ψαχναμε στο ιντερνετ για λυσεις, και πεσαμε σε αυτο το φορουμ!
    το πρωτο που αντικριζει ενα τετοιο ατομο ειναι φυσικα τα τοπικς που εμφανιζοντε φατσα φορα στην αρχικη σελιδα... αυτο και μονο εννοουσα...
    και τελος.. ξερω και γω τι θα πει διαιτα, τι θα πει γυμναστικη, τι θα πει καταθλιψη , τι θα πειι τασεις αυτοκτονιας, τι θα πει χειρουργειο και και και και......
    ας βοηθησει ο ενας τον αλλο λοιπον ΕΝΤΟΣ θεματος. μονο αυτο εννοουσα ...

Senior Member
    χαιρομαι που μου εξηγεις
    θεωρω οτι ολοι λιγο πολυ εχουμε παρομοια προβληματα- ισως οχι ιδιας βαρυτητας.
    απλα νομιζω οτι διαφωνω με τη γνωμη σου στο συγκεκριμενο θεμα- κ αυτο δε σημαινει οτι διαφωνω με ολες σου τις γνωμες, δε σημαινει οτι θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι οσυ, δεν εχουμε κατι να χωρισουμε .
    απλα πιστευω πως καθενας εχει τον τροπο του να αντιμετωπιζει το οποιο προβλημα του.
    αρα, αν κατι βοηθαει καποιον, με το να απεμπολησουμε αυτο το κατι δε σημαινει οτι στερουμε αυτη τη βοηθεια απο αυτον τον καποιον?
    οσο για τον προβληματισμο σου σχετικε με το τι θα αντικρυσει καποιος που πρωτομπαινει... πραγματικα πιστευεις οτι ολη η πρωτη σελιδα μπορει να εχει θεματα μονο του τυπου " ποιο χρωμα οδοντοκρεμας ταιριαζει με το καλσον μου" lol ?

Senior Member
    εγω να πω την αληθεια αν ημουν νεα σε ενα φορουμ θα φρικαρα αν εβλεπα να ξεφυτρωνουν συνεχως τοπικς και ποστς για το ποσο χαλια ειναι το φορουμ και ποσο δεν αρεσει σε καποιους, και τα παραπονα που εχουν, συνεχως.....
    και μην το παρεις προσωπικα μιτσοκολο, ειναι κατι που συμβαινει αρκετα τωρα τελευταια.

αυτο ειναι τρομακτικο για νεα μελη.

Senior Member
    αυτο ακριβως και ειναι κριμα...................

Senior Member
    μιτσοκολο μου τι κανεις κοπελαρα μου?

Senior Member
    καλα ειμαι κοριτσακι μου ! εδω δειλα δειλα και γω στην κατηφορα! καλα εχεις γινει μια κουκλα ε? εβαψες το μαλλακι? φτου φτου!

Senior Member
    Για τα τόπικ που ανοίγουν τα νέα μέλη που κάποια είναι λογικό να μην ξέρουν το τρόπο λειτουργείας των φόρουμ-όπως και εμείς κάποτε δεν ξέραμε και ανοίξαμε ήδη συζητημένα θέματα-θα έπρεπε να υπάρχει διαχειριστής που να δείχνει το δρόμο και να κλειδώνει ή να διαγράφει τα ήδη υπάρχοντα θέματα.Αν ψάξεις,θα βρεις 3-4 φορές για σληβ,για γιατρούς,600 φορές νέο ξεκίνημα και ζητάω βοήθεια για το ίδιο πρόβλημα,τι έφαγα σήμερα εχθές και αύριο και πολλά άλλα.Και επειδή ο κυρίαρχος πληθυσμός είναι γυναίκες στο παρόν φόρουμ,θα βρεις και τι σκουλαρίκι ταιριάζει με το πουά φόρεμα μου.Θα μπορούσε να υπάρχιε και αυτό αλλά σε ενότητα άλλη,πχ διάφορα εκτός διατροφής.Φυσικά όλο αυτό θέλει ενασχόληση και άτομα με γνώσεις.

Senior Member
    αυτο ακριβως αποσκοπουσε το τοπικ που ανοιξα στελιο μου, γενικα γινετε ενα αλαλουμ, αληθεια οι διαχειριστες δεν εμφανιζονται? καλο θα ηταν ενα ''ξεσκαρταρισμα'' :starhit:

Senior Member
    eimai poly fresko melos....den exw prolabei na katalabw ola ayta pou lete...apla mallon epesa se poly kalo antrwpo kai amesws otan rwthsa kati moy apanthse me email....prin kairo...xwris na eimai grammenh.... k etsi mou htan poly eykolo na mpw ekei pou eprepe tha symfwnhsw oti to thema einai diataraxes lhpshs trfhs kai den kollane ola ta alla....tha tonisw omws kiolas oti oloi oi palioi apo oti exw diabasei kai diapistwsei exete thn poly kalh diathesh na bohthisete opoion sas to zhthsei...se opoio topic!!!!!!
    eyxaristw apo ta ba8h ths kardias mou....:roll:

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast