όνομα διαιτολόγου/ομορφος κοσμος/ΜEGA
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

όνομα διαιτολόγου/ομορφος κοσμος/ΜEGA

Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θυμάστε ένα γαλανομάτη, φαλακρούλη, συμπαθέστατο και πολύ καλό γνώστη της δουλειάς του κατα τη γνώμη μου, διαιτολόγο που είχε η εκπομπή "Ομορφος Κόσμος" του ΜΕGA πέρυσι; Αν ξέρει κανεις το όνομά του, ας μου το πει. Ενα γρηγορο googling που έκανα, δε με βοηθησε.
    Ευχαριστώ.

καλησπερα!
    Γιωργος Μουλινος
    Πρεπει να παρεις τηλ για να κλεισεις ραντεβου και αργει πολυ και ειναι λιγο ακριβο το πρωτο.
    Βεβαια ειναι πολυ καλος διαιτολογος.
    Επισης ειναι και παρα πολυ καλος ο Παπαλαζαρου Τασος που βγαινει στην Μενεγακη,κι αυτος θελει ραντεβου,δεν αργει τοσο πολυ ομως.Εγω πηγαινα σε αυτοναφου στον Μουλινο το ραντεβου αργουσε παρα πολυ ειναι παρα πολυ γλυκος,ουτε φωναζει,και οι διατροφη του ειναι πολυ καλη.Εγω πηγαινα ακομη και οταν ημουν εγκυος.Τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης μου δεν αντεχα να πηγαινω και δυστυχως απο τοτε πηρα και την πανω βολτα γιατι δεν προσεχα καθολου.Ελπιζω να σε βοηθησα.

Senior Member
    παντως νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να ψαξετε και για καποιον πιο ασημο κ πιο φτηνο.. καθως μπορει να χρειασει για καιρο, οποτε η διαφορα στην ταριφα θα ειναι σημαντικη

smart καλησπερα.
    Δεν πηγα επειδη ηταν γνωστος,μου αρεσε η συμπεριφορα του και πραγματικα ειναι πολυ καλος.
    θα μπεις τωραστο chat:blush:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Λοιπόν ...μιας και το είδα ας πω και εγώ την γνώμη μου για τον Μουλίνο...επίσης τον είχα δει στην τιβί πριν από 5 χρόνια (έμενα Αθήνα τότε και λέω ευκαιρεία είναι ας πάω)θυμάμαι ότι είχα πάρει τηλέφωνο τέλη Απριλίου και μου είχαν κλείσει ραντεβού για 10 Ιουλίου.Κούτσα-κούτσα πέρασε ο καιρός και πήγα,στην αρχή οι συνεργάτες του με μέτρησαν,με ζύγισαν,πήρα διατροφολογικό ιστορικό κλπ. Τον είδα για 5 λεπτά μετρημένα! Στην συνέχεια μετακόμισα στην Πάτρα αλλά συνέχισα να πηγαίνω...με ενόχλησε λίγο το γεγονός πως κάθε φορά έπρεπε να περιμένω γύρω στην 1-1,5 ώρα ενώ ήμουν στην ώρα μου και ότι τον γιατρό τον έβλεπα για 5 λεπτάκια το μάξιμουμ! οφείλω να πω όμως πως ήμουν ευχαριστημένη από την διατροφή που μου έδωσε,έχανα αργά αλλά σταθερά,έφτασα στα 85 κιλά αλλά η διαφορά επάνω μου ήταν αισθητή και φαινόμουν και αρκετά λιγότερα κιλά και ο ΒΜΙ κάθε φορά κατέβαινε! τελευταία φορά πήγα ακριβώς έναν μήνα πριν από το γάμο μου,σαν τώρα το θυμάμαι μου λέει θα τα πούμε σε ένα μήνα από σήμερα?μπαα όχι γιατρέ του λέω σε ένα μήνα θα είμαι τέτοια ώρα στην εκκλησία σαν νυφούλα μετά τον γάμο μου σταμάτησα να ακολουθώ τις συμβουλές του και όταν η ζυγαριά άρχισε να ανεβαίνει άρχισα πάλι να κάνω όσα μου έλεγε αλλά παρόλα αυτά δεν έχανα πια κιλά και ειλικρινά δεν ξέρω γιατί.

λοιπόν στα συν βάζω την ευχάριστη προσωπικότητα που έχει,είναι συζητήσιμος,διαλακτικός
    στα μείον το κόστος,την μεγάλη αναμονή,και το γεγονός ότι σε κάθε ραντεβού τον βλέπεις ελάχιστα

Junior Member
    Γεια σου Αγγελουδάκι,
    θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να μας πεις συμβουλές που σου είχε δώσει η κάποια διατροφή. Ξέρω ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και σίγουρα χρειάζεται ένα ατομικό πρόβλημα αλλά θα ήθελα να δω το ύφος της διατροφής του γιατί σκέφτομαι να πάω και εγώ. Σε πόσο καιρό έχασες τα κιλά που λες; Έννιωθες να πεινάς; Αν μπορείς απάντήσέ μου.